60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bütün kıyafetlerimi değiştirdim eskilerini daralttım kilo almaktan korkuyorum valla :18:eşime nasıl kilo aldım kıyafetlerim olmuyo diye söylerim

canım şimdi okudum öykünü
tebrik ediyorum seni azminden ötürü
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bi biçimde ulaşırsın

ben şu an 38 giyiyorum ama onlar da hafif bol geliyolar artık
yarın 36ları denicem bakalım evde beni bekleyen :))

çok güzel bir duygu değil mi ben de eşime öyle yapıp göstermiştimaynı pijama yerine koyuyorum pantalonları

sorma canım ya, içini doldurduğum pantalonu üzerimden öyle çıkartınca acaip mutlu oldum :)))
bacak kısımları özellikle pijama gibi duruyo benim de :))

tavuksuyna çorba pişirdim onu içicem iyi geliyor unlu yaptım ama unu kavurmadım yağda koymadım ilave haşlayıp didikledim tavuğu derisizdi zaten suyuna un ekledim kaynattım öyle yaptım.

canım verdiğin biligler için çok teşekkürler ve ellerine emeğine sağlık
bütün hepsini okudum ve çıkardığım sonuç şu oldu FARMASİ doğru yoldasın durmak yok yola aynen devam çok sağol canımcım
ben de biyokimyacı eşime gün içerisinde yediğimi içtiğimi aynen yazıp eline veriyorum ve yorumlatıyorum söylediklerini bi duysan canım sen o yüzden maşallah sağlıklısın ve de hiç enerjiden düşmüyorsun diyor bana ( güne çok erken başlıyorum ve geç bitiyorum ben günde ortalama 6-6.5 saat anca uyuyorum)

emines canım hoşgeldin biz sıkı bir diyet yapmıyoruz canım daha doğrusu diyet diye birşey yok bizde az ve sık yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz biz.acelemizde yok yavaş yavaş veriyoruz.ilaç konusuna gelince ilaca hepimiz karşıyız kullanma canım bence ilacı kullanıp hızlı kilo vericeksin sonra bırakınca ilacı hızlı vermiş olduğun kiloyu tekrar hızlı geri alacaksın bence doğal yollarla yavaş yavaş ver canım daha iyi olur.

Merhaba hoşbulduk valla kafam çok karıştı aslında 89 kilodan düştüm 62 kiloya ama biran evvel vermek istiyorum söylediginde doğru sonradan almak istemiyorum en iyisi diyete devam teşekkür ederim dışardan bir fikir kafa karışıklıgı döneminde çok işe yarıyor sağol.
Bu arada ben bu mesaj yazma olayını çok iyi yapamıyorum sitede yeniyim kusura bakmayın :))

Son düzenleme:

süpper bir duygu olsa gerek, ee 46-48lerden 40 düşmek de başarı diyip avutuyorum bugünlerde kendimi ama 38e kadar devam edicem spor eksiğim var benim beslenme şeklini oturttum da

tavuksuyna çorba pişirdim onu içicem iyi geliyor unlu yaptım ama unu kavurmadım yağda koymadım ilave haşlayıp didikledim tavuğu derisizdi zaten suyuna un ekledim kaynattım öyle yaptım.

ooo afiyet olsun, bende çok yaparum onu, ev halkı çok sever, limon 1 yumurta yoğurt 1 kaşık un süper oluyor terbiyeli şekilde, sirke ve sarımsak da muazzam değiştiriyor tadını, çok iştahlı gördüm kendimi

:13::13::13::13::13::13::13:

canım hepsi bir öğünde yenmek zorunda değilki öğünlere yayılır sonuçta öğlen yersin akşam yersin yine günlük miktarı tamamlarsın
tmm cnm ozman olurhaklısın.
burası ne kadarsa kalabalık bayıldım maşallahh, nazar değmesin

cnm hoşgeldin tebrk ediorum seni çok güzel kilo vermişsin inş ve lütfen geri alma dkkat et kendine.çok güzel olmuşsundur emimn.benim ölçülerde de değişklik oldu baya.önceden 38-40 giyiodum.şimdi 40 lar belimden düşüo.38 ler giyielbileck derece de bol.zaten hedefime az kaldı.ben sadece sıkılaşmak şekllenmk istiorum ondan sonra.36-38 arası giyerim heralde.bende daraltrcam kotlarımı fln hedef kiloma gelnce inş.

