afiyet olsun hülya,menü süper,en pek uyamaıyorum am yapmaya çalışıyoru işte bişeyler
Herkese merhaba,kilom bu araliga uydugu icin ben de katilip sizlerle beraber sigarayi biraktiktan sonra aldigim 7 kiloyu vermek istedim.Aslinda yaklasik 1 aydir saglikli beslenip,sporla vermeye calisiyorum ama olmuyor bir türlü.Belki sizlerle beraber kafam daha rahat olur ve vermeye baslayabilirim.Takinti haline geldi verememek.
Bana da yer varmi arkadaslar?
canım hoşgeldin :))
hoşgeldin,bende yeni geldim buraya herkes samimi ve sıcak memnun kalacağına eminim,çok motive oluyor insanHerkese merhaba,kilom bu araliga uydugu icin ben de katilip sizlerle beraber sigarayi biraktiktan sonra aldigim 7 kiloyu vermek istedim.Aslinda yaklasik 1 aydir saglikli beslenip,sporla vermeye calisiyorum ama olmuyor bir türlü.Belki sizlerle beraber kafam daha rahat olur ve vermeye baslayabilirim.Takinti haline geldi verememek.
sagol canım aslında az yedim normale göre yarın kaçamak yaapcamda telefiedeiyom şimdiden
Seninkide çok güzel canım nesi var sen dikaket et yavaş yavaş ver daha bebgin küçük zaten vazgeçme canım
tsk.ederim esw. Cevap alinca pek sevindim ve motive oldum :))
nerden ve nasil baslamam gerektigini bilemiyorum,yardimci olabilir misin acaba?
zeytindalı şimdi kaç kilosun?
Tebrikler...sagol canim..dün bende baktim ama yüzümde bi cöküklük solgunluk görmedim yani en azindan bana öyle geldi..cünkü önceki kilo verdigim günlerde yüzüm solgun ve cökük gözükürdü..esimede sordum yok öyle birsey dedi..tabiki önceki gibi yuzyuvarlak tombik yüzüm yok.ama cökükte deyil sanirim..zaten son aylardaortalama 2 kilo veriyorum 1 ayda ..
canım kellogs du dimi adı yoksa nesfitimi alayım hangisini tercih edersin.
göbegim yok ama basenlerim göbegi aratmayacak kadar var:))) sekeri ve tatliyi kestim elbette arada ufak kare cikolata veye ufak bir kase sütlac ama cok SIK degil yiyorum.Onuda keseceksin derseniz keserimrica ederim canım
biz burda yediklerimi yazıyoruz ve yorumlarımızı paylaşıyoruz, yaptığımız spor varsa onları yazıyoruz, insanı motive etmede etkili oluyor, hani o yapıyo ben de yapayım gibisinden :)))))))))))
öncelikle göbeğin falan çoksa şekeri ve tatlıyı bırakarak işe başlayabilirsin
aç kalmadan öğünlerimizi ve aralarımızı atlamdan sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz canım
ama tabi yavaş oluyo, sabırsızlanmak yok :))
su anda 63,9 geliyorum.Bu sabah tartildim
göbegim yok ama basenlerim göbegi aratmayacak kadar var:))) sekeri ve tatliyi kestim elbette arada ufak kare cikolata veye ufak bir kase sütlac ama cok SIK degil yiyorum.Onuda keseceksin derseniz keserim(
Spor olarak leslii 1 v2 ikiyi arka arkaya yapip arkasindan ara vermeden nivea dinamik sabahlar'a geciyorum(isinmayi gecerek) hergün 1 saat böyle yapiyorum. Benim en büyük sorunum kabizlik,son zamanlarda 3-4 günde bir cikabildim ve buda kilo vermemi engelliyor sanirim.((
Zeytindalı hoşgeldin.
Ben de 1,5 ay önce 63,9-64 kg arası idim.
