arkadaşlar merhaba uzun zamandır topikleri inceliyorum lütfen bana yardımcı olun 61 kiloyum ve boyum 1.56 ciddi kilo vermem grekiyor hem artık çok rahatsızım hemde agustosta düğünüm var lütfen Allah rızası için yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum birçok diyet denediysemde olmuyorr...
Lütfen yardım edin
ne kadar cok filolog varmıs forumda :) ben de ingiliz dili ve edeb mezunuyum. formasyon aldım fakat benim hedeflerim baska dogrultuda canım. bahsetmiştim. dış ticaret okuman bence cok güzel . ben de cok düsünmüstüm fakultede ama hayata gecırememıstım. onun yerıne 9 Eylül Üni. nin Dış Ticaret Yöneticliği konulu kursuna gttim. sertifikam oldu işte...
kriz var malum.cok ters bir zamanda mezun oldum.piyasalar allak bullak. cok iş görusmem oldu.cogundan aldıgım cevap şu;kriz nedeniyle alım yapmaktan vazgectk.evde oturmakten 10kg aldım.zaten zayıf deildim.düsün artık.ama neyseki bugun itibariyle aldıgım tüm kıloları vermıs bulunuyorum ama gözum daha fazlasında kaydirigubbakcemile
bir yer var iste gecenlerde görusme yaptıgım satıs müdürü arayıp yönetim kuruluna bildirilen ismin ben oldugumu ve onlardan direktif gelır gelmez bana iş teklıfı yapacaklarını söyledı. mutlu oldum.buyuk firma...istedigim gibi bir iş...aldıgım kıloları da vermısım... insallah olur dıyorum....
ve burdan bana iyi dilekte bulunan herkese com coooook tesekkür ediyorum..
hepinizin yüreği cok güzel kızlar...
evet kzılar sanrım burada benım de yerım varmıs.. ben 27 yasındayım, 65 kıloyum bundan ıkı hafta once 67 ıdım. boyum 1.56 galıba emın degılım.. neler yapıyorsunuz neler paylasıyorsunuz. daha once hıc gırmemıstım bılemıyorum. sayfalarda cok aralarda goz attım ama fazla da bırsey soyleyemıyorum. yardımcı olun bana..
bırde unutmadan sabahları yazdıgınız 2kk peynır ne anlama gelıyor bırsuru sayfa dolastım bır turlu anlayamadım yahu
arkadaşım benimde yazın düğünüm var temmuzda ilk önce nasıl zayıflıcam korkusundan kurtulman lasım stres yaptıkça kilo veremiyosun kendine bi diyet seç başlamadan önce tartıl sonra bi hafta tartılma diyetinede sadık kal emin ol verirsin ama kafandan kilo verebilcekmiyim acaba korkusunu at. sanki normal beslenmeni yapıyomuş gibi ol ben bunları atlattım başaracaksın:1hug:arkadaşlar merhaba uzun zamandır topikleri inceliyorum lütfen bana yardımcı olun 61 kiloyum ve boyum 1.56 ciddi kilo vermem grekiyor hem artık çok rahatsızım hemde agustosta düğünüm var lütfen Allah rızası için yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum birçok diyet denediysemde olmuyorr...
Lütfen yardım edin
hoşgeldiniz arkadaşlar. merak etmeyin burda öle bi atmosfer varki istemesenizde kilo verirsiniza.s bende yeni katıldım sayılır normalde pek diyetime sadık kalamam :roflol: ama burda daha az kaçamk yapmaya başladım kendimi sorumlu hissediyorum en önemliside sizi motive eden birsürü arkadaşınız oluyor ve eşlik eden inş. hep beraber zayıflıcaz yaza kadar ve giyicez beyazlarımızı:1hug:evet kzılar sanrım burada benım de yerım varmıs.. ben 27 yasındayım, 65 kıloyum bundan ıkı hafta once 67 ıdım. boyum 1.56 galıba emın degılım.. neler yapıyorsunuz neler paylasıyorsunuz. daha once hıc gırmemıstım bılemıyorum. sayfalarda cok aralarda goz attım ama fazla da bırsey soyleyemıyorum. yardımcı olun bana..
flyyy ve balbademesra tesekkurler arkadaslar. ılgınıze. sabah kahvaltıda, ıkı dılım kepek ekmegı, bırdılım peynır, ıkı domates bır salatalık yedım. ve uc bardak cay ıctım. hıı unutmadan bırde kahvaltıdan yarım saat kadar once aktara hazırlattıgım metabolızma hızlandırıcı cayımı ıctım. sımdılık bu kadar arkadaslar...sagolun
kızlar ben aranıza yeni katıldım.
kasım 2008 de doğum 83 kiloyla doğum yaptım.
dün tartıldım 68 kiloya düşmüşüm. oooo benim için rekor 5 ayda 15 kilo.
nasıl katılıyoruz bu yarışmaya. banada bilgi verirmisiniz.
kızlar ben aranıza yeni katıldım.
kasım 2008 de doğum 83 kiloyla doğum yaptım.
dün tartıldım 68 kiloya düşmüşüm. oooo benim için rekor 5 ayda 15 kilo.
nasıl katılıyoruz bu yarışmaya. banada bilgi verirmisiniz.
günaydın kızlar.... ben bu sabah kahvaltıda dondurma yedim valla cokacimcoook hiçte üzülmedim daha akşama çoooook var eritirim onu kaydirigubbakcemile2 napıyım artık isyan etti vücudum. daha vermem gereken 8 kilo var ya......
günaydın kızlar.... ben bu sabah kahvaltıda dondurma yedim valla cokacimcoook hiçte üzülmedim daha akşama çoooook var eritirim onu kaydirigubbakcemile2 napıyım artık isyan etti vücudum. daha vermem gereken 8 kilo var ya......
Günaydın evlibarklım.. Olsun dondurmadan bişey olmaz.. Bende bu sabah açma falan yedim.. daha kötü..ama olsun akşama kadar eritiriz onları ..kaydirigubbakcemile5
ohh afiyet şeker olsun canım bende dün kendimi zor tuttum biara yesemmi diye düşündüm vazgeçtim ama kendiimi ödüllendirip hafta sonu yicem kaydirigubbakcemile2 se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?