canım tatlını yemişsin bir kere önemli olan bundan sonrası bence ileriye bakarsak bir sonuç alırız canımcım geriye bakmak insanı her zaman her konuda geriletir ben öyle düşünüyorum en azından .geçmişten ders çıkarmak önemli ve de hatayı tekrar etmemek bitanem
kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
gunaydın arkadaşlar:
dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina
öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok
ara öğün:
ekinezyalı çay(tadı kötüymüş bi daha içemem heralde)
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı
akşam:
canım çorba içmek istemedi
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata
ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)
spor :40 dakıka dışarıda yuruyuş
40 dk nivea body ile dinamık sabahlar cd'nden hareketler
içtiğim su miktarı:2.5 litre
baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu olduyalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum
kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltım
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
günaydın kızlar. bugün misafirlerim gelecek. sabah erkenden salonu sildim. milleti rahatsız etmemek için süpürge çalıştırmadım. :81:
herkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diyeşaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane
öğle
1 mandalina
öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba
ara
1 portakal
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk
ara
1 bardak süt
3 badem
akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş
gunaydın arkadaşlar:
dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina
öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok
ara öğün:
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı
akşam:
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata
ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)
baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu olduyalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.
kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay
500 ml suyumu içtim bu gün 2. 500 ml başladım
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:
famır
canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.
akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodutatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım
famır
canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.
akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodutatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.
kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:
neruda
famir de aynı şeyı söylemiş.bugunden itibaren ögle yemeklerımede dikkat edicem.
bide sütten nefret ediyorum.kahvenın içinde falan içerim ama sade sütü görmeye bile dayanamıyorum.bu konuda kendimle mücadele edip sütle barışmaya çalıştım ama beceremedim.hatta dun marketten diyet süt aldım belki bu sefer içerim diye .tarçınlı sütü tavsiye ediyosunuz diye birara deniıycem:97:
tosti
tebrik ediyorum.darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa
nerua ve famır yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.bende yorum yapmak isterdim sizin menulere ama benim için erken.biraz ögrenım bu dıyet işini.sonra belki bende yenı gelen arkadaslara tavsıyede bulunurum
hayatım yemedikçe iştahında kalmayacak çikolatalara,tatlılara inan bana,şimdilerde imkansız gibi geliyor ama zayıfladığını ve dayanabildiğini gördükçe canında istemeyecek.benim eşimde şişe şişe nutella alır kızımada akşam sürdüm ekmeğine,kaşıkta sürünce azıcık bir leke kalır ya onun tadına baktım,o bile yeterli geliyor artıksonuçta tadına bakıncada aynı tadı alıyorsun,bir şişeyi bitirnce de.ben ilk zamanar çikolata isteğim gelince 1 adet bonibonu yaklaşık 5 dkda yavaş yavaş emerdim,oda biraz insanı bastıryor,ama her zaman değil tabiki krize girdiğim vakitlerde yapardım
herkese günaydınlaaaarrr
vee hayırlı cumalarrr
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
önce aç karna bi bardak elma sirkeli su
sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim
şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem
günaydım kızlar
tbrkederim arakadaşım seni çok güzel vermişsin maşşlah sana
evet cnm sendemi konyalısın yoksa?ben de yapıorum çok severiz eşimde bende biliosun ama çorbanın bamyasıyla yemeğin bamyası farklı.bide konya da düğünlerde yapılan çok yağlı ben evde yağssız yapıorum.konyada bamyanın çorbasını yapıyorlar... ben de hiç sevmiyorum ama eşim bayılıyor...
afiyet olsun cnmkızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni
kalkınca 500 ml ılık su
kahvaltım
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
famircim süpersin gerçektenherkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diyeşaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane
öğle
1 mandalina
öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba
ara
1 portakal
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk
ara
1 bardak süt
3 badem
akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş
cnm daha ilk haftan veremesende anormal bişi yok sıkma kendini okadargünaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..
çok güzel cnm afiyet olsun.birde portakal suyuy içmişsn ya spordan sonra onu eğer spordan önce içersen 20 dk.kadar yap yakımını hızlandırıomuş cnm bilgin olsun bende spora başlamadan 2 mandalina yada 1 portakal yemeye çalışıorumgunaydın arkadaşlar:
dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina
öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok
ara öğün:
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı
akşam:
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata
ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
ooohhh afiyet bal şeker olsun herşey hari-ka cnmGünaydınn Ballarımmm nasılsınız bakiiiim herkes iyidir inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorumdaha ince, daha hafif veee daha yağsız tabiiiii
Ben de yediklerimi yazayım
kalkınca 1 tane küçük hurma 1 bardak ılık su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
2 tane kırma yeşil zeytin
domates-salatalaık-yeşil biber
Şimdi de yeşil çay demledim;içine karanfil,çubuk tarçın,top karabiber attım limon sıkıp onu içicem inşallah
ayrıca bugün içtiğim su şimdilik 500ml bugün sporum var uzaya gitmeyi planlıyorum:13:
canım tatlı krizzin tutunca mutlaka tarçınlı bişiler ye.sütü sevmiorum demişsin ozman yoğurdun içine elma muz yada portakal mandalina doğra tarçın ser p üstüne.mükemmle derece de bastırıo tatlı ihtiyacınıfamır
afyet olsun cnm ve tebrkler maşallahhgünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.
kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay
Afiyet olsun tatlım çok güzel olmuş gökkuşağından bile güzel
Ben deketen tohumu ısladımbiraz yumuşasınlar öğlen salatama koyucam 1yk,keten tohumu ıslanmadan yenince mide sindiremeyebiliyomuş ve olduğu gibi atıyomuşuz ama çok da faydalı omega 3 deposu ve kan şekerini dengeliyo ama ya öğütüp ya da ıslayıp yumuşatıp yemek lazımmış
bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda
58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani
pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?