60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gostcum sen yurt ortamında zorlanıyorsundur bakben tavuksuyuna çok güzle çorba yaptım gel beraber içelim canım unu kavurmadım ilave yağ yok ama inan çok lezzetli

aslında güzel fikirmiş canım bende baklagilleri fazla yemiyorum gaz problemi oluyor .bende böyle yapsam acaba o zaman bi öğün yemektenmi düşmem lazımki yada ben bir yk koyarım.hugocuk canım nedersin nasıl olur canım senin fikrin nedir

darkolive canım biz hugocukla diyetisyene gidiyoruz da gerçi ben bırakabilirim hugocukla yediklerimizin çoğunluğu aynıda onunda fikrini almak istedim yanlış anlama canım

sen yine bildiğin gibi yaz çünkü zaten dediğin gibi sen kendine göre yapıyorsun ama gost standart yani en az 6 porsiyon tahıl demiş mesela bu herkes için geçerli boy kilo aktiveteye göre üzerine çıkabilir ama altınada düşmemeli onu diyorum sağlıksız demiyorum eksik diyorum eksik beslenerek kilo verdin sen. elbette eski yazdıklarını hatırlıyorum 2 kaşık 3 kaşık bir çatal falan yazıyordun hatta benim 8 kaşık sebze yemeği ölçüme fazla diyordun biliyorum elbette.

cok sagol canim..

slm kızlar bugün kü menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalık biber
2 br şekersiz çay

öglen kuranımı vardı evde yemedim kuranda
4 kaşık zeytinyağlı patates salatası
bir küçük dilim peynirli börek,
1 elmalı turta
2 br şekersiz cay

akşam henüz yemedim ama yınede yazayım
8 yemek kasıgı bezelye yemegi
4 yemek kasıgı bulgur pilavı
yeşillik slatası ve ayran ekmek yemegi düşünmüyorum pilav var cünkü

yemekten sonrada yeşil çayımı içeçem yanında fındık ve ceviz eşliğinde son olarakta meyve mi yicem

birde bu sabah tartıldım dayanamadım 67,8 geldim inanamadım 400 gr daha gitmiş farmasicim benım çizelgeye bir el atarmısın yıne sana zahmet boyum 1,68 kılo 67,8

ay bilmemki canım gosta sorsak o anlatır daha güzel

sende bendensin..:13:..ama ben pes etmicem 57 olana kadar yola devam pes etmek yok..

kızlar pes etmek yok sakın bende çok zor kilo veriyorum ama asla moralimi bozmuyorum 3 hafta yada 1 ayı buluyor kilo vermem ama sonuçta veriyormuyum evet veriyorum onun için sabırlı olun lütfen yılmak yokkkkkkk yola devamm

nerden zor veriyorsun. göbeğin eridiya daha ne olacak

canim gecenlerden bi tarif vermistim....ciyer sevmeyen esim bile cok severek yedi yaptigim sozlu ciyer yemeyini...istersen yine veririm tarifi..

Gost , harikasın ellerine sağlık.

Canım ben yakında albümüme fotolarımı eklerim. Toparlandı dediğimi görsen :) Eski haline göre toparlandı tabi.

8 yk sebze yemeği ancak 1 yemek tabağı yapıyor.Bana hiç fazla gelmiyor hatta az bile geliyor.Ama tabi sebzesine göre de değişir bu ölçüler.

hogocuk gecmiş olsun iyi olmana sevindim daha dikkat et beslenmene bundan sonra saç dökülmesi içinde kullandıgın şampuanın içine 2 diş sarımsak ezip koy canım faydasını göreceksindir senin diyetisyen kontrolün ne zaman bu arada

salı günü canım salı günü gitcem

Baklagil yedikten sonra 1 kupa rezene içebilirsin kimyonlu.Bir de haşlama suyunun bir kısmını atarsan fazla gaz yapmaz.Ya da haşlama suyuna biraz limon.

kızlar menümle ilgili yorumlarınızı beklıyorum
yemek yıyıp gelicem
farmasicim özellikle senin ve gost un yorunlarını beklıyorum

canım ben hayatımın hiçbir döneminde 8 kaşık sebze yememişim ki şimdi nasıl yiyeyim ilahi beni çok güldürdün bak
geçen sağlıkçı bir arkadaşla da görüştük hocam sen de yanlış beslenme olsa zaten şimdiye çoktan hapı yutardın dedi daha ne desin
oldu bakalım bu da FARMASİ MODELİ kilo verme olsun

vallahi süpersin ben sana ne diyeyim söylenecek söz bırakmamışsın madem o halde mimiklerle yanıt vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…