menü her zamanki gibi çok şık
sağol canımcım, inşallah hafta sonu size pantalonlarımla ilgili güzel haberler veririrm bide kociş razı olursa foto da koyarım :))
canım inşallah razı olur hem yüzünü göstermedikten sonra ne farkederki değil mi canım?
benim eşimde ne olacak her yanını göstersen diyor beni öldürüyor ya
Eşin çok haklı bu konuda. Vücuttaki kas,yağ,kemik yoğunluğunu doğru olarak ölçmek şimdilik bu denli basit aletlerle yapılacak bir iş değil.valla ben de anlamadım canım :26:
ilginç geldi bana da
gerçekten öyle tatlım tam bana uydu bu deyim araların da gerçekten arasını yapıyorum
kılavuzunda çıplak ayak diyor zaten ama ben her türlü test etmeye kalkıyorum aklımca acaba eşimin dediği gibi sahiden güvenilmez mi yoksa güvenilir olma ihtimali de var mı diye
hayırlısı olsun artık ne yapalım.
eşime göre çok pahalı ve ayrıntılı kapsamlı cihazlarla ancak mümkün olabilir diyor bunlar anca bazı dünya standartları değerleri baz alarak düzenlenmiştir diyor ben de o zaman bütün ölçüm cihazları örneğin şeker vs gibi hepsi koca bir yalan o zaman öyle mi diyorum
kızlar benim bugn günüm vardı ben güne gitmedim birşeyler yemiyeyim diye ama gün bana gelmiş
gün sahibi teyze bana peynirli maydanozlu pideler kabaklı pideler haşhaşlı çörekler kuru biber dolmaları göndermiş yahuAllah Allah bugün ne nasipliyim ya
1 adet kuru biber dolması
1 lokma peynirli pide yedim şimdi
canım inşallah razı olur hem yüzünü göstermedikten sonra ne farkederki değil mi canım?
benim eşimde ne olacak her yanını göstersen diyor beni öldürüyor ya
ay benimki pek bi kıskanç
geçenlerde rakkaseye( artık pek girmiyo ama) gelinliğimi sormuştu, onu gösterecektim, hazırladıydım da fotoyu, silmiş beyefendi, neymiş olmazmış ne gerek varmış, istemedi
o yüzden yüzümü göstermesem de bana poponun fotolarını mı koycan diye karşı çıkabilir, sağı solu belli olmaz :)))
valla ben de anlamadım canım :26:
ilginç geldi bana da
gerçekten öyle tatlım tam bana uydu bu deyim araların da gerçekten arasını yapıyorum
kılavuzunda çıplak ayak diyor zaten ama ben her türlü test etmeye kalkıyorum aklımca acaba eşimin dediği gibi sahiden güvenilmez mi yoksa güvenilir olma ihtimali de var mı diye
hayırlısı olsun artık ne yapalım.
eşime göre çok pahalı ve ayrıntılı kapsamlı cihazlarla ancak mümkün olabilir diyor bunlar anca bazı dünya standartları değerleri baz alarak düzenlenmiştir diyor ben de o zaman bütün ölçüm cihazları örneğin şeker vs gibi hepsi koca bir yalan o zaman öyle mi diyorum
Eşin çok haklı bu konuda. Vücuttaki kas,yağ,kemik yoğunluğunu doğru olarak ölçmek şimdilik bu denli basit aletlerle yapılacak bir iş değil.
Şeker ölçümü farklı tabi.Onların güvenilirliği oldukça yüksektir.
Ben geçen hafta 61,5 kilodaki halimi fotoğrafladım.
