Bir ayda 6 kilo aldım. Şehir dışına okuyorum, yurtta kalıyorum, e yurtta kalıncada ıvır zıvır çikolata falan gırla gidiyor.
Şimdi 69 kiloyum :/ ve çok mutsuzum!! 4 hafta sonra okul açılacak ve ben 58 kilo olmak istiyorum nolur bana fikir verin :2::2:
İlaç, krem vb bile kullanmayı düşündüm. Ya da bitki çayları.
Bu arada boyum !.73 yaşım 19.
BENCE ABUR CUBURU KESMELİSİN ONCELİKLE
BOL SU
BOL HAREKET EGZERSİZ Öncelikle bunlar tatlım
gail hem yasın 19 çok gençsin çabuk verirsin mutsuz olma ama
her sey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme
ben zayıfım ben zayıflıyorum ben basarıyorum oluyo de hep kendine
abur cuburu kestim canım, spor salonuna da yazıldım =))
bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyımgail hem yasın 19 çok gençsin çabuk verirsin mutsuz olma ama
hersey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme
cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..Canımmmmm çokkkk çokk sevindim tebrik ediyorum maşallah sanadarısıbaşımıza inşallah...inşallah ulaşıcaz hedefimize :13:
gail hem yasın 19 çok gençsin çabuk verirsin mutsuz olma ama
hersey beyinde bitiyo tatlım olmuyo deme
cok sagol canimmm..az kaldi bi sonraki hedefime..onada sabirla ulasacagim insallah..en son hedefim 55 ama olmasada olur..oda belki sporlan gider kendiliginden bi bakalim..
afiyet olsun herşey çok güzel senin gibi spor yapan biri için harikasın canımiyi akşamlar kızlar
kahvaltımı yazmıştım akşam yemegimi yazıyorum şimdi de
akşam:
1 kase sebze corbası(2 kepçe)
4 kuru biber dolması (küçük oldukları için 4 adet)
2 lokma ekmek
salata
1 büyük br ayran
birazdan yeşil çayımı içicem
hafta sonları sporum oluyordu fakat sınavlardan dolayı bugün ve yarın salon kapalı spor yapamıyorum bu gün 1,5 saat bir yürüdük eşimle yarında cıkmayı düşünüyorum hareketsiz kalmam inş.
farmasizim sen nasılsın :87:
afiyet olsun canımMerhabalarr ben geldimbugünde tam liste yazıcam.
sabah kalkınca bir bardak lık su
1 tk kaşığı üzüm pekmezi
bir kk az yağlı peynir , yarım kk dan biraz fazla kaşar peyniri , bir havuç , bir biber , bir yeşil iki siyah zeytin,iki ince dilim kızarmış kepek ekmeği yanında ayvalı ıhlamur içtim.
ara öğünde bir fuji elma yedim bir şişe suyu bitirdim.
bir buçuğa gelmeden bir iki tane kepekli çubu kraker yedim açlığımı bastırsın diye
iki iki buçuk arası ise öğlen yemeğimi yedim 1 küçük kase toyga çorbası 2 kepçeden fazladır:,mantar sote , akdeniz salatası , 1 dilim kepek ekmeği. ( ekmeği yemeseydim keşke)
dışarda yedim öğlen yemeğimi çok dalgındım çorba ve ekmek bir arada bunu nasıl atladıysam :44:
dört buçuğa gelmeden ise ara öğünde iki açık şekersiz ve limonlu siyah çay yanında 4 tane kepekli çubuk kraker
akşam ise göz kararı koydum az koydum tabi ciğer domates biber vardı içinde onu yedim.yanında bir kepekli ekmek , iki domates birazda maydonoz yedim yanında ayran içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
gece araöğünde ise bir portakal bir çay bardağı süt bir bardak fazla mı gelir bir bardak içsem ? :)
kazandibi yapmış annem canım çekti ama tam koyuyordum tabağa spatula ile vazgeçtim yemektensizler 2 tk kaşığı falan yiyorsunuz bugün düzensiz oldu gibi geldi birde bundan kalori almayayım dedim.
şimdi geçmiş okuyayım :)
afiyet olsun bitanem1 elma ve 500 ml suyumu aldım yanıma
bu gün 1 lt su içtim bunuda içersem 1,5 lt olacak 2 ye tamamlıycam yatana kadar
herşey çok güzel benceKızlar akşam yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorbası
bir pasta tabağı dolusu haşlanmış limonlu brokoli
Yağsız dana etinden yapılmış cevizden biraz daha küçük 4 adet köfte
kimse yok ama ben yedikjlerimi yazayım yine
akşam yemeğim
2 yk barbunya pilaki
2 yk kepekli pirinç pilavı
salata
2 köfte
ekmek yok
1 saat önce de çayın yanında 1 fincan leblebi yedim
yarın spor yapıcam artık, yeter walla oturduğum, yeterince ara verdim, bi leslie yapayım da görsün metabolizmam :))))))))
bana da yardım et narot..:18:beyinde bitirme işini ben beceremiyorum.kısa süreli diyetler oluyor.o da sonuç vermiyor..napmalıyım
evet kesinlikle haklısın canım sana katılıyorum aynı senin gibi düşünüyorum ve de bunu yaşam biçimim haline getirdim. Ve sonuç ortada sadece 10 . 5 kilo gitti toplamda 6 ay gibi sürede ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti sonraki 2.5 - 3 ayda da 2 kilo daha gitti.
Korumaya aldım kendimi ve gene gram gram da olsa gene gitti ve hala gidiyor gideceğine bütün kalbimle ve beynimle inanıyorum
tesekkürler priene..darisi basina..Tebrikler...
1 kg gitmiş demek, hedefine 2 kilocuk kalmış
59 benim için sihirli kilo, 59 olunca hamile kaldığım kiloya dönmüş olacağım :)
Ben nesfiti sevdim, Herhangi birini al,sevmezsen bir daha diğerini denersin.Ilık sütle seviyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?