Tatlım boyun iyiymişoldukça zengin, sağlıklı besleniyosun fazlalığın da az sayılır boyuna göre bence yavaş gitmesi normal bu şekilde beslenerek ama sonuçta gidiyo ve önemli olan bu bence yavaş ama sağlıklı birşekilde gidecek kiloların ben inanıyorum tatlım durmak yok yola devam
teşekkür ederim nerudacığım zaten ben de azimle devam ediyorum bakalım 1 ay sonra kaç kilo alacağım
ben sadece su anda spor ssalonuna gitmıyorum canım biliyorsun ocak ayında da istanbulda gitttim ve orda 3 saat yapıyorduk cokta güzeldi bende bunu senden duyuyorum o zaman o kadar hoca yanlış biliyor canım tek sen dogrusun ayrıca şimdiye kadar benım yaptıgım sporu saati destekliyordun şimdi yanlış oldugunu söylüyorsun cok çelişkili şeyler söylüyorsun anlayamadım ben seni hep dediğim dedik çaldığım düdük havalarındasın seni tanıdıgım kadarıyla hep benım dediklerim dogru havasındasın ama birazda acaba karsımdakıde haklı olabılır mı diye düşün bence ben yaptıgım sporun bilinciydeyım ve karsılıgınıda cok güzel alıyorum
neruda Afiyet olsun canım benim çok güzelmiş menü:16:[/QUOTE .!.:teşekkür ederim canım bundan sonra egzersiz yapmaya da başlamalıyım sadece yürüyüş yetmeyebilir şöyle 15-20 dk ile başlayayım sabahları bakalım nasıl olacak
ne yaparsan yap tosti banane ya allah allah cevap bile vermeye tenezzül etmem
tşkler kızlar sizlerede afiyet olsun
ben sabah 1 yada 45 dakka yapıyorum akşamda sabah bisaat yaptıysam akşam 40dakka ypıyorum çünkü ben heo evdeyim ve çok hereketsikalıyorum bundan dolayı sabah akşam yapıyorum
teşekkür ederim nerudacığım zaten ben de azimle devam ediyorum bakalım 1 ay sonra kaç kilo alacağım
canım yanlışlıkla kaç kilo olacağım yerine alacağım yazmışım Allah korusun almayayım kilo
afiyet olsun canım çok güzel bir menüslm kzlar akşam yemegim
2kaşık nohut
yumurtalı ıspanak
yogurtlu havuç salatası
iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 muz yedim
saat 18 de fırında tavuk, sebze çorbası, 2 kaşık pilav , turp salatası,cacık yedim
ne yaparsan yap tosti banane ya allah allah cevap bile vermeye tenezzül etmem
cevap evrmeye tenüzzül bile etmez misin sabahtan beridir saydırıyorsun olumsuz ifadelerini beni güldürdün allahta seni güldürsün yoksa kilo vermemi mi çekimiyorsun o yüzden mi 2 saat fazla yazıyorsun az spor az yag yakımı hee
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
afiyet olsun bitanem harikasın
canım yanlışlıkla kaç kilo olacağım yerine alacağım yazmışım Allah korusun almayayım kilo
Aman aman allah korusun tatlım ben vereceğine eminim merak etme
cevap evrmeye tenüzzül bile etmez misin sabahtan beridir saydırıyorsun olumsuz ifadelerini beni güldürdün allahta seni güldürsün yoksa kilo vermemi mi çekimiyorsun o yüzden mi 2 saat fazla yazıyorsun az spor az yag yakımı hee
kızlar ben de HATİCEYE değil neticeye bakanlardanım
herkes kendini hayat standartlarını tanıdıktan sonra nasıl spor yaparsa ya da nasıl beslenirse beslensin çünkü biz burada ortalama kendimize göre konuşuyoruz en güzelini bence fotoğraflar söylüyor
tosticim ben spor yapmıyorum kimine göre ama kimine göre de spor yapanlar kadar kaloriyi fazlasıyla harcıyorum
bunun en güzel cevabını sanırım fotoğraflarımız veriyor canım .
ben vakit ayırıp da spor yapan arkadaşları kutluyorum ama şunu kabul edin spor yapsam bu 34 lük ve de 7 ve 4 yaşlarında çocuk sahibi ablanız acaba nasıl olur
teşekkür ederim farmasiciğim sen akşam yemeği yedinmi tatlım
Yani tosticim ve hugocukcuğum müdahale etmek istemiyorum ama burası hepimizin keyifle kilo vermeye çalıştığı bir ortam ve hiçkimsenin hiçbirimizin huzurunu kaçırmaya hakkı yok yani ben mesaj mı seçicem aman bu canımı sıkar okumıyım diye yani ben hugocuğun yorumlarında bir çekememzlik ve saydrma görmedim tosticim bence sen fazla hassasiyet gösteriyosun en sonunda o da bence patladı yani herkes kendince yardımcı olmak amacıyla düşüncesini söylüyor bence de 2 saat fazla ama sen kendine onu uygun görmüşsün uyguluyorsun bu tamamen senin kendi isteğin kimse karışamaz ama öyle bir niyet de yok zaten madem buraya yazıyoruz o zaman her yoruma da açık olmamız lazım
Hugocukcuğum sen de bence biraz sert bir üsluba sahip olduğundan yanlış anlaşılabiliyosun yoksa ben iyi niyetle bildiklerini paylaştığından eminim ben hiçbir zaman senin tostinin sporunu desteklediğini görmedim kendi yaptığın spor süre ve saatinden de desteklemediğin belli zaten ama madem tosti kendine uygun buluyor yapar sorun yok
Allah herkese sağlıkla sıhhatle HUZURLA zayıflamak nasip etsin ama rica ediyorum özelden mesajlaşın iddalaşacaksanız kimse bunları okumak zorunda değil!
Canım bence çokk güzel ve doğru olanıpıyosun ben aralıksız 2-3 saat spora karşı olan biriyim yani şimdi zararı görülmese de bence ilerde sıkıntılar yaşanabilir bence sabah akşam45dk ya da 40dk-1st çok mantıklı hem de vücut çok daha güzel yağ yakar ben de sana katılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?