60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kzılar sanrım burada benım de yerım varmıs.. ben 27 yasındayım, 65 kıloyum bundan ıkı hafta once 67 ıdım. boyum 1.56 galıba emın degılım.. neler yapıyorsunuz neler paylasıyorsunuz. daha once hıc gırmemıstım bılemıyorum. sayfalarda cok aralarda goz attım ama fazla da bırsey soyleyemıyorum. yardımcı olun bana..

bırde unutmadan sabahları yazdıgınız 2kk peynır ne anlama gelıyor bırsuru sayfa dolastım bır turlu anlayamadım yahu

Günaydın kızlarr,

nassınız işallah.. İyisinizdir işallah.. Ben turp gibiyim maşalalh..:)))
Şimdi ofise geldim arkadaş açma simit falan almış.. Kahvaltı olarak biraz yiyiyorum artık napiimm 2 ufak parça simit, 2 ufak parça açma..fisfisfis
öğlen salata yerim akşamda öyle hafif bişeyler telafi ederim.. Arada lazım böyle..

Cvb_ne canım hoşgeldin.. Merak etme burda verirsin o kiloları .. Hiç bozma moralini.. Bende senin gibi sürekli rejme başlayıp aynı gün bozanlardandım.. Buraya takıldığımdan beri 2 hafta oldu yaklaşık, 3 kilo verdim ve hala istek ayyynen içimde .. Azimliyim kararlıyım.. Bizim topiğimiz ayrı bi güzeldir.. Onuda söyliim.. Aile gibiyiz maşallah..
İstemediğin kadar destek seninle olucak şekerimm..

Hep beraber çıtır çıtır oluceezzzkaydirigubbakcemile5

fiumeciim işallah o işi kaparsın canım yaa... Çok istedim bak.. Bize haber ver muhakkak.. Kutlayalım..:sm_cool:

Hoşgeldin Yarem sende aramıza.. Hergün yediklerini yazmakla başlayabilirsin paylaşıma mesela...Bizde ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz.. a.s.

bırde unutmadan sabahları yazdıgınız 2kk peynır ne anlama gelıyor bırsuru sayfa dolastım bır turlu anlayamadım yahu

o 2kk daki kk yüksek ihtimalle kibrit kutusu anlamına geliyordur canım..

arkadaşım benimde yazın düğünüm var temmuzda ilk önce nasıl zayıflıcam korkusundan kurtulman lasım stres yaptıkça kilo veremiyosun kendine bi diyet seç başlamadan önce tartıl sonra bi hafta tartılma diyetinede sadık kal emin ol verirsin ama kafandan kilo verebilcekmiyim acaba korkusunu at. sanki normal beslenmeni yapıyomuş gibi ol ben bunları atlattım başaracaksın:1hug:
hoşgeldiniz arkadaşlar. merak etmeyin burda öle bi atmosfer varki istemesenizde kilo verirsiniza.s bende yeni katıldım sayılır normalde pek diyetime sadık kalamam :roflol: ama burda daha az kaçamk yapmaya başladım kendimi sorumlu hissediyorum en önemliside sizi motive eden birsürü arkadaşınız oluyor ve eşlik eden inş. hep beraber zayıflıcaz yaza kadar ve giyicez beyazlarımızı:1hug:

bu sabahtan başlıyım bi domates,bi salatalık ve peynir (bolca yedim valla hemide köy peyniri kaydirigubbakcemile3) ve yanında yeşil çay içtim yeşil çayı içemiyodum alışmaya başladım içine bolca limon damlatıyorum tadı hoşuma gitmeye başladı şimdide 1. bardak suyumu içtim. sabahta kalkar kalkmaz çay bardağıyla karışık meyve suyu içmiştim öğlene kadarda nekadar su içebilirsem içicem

flyyy ve balbademesra tesekkurler arkadaslar. ılgınıze. sabah kahvaltıda, ıkı dılım kepek ekmegı, bırdılım peynır, ıkı domates bır salatalık yedım. ve uc bardak cay ıctım. hıı unutmadan bırde kahvaltıdan yarım saat kadar once aktara hazırlattıgım metabolızma hızlandırıcı cayımı ıctım. sımdılık bu kadar arkadaslar...sagolun

kızlar ben aranıza yeni katıldım.
kasım 2008 de doğum 83 kiloyla doğum yaptım.
dün tartıldım 68 kiloya düşmüşüm. oooo benim için rekor 5 ayda 15 kilo.
nasıl katılıyoruz bu yarışmaya. banada bilgi verirmisiniz.

