afiyet olsun arzucum
güle güle giy cicişlerni
canım öğünlerin güzel ama bence ara öğünlerini çok kaçırmışsın yani hep karbonhidrat içeren şeyler 1 paket diyet büskivi 3 dlm ekmek ediyor neredeyse,2 galetada 1,5 dlm desek,akşamda 4 kaşık makarna 2 dlm ekmek eder,sabah menünü göremedim yani sabahı saymazsak 6,5 dlm ekmek yemiş olmuşsun ve bunun çoğunu ara öğünde almışsın.ara öğünlerine dikkat et derim canımm
bende cok sevdimkedileride cok severim ..
burdan kopyaliyorum bende...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-205.html
kızlar selamlar ben 80-89 topiğindenim, bu platesi hepinizden duyuyorum, yapan arkadaşlar faydası varmı yaa, bu gidişle eve birde plates topu aldırtacaksınız bana haakocaa beni boşayacak
26 kilo verdim biraz toparlanmaya ihtiyacım var, şu an 40 beden pantolon 38beden elbise giyiyorum tipim armut, sizce nasıl :26:
slm kızlar 45dakka sporumu yaptım
2kaşık yogrt
1portakal karıştırdım tarçın seprtim yiyorum
merhaba canım, mesajıma sadece sen cevap vermişsin, kaç beden giydiklerini söylemiyecekler sanırım arkadaşlar
diyetisyene gitmedim canım 1 seneye yayarak verdim kilolarımı 89la başlamıştım, diyet başarı öykümüde yazdım zaten belki görmüşsündür resimlerimi, ama bu hafta artıdayım yılbaşı ve sonrası günler etkiledi sanırım...
çok da moralim bozuldu kendimi hayatım boyunca zorunlu olarak diyet yapıcak gibi hissettim umarım bu psikolojiyi atarım bir an önce üstümden
arada bir uğrarım canım teşekkürlerr
cnm iyi hoşsun doğru sölüosun da şöle örnek vereyim mesela ben deil 8 kaşık 6 kaşık sebze hayatta yiyemem çatlarım ayolkilo vermeyi almayı bi kenara bırakalım valla yiyemem almaz midem.hayatımda da hiç yediğimi hatrlamıorum şu an bile 4 yemek kaşığı mercimek kavurması yedim çorbayla patlamak üzereyim.yani diyetsyenlerde zaten herkesin kilosuna yaşına boyuna günlük harcadığı enerjiye göre listeler veriolar ki nedeni bu zaten.o yüzden gidilebiliosa diyetsyene mutlaka hdlmeli gdilemiosa da herkes kendini en iyi şeklde tanır zaten kendine göre araştrarark ayarlamalar yapmalı die düşünüorum ben de.
teşekkür ederim canım
yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım, nasıl olacak
ah bide sıkılaşsam(
kızlar geçen gün daha önce içini doldurduğum, popoma yapışan 40 beden pantalonumu fermuarını açmadan üzerimden çıkardım :))))))))
4yemek kaşıgı susuz nohut
4yemek şakıgı bulgur pilavı
yogurtlu salata
herekese afiyet olsun kızlar
Merhaba kızlar
dün midem ağrıyordu keyfim kaçtı pilatesi ve egzersizleri tamamlayamadım.
gecede yine yeşil çay içtim.
bugün yediğim içtiğimi yazayım istediğim gibi değil menü dengesiz oldu ama :44: pişmanlıkta duymadım haftasonu dengelerim.evdeyim derslere gömülücem nasılsa :26:
sabah : 1 tk pekmez , 1 kk dil peyniri , 2 tane siyah zeytin , bir domates , salatalık , havuç çeyrek biber.3 ince dilim kepek ekmeği.
yanına bir portakal - greyfurt sıktım içtim.
ara öğünde bir galeta bir paket eti form tahıllı bisküvi.( abarttım yine) yanında limonlu yeşil çay.
