60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten mankenim sen kilolumusun kız allah seni valla sabah tuvalete geçmke bile 300,400degiştiriyo ondan çıktıgım zman tartılıyom valla obirde nazarlık olsun

afiyet olsun canım,harika menü,tebrikler

famir ve hülyacım çok teşekkür ederim fıstıklar

inşallah sizlerin de iyi haberlerini duymaya devam edicez
öpüyorum siziiii

Evet benim de öyle alt göbek var üst gidiyo çekince çekmeyince de düz benim zaten göbek az basen pop sorunum var o da giecek küçülecek inşallah fındık kıçlıolucam

Plates evet öyle diyodu hugocuk ama dün de yazmıştı ebru hızlı yaptırıyo yağ da yaktırıyor olabilir diye ben de bi 60 olayım da inşallah başlıycam platese de sabahları yaparım artık inşallah

Afiyet olsun canım güzel olmuş kahvaltın renkli maşallah

canımmmmmm benimmmmmmyemene gerke yok kız sen herzman böyleydin zaten

Ayy balım sağol sen de öylesin çoook seviyorum sizi çooooooooooook Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin:13:
maşşlah maşşlah bi hafta 2 kilo

Canım benim çerezler olmayınca ekmek de az olunca böyle oldu sanırım bi de fazlalık çok daha çabuk gidiyo sanırım bi de ben habire yiyiorum öğle- akşam yemeği arasında 2 ara yapıyorum sabah da bazen 2 bazen 1 nerdeyse saatte bir ağzıma bişey atıyorum ve bu arada slatalık tavsiye ederim 2-3 tane yiyip su içiyorum ben çok tok tutuyo ve bağırsakları çalışıtırıyo çok güzel inşallah vericez canım tüm fazlalıkalrı:13: sana da maşallah az mı 600gr gidiyo ya daha ne olsun

neruda ve esw teşekkür ederim....

neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.

canım bak benn hergün küçük küçük dogruyom portakalı içine yogurt tarçın ceviz koyom harika oluyo bayılıyom valla

sağol canımmmmmmm,sende öylesin bitanem

famir ve hülyacım çok teşekkür ederim fıstıklar

inşallah sizlerin de iyi haberlerini duymaya devam edicez
öpüyorum siziiii

nedmek mankenimiz bizdeseniduyarız inşşlah amin canım hadisana kolay gelsin bende seni öpüyorum canım :13:

inş.cnm bakalım veremeysem bende haftaya bi formül geliştirim artık
afiyet olsun cnm ve tebrkler gtisn de gram gram gtsn valla ona bile razyım

saol cnm teşkrler.inş gram bile olsa ben vermişimdri.cnm benm göbüş de öle üst karın yok ama alt karın kocaman bi ayva hatta yanyana 3 tane ayva eder heraldeve
de en zor eriyen kısım burası alt karın ve göbek deliği etrafı.ama olsun pilates çözecek bu işi.cnm pilatesle bölgesel yağlar gidio.yani göbek egzersizi yaptığında göbek kasları çalışıo yağlar yanıo.bacak yaptığın da öle.kalça yaptığında vs.ama kardio da tüm vücut çalışıo.ikiside birbirinden faydalı

bu arada kızlar bi ara öğün yapıyım bi portakal biraz çerezle pazara gdcem gelince görüşürz

bizde seni çoooooooooooookkkk seviyoruz nerudacığım,neşe kaynağımzısın vallahi,arada bir gülüyorum kendi kendine ne gülüyosun diye takılıyolar bana burda,yazıştığımı bilmiyolar tabi forumda

benimde alt göbek va hatta benim bütün kilolar orda benim popo sorunum hiç olmadı göbek sorunu var bende

çoksagol canım maşşlah sana valla ne güzel gigyerek zayıflıyorum diyosun yani maşşlah bende kestim çerezleri anca beyaz leblebi yiyom ama buaraalr şiş kalkıyom salatalıgı deneyem bakem bende sagol

tşkler canım benimde öyle valla ama platese benim vardaha maşşlah sen vermişsin 2kilo nedir mekik aleti alasım var benimde
afiyet olsun buarada

offffffffffff benimde,kalça dar göğüsler 90,bel kalın veee koca bir göbekkkkk

canım lazerle ilgili bilgiler için çok teşekkür ederim
1 çatal baklavaya gelince şöyleki 1 baklava 1 kk kadar ben 1 / 4 nü yedim

Sen o kadar uğraş didin kilo ver seninki eski halini özlüyor iyi mi :)
Zaten eskiden de fazlan yok demişti, şimdi bunlar.Yarın kilo al eski haline dön derse??

eşim sağolsun eskiden birşey demezdi
şimdi de övüp duruyor şikayet yok yani destekliyor bence bu kiloda sabitle kendini en az birkaç ay diyor.çok sağlıklıca verdin maşallah diyor bir de kimseye deyip durma nazar değecek aşkım sana diyor zaten arkandan çok laf eden kesin vardır diyor vallaha

öğle menümde
mantar çorba
salçalı köfte
pilav varmış

ekmek yerim sanıırm,pilavy yememem heralde ah birde yoğurt veya salata olsa fena mı olurduneyse bakalım,şu anan kadar 1 lt suyum bitti
son zmanlarda su konusunda tozuttuğum bile oluyor eskiden yarım litre içemezken şimdilerde 3 ltyi buluyor

kızlar öğleden sonra inşallah yorumlar yazacağım
esw ve tosticim şöyle bir bakabildiğim kadarıyla foruma ikiniz kilo vermişsiniz Rabbim nazarlardan esirgesin çok tebrik ederim ikinizi de canlar

kızlar bugün okuldaki öğlene kadar ara öğünlerimde yediklerim ,içtiklerim

ara 100 ml şekersiz çay

ara 5 fındık
200ml çileki süt
1 paket maviyeşil light çubuk kraker ( arkadaşlara da dağıttım ama olsun)

ara 200 ml şekersizçay

öğlen menüm

2 dilim tam buğday ekmeği ve de 2 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
250 ml ayran

evde hacıbeyden cevizli baklava var ama yemiyeceğim bu hafta zaten kedidili bisküvili ve pudingli tatlı şöbiyet baklava kararında yedim . o sebeple yememe kararı aldım.

yarın da zaten günüm var onlara ikramlarım olacak ama ben işin ucunu her zamanki gibi sıkı tutacağım inşallah
çünkü 53 kilomu sevdim, seviyorum ve de seveceğim :82::82:

Son düzenleme:

Bence de ekmek ye 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek salçalaı köfte evet salata olsa süper olurmuş ama neyse artık ama pilav yeme kuzum ekmek ye bence pilav prinçtir sanırım bulgur olsaydı süper olurdu amasu konusunda da aferin balımmm bak alıştın bilesu çokk önemli daha hızlı gidecek göreceksin

offffffffffff benimde,kalça dar göğüsler 90,bel kalın veee koca bir göbekkkkk

benim bildiğin kum saati üst kollar ve basen pop var özellikle tabii şuan heryerd evar bişeyler de göze batan onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…