60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ben hergün kullanmıyorum.yeşil çay ve beşibiyerde çay var haftada 2 yada 3 gün kullanırım bağışıklık yapmasın diye

Günaydın tatlım mutlu,huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorummm:13:

hayır yok,bu menüleri nası ayarlıyorlar anlamış değilim zaten.tek bir çorba mı alayım yaniadım diyetteyize çıkacak valla,garson çocuk bile beni görünce hemen kepek ekmelerini hazırlıyor,bugün kalmamış falan diyorbir zayıflaymazasam elaleme rezil olurum vallahi.iştahımız açık olduğunda boğazımızı tutamayıda öğrenmemiz gerekmiyor mu?gerçi bunu öğrenmek için daha çok vaktimiz var sanırım dimi

canım senin maşallahın var ama sen sporunu hiç aksatmıyosun ve yediklerini çok dikkat ediyosun
sen şu anda kaç kilodaydın ve kaç kilo olmak istiyosun

öğle meüsünde ezogelin çorba,pırasa ve börek varmış.buranın pırasası iğrenç oluyo ya,börek de yesem fazla kaçacak napsam acaba:44:kare dlm veriyorlar avuç içi kadar oluyor,kaç dlm ekmek eder ki

canım bir kepçe ezogelin çorbası,7-8 yk pırasa,1 yada 2 dilim ekmek ye canım.börek yeme yağlıdır şimdi o

inşallah canım
ben de bu akşam yapıcam leslie
iyice saldım sporu, geçen hafta pazartesiden beri spor falan yapmadım ama perşembeden pazartesiye kadar çok yoğun geçirdim, sürekli ayaktaydım desem yalan olmaz

Ben de geçen haftada regl dim 2 gün spor yaptım bu hafta da p. tesi yaptım bugün kesin yapmam lazım ve yarın ve cumartesi 4 gün yapayım ki geçen haftanın 1 günü eksik kaldı telafi olsun

hakkaten nası bi menü bu böyle
peki ayranını falan kendin alamazmısın
ya da ikindin bişiler yeme ihtimalin yok mu telafi için?
canım niye rezil olacakmışsın, kiloların gidiyo işte, birden gitmesin zaten, sonra hemencecik geri gelirler
onu da öğrenmek gerekiyo ama yapabileceğinden emin misin, sonra dayanamayıp bişiler yeme

yediklerine göre yinede az almışsındır kilo,emzirmek acayip kilo verdiriyor,en fazla enerjinin yakıldığı şeymiş,benim kızım bir deçok emerdi,sabah akşam!sabah kalktığımda açlıktan bayılacak gibi olurdum,acayip yoran ve kalori yakan bir şey emzirmek!şimdiki aklım olsa emziririken dikakt eder yedikelrime kolayca kilo verirdim

Ben de geçen haftada regl dim 2 gün spor yaptım bu hafta da p. tesi yaptım bugün kesin yapmam lazım ve yarın ve cumartesi 4 gün yapayım ki geçen haftanın 1 günü eksik kaldı telafi olsun

birlikte telafi ederiz canım
buğün ikimizde leslie yapalım artı uzaya gidelim
sen leslie ne kadar yapıcan, ben de kendimi ona göre ayarlayayım
bide benim pilates yapmam lazım, sen daha başlamadın dimi pilatese?

yakınlarda alabileceğim bir yer yok malesef,kantinde de satılmıyormuş ayran vs.öffff valla bilmiyorum sanırım pırasa iğrenç de olsa 1 dlm ekmek ve çorba ile onu yerim artık!
neyse bakalım sağol eswciğim

canım senin maşallahın var ama sen sporunu hiç aksatmıyosun ve yediklerini çok dikkat ediyosun
sen şu anda kaç kilodaydın ve kaç kilo olmak istiyosun

tşkler canım yapmaya çalışıyorum çok mutlu ettin beni ben yarım kilodaha vermişim 65 şuan 71le başladım 1ay oldu işte
ilkhedef 60 sonra 58 yada 55 boyumkısa benim ama bana onalryetiyo ben çokzayıf istemiyom inşşlah hepinizin sayesinde zayıf oacaz tşkler kızlar

slm kızlar benimde kilomla ilgili derdim var 6 7 ay içerisinde nişanım var ve ben hala 1 gr bile veremdim
hemen kısaca kendimden bahsedim 23 yaşındayım 1,65 boy 69 kilo bu kiloyla nasıl elbiselerin içine gircem ben siz neler yapıyosunuz kızlar banada akıl verin

maşallah canım 1 ayda 6 kilo vermişsin, süpersin
zaten ilk başta daha çabuk gidiyo kilolar, sonra o inatçı yağlardan kurtulmaa zaman alıyo zaten

canım burda yediklerini içtiklerini yaptığın sporu yazarak bizden de fikir alarak emin ol çok rahat kilo verebilirsin

tebrikler canımmmmmm

gerçekten kararlıysan ve burayı takip edeer,önerilere göre bir beslenem planı çıkarırsan kolayca verebilirsin,6-7 ay az bir zamn değil.başarabilirsin

hoşgeldin canım6-7 ay içinde istediğin kiloya ulaşabilirsin canım merak etme.herkezin değişik beslenme tarzı var canım burda herkez yediklerini yazıyor yaptığı spor vasa onu yazıyor bizde yorum yapıyoruz az yada çok yemişsin diye ama bizim esas yönümüz az ve sık yiyerek besleniyoruz canım diyetisyene giden arkadaşlarımızda var bende gidiyorum ama belki bırakabilirim daha belli değil çünkü zaten diyetisyenin verdiği şeyleri yapıyorum normaldede.sen buraya takıl takip et sürekli gerisi kolay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…