Teşekkür ederim neruda. Tabi ki gidecekler, inceleceğiz. Bikinili fotoları koyarız artık yaza doğru :)Hoş yaza varmaz hedeflerimize ulaşırız umarım.
Ben de senin avatarına bayılıyorum, fotonu gördükçe kırk yıllık arkadaşımmışsın gibi geliyor nedense.
canim senin kullandigin ilacin ismi ne..bana gittigim doktor metformin verdi..ama nedense bana agir geliyo..uykumu getiriyo..aceba saglikli beslendigim ve seker yag fazla tüketmedigimdenmi agir geliyo ilac anlamadim..yeni dr.gitmeyi düsünüyorum..eski dr.pek ilgilenmedi..birde insulin direncinin iradesizlikle alakasi yok..bu hastalik..allah kimsenin basina vermesin..seni anliyorum..cünkü benimde ayni dert var..ama insallah atlatacagiz..birde bizim ailede genetik olarak bu hastalik cok yaygin..ya tam olarak gecmedı ama eskı sıddetı kalmadı eskıden ekmek yedıgımde yada buna benzer seyler arkası kesılmıyodu bıde ılacım var bıloıyosun duzenlı kullanıyorum nerdeyse 1 aydır hıc eskı sıddetınde yeme krızı gecırmedım ogunlerımde ekmekde yıyorum ama 1 dılım kesıyo sanırım duzelıyorum yavas yavas ama spor yaptıgım ıcın gecen hafta magnezyum ve calsıyum d3 verdı doktor kas gelısımıme yrd olsun dıye bıraz deforme vvar dedı :44:
iyi geceler canim..bende cikiyorum..ben çıkıyorum ii geceler kızlar
Arkadaşlar iyi geceler
geçmişi okumadan bi mazuratlarımı paylaşayım
kızlar benim 1,5 ayda kas kütlemde azalma olmuş.%1.6 civarında.bu biraz canımı sıktı :44:ama yağdan da gitmiş bu da sevindirdi.kaslara fazla yüklendim sanırım.ayrıca haftada toplamda 1,5 bardak süt yeterli gelmedi demek.sütü arttırıcam.sizler sütü haftada kaç kere hangi zamanlar ne şekilde tüketiyorsunuz ?
ayrıca pilatese de kilocuklarımı verdikten sonra ciddi manada başlamaya karar verdim.iyi mi ettim bilmiyorum yapanlar o şekilde önerdiler bana ama hala kararsızım :))
çok spor yapmak aşırı yüklenmekte kaslardan gitmesine sebep oluyor desek yanlış olmaz herhalde.:44:
zaten benim 66 kiloda olduğuma inanmıyorlar iri kemikli bir vücut yapım var.nasıl göstermiyorsam anlamadım gitti yahuu
karaciğer yağlanması test yapılmadan çıkmaz canım. bende olsaydı ilk başta test yaptırırken olurdu. spor yağan sağlıklı yiyen insanlarda karaciğer yağlanması olmaz. benim diyetisyenim diyet yapan hemen her hastasına belli zamanlarda enginarı veriyor karaciğere faydalı diye. yani herşeyi bir rahatsızlıktan veya bir sebepten vermiyor dönem dönem böyle bazı besinlere yükleniyor canım. dün zaten kahve çay muhabbet oldu daha çokç ama herhangi bir rahatsızlığım olsaydı çıkardı bu zamana dedi. yani ben herşeyi öğrendim canım allaha şükür karaciğer yağlanması yok canım ama olsaydıda yazardım zaten kimseden çekinmemosmanıcıkı izledim
kocikimin hazırladığı portakal-greyfurt suyunu da içtim 1 bardak
bu akşam elma yemicem yatmadan, zaten yatıcam birazdan
pilatesi tamamlayamadım yaa, 20dkda kaldı video, daha ileri gitmedi malesef(
çok acıkmıştım bıraktım ben de
yarın inşallah tamamlıcam
leslie veya uzay yürüyüşü de yapicim
hugocum farmasi de sormuş, enginarı tavsiye etmesi ilginç, genelde karaciğer yağlanması olan kişilere tavsiye edilir çünkü
babama da yemesini söylemişti doktor ordan biliyorum ben de
keşke sen de sorsaydın neden yemeni istediğini
Merhaba kızlar uzuuunca bir aradan sonra yine aranızdayım.
Bugün 5 mil leslie yi yaptım içim rahatladı.
