Evet biraz daha iyidir inşallah bugün hugocuk.
Bugün spor yapmadım.İlerleyen saatlerde pilates yaparım herhalde.
esw, sana yetişmeme az kaldı :)
merhaba kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti canlar bana sorarsanız bundan iyisi Şam' da kayısı gene gülmekten kırıldık geçtik okulda Allahım gülmelerden ayırmasın inşallah hiçbirimizi
okulda bugün öğleye kadar yediklerim, içtiklerim
2 kuru kayısı
2 ceviz
200 ml muzlu süt
1 paket maviyeşil light limonlu- kepekli bisküvi
6 fındık
100ml şekersiz çay
öğleyin okulda gene arkadaşımızın birisi pide partisi düzenledi
yarım pide
1 ayran
6-7 kaşık salata yedim
başka bir arkadaş da haşhaşlı irmik tatlısı yapmış revani tarzı
ayıp olmasın diye hiç canım istemeye istemeye 1 çatal tatlı
almasam gerçekten çok ayıp olacaktı sanki adam seçiyormuş gibi
öğleden sonra
1 adet elma
500 ml su
şimdi evdeyim
3 badem
1 elma
yarım kahve fincanı beyaz leblebi
canım sen de zorlanıyomuydun pilateste ilk başta
akşam ben beceremeyince pek çok moralim bozuldu
becerememe rağmen karnım falan terledi ama
bugün yaparken lahana tohumu yağı almıştım onu sürüp öyle yapcam inşallah :)
kilo olarak mı canım, evet az kaldı ama ben bugün sabah tartılınca 58,6 geldim, asıl tartılma günüm yarın, tickerıda cmt falan değiştiricem
merhaba kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti canlar bana sorarsanız bundan iyisi Şam' da kayısı gene gülmekten kırıldık geçtik okulda Allahım gülmelerden ayırmasın inşallah hiçbirimizi
2 kuru kayısı
2 ceviz
200 ml muzlu süt
6 fındık
100ml şekersiz çay
yarım pide
1 ayran
6-7 kaşık salata yedim
öğleden sonra
1 adet elma
500 ml su
şimdi evdeyim
3 badem
1 elma
evet cnm kule sininin yemekleri güzeldir.afiyet olsun ozman arkadaşına :) sultan kitaplarını çok severim tarihi kitapları mihrimah da güzel hürrem de çok güzel.nurbanu ve kiraze yide tavsiye ederim.birde hatice sultan.tadını bilmiyorum canım
konyada kule sini var ya, şu dönen restaurant, orda arkadaş yemişti ama ben bakmamıştım tadına
pizza inceyse afiyet olsun tatlım
sen de sultan kitaplarını bitirmişsin maşallah
ben de mihrimah sultanı okudum şimdi de hürremi okucam
önce kızı sonra anası, biraz ters oldu benimki ama napim :)))))
afiyet olsun cnm sen dengelersin fazla yedklerini.Günaydın herkese.
Sabah geç kalktık. 10:30 gibi kahvaltı ettim.
1 yumurta, 1tk kıyma ile omlet
biraz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa biberiyeli yeşil çay
amaaa üstüne yediklerim;
1 dilim kek (şekersiz,tahinli pekmezli kepekli unlu ve cevizli)
1 bardak portakal suyu)
Abarttım bayağı ama kahvaltıda yediğim için çok önemsemedim. Sabah 61,1 i gördüm iyi ki :)
Ara yapmadım.
Az önce öğle yemeği yedim;
4 yk Mantarlı tavuk sote
5 yk bulgur pilavı
salata
.
pilates bugün çok güzeldi cnm karın günüydü bugün biliosun yandı karnım yandı süper çalıştı.Evet biraz daha iyidir inşallah bugün hugocuk.
Bugün spor yapmadım.İlerleyen saatlerde pilates yaparım herhalde.
esw, sana yetişmeme az kaldı :)
2 kuru kayısı
2 ceviz
200 ml muzlu süt
6 fındık
100ml şekersiz çay
yarım pide
1 ayran
6-7 kaşık salata yedim
öğleden sonra
1 adet elma
500 ml su
şimdi evdeyim
3 badem
1 elma
Afiyet olsun. Senin metabolizma jet gidibir vallahi :)
Tebrikler, 58,6 ise oo daha bayağı var sana yetişmeme :)
Ben geçen yıl doğum sonrası başlamıştım.Sezeryan olduğu için karın kası gerektiren makas hareketinde ve bacaklar yukarı aşağıda zorlanmıştım. Ama 1-2 hafta sonra alışıyor insan.
