kız neden yok siz iranda falan mı yaşıyorsunuz
canım öcreti 50 tl idi bir polis eşi arkadaşım var onla gidiyoruz eşi konuştu biz 35 tl ye gidiyoruz ücretide cok uygun
tosti yüzünü koyma istersen ne olur ne olmaz canım önlem olsun
valla ben öyle senin anlattığın gibi fazlalık göremedim canım 5 kilon var sanki en fazla ama bak zayıfladıktan sonrada sporu bırakma olurmu en azından yürüyüş yap güzel bence
hogocuk benımle ilgili yorumlarını beklıyorum nerelerden vermem lazım en acık resimlerim bunlardı diğer kızlarda gitmişler :26:
canım kolların şekillenmeli kilo verdikçe yumuşayacak dumbell çalışıyosunuz. biceps triceps arkakol falan ihmal etme canım. sanki karın kısmında yağlanma var biraz. canım karında çalışıyorsunuzdur muhakkak. abdominal alt karın üst karın falan çalış canım şöyle baklaların oluşsun karnında. benim üst baklalar var sadece daha orta ve alt karında yok bişeyama inat ettim alt karın ve orta karında oluşacak onlar çıkana kadar inatla sıkı çalışacağım. gerçi şu da var zayıfladıkça karın kasları belli olur
dumbelle bir seferde kaç sayı yapıyorsunuz triceps canım. kaç sayı ve kaç set yapıyorsunuz arada dinlenme süresi ne kadar
3 farlı şeklide yapıyoruz dambılı her kolu 25 kere her harekette tabi
hugocuk senın beden kitle endeksin 24,2 canım sen benden dahada kılolusun :86:
benım ki senden düşük canım su anda ve daha 20 gün olmadı ben başlayalı sen cok agır veriyorsun nedense agır vermek güzeldir fakat sen baya baya agır veriyorsun haftada 1 kılo normal bence sen ayda 2 kılo vermiştin hatırladıgım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?