canım ben hayatımın hiçbir döneminde 8 kaşık sebze yememişim ki şimdi nasıl yiyeyim ilahi beni çok güldürdün bak
geçen sağlıkçı bir arkadaşla da görüştük hocam sen de yanlış beslenme olsa zaten şimdiye çoktan hapı yutardın dedi daha ne desin
oldu bakalım bu da FARMASİ MODELİ kilo verme olsun
hadi öyle olsun bakalım. şimdi gitmeliyim dişçiye gitcem yarın evde olurum ama olmayabilirimde çok öptüm hepçiyinizi
Baklagil yedikten sonra 1 kupa rezene içebilirsin kimyonlu.Bir de haşlama suyunun bir kısmını atarsan fazla gaz yapmaz.Ya da haşlama suyuna biraz limon.
cok teşekkür ederim farmasicim beni motive ediyorsun ama bende anlamaım nasıl verdiğimi düzenli sporun başarısı sanırımvallahi süpersin ben sana ne diyeyim söylenecek söz bırakmamışsın madem o halde mimiklerle yanıt vereyim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvFNOhu/weight.png
tosticim çizelgeni değiştirebilirsin canım
cok teşekkür ederim farmasicim beni motive ediyorsun ama bende anlamaım nasıl verdiğimi düzenli sporun başarısı sanırım
tsş ederim sende olmasan halim yaman allah razı olsun
vallahi süpersin ben sana ne diyeyim söylenecek söz bırakmamışsın madem o halde mimiklerle yanıt vereyim
yemeğin gayet güzelmiş afiyet olsunkızlar herkese iyi akşamlr ben pazar günü memlekete gidicem inş.1 hafta yokum evgde internet var ama girebilrmiyim bilemiorum fırsat bulup:44:umarım kaçamaklar çok olmaz benm için dua edin:26:
şimdi leslie yapıcm sonra kociş gelir inş.yemeğimi yazayım hemen size
1 kepçe şehriye çorbası (1 kaşık kepekli un koydum içine)
1 orta boy karnıyarık(patlıcanı yağsız fırında közledim,eti zeytnyağla kavurdum)
salata ve 2 kaşık yoğurt
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın bu arada yarın tartılma günüm fırsat bulup girebilrsem mutlu haberlerle gelirim inş.öptümmm şekerllerrr
iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 muz yedim
saat 18 de 1 küçük tabak bulgur pilavı, 1 küçük tabak barbunya, 1 kase yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?