Biraz zorlanmak normal, yoksa yapmamızın bir anlamı kalmaz değil mi?
Pes etme bence, alışırsın yakında.
Günaydın herkese.
biraz peynir
1 dilim kepekli ekmek
amaaa üstüne yediklerim;
1 bardak portakal suyu)
Abarttım bayağı ama kahvaltıda yediğim için çok önemsemedim. Sabah 61,1 i gördüm iyi ki :)
Ara yapmadım.
4 yk Mantarlı tavuk sote
5 yk bulgur pilavı
salata
Güle güle kullan. Biz de geçenlerde eşimle konuşmuştuk bu konuyu. Gerçekten de yağ,kemik vs ölçümü yapabilecek bir cihazın çok komplike bir alet olması lazım o da acayip pahalı olur. Fiziksel bazı ölçümlerle o aletin verdiği sonuçların beraber değerlendirilmesi gerek.
Ben diyetisyenlerin nasıl ölçüm yaptığını bilmiyorum ama oradaki sonuçlarında hata payının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Nasılsa emziriyorum deyip yemek acayip yanlışmış. Normalde 300 kkalori falan fazladan almak yeterliymiş.Ama bizler zaten normalde 500 kkal fazla yeyip üstüne o 300ü de yediğimiz için veremiyoruz tabi :)
İlk aylarda emzirirken insan gerçekten bayağı enerji harcıyor ama sonradan metabolizma alışıyor bu duruma bence.Emzirirken kendiliğinden zayıflamadım ben. 17 aydır emziriyorum.
Dediğin gibi emziren anne diyeti yapsak şimdiye fazlamız kalmazdı.
ya hugocuk nerde acaba, sabah dükkanı o açardı genelde ama bugün hiç uğramadı, inşallah hastalığı daha kötü olmamıştır, çok halsiz kaldı sanırım temizlikti spordu derken
2 kuru kayısı
2 ceviz
200 ml muzlu süt
6 fındık
100ml şekersiz çay
yarım pide
1 ayran
6-7 kaşık salata yedim
öğleden sonra
1 adet elma
500 ml su
şimdi evdeyim
3 badem
1 elma
Tatlım afiyet olsun bence çok abartı bi şey yok kek ve portakal suyu da ara öğün olmuş sayılır
akşam da dengelersin bence
Yaa evet hiç görünmedi ben de merak ettim inşallah daha iyidir dinleniyodur belki:26:
Afiyet olsun farmasim sık ık ne güzel yemişsin afiyet olsun bence her şey kararında çok güzel herzamanki gibi
afiyet olsun herşey çok güzelGünaydın hanımlar hugocuk yazmamış daha rahatsızdı ama inşallah bişeyi yoktur.sabah kahvaltım
kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çayımı içicem
boyum 160 cmGünaydın kızlar
2 hafta kısa bi süre gibi geldi bana.maaşallah
afiyet olsun canım.bende köfte yapmak istiyorum ama tadı olmaz pek diye yapmıyordum denesem mi ki.bende haftada 2 gün kırmızı et yiyorum.kararında sanırım.
sporunu da telafi edersin canım :13:
afiyet olsun ve tebrik ederimo giderek küçülen bedenleri görmek ne kadar mutluluk verici bilirim. ben 38 beden giyiyorum şimdi.alışverişe çıkmak büyük bir keyif artık
evet hepimize maaşallah
dileğine katılıyorum canım afiyet olsunçok güzel gidiyorsun maaşallah boyun kaç senin
güzel kahvaltılar afiyet olsun canım
afiyet olsun canımbugünkü menüm ;
kalkınca bir bardak su
bir tk pekmez
bugün değişik bi kahvaltı yaptım.güzeldi :)
bir kase nesfit tam tahıllı ölçmeyi unutmuşum uyku mahmurluğundanüzerine süt ilave ettim göz kararı o da.
ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 kepekli galeta yiyecem.
günaydın kızlaaaarr
kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1 tane kepelkli unlu pekmezli kurabiye(yarım dilim ekmek hakkımı kullndım:))
havuç yeşil bibier ve taze soğanla yapılmış omlet
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz
pilates başlayana kadar geçmişi okuyayyım bakıyım neler yaptınız ben yokken
evet cnm öyle.kiraze de ispanyadan kovulan yahudi bir ailenn kzıydı sanırsam.safiye sultana akıl hocalığı yapmıştı .ben baya oldu bunları okuyalı pek doğru hatrlamıor olablrim cnm.şimdi de devrim yılları nı okuyorum hıfzı topuz un. inkılapların yapıldığı yılları çok güzlel analtıo.ondada yasak aşklar fln var evlilk dışı ilişkiler fln güzel geldi bana tavsiye ederim onuda.tamam canım, denemeye devam edeyim o zaman :)))
e bişi kalmamışki benim kilom öyle bile olsa, yakında gider seninkilerde :)
kalanchoecim hatice süleymanın kardeşi dimi?
nurbanu 2.selimin karısı da kiraze kim?
kızlar dünkü aldığım dijital tartı çıplak ayakla ölçüm yapıyor
ben çorapla ve de çıplak ayakla ölçüm yaptım arada afaki fark oluyor diyelim çıplak ayakla yağ oranı % 23.6 seviyesindeyken çorapla % 40 civarında oluyor.
kilo değeri hiç değişmiyor , kiloyu aynı ölçüyor. sadece çoraplı ya da çıplak olması o andaki tek fark.
ben denemek için aldım sonuçta 59 tl nereye gitti de gelmedi dedim aldım
kilo ölçümü diğer terazimle aynı ölçümü yapıyor.olmadı baskül olarak da kullanırım sıkıntı yok .
ama işte durum böyle kızlar.giysilerimle ya da giysiz çıplak ayakla ölçülüyorum aynı anda sadece bu kez kilo değişimi oluyor fakat yağ kas su kemik ölçümü aynı oluyor...
yorumlarınızı bekliyorum canlar
1 kupa form çay içtim
5 fıstık
10 antep fıstığı
1 kaju yedim
evet cnm öyle.kiraze de ispanyadan kovulan yahudi bir ailenn kzıydı sanırsam.safiye sultana akıl hocalığı yapmıştı .ben baya oldu bunları okuyalı pek doğru hatrlamıor olablrim cnm.şimdi de devrim yılları nı okuyorum hıfzı topuz un. inkılapların yapıldığı yılları çok güzlel analtıo.ondada yasak aşklar fln var evlilk dışı ilişkiler fln güzel geldi bana tavsiye ederim onuda.
kız sen beni gülmekten pc başında öldürdün ya Allah da seni güldürsün emi neden öyle dedin ne açıdan jet gibidir ?
menü her zamanki gibi çok şıkgeçikmiş bir günaydınnnnnda bendeeeeennnnn,nasılsınız bayanlar.ben bugun yine uzun bir aradan sonra aç uyandım bu duyguyu çok seviyorummmm
işte dünkü menüm
sabah
1dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk beyz peynir
ara
4 kuru kayısı
öğle
1kase domates çorbası
2 çk kadar et
salata
1 dlm kepek ekmeği
ara
5 kuru kayısı
5 adet badem
akşam
3/1 kase bulgur-yeşilmercimek çorbası
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği
10 çubuk kraker
ben biraz eskileri okuyayaım
harika bir meü ile yine farmasi karşımızdaaaaaafiyet olsun,tebrikler bu arada
afiyet olsun canım,şu 5i 1 yerdeyi bende kullanmıştım bir ara içindeki mate çayı adet söktürüyor çok kulanmmamak lazım sanırım,3 hafta boyunca yatak çarşaf kalmadan adet görmüştüm
çok çok teşekkürler canımistediğini istediğin kadar ye kimse kimseyi zorlayamaz amacım bu kiloları verirken belki 100qr daha fazla kilo vermenize yardımcı olmaktı (ANLAYANA)
cnm herşeyi bi kenara bırak biz bu topikdekiler olrak öyle kabak diyeti elma diyeti süt diyeti karbonhidrat diyeti vs.lere karşıyız biz de katı kurallar yok herşeyi ölçülü yemek var hepimzn tepkisi bundan.hatta ben de kilo vermek istiorum elma kabak vs diyeti yapıorum die foruma katılıolar bizde öle olmaz sağlıklı beslen fln diyince aa evet haklısınız fln diyip birden ortadan kayboluolar.aaa bide bakıosun bi daha uğramamamış .zayıflamya çalışanların çoğu(eskiden bende dahil)aç kalmadan elma kabak diyei yapılmadan kilo verlmez sanıodum ama deilmiş işte.bide son olarak döveceğimz fln yok.bizde burda doğru olduğunu düşündüğümz yararlı bilgiler verildiği zman birbirimize teşkkr ediyor takdir edioruz cnm .kolay gesln
evet cnm almışsın die bende söylemedm ama bende tartı aldım 2-3 hafta kadar oldu.bende baya araştrmıştım internetten bi forumdada senn söylediğin şeyin aynısı yazıodu.yani o tartıya 50 kiloluk bi çuvalı koysanda 50 kiloluk biri çıksada aynı ölçümü verir die.çünkü içiğne belli verileri giri,nce ortaya sonuç koyacak bir fonksiyon bi formül yüklenmiş.eşime söyledim o da çok doğru bi tespit dedi bende almadım ondan.normal tartı aldım.sen yine de güle güle kullan cnm.
