60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım sen yenisin tabiki bazen biz burda atışıyoruz ben mesela en az 6 kaşık az yağlı sebze yenmeli diyorum bazen yok 6 kaşık fazla daha az yenmeli diye düşünen olabiliyor o yüzden bence sen günlük ne kadar sebze protein falan almak lazım porsiyonla söylesene daha iyi olur bence tartışmada ortadan kalkar böylece

aaa niye kaldırdınız ne güzel kim ne kadar verdi belli oluyodu

aslında kaldırmadık canım zuzum24 dü galiba yanlış hatırlamıyorsam listeyi yapan.baya bi süre uğrayamadı topiğe yoğundu galiba o yapmayınca bizde zaten biri yapabiliyosa yapsın demedik açıkçası.zaten bende bi süre bildirim yapmamıştım listeyi bırakmıştım yani kilo verdikçe yazmak daha iyi oluyo benim için öylecede devam ediyo şimdi

sabahki ara öğünü kaldırıp öğleden sonraya koydu ve akşam yemeğinden 3 saat sonraya koydu canım. bir süre böyle olcak sonra yine kahvaltıdan sonra ara öğün verecek

çok haklısın çocuklarımızın yeme içme düzeni gerçekten bize göre şekilleniyor örnek verecek olursam ben 6-7 aydır asitli içecek içmiyorum artık ev halkı benden göre göre eve asitli içecek içmiyor alımıyoruz da. çocuklara diyorum yavrum içecekseniz alalım,kısıtlama yapmıyorum ki yasaklar tatlı gelmesin cezbetmesin onları diye 4 yaşına giren küçük oğlum daha kolanın tadını bile bilmiyor desem yalan olmaz, büyük oğlan sağlığına çok mu çok düşkün. ben oldum olası yememe içmeme dikkat ederdim evimizde aşırı yağ tuz tüketilmezdi.
hala tüketilmiyor ama ben şekerime de kısıtlama getirdim çayımı asla şekersiz içeceğim aklıma gelmezdi benim için en büyük DEVRİM bu oldu.
bir de şimdi hiç bir bütün çikolata yemiyorum aylardır 1 lokma ya da 3- 5 gr sadece .dolapta toptancıdan kolisiyle alınmış antep fıstıklı çikolata var günlerdir kaçını yedim sadece birkaç gün önce 5 gr yedim

akşam serviz tabağında oğullarımın dahi bir kenarında bulgur pilavı
biber dolması
brokoli salatası
köfte
ve de kasede meercimek çorbası
yanında da ayran vardı
tıpkı bizim yoldan bizi örnek alarak ilerliyorlar büyük oğlum bile 3 kg verdi bu süreçte anne boyuma göre orantılı gelişmeliyim diye öldürüyor beni yavrum sen gelişme çağındasın dengeli beslen diyorum .

toparlanır merak etme. pilates yapıyodun sen yine başlarsın toparlanır canım acele etme yeterki. 3 aya bayağı toparlanan arkadaşlar var bendede yumuşama oluyo ama pilatesle toparlanıyorum

slm kızlar 45dakka sporumu yaptım
2kaşık yogrt
1portakal karıştırdım tarçın seprtim yiyorum

saol cnm sanada afiyet olsun.kefir hiç fazla deil hem de çok güzel bir besin.
afiyet olsun cnm.sabah kahvaltılarını biraz daha zengnleştrsen olur mu acaba famircim.:44:nebileyim 1 çeri domates 1 kaşık yoğurt maydonoz tere 2-3 zeytn hafta 2-3 gün yumrta gibi.bencedier öğünlere göre sabah biraz hafif kalıo.belkide aıktığın için poğaçalara böreklere saldırıosun olabilrmi?:44:

Afiyet olsun cnm benm.pilatese alışırsın zmanla çok da hoşuna gidcek eminm.alışkanlık yapıo bu pilates yapmayınca huzursuz oluo insan.

ama siyah cayida artik sekersiz icmeye alistim..herseyi kahveyi bile sekersiz iciyordum...sihay cayi icemiyordum..onada alistim cok sükür..
siyah çayın tadı şekersiz daha güzel gelio bana da çayın çay olduğu anlaşılıo 10 senedir fln şekersiz içiorum bende çok güzel oluohem çaya okadar şeker atacağıma onun yerine bi parça bitter yerim.afiyet olsun cnm

bende regl dönemindeyim su an...sabah 1 muz yedim cok iyi geldi...önceden muz yedigimde midem cok agriyordu nedense....sanki cig hamur yemis gibi..ama simdi agri falan yapmiyor artik..:26:
ya muz bende çok seviorum regl de de çok iyi gelio ama ben kabızlıktan dolayı çok tüketemiorum alırsam ucundan azıcık

afiyet olsun cnm

afiyet olsun canım da kız bitiremedin hala çorbayı, kazanla mı yaptın yoksa :))))))

canım bizim belli bi tartı günümüz yok, biraz kafamıza gföre takılıyoriuz o yüzden listemiz falan da yok :))
birinizin böle diceğini biliodum cnm çok az kaldı .dün de şehriye çorbası yapmıştım arada değişklik olsun die dolayısyla yemeyince bamyadan bitmedi.ama 1-2 kepçe kadar kaldı
saol cnm verdiğin bilgiler için neredeyse çoğunu yapıorum desem yanlış olmaz.

