60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun arzucum
güle güle giy cicişlerni

teşekkür ederim canım

bu mesajını anca şimdi gördüm işte bunların karşılıklarını bilmeyince
bugüne bakarsan bugünde ara öğünleri çok kaçırdım
hemen tatlandırıcı içeren kayısılı elmalı limonlu her bi çeşidini aldığım bisküvileri satacak birini bulayım. ölçülü ve dikkatli yemeye çalışıcam.:26: 2 aydır ara öğünlerde ölçülü yiyordum halbuki.neyse uyardığın için sağol canım

görüşler yorumlar çok çok faydalı oluyor teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:
kızlar eşim gene profiterol
baklava
antep fıstıklı sarma tipi tatlı
hindistan cevizinden yapılmış yuvarlak tatlılar
elmalı kurabiyelr getirmiş.

ben akşam yemeği öncesi
1 adet hindistan cevizli top yedim
1 adet antep fıstıklı sarmanın yarısını yedim

akşam menüm
5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı haşhaş otu
3 yemek kaşığı salata ( turp havuç mor lahana )
500 ml ayran

herkese merhabalar
akşam üstü elektrikler kesilince giremedim nete
ancak girebiliyorum
akşam yemeğinde
1 kepçe nohut yemeği ( etsiz)
1 tahta kaşık pilav
1 dilim çavdar ekmeği ( küçük dilimlerden yedim)
salata ve 1 kutu ayran

az önce de 2 kuru kayısı yedim

bende cok sevdim kedileride cok severim ..
burdan kopyaliyorum bende...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-205.html

Canı bende gerçeği var evde kömürüm var bi tane 6 yaşında ablası gerçi kedi yaşına göre o abi sayılır ama olsun minik ya ben de çok severim çok da akıllıdır canım benim

darkolivecim başarı öykünü geçenlerde okumuştum motive olmam da başarı öyküleri çok etkili ve seninki de çok faydalı olmuştu benim için gerçekten tebrik ediyorum kalanları da sağlıkla verirsin umarımen kısa zamanda ben henüz ideal kiloma göre fazlam 10kg den fazla olduğundan plates yapmıyorum ama haftada 3 gün leslie yapıyorum ve koşu bandı kullanıyorum inşallah ideal kiloma yaklaşınca platese başlıycam canım seni burda görmek çok güzel eminim senden de alacağımız çok tüyo var lütfen bizimle ol öpücüklerrr:13:

slm kızlar 45dakka sporumu yaptım
2kaşık yogrt
1portakal karıştırdım tarçın seprtim yiyorum

Canım disiplinine ve azmine hayranım beraber başarıcaz kurtulucaz bu fazlalıkalrdan inşallah eminim:13:

Ttalım ben şuan 67kg yim ve 40 beden alt giyiyorum 38 üst malum olduğuüzre kum saati gibi bir vücudum var inşallah önce alt 38 üst 36 sonra da alt üst 36 yı görürüm inşallah sen de hedefine ualşırsın tatlım ki giditaşt başarıyla ulaşacağını gösteriyor

Aynen yani ben de tek öğünde 8yk yiyemiyorum ama her öğünde sebze-tahıl-yoğurt karbonhidrat dengesi kurmaya çalışıyorum ama tek öğünde 8yk sebze yesem çatlarım zaten yemezdim okadar ama gün içinde hepsini dengeli aldığımı düşünüyoruminşallah sağlıkla kurtuluruz fazlalıklarımızdan

canım benim ne kadar güzel darısı başıma inşallah sabır ve azimle olmayacak şey değil bence başarıcaz

4yemek kaşıgı susuz nohut
4yemek şakıgı bulgur pilavı
yogurtlu salata

herekese afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun tatlım güzel dengeli her şey var maşallah

Canım genel olarak öğünlerin iyi senin ama bence çok karbonhidrat alıyosun yani bugünkü öğle yemeğin ayrı konu ama bence de ara öğünlerinde meyve,kuru meyve,yoğurt,çerez v.b şeyler yemeye çalış olur mu yani o tatlandırıcılı lıght bisküvilerdne ben de yiyiorum ama araöğünde 2 tane falan yanında da bir meyve ya da yarım çay bardağı beyaz leblebi yanınd ameyve gibi ama karbonhidrat birz daha az yemelisin bence ya da öğünlerde ekmek olaraktüketsen daha iyi olur diye düşünüyorum ama genel olarak ana öğünlerin bence gayet iyi haa bugünki öğle biraz yorumsuz tabii

afiyet olsun canım çok güzelmiş
4yemek kaşıgı susuz nohut
4yemek şakıgı bulgur pilavı
yogurtlu salata

herekese afiyet olsun kızlar

afiyet olsun canım çok güzel

esw ile aynı yerde mi yemek yediniz siz :26: afiyet olsun ikinize de

Afiyet olsun farmasiciğim kararında ve sengin bir menü

Afiyet olsun tatlım gayet dengeli ve çeşitli

dişçiden geldim haftaya zannerdersem porselenleri sökecek :18:

