ne yapıyosunuz kızlar...
mısır unu beyaz un gibi mi yoksa zararsız unlar gibi mi bilgisi olan var mı...
ben de mısır unu var da boşa gitmesin zararsızsa diye soruyorum...
hrkese ii günler
spora başlayacağım da başlamadan 1 elma yiyim dedim... bi de size bakayım dedim...
neruda resimdeki sen misin canım maşallah ne kadar güzelsin...resimden bile pozitif enerji saçıyosun canım...
kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
bilmiyom ki işte size soruyom... ben beyaz unuda masum sanırdım ama değilmiş...mısır ununun ne zararı olcak cnm benim mısır ekmeği yapmaya çalışıyoruz
senin eşin asker galiba kısa mı uzunmu benim sözlümde asker şafak 38
kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
afiyet olsun cnm spordan önce c vitamini alırsan yağ yakımını hızlandıromuş die duydum elma yerine portkala mandalina da terch edebrlsn cnmhrkese ii günler
spora başlayacağım da başlamadan 1 elma yiyim dedim... bi de size bakayım dedim...
neruda resimdeki sen misin canım maşallah ne kadar güzelsin...resimden bile pozitif enerji saçıyosun canım...
iyi cnm yürüdüğüne sevdnm telafi edersn zaten.Kalanchoe ciğim senin yüzünden değilllllmerak etme ben dışarı çıktım ve düşündüğümden geç döndüm eve öyle olunca kaldı lesliem ama dışarıda da epey yürüdm bugün leslie ve uzay yüryüşü ile telafi edicem inşallah
hoşgeldn cnm. nasıl iyi hissetiğine bağlı ben çok zayf sevmiorum bence boyuna göre 55 fln normal gibi.sen bilrsn .kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
afiyet olsun cnmben de yazayım yediklerimi
gece çocuklar uyumayınca sabah geç kalktık sabah la ara birleşti tabi...
10:00 da kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim beyaz ekmek( kepek ekmeğim bitmiş)
1 domates
1 ceviz
2 küçük çay bardağı şekersiz çay...
arayı yeni yapıyorum 1 elma 5 altınbaşak kepekli bisküvi...
afiyet olsun cnm spordan önce c vitamini alırsan yağ yakımını hızlandıromuş die duydum elma yerine portkala mandalina da terch edebrlsn cnm
iyi cnm yürüdüğüne sevdnm telafi edersn zaten.
hoşgeldn cnm. nasıl iyi hissetiğine bağlı ben çok zayf sevmiorum bence boyuna göre 55 fln normal gibi.sen bilrsn .
afiyet olsun cnm
bende bi ara yapayım dedim nane limonlu yeşil çay içine 1 karanfil 2 tane karabiber 1 çubuk tarçın koydum. yanında 2 kuru incir 2 kuru kayısı 6 tane bademzengin bi ara oldu sanırım
kızlar bu arada kilo çizelgesi yapmak istiyorum. ama nasıl yapılyor.
anladım canım o zaman tatlıyı şekeri bırakabilirsen eğer bırak canım ben ve hugocuk bıraktık benim 2 ay olacak hugocuğunda 4 ay olmuş bırakalı eğer bırakamam dersen baya bi azaltman gerekir.az ve sık yiyerek yapıyoruz biz burda sende bir günde yediklerini yaptıklarını yaz buraya yardımcı oluruz sanada canım
hoşbulduk canım. ben doğum yapalı 11 ay oldu.artık emzirmiyorum.bu kilolar hamileyken yoktu.emzirirken aldım.süt olsun diye sürekli tatlı yiye yiye.
afiyet olsun canım...