afyet olsun cnm
hem bulgur pilavı hem ekmek bana fazla geldi ama sen ayarlamışsındır heralde cnm afyet olsn
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm cım.benm yüzümden yapamadın leslie ni ya çok konuştum soryyy :18:
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm.bende korumaya.başlıycam inş.yakında sana katılırım az kaldı ideal kiloma inş.o günlere ulaşırım:26:
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm ölç b,i daha unutma mazaallaaah nolur nolmaz
afiyet olsun cnm
günaydın cnm teflonda yapıorum ama çok çok az 1 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ koyuorum yağsız çok yavan gelio önce biber sonra havuç rendesi sonra taze yeşil soğan sonra yuöurta sonra 1 kk peynir nane pulbiber karabiber.afiyet olsun
cnm pilatese gelnce başta bende zorlandım bazı hareketlerde hala zorlanıorum ama alışıo git gide insan hele ilk abdominal günnde karnım ertesi gün çok fenaydı gülemiyodum bilesonra alıştım çok iyi gelio yinede belimi acıtacak bazı hareketleri yapmıorum yerine kalça hareketi fln yapıorum cnm sende alışırsın.çok zorlama kendini liflerde ln yırtılma fln olablr Allah korusun.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım kolay gelsn cnm
afiyet olsun cnm çok güzel dengeliosun yoğurt ve süt göremiorum ama :44:önemli cnm unutma
cnm çorbayla ekmek ye .çok acıkırsan ara öğünü kuvvetli yaparsın yada böreğin yağsız üst kısmından al braz aıktrmaz diosan.
ayy bu arada ben okuorum geçmişi yeni sayfalar geliobi türlü son sayfaya gelemedim.pilatesimi yaptım süperdi karın günüydü.karnımın eridğini hissettim valla çok mutluyum.
afiyet olsun canım gayet güzelgünaydin kizlar...bende kahvaltimi yaptim..2 ince dilöim bugdayli ekmek yarim mozarella light peynir,
2 zeytin..yesil cay sekersiz..
bende bugün misir ekmeyi yapmak istiyorum cok saglikliymis....nette tariflere baktim kafam karisti...kimi süt katiyo kimi peynir bilmem bir sürü seyler...ben sadesini yapmak istiyorum..yani orginalini....sanmiyorumki karedenizde köylerde teyzelerimiz ekmeye türlü türlü seyler katsin...yani orginal misir ekmeyi tarifini bilen varsa bi zahmet yazarmisiniz canlar..
güzel bir kahvaltı canımcımben de yazayım yediklerimi
gece çocuklar uyumayınca sabah geç kalktık sabah la ara birleşti tabi...
10:00 da kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim beyaz ekmek( kepek ekmeğim bitmiş)
1 domates
1 ceviz
2 küçük çay bardağı şekersiz çay...
arayı yeni yapıyorum 1 elma 5 altınbaşak kepekli bisküvi...
öğle yemeği harika bir de yoğurt olsaymışkızlaaaaaaaaarr ben geldim,yemeğe gidiyorum demeden çıkmışım,özür:26:yemekten önce sosyete pazarına gittim,amanııınn pek bir güzel şeyler vardı ,ancak ben züccaciye ile yetinmek zorunda kaldım
öğle yemeğinde
5-6 çorba kaşığı kıymalı pırasa yemeği(busefer güzeldi Allahtan,yiyebildim şükür)
1 kase ezogelin çorbası
1 dlm kpek ekmeği
yemeğin ve çorbanın içindeki pirinçlerden midir bilmem,acayip doydum,patlayacak gibi oldum valla.nasıl oldu bende anlamadım ama:44irinçleri 1 dlm ekmek hakkımdan düşüyorum
sabahda
3 adet altınbaşak büskivi yemiştim kahvaltıda ekmek yerine.oda 1 dlm ekemk yerine mi geçiyor kızlar.bu durumda 3 dilim ekmek yemiş oldum toplamada
bu arada kızlar altınbaşak büskivinin paket kalorisi 177,normal çubuk krakerin paket kalorisi ise 166!!!!!!bu ne yaman çelişki anlayamadım gitti.madem öyle ne diye tatsız tuzsuz şeyi yiyeyim ki
harika ve de örnek bir menü olmuşcanım ben de senin gibi düşünüyorum
ben önce uzayda yürürüm sonra leslie yaparım
leslie soğuma hareketi de yaptırıyor ya, o yüzden onu sona bırakıyorum :))
bu arada öğle yemeğimi yedim kızlar
hemen yazayım
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran
toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten
ya bişi sorucam size
akşama eşim kavurma istedi, buzluktan çıkardım öğleyin ama nasıl yapıcam ben onu
kurban kavurması
bi kısmını alıp kalanını geri dondurabilirim dimi, zaten soğuyunca donuyo da
bide ben ne kadar yiyeyim ondan
yağlı bişi çünkü
yemeyin derseniz fasülye yicem akşam yine
salata falan yerim
ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende
süpersin canımmmmmmmmmmmmmrica ederim cnm ne demek :) ben pek öle düzenli saymıorum kaç kez oldu die ama genelde bi gün sebze bi gün et bi gün tavuk bi gün balık bi gün bakliyat gibi yapmaya çalşıorum.genelde zaten sebze yemeklerinin içine de et koyuorum dolayısyla böyle dengelemeye çalşıorum.