Bu arada hugocuk seni 70-79 topiğinden hatırlıyorum.
canım sabahakşam yapıyorum çünkü çok hareketsiz kalıyorum evden çıktıgım yok yoksaaslında normalbide kızım varsagolsun 20aylık
tşklercanım 45dakayaptım geldim
yeşil elma yedim
İyi geceler herkese
Benim kız sürekli uyanıp duruyor, işim var yine bu gece.
bidaha yapmazsın o hatayı canım merak etmesaglik olsun hugocum ..yani kilo veremedigine üzülme...ileriki günlerde verirsin..ama kas yapmisin oda güzel, yag olmasinda.beslenme listende güzelmis..afiyet olsun canim..benim tartilma günüm bu ayin 15 de...bende pek sanmiyorum kilo vereceyime...cok yiyorum gibi geliyo bana bazen..her zaman deyil ama yinede biraz daha dikkatli olsam fena olmaz..mesela bugün cok ciyer yemeyi yedim yaninada 2 kepce mercimek corba ve 1 dilim esmer ekmek..gerci kocisin yüzünden oldu..oda ciyer yemeyi yer diye isittim..biraz yedi bana verdi..aslinda severek yerdi ama bugün maydanoz falan yoktu sade gibi olmus ciyerin sozunu pek beyenmedi cocuklarda nekadar lezetli yapsam yine agzina vurmazlar hic sevmezler ciyeri.ama birdahaki severe kimsenin yemeyini fazladan yemicem porsiyonumun disinda cöpede gitse yemicem neyapim..günahdir diye yiyorum ama buseferde kilo alirim..göbisim yagdan asla kurtulmaz..cok pismalik duydum..tika basa sistim zaten..
günaydın arzuhalim sende erkencisin maşallah. ben şimdi salonu toparlayıp silmeliyim erkenden. bu hafta pilates yapacağım boğazlarım tam geçmedi tekrardan üstelemsin koşarak falan o yüzden pilates yapacağım bugün yarın ve cuma günü
Günaydın hugocukerken kalkıyorum artık gözümü açtım bir bakayım dedim daha kahvaltı yapmadım.seninde maaşallahın var çok hamaratsın valla kolay gelsin heryanım hala ağrıyor benim pilates konusunda mullakta kaldım bugün maxi plus günü ebruda.bakamıcam bugün alışverişe gidicem çünkü
canım neden muallaktasın
arzuhalcim maşallah bak spor konusunda bana moral ve güç verecek birini daha buldum sayende. sende az spor hastası değilsin vallayarın bende başlıyorum hayırlısı ile canım valla üzerimden yük kalktı diyebilirim meğer hayatımda ne kadar önemliymiş sporsuz bir hiçmişim ben valla vakit geçmiyor canım sıkılıyor ehehe motor alışmış çalışmaya durdurmaya gelmiyor demekki ehehe
canım ben hergün 200 ml çilekli ya da muzlu süt içiyorum
ayrıca 4-5 kaşık yoğurt ya da 250 ml ayran içiyorum öğünde
mesela bugün 550 ml ayran içtim.
200 ml çilekli süt içtim
kahvaltımda çorba içmeyi tercih etmemişsem 1 kk peynir yerim
Tatlım ben hergün 1 bardak yağsız süt içiyorum 1 kase (yine 1 bardak kadar) yoğurt yiyorum yani süt içmezem 2 kase yoğurt yiyiorum ama yoğurt hergün mutlaka 1 su bardağı oluyor yoğurt çzellikle yağların yakılmasında çok etkili ve çok doyurucu ara öğünde 1 meyve yanında 2yk yoğurt tamam süper tokluk veriyo
bana hergün muhakkak 2 bardak süt veya yoğurt verdi canım yarımyağlı tüketiyorum ben. hergün muhakkak yoksa dişlerde çürüme falan olur sporun fazlası böyle yapabilir ama üzülme sen bir gün kardiyo çalış yani tempolu yürüyüş veya kardiyo yerine geçecek olan bir aktivite çalış en az 45 en fazla 1 saat olsun ertesi günde toparlanmak için pilates olur özellikle karın kaslarını çok kuvvetlendiriyor pilates canım. valla toparlanmak için ben başka egzersiz bilmiyorum pilates kadar etkili
Günaydın farmasicim senin branşın nedir canım sorucam bi unutuyorum.meslektaş olucaz
ben bi kahvaltımı hazırlayım geleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?