Afiyet olsun tatlım bence güzel olmuşben de yaptım bir ara yarım çay bardağı beyaz leblebi ve 2 tane minik hurma yedim limonlu yeşil çay içtim ben de 2,5 gibi de yemek yerim sanırım o zamana kadar biraz ev işlerimi falan halledeyim bari buarada sen nasılsın bugün?? daha iyisindir tatlım umarım
kızlaaaaaaaaarr ben geldim,yemeğe gidiyorum demeden çıkmışım,özür:26:yemekten önce sosyete pazarına gittim,amanııınn pek bir güzel şeyler vardı ,ancak ben züccaciye ile yetinmek zorunda kaldım
öğle yemeğinde
5-6 çorba kaşığı kıymalı pırasa yemeği(busefer güzeldi Allahtan,yiyebildim şükür)
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği
yemeğin ve çorbanın içindeki pirinçlerden midir bilmem,acayip doydum,patlayacak gibi oldum valla.nasıl oldu bende anlamadım ama:44irinçleri 1 dlm ekmek hakkımdan düşüyorum
sabahda
3 adet altınbaşak büskivi yemiştim kahvaltıda ekmek yerine.oda 1 dlm ekemk yerine mi geçiyor kızlar.bu durumda 3 dilim ekmek yemiş oldum toplamada
bu arada kızlar altınbaşak büskivinin paket kalorisi 177,normal çubuk krakerin paket kalorisi ise 166!!!!!!bu ne yaman çelişki anlayamadım gitti.madem öyle ne diye tatsız tuzsuz şeyi yiyeyim ki
kızlaaaaaaaaarr ben geldim,yemeğe gidiyorum demeden çıkmışım,özür:26:yemekten önce sosyete pazarına gittim,amanııınn pek bir güzel şeyler vardı ,ancak ben züccaciye ile yetinmek zorunda kaldım
öğle yemeğinde
5-6 çorba kaşığı kıymalı pırasa yemeği(busefer güzeldi Allahtan,yiyebildim şükür)
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği
yemeğin ve çorbanın içindeki pirinçlerden midir bilmem,acayip doydum,patlayacak gibi oldum valla.nasıl oldu bende anlamadım ama:44irinçleri 1 dlm ekmek hakkımdan düşüyorum
sabahda
3 adet altınbaşak büskivi yemiştim kahvaltıda ekmek yerine.oda 1 dlm ekemk yerine mi geçiyor kızlar.bu durumda 3 dilim ekmek yemiş oldum toplamada
bu arada kızlar altınbaşak büskivinin paket kalorisi 177,normal çubuk krakerin paket kalorisi ise 166!!!!!!bu ne yaman çelişki anlayamadım gitti.madem öyle ne diye tatsız tuzsuz şeyi yiyeyim ki
saol cnm benm.bugün daha iyiyim diyebilrim aynıyım aslında ama en azından ağlama yok fena deilim işte hafta sonunu bekliorum eşimle çok güzel vakit geçirioruz.bide memleket yolcuğu var iyi geleceğine inanıorum bu bir haftanın saol canım benim... benmbugün hiç bi işim yok napsam diye düşünüorum biraz kitap okurum belki.eskiden en çok yaptğım şeydi şu sıralar onuda boşladım can sıkıntısından
Çokk sevindim tatlım e eminim hem memlekete gitmen hem de haftasonu sana iyi gelecekkitap ben de çok okurdum aynen ben de buara iyice boşladım ama en son uçurtma avcılarını okudum çok güzeldi gerçi filmini de izledim de kitabı daha ayrıntılı tabii, ayrıca puslu kıtalar atlasını tavsiye ederim ben edebiyatçı olduğumdan tabii kitaba ilgim çok çocukluktan beri de çok kitap okurum zaten sen ne tarz kitaplar seviyosun?
öğle yemeğinde
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği
sabahda
Canım hesaplamalarıma göre yarım paket altın başak (ki yarım paketi 5 adet sanırım:26: ) 1,5 dilim ekmek yapıyor yani 3 adet yediysen o bir dilim falan eder şöyle düşün tanesi 17.7kl18 de 18x3 54kl eh işte 1 dilim ekmek eder kabul et sen onu bugün 3 dilim olmuş bence de ama afiyet oslun öğleni böreksiz atlattın tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?