sağol bitanem
ee yine kardan adam olmuş demeyesin diye bütün çabam
bugün ben de alayım bari unutmazsam şu keten tohumundan
eskiden sabahları 1 kaşık yerdim ama sevmezdim tabi
salatanın içinde daha rahat yerim sanırım
sıcak suyla mı ısladın peki?
Tebrik ediyorum tatlım senin kilonda bence 500gr çok iyi sonuçta fazlan yok sen idealin bile altındasın yani veriyor olman çok güzel o yüzden bence sende psikolojik sınır falan yok rahatça vericeksin inşallah kalan 3.1 i :13:
kız ağzından bal damlıyo walla
inşallah canım, 2 haftadır durmuştu ama bu hafta biraz gittiğini hissetmiştim
sabah önce pijamalarla tartıldım yine 58,6 geldi
hemen çıkardım üstümü ve sonuç 58,1 geldi walla
o 1 de olmasaydı süper olacaktı ama neyse
famir ve neruda
dedikleriniz dogru çünkü ben 1 ay önce yıne bir diyet macerası (20 gun surmuştu) yaşamıştım.tatlılardan uzak duruyodum hatta 3 kilo da vermiştim ama 10 günde geri almıştım.çünkü adet dönemim girmişti araya ve ben tatlılara yumulmuştum....
o gunlerde hiç tatlı aramaz olmuştum.gayet iyiydim.ama adetle beraber herşey bozulunca bu seferde tatlısız duramaz olmuştum...ve tabi yıne bir hüsran yaşamıştım...
belki inanmazsınız ama şimdiden adet olacagım gunleri düşündükçe geriliyorum çünkü daha geçen ay bu yuzden diyeti altust ettim.ama bu sefer siz varsınız size karşı mahçup olmamam lazım...bunu dusundugumde silkelenip kendime geliyorum
famir ve neruda
dedikleriniz dogru çünkü ben 1 ay önce yıne bir diyet macerası (20 gun surmuştu) yaşamıştım.tatlılardan uzak duruyodum hatta 3 kilo da vermiştim ama 10 günde geri almıştım.çünkü adet dönemim girmişti araya ve ben tatlılara yumulmuştum....
o gunlerde hiç tatlı aramaz olmuştum.gayet iyiydim.ama adetle beraber herşey bozulunca bu seferde tatlısız duramaz olmuştum...ve tabi yıne bir hüsran yaşamıştım...
belki inanmazsınız ama şimdiden adet olacagım gunleri düşündükçe geriliyorum çünkü daha geçen ay bu yuzden diyeti altust ettim.ama bu sefer siz varsınız size karşı mahçup olmamam lazım...bunu dusundugumde silkelenip kendime geliyorum
Öyle beim ağzım sabah hurma yedim ya tadı kaldı herhalde ağzımda yiyim bari her sabah
olsun o da nazar boncuğu ama işte zaten gayet iyisin maşallah yavaş gitmesi normal ama gidiyo sonuçta:13:
neruda ve esw teşekkür ederim....
neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.
herkese günaydınlaaaarrr
vee hayırlı cumalarrr
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
önce aç karna bi bardak elma sirkeli su
sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim
şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem
canımcım şimdiden germe kendini bu şekilde
rahat ol azıcık
insan psikolojk olarak kendisine zararlı olan şeyi daha çok ister bazen
sen de kendini şimdiden bu şekilde gerip strese sokarsan regl olduğunda hiç dayanamazsın yine
rahat ol, o gün gelsin, biz burdayız, sana destek oluruz elimizden geldiğince
gerilip üzme kendini buş yere
hmm, ye tabi o zaman
kız sen onu yemesende öylesin zaten, maşallah
çok tatlı dilli çok uyumlusun
bence de canım gitsin geri gelmesin değil mi zaten amacımız
bide artık karnımı içime çekerek gezmeye çalışıyorum
annem hep derdi, salma karnını, içine çek devamlı alışır zamanla buna diye dinlemezdim pek, aaah aah herşeyi biliyo zaten bu anneler
dün pilates yaparken ebru da söyleyince tamam dedim, aklıma geldikçe yapayım ben de
bazen unutuyorum çünkü
neruda ve esw teşekkür ederim....
neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.
afiyet olsun cnm ve de tebrik ediorum seni.darısı başımızaa yakalamam lazım seni geçtin beni bakalım bende yarın tartılcam ama verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamkalrı depolamıştr benm vücut onları ertmkle uğraşıodur die düşünüorum.ama umarım vermişimdir:26:
afiyet olsun cnm ve de tebrik ediorum seni.darısı başımızaa yakalamam lazım seni geçtin beni bakalım bende yarın tartılcam ama verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamkalrı depolamıştr benm vücut onları ertmkle uğraşıodur die düşünüorum.ama umarım vermişimdir:26:
Mersi balım sen de öylesin:13:
Yaa dimi her şeyi bilirler gerçekten maşallah Allah uzun ömürler versin ailelerimize,sevdiklerimize,sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah
Ben de aklıma geldikçe çekiyorum evet ama şimdilik tamamı gitmiyo tabii içeriolacak inşallah dümdüz karın olacaaaak :13:
Canım ben günde toplam 1tk tüketmeye çalışıyorum mesela şuan ara öğün 2 kivi yiyiorum üzerine 1çk serptim sonra mesela süt içerim 1çk da ona koyarım yani günde toplam 1tk tüketiyorum sürekli tüketince zaten regl dönemi falan geçip gidiyo yani elmaya da çok yakışıyo dilimle bi elma 1 çk tarçın 2 ceviz kırıkla nefis bir tatlı sana
Öyle beim ağzım sabah hurma yedim ya tadı kaldı herhalde ağzımda yiyim bari her sabah
olsun o da nazar boncuğu ama işte zaten gayet iyisin maşallah yavaş gitmesi normal ama gidiyo sonuçta:13:
slmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için
slmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için
Kuşum öyle düşünme yani bu hafta vrmemişsen bile haftaya verirsin bak hatırlarsan ben 2 hafta önce bi pazar günü neler yemiştim pizzaaaa 57856470984657 tane antep fıstığısonraki hafta ekmeği bi dilim azlattım ve çerez yemedim 2 hafta böyle devam ettim o kaçamaktan sonraki ilk hafta yarım kilo bu hafta da 2k yakın gitti yani hemen sonraki hafta biraz az gitti ama çokşükür gitti yine geçen haftada çokşükür ve de maşallah ki 2 kg ye yakın gitti bakalım inşallah bu hafta da güzel veririm çerez 60 olana kadar yemiycem sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak, ekmek de ilk aydakine göre 1 dilim eksilttim her günden, günde 2 ya da 3 dilim yiyorum ve geçen pazar kaçamak yapmadım bu pazar da yapmıycam inşallah antebe gidince yaparım çünkü büyük ihtimalle haftaya perşembe gidicem inşallah 4 günlüğüne o hafta sonu kaçamk yaparım artık 2 hafta yapmamış olucam yani nç nç nç hiç bana yakışmıyoooo
çok sagol canım 2haftadır durmuştu bunada şükürtebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canım
ve de tebrikler
olsun gram gram olsun napalım dimi?
ben de 500 gr verdim mesela bu hafta ama hiç yoktan iyidir yani
bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda
58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani
pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?