60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selammmm canlarımm

akşam yemeğim

benim yemekler ye ye bitmiyo

3yk bezelye yemeği

2yk karnıbahar yemeği

kocaman bir tabak salata

1 kase yoğurt

birazdan 1 bardak tarçınlı-türkkahveli süt içicem inaşllah sizlerin de menüleri çok güzel afiyet olsun aralar falan da yeniyo ohhh afiyet olsun herkese

afiyet olsun canım çok gğüzel bi menü

afiyet olsun canım dişçiden geldim ama ağrım yok meyvelerimi yedim birazdan sütlü türk kahvemi içerim yatarkende domates suyu

Kızlar iyi akşamlar bişey sorabilir miyim size?
Bende diyetteyimde bugün çok dengesiz beslendim,
öğlen 1 grisini,
ara : yarım poğaça,1 adet ( paket değil) layt bisküvi
1 tanede elme yedim, demin iki çatal pilav yedim

ben şimdi ne yiyimde hem tok tutsun hem zararsız olsun (

canım bune ya sen hiç bişey yemmeişsin hasta olursun canım süt içkaveli türk kavesi yani ama böyle olmazya sen haziran annesi degilmisin

canım sen ne diyeti yapıyorsun

mayıs annelerindeyim canım seni tanıyorum ama hiç yabancı gelmiyosun, benim kızım 27 mayıs doğumlu seninkide yakın bişeydi galiba
ya hergün böle değil çoğu zaman abartıyorumda bugün dışarı çıktık öğle yemeyi yiyemedim geldiğimizde de saat bayağı bi geçti ondan akşam yemeyide yemek istemedim.Hergün bu kadar azimli değilim zaten öğle yemeyi falan yiyorumda bugün böle oldu.

amin canım allah senin ve prienenin bebişlerini sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin. tüm arkadaşların çocuklarına sağlık versin rabbim

Amin canım sağol. İnşallah yakında sizin de bebişiniz olur.

Bu diyetle yağ değil kas ve su kaybedersin sadece.
Belki elinde olmadan böyle beslenmek zorunda kalmış olabilirsin bugün.

Bu saatte yemek yiyemeyeceğine göre ;

Evde varsa 2-3 tane az tuzlanmış salatalık yiyebilirsin.Yanında da 2-3 kaşık yoğurt

veya

1 elma ve 1 saat kadar sonra da süt

veya

1 bardak kadar meyvalı yoğurt

canım benimki 25 mayıs dogumlu evet tamma ben arda okuyorum sizi biarayazmıştımda sonra sizçok tanımışsınız birbirinizi hazirana takıldım ben süt içcanım kaveli tok tutar

Valla kızlar aslında zormal bi diyet sizinkilere benziyo okudum vbiraz topiğinizi, ama bugün abartım işte ona bakarsanız dün akşamda çerez yedim
Ben hamilelikte 40 kilo aldım sonra diyetle 86 oldum sıkıldım bıraktım bikaç ay sonra tekrar başladım 73 oldum işte iki aydır falan başlıyamıyorum bi türlü diyet yapmaktan o kadar çok sıkıldımki

Ama artık bitirmek istiyorum olayı kilo problemiyle uğraşmak istemiyorum daha fazla, azim var bende herbişey var :)) ama bebek büyütürken kış aylarında çoğu zaman eve tıkılıyosun canım sıkılıyo ve yemeğe saldırıyorum bu sefer, gündüz bi şekilde hallediyorum ama akşam saatleri geçmek bilmiyo, şu 19:00 dan sonra yememe olayını yapmak istiyorum artık

çok teşekkür ederim priene valla kara kara düşünüyorum ne yesem diye açım zaten

handeor bu saatte belliki karnın acıkmış
en iyisi varsa beyaz leblebi 1 kahve fincanı beyaz leblebi ile elma ve de su iç varsa 1 tane de kuru kayısı canım.kış gecesi uzun tabii öyle dengesiz beslenirsen şimdi bu saatlerde başlar miden kazınmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…