günaydın kızlar.... ben bu sabah kahvaltıda dondurma yedim valla cokacimcoook hiçte üzülmedim daha akşama çoooook var eritirim onu kaydirigubbakcemile2 napıyım artık isyan etti vücudum. daha vermem gereken 8 kilo var ya......

ohh afiyet olsun yaremciim...cokacimcoookkaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin gülçiçek.. Harikasın tebrik ederim.. 5 ayda 15 kilo süper.. En kısa zamandada istediin kiloya ulaşıcaksın eminim canımm...

Yarışma için bi listemiz vardı dolaşan ama bayadır ona yazılmadı sanırım.. İyi hatırlattın valla.. Mayıs ayı için yeni bir liste başlatalım olmazsa..

cicim hoşgeldina.s yaa asıl sen ver sırrını nasıl bukadar çok kilo verdin. yarışmaya nasıl katılınıyo bende bilmiyorum biri anlatırsa bizde katılırız kaydirigubbakcemile2

Günaydın evlibarklım.. Olsun dondurmadan bişey olmaz.. Bende bu sabah açma falan yedim.. daha kötü.. ama olsun akşama kadar eritiriz onları ..kaydirigubbakcemile5

Mayıs ayı yarışmasını ben başlatiim ozaman..

Birazdan bi tablo hazırlayıp atıcam herkes ismini ve kilosunu ekler olur mu kızlar??

ohh afiyet şeker olsun canım bende dün kendimi zor tuttum biara yesemmi diye düşündüm vazgeçtim ama kendiimi ödüllendirip hafta sonu yicem kaydirigubbakcemile2 se

Tarih: 04.May 11.May 18.May 25.May 01.Haz verilen kilo
Flyyy 62

Şöyle bir liste yaptım isterseniz burdan devam edelim.. Herkes ismini ve kilosunu yazsın.. Tartılmak içinde pazartesiler seçtim.. İsterseniz değiştirebiliriz. Tablo yaptım ama siyah çizgileri çıkmadı burda nedense..:sm_confused:

Günaydın evlibarklım.. Olsun dondurmadan bişey olmaz.. Bende bu sabah açma falan yedim.. daha kötü.. ama olsun akşama kadar eritiriz onları ..kaydirigubbakcemile5

akşama kadar açma falan kalmaz şekerim boş ver mavibeneklinin dediği gibi şaşırtmak lazım vucüdu ben uzun zamandır şaşırtmamıştım kaydirigubbakcemile3
bu sabah yediğim dondurmayla acayip şaşırmıştır, ben şaşırtma olayını dondurmayla abarttım -tatlicadiarzu-

ohh afiyet şeker olsun canım bende dün kendimi zor tuttum biara yesemmi diye düşündüm vazgeçtim ama kendiimi ödüllendirip hafta sonu yicem kaydirigubbakcemile2 se

canım bende arada kendimi dondurmayla ödüllendiriyorum :icecream:

Tarih: 04.May 11.May 18.May 25.May 01.Haz verilen kilo
Flyyy 62
balbadmesra 66

Şöyle bir liste yaptım isterseniz burdan devam edelim.. Herkes ismini ve kilosunu yazsın.. Tartılmak içinde pazartesiler seçtim.. İsterseniz değiştirebiliriz. Tablo yaptım ama siyah çizgileri çıkmadı burda nedense..:sm_confused:[/QUOTE]

ben kendimi böle ekledim nasıl eklicektiksırnaşık şey

:roflol:KIZLAR NE DİYETİ YA.yedim ben boyna bebeği emziriyom diye.
ah ah evde 5,5 aylık bebek var ne gece duruyo ne gündüz.
sırrım şu bebek doğurun hele bide benimki gibi hareketli ise ooo dal gibi kalırsınız.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…