60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BENCE ABUR CUBURU KESMELİSİN ONCELİKLE

BOL SU

BOL HAREKET EGZERSİZ Öncelikle bunlar tatlım

gail hem yasın 19 çok gençsin çabuk verirsin mutsuz olma ama

hersey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme

ben zayıfım ben zayıflıyorum ben basarıyorum oluyo de hep kendine

her sey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme

Peki denicem =))
Ya veriyorum isteyince de çok uğraşmıştım bu kiloları vermek için. 1 yıl önce daha da şişmandım.
Şimdi işte böyle alınca geri çook moralim bozuldu :/

abur cuburu kestim canım, spor salonuna da yazıldım =))

ohh ne gusel işte sabahları ac karnına ılık su gun boyu su meyve salatalık fln

bende uğrasıyorum 73 kiloyum sabahları pilates yapıyorum leslie fln bakalım bende yenı basladım

bakalım hangimiz once kılo vermeye baslıcaz bol sans canım

canım ben de ünv de de aldım kilo aynı sebeplerdenilaç krem kullanmayı düşündüm ama nişanlımın abisi diyetisyen.arkadasım kullanmak istiyo bahanesiyle sordum:)kesinlikle düşünme dedi...spor salonu işime yaramadı. sporu kesince verdiklerimi geri aldım:

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]

merhaba kızlar

akşam menüm
3 yk pırasa
4 yeşil mercimek yemeği
4-5 yk salata ( turp - havuç)
1 adet kalça tavuğun bagetin üst kısmı
450 ml ayran

hasta ziyaretine gittiğim yerde 300 ml şekersiz çay içtim
3 adet beyaz leblebi yedim o kadar

diğer bütün ikramları kibarca geri çevirdim .

şimdi 1 adet antep fıstıklı sarma tatlı yedim bugünün bu haftanın ne derseniz deyin ödülü de bu olsun

bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyım

Canımmmmm çokkkk çokk sevindim tebrik ediyorum maşallah sana darısıbaşımıza inşallah...inşallah ulaşıcaz hedefimize:13:
cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..

evet kesinlikle haklısın canım sana katılıyorum aynı senin gibi düşünüyorum ve de bunu yaşam biçimim haline getirdim. ve sonuç ortada sadece 10 . 5 kilo gitti toplamda 6 ay gibi sürede ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti sonraki 2.5 - 3 ayda da 2 kilo daha gitti.
korumaya aldım kendimi ve gene gram gram da olsa gene gitti ve hala gidiyor gideceğine bütün kalbimle ve beynimle inanıyorum

cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..

merhaba devrimc66 gider mutlaka ya gidecek ya gidecek bu kilolar Allah'ın izniyle .... heleki kişi kendini kasmayıp stres yapmadı mı çok daha kolay gidiyor bence

kızlar herkeseiyi geceler ben çıkıyorum

devrimcim seni de tebrik ederim canım, eminim ger,isi de gelecektir :)))))))))

afiyet olsun herşey çok güzel senin gibi spor yapan biri için harikasın canım

ben çok şükür o kadar çok iyiyim ki canım bütün işler bu hafta müthiş yolunda gitti hamdolsun Rabbim'e en kötü günlerim bu günler gibi olsun inşallah ...

afiyet olsun canım
1 elma ve 500 ml suyumu aldım yanıma
bu gün 1 lt su içtim bunuda içersem 1,5 lt olacak 2 ye tamamlıycam yatana kadar
afiyet olsun bitanem
Kızlar akşam yemeğim

1,5 kepçe mercimek çorbası

bir pasta tabağı dolusu haşlanmış limonlu brokoli

Yağsız dana etinden yapılmış cevizden biraz daha küçük 4 adet köfte
herşey çok güzel bence

akşam yemeği tam benlikmiş bu listeyi gerçekten çok beğendim :13:

1 mandalina yedim ve bugün toplamda 2,5lt su içtim artık yatmadan da elma sirkeli suyumu içeriiiiim tamaaaam

bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyım

aynaya bak ve ben zayıfım de zayıflıyorum bunu basarıcam hatta basardım de iyiyi cağır olumsuz düşünme off olmuyo deme oluyo deee

bişey yedikten sonra bu bana yaramıycak bana kilo yapmıycak geldiği gibi gidicek de :):)

bak gorurusun işe yarıyor

işte bu kalbinle ve beynınle inanmak hepsi bu

tesekkürler priene..darisi basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…