öğlen menüm şöyleydi aslında : 60 gram tavuk ,bir bardak ayran , salata ve 1 ince dilim kepek ekmeği.
ama alışverişe çıkıp kendime yeni ciciler aldığım için :)) öğlen ne yiyeceğimi şaşırdım.:44: öğün saati de geçiyordu aç kalmaktansa yiyeyim birşeyler dedim.
kumru yedim.bir buçuk bardak büyüklüğünde ayran içtim.
içinde salam sosis iki üç sucuk 1-2 dilim kaşar vardı.yavaş yedim sonlara doğru arkadaşıma sattım malzemeleri.
öyle tıka basa doymadım bu önemli sanırım kaçamaklarda
biraz rahatsız etti ama geçti.dışarda yediğimde oluyor genelde.
ikinci ara öğünde bir kakaolu süt içtim.
şimdi akşam yemeğimi yiyorum narin narin
1 kepçe şehriye çorbası , yarım kase yoğurt , mevsim salatası , bir ince dilim ruşeymli ekmek ve zeytinyağlı pırasa (geçenkinden kalma) aslında bunun yerine kuru fasulye yiyecektim öğlen menüsü böyle olunca ağır kaçacağını düşündüm.
hareket babında bolca gezdim tozdum.
kötü bir menü değildir umarım:44: geçmişi okuyayım şimdi menü incelemek keyifli oluyor.
keyifli dolu akşamlar arkadaşlar..
afiyet olsun canım çok güzelmişherkese merhabalar
akşam üstü elektrikler kesilince giremedim nete
ancak girebiliyorum
akşam yemeğinde
1 kepçe nohut yemeği ( etsiz)
1 tahta kaşık pilav
1 dilim çavdar ekmeği ( küçük dilimlerden yedim)
salata ve 1 kutu ayran
az önce de 2 kuru kayısı yedim
4yemek kaşıgı susuz nohut
4yemek şakıgı bulgur pilavı
yogurtlu salata
herekese afiyet olsun kızlar
kızlar eşim gene profiterol
baklava
antep fıstıklı sarma tipi tatlı
hindistan cevizinden yapılmış yuvarlak tatlılar
elmalı kurabiyelr getirmiş.
ben akşam yemeği öncesi
1 adet hindistan cevizli top yedim
1 adet antep fıstıklı sarmanın yarısını yedim
akşam menüm
5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı haşhaş otu
3 yemek kaşığı salata ( turp havuç mor lahana )
500 ml ayran
herkese merhabalar
akşam üstü elektrikler kesilince giremedim nete
ancak girebiliyorum
akşam yemeğinde
1 kepçe nohut yemeği ( etsiz)
1 tahta kaşık pilav
1 dilim çavdar ekmeği ( küçük dilimlerden yedim)
salata ve 1 kutu ayran
az önce de 2 kuru kayısı yedim
dişçiden geldim haftaya zannerdersem porselenleri sökecek :18:
afiyet olsun canım çok güzelmiş
afiyet olsun canım çok güzel
esw ile aynı yerde mi yemek yediniz siz :26:afiyet olsun ikinize de
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
afiyet olsun canım çok güzelmiş
afiyet olsun canım çok güzel
esw ile aynı yerde mi yemek yediniz siz :26:afiyet olsun ikinize de
Afiyet olsun farmasiciğim kararında ve sengin bir menü
Afiyet olsun tatlım gayet dengeli ve çeşitli
Geçmiş olsun hugocukcuğum çabucak halledilir umarım diş işleri gıcık biraz ben de bi ara gitsem hiç fena olmaz eminim yapılacak şeyler vardır:26:
canım hoşgeldin negüzel bak spora gidiyomuşuz biz burda diyet yapmıyoruz saglıklı besleniyoruz aç kalmadan sende katıl biz burdaki arkadaşlarsayesinde motive oluyoruz sende yaz yediklerini yanlışarın dogrularını söyleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?