öğle yemeğim 1.5 kepçe bamya çorbası
1 dilim pizza
2 kaşık yoğurt
yeşillk( yeşil soğan maydonoz
( ekmek yerine pizza yedim:)) kötü yapmamışım dimi?buzlukta vardı bitsin yer kaplamasın dedim
afiyet olsun ne eksik ne fazla herşey kararındaGünaydın herkese.
biraz peynir
1 dilim kepekli ekmek
amaaa üstüne yediklerim;
1 bardak portakal suyu)
Ara yapmadım.
4 yk Mantarlı tavuk sote
5 yk bulgur pilavı
salata
Güle güle kullan. Biz de geçenlerde eşimle konuşmuştuk bu konuyu. Gerçekten de yağ,kemik vs ölçümü yapabilecek bir cihazın çok komplike bir alet olması lazım o da acayip pahalı olur. Fiziksel bazı ölçümlerle o aletin verdiği sonuçların beraber değerlendirilmesi gerek.
Ben diyetisyenlerin nasıl ölçüm yaptığını bilmiyorum ama oradaki sonuçlarında hata payının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Nasılsa emziriyorum deyip yemek acayip yanlışmış. Normalde 300 kkalori falan fazladan almak yeterliymiş.Ama bizler zaten normalde 500 kkal fazla yeyip üstüne o 300ü de yediğimiz için veremiyoruz tabi :)
İlk aylarda emzirirken insan gerçekten bayağı enerji harcıyor ama sonradan metabolizma alışıyor bu duruma bence.Emzirirken kendiliğinden zayıflamadım ben. 17 aydır emziriyorum.
Dediğin gibi emziren anne diyeti yapsak şimdiye fazlamız kalmazdı.
inşallah beraber korumaya başlarız canım:13:afiyet olsun farmasicim
herşey gayet güzel, ben de istediğim kiloya ineyim senin gibi bi koruma programına giricem
hafta sonu üzerime olmayan pantalondan denicem, eşim söyleyip duruyo 2-3 gündür bi dene bakalım diye, h.sonu dedim ben de, inşallah olur, bazıları daha olmaz ama olsun,onları denemem ben de :))))))
1 kupa form çay içtim
5 fıstık
10 antep fıstığı
1 kaju yedim
afiyet olsun canım harika
valla ben de anlamadım canım :26:ölçümleri otomatik olarak gösterimyomu ki
yani gerçekten ölçüyo mu acaba
ilginçççç :26:
Biz metabolizmamız hızlansın diye sık sık yiyoruz ya, sen ara öğünlerin de arasını yaptığına göre :)
O tartılarda hep çıplak ayakla ölçülmek gerek. Tam olarak bilmiyorum ama vücuda gönderdiği sinyallerle o ölçümleri hesaplıyor.
menü her zamanki gibi çok şık
çok çok teşekkürler canım
afiyet olsun canım gayet güzel
güzel bir kahvaltı canımcım
öğle yemeği harika bir de yoğurt olsaymış
harika ve de örnek bir menü olmuş
süpersin canımmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun ne eksik ne fazla herşey kararında
inşallah beraber korumaya başlarız canım:13:
afiyet olsun canım harika
sağol canımcım, inşallah hafta sonu size pantalonlarımla ilgili güzel haberler veririrm bide kociş razı olursa foto da koyarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?