bahçıvan-çiftlik o da güzellldemek ki sebzeli bir et yemeği (bahçıcan sebzeyi-kebap eti temsil ediyor sanırım:26: )
kardan adam da süper bi benzetme olmuş tatlım :))))
ben dün salatalık aldım, küçük çıtır çıtır olanlardan, daha güzel oluyo onlar
domatesi de çeri alıyorum en azından domates tadı oluyo yine
afiyet olsun canım
ben de yeşil elma yiyorum ara olarak şimdi
ben geldim naber kızlar
50dakkauzaya gttim geldim 500lük suyumla
ben geldim naber kızlar
sana da afiyet olsun canımcım,bu arda ek bilgi eğer yeşil elma ekşi ise unutkanlık yapıyormuşşşş
aynen öyle bencede,içinde patates,bezelye,havuç falan oluyo işte,ben sadece etlerini yiyorum.benim yedikelrimde balık kraker,aslında bayağı bir kalorili bişey 160gr ın kalorisi 400 küsürdü,onun yerine çubuk kraker daha mantıklı görünüyor sanırsam,gerçi karaker türü şeyleri hiç yememk lazım da olabilir,karında doyurmuyor,açlığını da kesmiyor,maksat atıştırmak olsunkızım hastalığında biraz zayıfladı bende akşamları veriyorum kilo alsın hem iştahı açılsın diye,sanırım ondan çok bana yarayacak:26:
ben geldim naber kızlar
aynen öyle bencede,içinde patates,bezelye,havuç falan oluyo işte,ben sadece etlerini yiyorum.benim yedikelrimde balık kraker,aslında bayağı bir kalorili bişey 160gr ın kalorisi 400 küsürdü,onun yerine çubuk kraker daha mantıklı görünüyor sanırsam,gerçi karaker türü şeyleri hiç yememk lazım da olabilir,karında doyurmuyor,açlığını da kesmiyor,maksat atıştırmak olsunkızım hastalığında biraz zayıfladı bende akşamları veriyorum kilo alsın hem iştahı açılsın diye,sanırım ondan çok bana yarayacak:26:
aah ah
ben de yapmak istiyorum ama kocik zebellah gibi tepemde hastayım diye izin vermiyo
en son cmt akşam yaptıydım, bacaklarımı iyice açarak yaptıydım hem de, üstünden inince farkettim bacaklarımın nasıl çalıştığını ama 2 gündür kaldı yine
yarın yaparım belki
leslie de yapmıyorum ne zamandır
gerçi zamanım da olmadı ama
iyileşeyim hepiciğini yapiciğim walla
Yaparsın canım benim bi iyileş de sonra tam geçmeden terleyip soğursan yine hasta olursun dinlenmen lazım şimdi kaçıyo mu uzay gidersin
Tatlım valla bence zaten en çok öyle ufak tefek şeyler kilo aldırıyo çünkü bak ben mesela çerezi sayarak yemezdim hiç, şimdi sayınca avucuma bakıp önceden farkında olmadan nekadar çok yediğimi anlıyorum gerçi sen de bunları sayılı yiyiosun ama düşün onun 10 tanesi 1 dilim ekmek eder yani ama yağlı ve beya un olan bişey bu hiçbi faydası da yok vücuda, öyle küçük şeyler çok kandırıyo insanı çünkü algımız yanılıyo minik minik nolucak diyoruz bir-iki--derken bir de hergün az az da olsa yiyince düşün bütün gün o kadar dikkat ediyosun biraz kraker bütün dengeni bozuyo onun yerine yağsız,mısır patlat 1 su bardağı ye daha iyi yani ben de bu tür şeylerden kilo alan ya da atıştırma alışkanlığı olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum inan
Tatlım valla bence zaten en çok öyle ufak tefek şeyler kilo aldırıyo çünkü bak ben mesela çerezi sayarak yemezdim hiç, şimdi sayınca avucuma bakıp önceden farkında olmadan nekadar çok yediğimi anlıyorum gerçi sen de bunları sayılı yiyiosun ama düşün onun 10 tanesi 1 dilim ekmek eder yani ama yağlı ve beya un olan bişey bu hiçbi faydası da yok vücuda, öyle küçük şeyler çok kandırıyo insanı çünkü algımız yanılıyo minik minik nolucak diyoruz bir-iki--derken bir de hergün az az da olsa yiyince düşün bütün gün o kadar dikkat ediyosun biraz kraker bütün dengeni bozuyo onun yerine yağsız,mısır patlat 1 su bardağı ye daha iyi yani ben de bu tür şeylerden kilo alan ya da atıştırma alışkanlığı olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum inan
aman kızlar nazardegdirmeyin maşşlah hepimize ya ben dedigm gibi dıaşrıya burnumu bil euztamıyom hepevdeyim ondan yapıyorum yoksa siz gün aşırı yapınboncugumuda koydum
1 su bardağı patlamış mısır kaç kalori oluyor acaba:44:ben mısırı çokkkkkkk severim bir oturuşta 5 koçan mısır yediğmi bilirm,ama haşlanmışı daha kalorili imiş sanırımsam,galiba,heralde
10 tanesi 1 dlm ekmek mi,amaninnnnnnnnnnnnn cem ceminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy1 dlm ekmek yerken 10 kere düşünüyorum ben ayol,hemen kesiyorum hemennnnnnnn
maalesef yani tahminen öyledir ve yeme derim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?