60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet biraz daha iyidir inşallah bugün hugocuk.

Bugün spor yapmadım.İlerleyen saatlerde pilates yaparım herhalde.

esw, sana yetişmeme az kaldı :)

canım sen de zorlanıyomuydun pilateste ilk başta
akşam ben beceremeyince pek çok moralim bozuldu
becerememe rağmen karnım falan terledi ama
bugün yaparken lahana tohumu yağı almıştım onu sürüp öyle yapcam inşallah :)

kilo olarak mı canım, evet az kaldı ama ben bugün sabah tartılınca 58,6 geldim, asıl tartılma günüm yarın, tickerıda cmt falan değiştiricem

afiyet olsun farmasicim
herşey gayet güzel, ben de istediğim kiloya ineyim senin gibi bi koruma programına giricem
hafta sonu üzerime olmayan pantalondan denicem, eşim söyleyip duruyo 2-3 gündür bi dene bakalım diye, h.sonu dedim ben de, inşallah olur, bazıları daha olmaz ama olsun,onları denemem ben de :))))))

ben de hugocuğa bakmaya gelmiştim nasıl oldu ki diye ama gelmemiş... inşallah iyidir...

Tebrikler, 58,6 ise oo daha bayağı var sana yetişmeme :)

Ben geçen yıl doğum sonrası başlamıştım.Sezeryan olduğu için karın kası gerektiren makas hareketinde ve bacaklar yukarı aşağıda zorlanmıştım. Ama 1-2 hafta sonra alışıyor insan.
Biraz zorlanmak normal, yoksa yapmamızın bir anlamı kalmaz değil mi?
Pes etme bence, alışırsın yakında.

Afiyet olsun. Senin metabolizma jet gidibir vallahi :)

evet cnm kule sininin yemekleri güzeldir.afiyet olsun ozman arkadaşına :) sultan kitaplarını çok severim tarihi kitapları mihrimah da güzel hürrem de çok güzel.nurbanu ve kiraze yide tavsiye ederim.birde hatice sultan.

afiyet olsun cnm sen dengelersin fazla yedklerini.

Evet biraz daha iyidir inşallah bugün hugocuk.

Bugün spor yapmadım.İlerleyen saatlerde pilates yaparım herhalde.

esw, sana yetişmeme az kaldı :)
pilates bugün çok güzeldi cnm karın günüydü bugün biliosun yandı karnım yandı süper çalıştı.

afiyet olsun cnm

tamam canım, denemeye devam edeyim o zaman :)))
e bişi kalmamışki benim kilom öyle bile olsa, yakında gider seninkilerde :)

kalanchoecim hatice süleymanın kardeşi dimi?
nurbanu 2.selimin karısı da kiraze kim?

Tatlım afiyet olsun bence çok abartı bi şey yok kek ve portakal suyu da ara öğün olmuş sayılır

akşam da dengelersin bence

ya hugocuk nerde acaba, sabah dükkanı o açardı genelde ama bugün hiç uğramadı, inşallah hastalığı daha kötü olmamıştır, çok halsiz kaldı sanırım temizlikti spordu derken

Yaa evet hiç görünmedi ben de merak ettim inşallah daha iyidir dinleniyodur belki:26:

Afiyet olsun farmasim sık ık ne güzel yemişsin afiyet olsun bence her şey kararında çok güzel herzamanki gibi

kızlar dünkü aldığım dijital tartı çıplak ayakla ölçüm yapıyor
ben çorapla ve de çıplak ayakla ölçüm yaptım arada afaki fark oluyor diyelim çıplak ayakla yağ oranı % 23.6 seviyesindeyken çorapla % 40 civarında oluyor.
kilo değeri hiç değişmiyor , kiloyu aynı ölçüyor. sadece çoraplı ya da çıplak olması o andaki tek fark.

ben denemek için aldım sonuçta 59 tl nereye gitti de gelmedi dedim aldım
kilo ölçümü diğer terazimle aynı ölçümü yapıyor.olmadı baskül olarak da kullanırım sıkıntı yok .

ama işte durum böyle kızlar.giysilerimle ya da giysiz çıplak ayakla ölçülüyorum aynı anda sadece bu kez kilo değişimi oluyor fakat yağ kas su kemik ölçümü aynı oluyor...
yorumlarınızı bekliyorum canlar

sağolasın bitanem valla öğütme makinası gibi çalışıyorum

afiyet olsun herşey çok güzel
boyum 160 cm
afiyet olsun canım

çok güzel bir kahvaltı olmuş canım

tamam canım, denemeye devam edeyim o zaman :)))
e bişi kalmamışki benim kilom öyle bile olsa, yakında gider seninkilerde :)

kalanchoecim hatice süleymanın kardeşi dimi?
nurbanu 2.selimin karısı da kiraze kim?
evet cnm öyle.kiraze de ispanyadan kovulan yahudi bir ailenn kzıydı sanırsam.safiye sultana akıl hocalığı yapmıştı .ben baya oldu bunları okuyalı pek doğru hatrlamıor olablrim cnm.şimdi de devrim yılları nı okuyorum hıfzı topuz un. inkılapların yapıldığı yılları çok güzlel analtıo.ondada yasak aşklar fln var evlilk dışı ilişkiler fln güzel geldi bana tavsiye ederim onuda.

ölçümleri otomatik olarak gösterimyomu ki
yani gerçekten ölçüyo mu acaba
ilginçççç :26:

1 kupa form çay içtim

5 fıstık
10 antep fıstığı
1 kaju yedim

afiyet olsun canım
kaju yemeyeli o kadar çok olduki
çok severim de bırakamazsam diye yemiyorum, evde de yok zaten, kociş de yemesin, yeterince göbüşü var :)))

ben de biraz önce 1 elma yedim

anladım canım
ya ben eskisi gibi çok kitap okuyamıyorum, çalışınca zor oluyo ama çok severim kitap okumayı
kesin babamda vardır o kitap, yeni çıkan bütün kitaplar vardır onda :)) ondan isterim artık

kız sen beni gülmekten pc başında öldürdün ya Allah da seni güldürsün emi neden öyle dedin ne açıdan jet gibidir ?

Biz metabolizmamız hızlansın diye sık sık yiyoruz ya, sen ara öğünlerin de arasını yaptığına göre :)

O tartılarda hep çıplak ayakla ölçülmek gerek. Tam olarak bilmiyorum ama vücuda gönderdiği sinyallerle o ölçümleri hesaplıyor.

menü her zamanki gibi çok şık

ölçümleri otomatik olarak gösterimyomu ki
yani gerçekten ölçüyo mu acaba
ilginçççç :26:
valla ben de anlamadım canım :26:
ilginç geldi bana da

gerçekten öyle tatlım tam bana uydu bu deyim araların da gerçekten arasını yapıyorum
kılavuzunda çıplak ayak diyor zaten ama ben her türlü test etmeye kalkıyorum aklımca acaba eşimin dediği gibi sahiden güvenilmez mi yoksa güvenilir olma ihtimali de var mı diye
hayırlısı olsun artık ne yapalım.
eşime göre çok pahalı ve ayrıntılı kapsamlı cihazlarla ancak mümkün olabilir diyor bunlar anca bazı dünya standartları değerleri baz alarak düzenlenmiştir diyor ben de o zaman bütün ölçüm cihazları örneğin şeker vs gibi hepsi koca bir yalan o zaman öyle mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…