toparlanır cnm özellkle pilatesle sıkılaşır şekllenir toparlanır nie olmasın.bak ebru şallı ya 2 doğum yapmış gibimi karnı dümdüz.özellkle de sezeryan yaptı.hiç öle görünmüo sennde olur yeterki çabala gayret et

toparlanır merak etme. pilates yapıyodun sen yine başlarsın toparlanır canım acele etme yeterki. 3 aya bayağı toparlanan arkadaşlar var bendede yumuşama oluyo ama pilatesle toparlanıyorum

gene yapıyorum pilates birazda olsa toparlanma olur galiba benim karın bölgemde parmak kalınlığında çatlaklarım var malesef diyorum ya hamilelikler beni mahvetti

afiyet olsun canım çok güzel ne mutlu sana
slm kızlar 45dakka sporumu yaptım
2kaşık yogrt
1portakal karıştırdım tarçın seprtim yiyorum

afiyet olsun canım harikasın gerçekten

benim yaramazlarda bugün üzerime gelip duruyorlar. hastayım onlara bulaşır belki diye yüz vermiyorum yaramaz şey parmaklarımla oynuyor. geçmiş karşıma bıcır bıcır ne anlatoyorsa artık bana konuşuyor sıpa ya. ayaklarımla oynuyorlar

oooow 26 kilomu. çok vermişsin diyetisyenemi gittin nasıl verdin. ben 13 kilo verdim 8 kilom kaldı sen nasıl verdin. katılsana aramıza

merhaba canım, mesajıma sadece sen cevap vermişsin, kaç beden giydiklerini söylemiyecekler sanırım arkadaşlar

diyetisyene gitmedim canım 1 seneye yayarak verdim kilolarımı 89la başlamıştım, diyet başarı öykümüde yazdım zaten belki görmüşsündür resimlerimi, ama bu hafta artıdayım yılbaşı ve sonrası günler etkiledi sanırım...

çok da moralim bozuldu kendimi hayatım boyunca zorunlu olarak diyet yapıcak gibi hissettim umarım bu psikolojiyi atarım bir an önce üstümden

arada bir uğrarım canım teşekkürlerr

gene yapıyorum pilates birazda olsa toparlanma olur galiba benim karın bölgemde parmak kalınlığında çatlaklarım var malesef diyorum ya hamilelikler beni mahvetti

toplanır toplanır merak etme sen. ümitsizliğe kapılma. 3 kilo çok değilmiş zaten sen pilatese devam et güzel olur. bak prienede doğum yaptı 3 ayda toparlandı pilatesle dedi. o benden daha iyi pilateste ben yeni sayılırım eskidende yaptım ama şimdi farklı oluyo. eskiden kiloluyken yapıyordum şimdi arada çok fark var. sende yaparsın. kalanchoede yeni başladı canım bende yeni başladım bir tek aramızda priene bayadır yapıyor. esw de yani başladı. başlamayı düşünen arkadaşlarda var

cnm iyi hoşsun doğru sölüosun da şöle örnek vereyim mesela ben deil 8 kaşık 6 kaşık sebze hayatta yiyemem çatlarım ayolkilo vermeyi almayı bi kenara bırakalım valla yiyemem almaz midem.hayatımda da hiç yediğimi hatrlamıorum şu an bile 4 yemek kaşığı mercimek kavurması yedim çorbayla patlamak üzereyim.yani diyetsyenlerde zaten herkesin kilosuna yaşına boyuna günlük harcadığı enerjiye göre listeler veriolar ki nedeni bu zaten.o yüzden gidilebiliosa diyetsyene mutlaka hdlmeli gdilemiosa da herkes kendini en iyi şeklde tanır zaten kendine göre araştrarark ayarlamalar yapmalı die düşünüorum ben de.

toparlanır cnm özellkle pilatesle sıkılaşır şekllenir toparlanır nie olmasın.bak ebru şallı ya 2 doğum yapmış gibimi karnı dümdüz.özellkle de sezeryan yaptı.hiç öle görünmüo sennde olur yeterki çabala gayret et[/QUOTE]

canım ebru genç kız gibi 10 doğumda yapsa aynı kalır kadın doğduğu günden başlamıştır pilatese
onu gördükçe çıldırıyorum zaten :84:

afiyet olsun canım
maşallah diyorum sana
hiç aksatmadan yapıyosun sporunu

tşkler canım sanada farmisi yapmaya çalışıyorum çünkü hep evdeyim çok hareketsizkalıyorum dışarı çıktıgım yok kışya kzım küçük çıkamıyorum

uğra arada. 1 yılda vermen çok iyi olmuş canım. uzun zamanda vermek güzel geri kalanınıda verirsin. diyet başarı öyküne bakmadım ama bir bakayım canım

afiyet olsun canım çok güzel ne mutlu sana

afiyet olsun canım harikasın gerçekten

teşekkür ederim canım
yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım, nasıl olacak
ah bide sıkılaşsam (

kızlar geçen gün daha önce içini doldurduğum, popoma yapışan 40 beden pantalonumu fermuarını açmadan üzerimden çıkardım :))))))))

inşallah canım hep beraber dilediğimiz vücud ölçülerine sahip oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…