Geçmiş olsun hugocukcuğum çabucak halledilir umarım diş işleri gıcık biraz ben de bi ara gitsem hiç fena olmaz eminim yapılacak şeyler vardır:26:

nerudacım bugün benim yaramazla bana sardılar. parmaklarımla oynamaya çalışıyorlardı bende hastayım onlarada geçer belki diye istemedim. ay nasıl kızmışlar nasıl bağırıyorlar bana. geldiler saçlarımı çekiştiriyorlar tepemde pır pır taciş uçuşları yapıyorlar

afiyet olsun canım çok güzelmiş

afiyet olsun canım çok güzel

esw ile aynı yerde mi yemek yediniz siz :26: afiyet olsun ikinize de

sağol canım teşekkür ederim
ay bi yandan geçmişi okumaya çalışırken gözden kaçırmışım, hakikaten xxh ile aynı şeyleri yemişiz :))))))))))

evet nerudacım muhakkak sorun çıkıyo çok gıcık dişler. benim zaten önler porselendi şimdi yenilenecekler. işte diğer yerlerde çektirdiklerim vardı onların yerine porselenler olacak bayağı var yani eşim ilk duyduğunda evin yolunu şaşırdı

sağol canım benim
o bile fazla geldi ama yaa
ekmeği yemesem olacakmış :)

ay kızlar yemekten sonra eşofmanın üstünden göbek azıcık pırtladı sadece
nası hoşuma gitti, eşime de gösterdim bak dedim bu kadarcık pırtladı yemek sonrası olmasına rağmen :)))))))

hugocum sana da geçmiş olsun canım
allahtan dişlerim fazla sorunlu değil

sabah 2 dilim kepek ekmek ve 2 adet közlenmiş biber 1 bardak çay.ara öğün elmalı çay.öğlen:1 adet kadın budu köfte 2 kaşık yeşilikli patates salatası 500 gr ayran 1 bardak çay akşam bir adet elma yemek öncesi haşlanmış karnı bahar küçük bir tabak yogurtlu 2 dilim kepek ekmek 1 yemek kaşığı et sote..

kızlar bütün günün raporu

açken 500 ml ılık su içtim

kahvaltı menüm

dün günden gelen pidelerden 2 parça yedim( 1 parçası 2 avuç içi kadardı 4 avuç içi pide yemiş oldum . pidelerin içiinde yeşillik ve peyniri vardı. o yüzden başka birşeye gerek duymadım.)
2 tatlı kaşığı tahin
250 ml şekersiz çay

okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim

100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma

öğlen menüm

hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek

öğleden sonra yediklerim , içtiklerim

100 ml şekersiz çay
2 kuru kayısı
2 ceviz

yaklaşık 1.5 kk kadar elmalı kurabiye
1 kk kek yedim

daha sonra evde
1 elma yedim
500 ml su

3 fındık
4 siyah kuru üzüm
yarım ceviz
4 badem
yarım Türk kahve fincanı beyaz leblebi

1 adet küçük ayva yedim ( elma büyüklüğündeydi)

500 ml su

1 biber dolması

akşam yemeği öncesi

1 adet hindistan cevizli top yedim
1 adet antep fıstıklı sarmanın yarısını yedim

akşam menüm

5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı haşhaş otu
3 yemek kaşığı salata ( turp havuç mor lahana )
500 ml ayran

şimdilik bu kadar kızlar yatana kadar galiba 1 lt daha su içerim

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
bir kepçe suyundan yoğurt çorbası
8 yk ebegümeci yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
bir dilim trabzon ekmeği (büyük olduğundan bir dilime eşitledim ben )

hoşbulduk
bugün sabah sporumu yaptım kavitasyonada gittim ama yediklerime dikkat edemiyorum fazlasıyla sağlıklı besleniyorum herhalde akşam yine fazla yedim birazdan bel kemerimi takacağım ama aklıma geldikçe yapıyorum yemesem kilo vereceğim tüm sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…