Kızım uyandı...
canım gayet iyi o zaman ama sporun süresini değiştire değiştire yapsan daha iyi olur
bide aynı sorunu ben de yaşıyorum 2-3 gündür ama düzelmeye başladım yavaş yavaş
bu hafta hiç kilo veremedim zaten, sanırım sebebi o
ama ben gece yatmadan önce 1 yeşil elma yiyiorum
bide 2 gündür yarım çay bardağı domates suyu içiyorum, onun da faydası olur sanırım
kızlar ben çıkıyorum
kociş istiyo da pcyi
oyun oynıcakmış arkadaşlarıyla
afiyet olsun canım ben çok beğendim listeni.tünaydın farmasicim gözetmensin sanırım bugün eşimde yarın gözetmen bu sabah yediklerimi yazayım gelmişken
kahvaltım:
1 br su (kahvaltıya başlamadan)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 ince dilim peynir
6 zeytin
2 çatal reçel
kahvaltıdan sonra 1,5 saat kadar eşimle dolaştık alışveriş yaptık
az önce 500 ml suyumu içtim yanında yarın avuç kadar tuzlu fıstık yedim canım cok istedi görünce dayanamadım aldım bugün afiyetle yedim
afiyet olsun canım herşey çok güzelSela kızlar bügünüm şöyle
2bardak su
2zeytin
3bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal
light beyaz peynir
bitne göfretyedim küçüktü
1satt leslimi yaptım suyumuda içtim
şimdi light yogrut içine bi portakal ve trçın karıştırdım yiyorum
hoşgeldin canım herkese yer var burada. kolay gelsin tatlımHerkese merhaba,kilom bu araliga uydugu icin ben de katilip sizlerle beraber sigarayi biraktiktan sonra aldigim 7 kiloyu vermek istedim.Aslinda yaklasik 1 aydir saglikli beslenip,sporla vermeye calisiyorum ama olmuyor bir türlü.Belki sizlerle beraber kafam daha rahat olur ve vermeye baslayabilirim.Takinti haline geldi verememek.
afiyet olsun canım listeler harika kaçamaklar ya da ödüller ayarında süpersinizherkese merhabalar
haftasonu olunca gelemedim walla busaate kadar
sabah 8:30da kalktım ama 10:30 gibi kahvaltı yaptım
aç karna yine 1 tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı bal, balla çiğnemek daha kolay oluyo
sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
5 kızarmış patates
2 çeri domates
1/2 çarliston ( acıymış bitiremedim )
salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
2 çay kaşığı bal ( aç karna yediğim balı unuttum da)
ara yapamadım çamaşırdı yemekti derken acıktım
öğle yemeği olarak
1 kase pul biberli yoğurdun içine 2 yk makarna koydum karıştırdım onu yedim
4-5 yk salata
ara olarak da az önce 1 yeşil elma yedim
Herkese iyi haftasonları,
Kahvaltım klasikti, 1 çay kaşığı bal ve 1çk nutella haricinde kaçamak yapmadım.
Öğle yemeğimi çok geciktirdim.
100 gram kadar yoğurt
buharda pişmiş brüksel lahanası
1 tabak bulgur pilavı yedim.( 7-8 kaşık)
çok kilolu değilmişssin cnm,verirsin hemen bencesu anda 63,9 geliyorum.Bu sabah tartildim
maşallah iyi spor yapıyorsun cnmgöbegim yok ama basenlerim göbegi aratmayacak kadar var:))) sekeri ve tatliyi kestim elbette arada ufak kare cikolata veye ufak bir kase sütlac ama cok SIK degil yiyorum.Onuda keseceksin derseniz keserim(
Spor olarak leslii 1 v2 ikiyi arka arkaya yapip arkasindan ara vermeden nivea dinamik sabahlar'a geciyorum(isinmayi gecerek) hergün 1 saat böyle yapiyorum. Benim en büyük sorunum kabizlik,son zamanlarda 3-4 günde bir cikabildim ve buda kilo vermemi engelliyor sanirim.((
Sen kac kilosun Bayaz16?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?