55 olunca aynı yerde aynı kıyafetlerle tekrar çekileceğim. Önce ve sonra yaparım :)
kızlar ben çıkıyorum
akşam görüşürüz
iyi akşamlar şimdilik
afiyet olsun cnm çok çok çok güzelKızlaaar ben bugün ne yedim yazmamışım yahu
Kalkınca 1 tk tere tohumu 1çk bal
kahvaltı: 2 dilim çvadar ekmeği
1,5kk üçgen lıght peynir
1 adet yeşil zeytin
2 fındık 3 badem
domates-salatalık-yeşil biber
kahvaltı sonrası yeşil çay
1. ara 2 adet minik hurma yarım çay bardağı beyaz leblebi
öğlen: bugün canım normal yemek istemedi ben de 1 kase yoğurt içerisinde 7yk nesfit koydum yedim meyveli nesfitti ama üzümlerini çıkardım çok tatlı geliyo sonra canım tatlı istiyo daha çok
2. ara: 1adet yeşil elma 3 fındık 2 badem
akşam: z. yağlı kereviz yemeği ve tavuklu mantar sote var ikisinden de 3 er kaşık alırım sanırım ve sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnıbahar olucak bi de ölçüleri yedikten sonra yazarım artık
Ayrıca şuana kadar 2 lt su içtim bugün 3lt yi bulurum ben
kızlar ben çıkıyorum
akşam görüşürüz
iyi akşamlar şimdilik
cnm ben geçmişte de yazmıştım sana tartıyla ilgili bnde 2-3 hafta oldu yeni tartı aldım tefal.almadan önce de baya araştrmıştım.bende önce sennkinden alıcaktım hatta benm aldığım, yağ su ölçenden daha pahalıinternette de eşinin söylediğine benzer cümleler yazmışlardı bu tartıyla ilgili.bu tür makinelre belirli verileri girince onları hesaplayıp ortaya sonuç koyacak bi formül yükleniomuş.yani üstüne 50 kiloluk bi çuval koysanda 50 kiloluk biri çıksada aynı sonuçları vereceğini düşünüorum diye yazmış biri.bende eşime söyledim o da mantıklı buldu ki vücut gibi kompleks yapısı olan bişeyn öle basit bi aletle yapısının ölçülemeyceğini söyledi. banada mantıklı geldi ve bende normal tartı aldım:)hayrlı olsun cnm sen güle güle kullan.şeker makinalarına gelince bizim ailede herkeste var dolayısyl teyzmn annemn evlrinde hep şeker ölçüm cihazı bulunur.ama şekr ölçüm cihazına kan damlatıosun cnm.sonuçta vücutsal bi sıvı.gebelik testi gibi düşün o nasıl doğru sonuç veriosa şeker cihazıda öle.ama tartı konusunda bende güvenmiorum
Kızlaaar ben bugün ne yedim yazmamışım yahu
1,5kk üçgen lıght peynir
1 adet yeşil zeytin
2 fındık 3 badem
öğlen: bugün canım normal yemek istemedi ben de 1 kase yoğurt içerisinde 7yk nesfit koydum yedim meyveli nesfitti ama üzümlerini çıkardım çok tatlı geliyo sonra canım tatlı istiyo daha çok
akşam: z. yağlı kereviz yemeği ve tavuklu mantar sote var ikisinden de 3 er kaşık alırım sanırım ve sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnıbahar olucak bi de ölçüleri yedikten sonra yazarım artık
Kızlaaar ben bugün ne yedim yazmamışım yahu
1,5kk üçgen lıght peynir
1 adet yeşil zeytin
2 fındık 3 badem
1 portakal yedim
500 ml suyumu da başladım içmeye
afiyet olsun canım... ben bu gün sana nazar edicem çok güzelsin yahu...
Afiyet olsun farmasim ve teşekkür ediyorum güzel yorumun içintartı konusunda ben de standartların ölçü alındığı bir formül olduğu kanısındayım hatırlarsan ben de tartı alırken kararsız kalmıştım ve sonunda normal dıjıtal bir tartı almıştım. Yani en güzeli aynı kiloda birini daha çıkartmak o tartıya ya da o kilolarda birkaç bayanı
Buarada kızlar sizde oluyo mu bilmem ama ben nesfiti sütle yiyince acıkıyorum sonra çok ama yoğurtla yiyince hem çok tok tutuyo hem de sonra uzun süre acıkmıyorum zaten yoğurt genel olarak supr bir yiycek bence çok tok tutuyo ama nesfitle de ayrıca bu farkı yaşıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?