sende burda ol devamlı gitme burdan :79:

hheh teşekkür ederim canım, 80-89 topiğinin kaptanıyım ben, yarış tablosunu filan ben yapıyorum ama buraya da yetişirim ben , 1 tane 1,5 yaşında bebeğim var onunla evdeyiz bütün gün

farmasi sen gostun verdiği ölçüleri gördünmü hiç. sen günde 6 porsiyon tahıl alıyormusun veya sebze yemeklerin daha ziyade 3-4 kaşıkla sınırlı ama bak gost ne diyor istersen yeniden bak sen o kadar yemiyorsun

kızlar
1 adet küçük ayva yedim ( elma büyüklüğündeydi)

inşallah kiloyu korumakda çok önemli gerçekten, çok teşekkür ederim

kulağa çok hoş geliyor 36-38 beden yaa yeni doğum yaptığım zamanlar mağazalarda bakardım şöle buna nasıl giriyorlar bende o günleri görebilecekmiyim diye, harika bir duygu bu bir kadına 'seni seviyorum' dan daha mutlu edicek tek söz, sen kilo vermişsin ne güzel görünüyorsun' muş

önceleri hangisi olursa onu alırdım, şimdi kıyafet beni seçmiyor, ben kıyafeti seçiyorum

hheh teşekkür ederim canım, 80-89 topiğinin kaptanıyım ben, yarış tablosunu filan ben yapıyorum ama buraya da yetişirim ben , 1 tane 1,5 yaşında bebeğim var onunla evdeyiz bütün gün

anladım canım ben çalışınca herkezi çaışıyo sandım bi anda nedense allah bağışlasın canım bebişini sürekli uğramaya çalış canım iyi olur senin içinde bizim içinde

kızlar ben birde şey yapıyorum, mesela tahıl baklagil yiyemedim, haşlanmış buğday bulunduruyorum buzlukta, 2şer kaşık kadar, onları 1er porsiyon tutuyorum, sonra çözdürüp salatalarıma eklerim hem değişik oluyor hemde kaliteli beslenmiş oluyorum kızlar

canım sence standart beslenme olabilir mi herkes için sen 170 cm boyunda 70 kiloda bir kişisin ve de kendine özgü aktivitelerin yaşam biçimin var
ben 160 cm boyunda 54.3 kiloda olan bir insanım şimdi senle ben aynı ölçüde yesek
senin yediğin ölçülerde yesek ben kilo alırım sen zayıflarsın
benim yediğim ölçüde sen yesen kesin zayıflarsın ya da hasta da olabilirsin
ama ben zaten kilo veriyorum .ve dikkat ettiysen ben öğlen ya da akşamları bile bu aralar 5 kaşık sebze yer hale geldim neden acaba kilo vermiyeyim diye korumadayım diye
ilk başlarda ben salatayı 7-8 kaşıktan az yememekle çözdüm işi ve de bol su içmekle hiç enerjiden düşmeden vitamin takviyesine ihtiyaç duymadan salata ve suyun sayesinde ben çok rahat kilo verdim gerçeği söylemem gerekirse.ve de tabiki yoğurt.
bol domates salatalık biber geçmişe bir dönme inkanın olursa iyi araştır derim.

ben meyveyi de bol tüketiyorum bugün bile 2 elma 1 ayva tükettim sırada artık gece uzun gerisi gelecektir.

sağlılı ve dengeli beslenmek kişinin hasta olmadan enerjiden düşmeden algılamasında problem yaşamadan vs arkadaş bir sürü güzel örnek yazmış bu tip olumsuz durumlarla karşılaşmadan yediklerinin ona yetmesidir demiş bu bağlamda ben yediklerimin bana yettiğini ve de ben en iyisi bir de gün sonunda topluca ana ve ara öğünlerimi bir arada yazayım daha net görün nasıl ve neler yediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…