birlikte telafi ederiz canım
buğün ikimizde leslie yapalım artı uzaya gidelim
sen leslie ne kadar yapıcan, ben de kendimi ona göre ayarlayayım
bide benim pilates yapmam lazım, sen daha başlamadın dimi pilatese?
yakınlarda alabileceğim bir yer yok malesef,kantinde de satılmıyormuş ayran vs.öffff valla bilmiyorum sanırım pırasa iğrenç de olsa 1 dlm ekmek ve çorba ile onu yerim artık!
neyse bakalım sağol eswciğim
yemekhanemizde bugün yemek tarhana çorbası,dolma,ve yoğurt var.akşam evde zeytinyağlı ıspanak kavurdum ondan getirdim 7-8 kaşık dolma yerine onu yiyeceğim bir kepçe çorba ve yoğurt bir dilim kepek ekmeği yiyeceğim
günaydin kizlar...bende kahvaltimi yaptim..2 ince dilöim bugdayli ekmek yarim mozarella light peynir,
2 zeytin..yesil cay sekersiz..
bende bugün misir ekmeyi yapmak istiyorum cok saglikliymis....nette tariflere baktim kafam karisti...kimi süt katiyo kimi peynir bilmem bir sürü seyler...ben sadesini yapmak istiyorum..yani orginalini....sanmiyorumki karedenizde köylerde teyzelerimiz ekmeye türlü türlü seyler katsin...yani orginal misir ekmeyi tarifini bilen varsa bi zahmet yazarmisiniz canlar..
merhaba kızlar.bende 67 kiloyla aranıza yeni katılıyorum.doğum iznindeyim.üç ay sonra işe başlayacağım.hedefim 57 kilo olmak.birkaç gündür yediklerimin miktarını azaltmaya ve su tüketimimi arttırmaya çalışıyorum.çocuklardan spora vakit yok maalesef.umarım faydası olur.sizde bana yardımcı olursanız sevinirim.
yemekhanedeki yemekler gayet güzel ıspanağa gerek yokmuş ki ıspanağı akşamda yiyebilirmişsin
sabahta yarım simit yemiştimsusamda çok kilo aldırıyo dimi kızlar
tesekürler hayranim... yani sadece ´misir unu tuz ve su...göz kararimi yapiyorsun hamurunucnm ben karadizliyim hatta dün akşam yedik sadece su ve azıcık tuzla yuğurıcaksın cnm
hoşgeldin canım.zaten sen şu anda normaldede 6 ay süresince yada 1 sene tam emin değilim kilo vereceksin vücut yerine oturmaya çalışacak canım birde emziriyosan eğer kilo verimi zaten olacak.az yiyerek beslenme zaten bu sütünüde azaltır.sıvıyı çoğalt tabi şekerli olanlardan uzak dur.internettede emziren anne diyeti diye var canım onuda uygulayabilirsin çok güzel bence o diyette bakmıştım bende merak edip bi ara.
tesekürler hayranim... yani sadece ´misir unu tuz ve su...göz kararimi yapiyorsun hamurunu
hayell cim 2 tane dolma yersem 2 dilim ekmek yerine geçecek onun için bende akşam bulgr pilavı olarak değerlendireceğim ekmek sayımı.
afiyet olsun canım...ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşmek üzere
evt cnm benim nette var tarifleri ben hiç yapmadım ama annem yaparken gördüm galiba ılık suyla yuğruluyo sen yinde netten iyice bi bak emin olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?