60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yağ yakmak için kaç dakika yürümeli?
Yağ yakmak için süre ne olmalı?
İnsan organizmasının yağ yakabilmesi için 20-25 dakika vücudun ısınması gerekiyor. Ancak 25'inci dakikadan itibaren yağ yakımı üst düzeye çıkabiliyor. Eğer yürüyüş süresi 25-30 dakikaysa, tam yağ yakarken arabanın kontağını kapama gibi. Yani, enerji yağ çözülmesi en üst düzeyde olduğu sürede durmuş oluyor.

buda ayrı bir siteden hepsi mi yalan söylüyor acaba 10 15 dakikada vucut ısınmaz

ne yaparsan yap tosti banane ya allah allah cevap bile vermeye tenezzül etmem

neruda Afiyet olsun canım benim çok güzelmiş menü:16:[/QUOTE .!.:
teşekkür ederim canım bundan sonra egzersiz yapmaya da başlamalıyım sadece yürüyüş yetmeyebilir şöyle 15-20 dk ile başlayayım sabahları bakalım nasıl olacak

cevap evrmeye tenüzzül bile etmez misin sabahtan beridir saydırıyorsun olumsuz ifadelerini beni güldürdün allahta seni güldürsün yoksa kilo vermemi mi çekimiyorsun o yüzden mi 2 saat fazla yazıyorsun az spor az yag yakımı hee

Canım bence çokk güzel ve doğru olanıpıyosun ben aralıksız 2-3 saat spora karşı olan biriyim yani şimdi zararı görülmese de bence ilerde sıkıntılar yaşanabilir bence sabah akşam45dk ya da 40dk-1st çok mantıklı hem de vücut çok daha güzel yağ yakar ben de sana katılıyorum canım

senin eşin spora gitmene izin vermiyor izin verse eminim salondan cıkmazdın sen
o zaman böyle şeyler yazmazdın eminim canım
ve hala burnunun dikine gidiyorsun farkında bile değilsin ama sen değişmezsin bu yaştan sonra keşke insanların fikirlerinede saygı duysan yaptıkları şeylerede saygı duysan itici değilde yapıcı olsan ama sanmıyorum bu saatten sonra senin için üzgünüm canım cok şey biliyorsun bunu inkar etmıyorum ama dediğim dediksin herşeyın dogrusunu senın bildiğini sanıyorsun

Yani tosticim ve hugocukcuğum müdahale etmek istemiyorum ama burası hepimizin keyifle kilo vermeye çalıştığı bir ortam ve hiçkimsenin hiçbirimizin huzurunu kaçırmaya hakkı yok yani ben mesaj mı seçicem aman bu canımı sıkar okumıyım diye yani ben hugocuğun yorumlarında bir çekememzlik ve saydrma görmedim tosticim bence sen fazla hassasiyet gösteriyosun en sonunda o da bence patladı yani herkes kendince yardımcı olmak amacıyla düşüncesini söylüyor bence de 2 saat fazla ama sen kendine onu uygun görmüşsün uyguluyorsun bu tamamen senin kendi isteğin kimse karışamaz ama öyle bir niyet de yok zaten madem buraya yazıyoruz o zaman her yoruma da açık olmamız lazım

Hugocukcuğum sen de bence biraz sert bir üsluba sahip olduğundan yanlış anlaşılabiliyosun yoksa ben iyi niyetle bildiklerini paylaştığından eminim ben hiçbir zaman senin tostinin sporunu desteklediğini görmedim kendi yaptığın spor süre ve saatinden de desteklemediğin belli zaten ama madem tosti kendine uygun buluyor yapar sorun yok

Allah herkese sağlıkla sıhhatle HUZURLA zayıflamak nasip etsin ama rica ediyorum özelden mesajlaşın iddalaşacaksanız kimse bunları okumak zorunda değil!

kızlar ben de HATİCEYE değil neticeye bakanlardanım
herkes kendini hayat standartlarını tanıdıktan sonra nasıl spor yaparsa ya da nasıl beslenirse beslensin çünkü biz burada ortalama kendimize göre konuşuyoruz en güzelini bence fotoğraflar söylüyor

tosticim ben spor yapmıyorum kimine göre ama kimine göre de spor yapanlar kadar kaloriyi fazlasıyla harcıyorum
bunun en güzel cevabını sanırım fotoğraflarımız veriyor canım .

ben vakit ayırıp da spor yapan arkadaşları kutluyorum ama şunu kabul edin spor yapsam bu 34 lük ve de 7 ve 4 yaşlarında çocuk sahibi ablanız acaba nasıl olur

kızlar duşa giriyorum duştan sonra yeşil çayımı ve çerezlerimi hazırlayıp gelirim

ya senin neyini kıskanayım. 1 ay olmamış spora başlamışsın onumu kıskanacağım istersen günde 10 saat yap banane

kızlar görüşmek üzere ben yemek sonrası günlük raporumu da vermeye gelirim

katılıyorum farmasicim sana inş.. bende senın yasına gelince ve 2 cocuk annesi olunca senın kadar fit olurum bu imkansız bişey değil herşey beyinde bitiyor ve sunu söylemek istiyorum haticeye değil neticeye bakalım ve herkes herkesin yaptıklarına saygı göstersin biri bana sürekli olumsuz şeyler yazarsa ben bunda artniyet ararım buda böyle biline kusura bakmayın biraz acık sözlüyüm aklıma geleni dilime vurum içimde tutmam

teşekkür ederim farmasiciğim sen akşam yemeği yedinmi tatlım

hayır yemedim canım

ben kilo vermek istesem yaseminciğim daha erken saatler de yemek yer, biraz da spor yapar ve daha da az yer hemencecik 50 kg ye geliveririm ama sağlığım ne olur canım onu düşünemiyorum bile kendime bir düzen çizdim ve de uyguluyorum sonuçtan da çok ama çok memnunum sadece ben değil etrafımdaki herkes çok memnun

ben her yoruma acıgım nugyacım ama sürekli negatif ifadeler kullanırsa biri benım için ben bunda artniyet görürüm kusura bakma sende sadece benım içinde değil bir cok arkadas için yıkıcı değilde yapıcı olalım bak sen resimlerimi begendin ama arkadas karnım olmadıgı halde karnın var yazmış göz var nizam var bu artniyet değilde nedir

çok tşkler arkadaşım
bende söyle duymuştum 1saatten fazla yapsanda 1saat içinde yag yakımı oluyo diye okumuştum bilmiyorum nekadar dogru nekadar yanlış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…