Teşekkür ederim farmasiciğim valla çok doydum 3 er yk ama salata yoğurt falan da olunca tıkandım yani
Benim de çok şükür su problemim yok bugün 2 lt yi geçtim ki yatana kadar 3 olurum 2,5 uncu elimde zaten
Sağol şekercimm evet güzel oldu doydum ve sağlıklı da oldu hatta fazla bile geldi
Tosticim ben başlayalı tam 5 hafta oldu 72.3 le başlamıştım bugün aslında 67 çıktım ama değiştirmedim tıckerıyani 5 haftada 5.3kg gitti çok şükür inşallah da bu ay da gider bi 4-5 falan bakalım görücez ocak sonunda ben et yemeklerini zaten ekstra yağ koymadan pişiriyorum sebzelere de 1yk koyuyorum z. yağı günde 4-5 dilim ekmek yiyodum ama bu hafta 3 dilim yiyicem haftasonu kaçamağım oldu ki ben genelde haftada 1 gün kaçamak yapıyorum napıyım biraz yavaş gider ama gidiyo çokşükür haftada 3 gün 1st spor yapıyorum ya leslie,ya koşu bandı,ya uzay yürüyüşü ya da ortaya karışık çerez yiyodum günde 5-10 tane ama hafta sonu çok fıstık yedim diye onu da bu hafta çıkarttım öyle kendimce dengeliyorum işte yani herşeyden yiyiorum ama makarna,prinç pilavı,hamur işi,tatlı yemiyorum kaçamak günümde yiyiorum canım isterse diğer günler düzenli gidiyorum canım senle aynıyız ama benim boyum 1.60 o yüzden tabii fazlam daha çok ben kum saati tipindeyim belişuanda da 70cm ama basenlerin maşallahı var
güle güle canım arada yine gelacelemız yok zaten selulıt gec gıdyo tatlım plates de selulıt ıcın ıdeal ıc bacaklar zaten cok sıkıntılı oluyo asıtlı ıcecek ıcmıyorum ben 1 yıldır yanı 1 2 bardak belkı gıtcek hepsıı
talım ben sımdı kacıyom mustakbel herıfım geldı msn e onunla konusurken kk ya yazmama cok kızıyoo ben kactım tatlım ıyı gecelerr mcukk
kızlar sızıde kocaman optum ıyıcgeclerrrrrrrrrrr
kızlar maşşla sohbet koyu ben gidem sporumu yapam grş kızlar
canım maşallah gerçekten bende herhalde senın gibi gibi vericem bu gün tam 3 hafta oldu ve 3 kılo verdim inş. 5 hafta sonunda 5 kılo vermiş olurum bakalım hayırlısı ben ekmegi günde 2 dilim yıyorum bazen 1 yani canım nasıl isterse ama 5 dilim yıyemıyorum sen birde evde spor aypıyorsun ona ragmen cok cok iyi vermişsin canımcım tebrikler
Arkadaşlar iyi geceler
geçmişi okumadan bi mazuratlarımı paylaşayım
kızlar benim 1,5 ayda kas kütlemde azalma olmuş.%1.6 civarında.bu biraz canımı sıktı :44:ama yağdan da gitmiş bu da sevindirdi.kaslara fazla yüklendim sanırım.ayrıca haftada toplamda 1,5 bardak süt yeterli gelmedi demek.sütü arttırıcam.sizler sütü haftada kaç kere hangi zamanlar ne şekilde tüketiyorsunuz ?
ayrıca pilatese de kilocuklarımı verdikten sonra ciddi manada başlamaya karar verdim.iyi mi ettim bilmiyorum yapanlar o şekilde önerdiler bana kararsız kaldım şimdi.
çok spor yapmak aşırı yüklenmekte kaslardan gitmesine sebep oluyor desek yanlış olmaz herhalde.:44:
zaten benim 66 kiloda olduğuma inanmıyorlar iri kemikli bir vücut yapım var.nasıl göstermiyorsam anlamadım gitti yahuu
osmanıcıkı izledim
kocikimin hazırladığı portakal-greyfurt suyunu da içtim 1 bardak
bu akşam elma yemicem yatmadan, zaten yatıcam birazdan
pilatesi tamamlayamadım yaa, 20dkda kaldı video, daha ileri gitmedi malesef(
çok acıkmıştım bıraktım ben de
yarın inşallah tamamlıcam
leslie veya uzay yürüyüşü de yapicim
hugocum farmasi de sormuş, enginarı tavsiye etmesi ilginç, genelde karaciğer yağlanması olan kişilere tavsiye edilir çünkü
babama da yemesini söylemişti doktor ordan biliyorum ben de
keşke sen de sorsaydın neden yemeni istediğini
afiyet olsun en güzeli zaten daha fazla yeseydin doyduğun halde mideni genişletmekten başka ne işe yarardı ertesi günlerde de başlardın kaşık sayısını artırmayaher zaman dediğim gibi kişi kendini çok iyi tanıyıp standartlarına göre bir tarz belirledikten sonra korkulacak birşey yok ....bütün fazlalıklar gider . :13:
canım maşallah gerçekten bende herhalde senın gibi gibi vericem bu gün tam 3 hafta oldu ve 3 kılo verdim inş. 5 hafta sonunda 5 kılo vermiş olurum bakalım hayırlısı ben ekmegi günde 2 dilim yıyorum bazen 1 yani canım nasıl isterse ama 5 dilim yıyemıyorum sen birde evde spor aypıyorsun ona ragmen cok cok iyi vermişsin canımcım tebrikler
Evet yani vücudu dinlemek lazım o zaten doyduğunda acıktığında sinyaller gönderiyor biz zamanında işin otunu çıkardığımızdan dengesi bozuldu zavallının
Maşallah tatlım sana da bence de bu gisişle bu ay 5 gider sendenekmek ben sabah 2 dilim öğlen de 1 dilim iyiyorum arada da yiyiodum acıkmıyım diye de 2 gündür 3 dilim yiyiorum aslında ben de çok ekmek yemem de mide çok da aza alışmasın ilerdekilo vermem durusa hedefe yaklaştıkça kesecek bişeyler olsun diye çok düşürmedim birden 3-5 yiyidoum bu hafta işte kaçamaktan dolayı azalttım biraz3 dilim yerim yine ilerde durursa ekmek azaltgırımne biliyimçerezazaltırım öyle dengelerim diyorum
Evde evet mini spor salonu benim ev maşallahişte haftada 3 gün 1st yapıyorum ama hergün hemen hemen çıkıyorum dışarı bi 15-20dk dolanıyorum hareket olsun diye e zaten hepimizin ev işleri falan da var hareket oluyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?