kız ağzından bal damlıyo walla
inşallah canım, 2 haftadır durmuştu ama bu hafta biraz gittiğini hissetmiştim
sabah önce pijamalarla tartıldım yine 58,6 geldi
hemen çıkardım üstümü ve sonuç 58,1 geldi walla
o 1 de olmasaydı süper olacaktı ama neyse
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş
sağol canım
teşekkür ederim
senin yediklerini de okudum ama yorumlamaya zamanım olmadı tatlım
sana da afiyet olsun
her zamanki kalanchoe kalvaltısı olmuş ve de çok güzel olmuş :))
canım belli olmaz bazen şaşırtamaca iyi geliyor insana, belki de vermişsindir ama azsa farketmemiş olabilirsin tabi
benimki yavaşladı ama inşallah sen de olmaz bu durum canım
sağol canımcım, teşekkür ederim
amin canım inşallah
ya benim üst karın içine çöküyo ama alt karın var malesef, biraz ayva göbüşü de andırıyo aslında
pilatesle gidecem ama o da
karnım daha çok yanıyo artık hareketleri yaparken daha çok becerebildiğim için sanırım
bide hugo yağ yaktırmaz pilates diyodu ama dünkü videoda ebru yansın yağlar diyip duruyodu walla, anlamadım nasıl iş ama hizli yaptığı için olabilir
su gibi terledim çünkü ben
leslie bile o kadar terletmiyodu walla
slmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için
canımmmmmm benimmmmmmyemene gerke yok kız sen herzman böyleydin zaten
maşşlah maşşlah bi hafta 2 kilo
neruda ve esw teşekkür ederim....
neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.
evet cnm sendemi konyalısın yoksa?ben de yapıorum çok severiz eşimde bende biliosun ama çorbanın bamyasıyla yemeğin bamyası farklı.bide konya da düğünlerde yapılan çok yağlı ben evde yağssız yapıorum.
afiyet olsun cnm
famircim süpersin gerçektenyola devam
cnm daha ilk haftan veremesende anormal bişi yok sıkma kendini okadar
çok güzel cnm afiyet olsun.birde portakal suyuy içmişsn ya spordan sonra onu eğer spordan önce içersen 20 dk.kadar yap yakımını hızlandırıomuş cnm bilgin olsun bende spora başlamadan 2 mandalina yada 1 portakal yemeye çalışıorum
ooohhh afiyet bal şeker olsun herşey hari-ka cnm
canım tatlı krizzin tutunca mutlaka tarçınlı bişiler ye.sütü sevmiorum demişsin ozman yoğurdun içine elma muz yada portakal mandalina doğra tarçın ser p üstüne.mükemmle derece de bastırıo tatlı ihtiyacını
afyet olsun cnm ve tebrkler maşallahh
famir ve hülyacım çok teşekkür ederim fıstıklar
inşallah sizlerin de iyi haberlerini duymaya devam edicez
öpüyorum siziiii
inş.cnm bakalım veremeysem bende haftaya bi formül geliştirim artıkKuşum öyle düşünme yani bu hafta vrmemişsen bile haftaya verirsin bak hatırlarsan ben 2 hafta önce bi pazar günü neler yemiştim pizzaaaa 57856470984657 tane antep fıstığısonraki hafta ekmeği bi dilim azlattım ve çerez yemedim 2 hafta böyle devam ettim o kaçamaktan sonraki ilk hafta yarım kilo bu hafta da 2k yakın gitti yani hemen sonraki hafta biraz az gitti ama çokşükür gitti yine geçen haftada çokşükür ve de maşallah ki 2 kg ye yakın gitti bakalım inşallah bu hafta da güzel veririm çerez 60 olana kadar yemiycem sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak, ekmek de ilk aydakine göre 1 dilim eksilttim her günden, günde 2 ya da 3 dilim yiyorum ve geçen pazar kaçamak yapmadım bu pazar da yapmıycam inşallah antebe gidince yaparım çünkü büyük ihtimalle haftaya perşembe gidicem inşallah 4 günlüğüne o hafta sonu kaçamk yaparım artık 2 hafta yapmamış olucam yani nç nç nç hiç bana yakışmıyoooo
afiyet olsun cnm ve tebrkler gtisn de gram gram gtsn valla ona bile razyımslmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için
sağol canım
teşekkür ederim
senin yediklerini de okudum ama yorumlamaya zamanım olmadı tatlım
sana da afiyet olsun
her zamanki kalanchoe kalvaltısı olmuş ve de çok güzel olmuş :))
canım belli olmaz bazen şaşırtamaca iyi geliyor insana, belki de vermişsindir ama azsa farketmemiş olabilirsin tabi
benimki yavaşladı ama inşallah sen de olmaz bu durum canım
sağol canımcım, teşekkür ederim
amin canım inşallah
ya benim üst karın içine çöküyo ama alt karın var malesef, biraz ayva göbüşü de andırıyo aslında
pilatesle gidecem ama o da
karnım daha çok yanıyo artık hareketleri yaparken daha çok becerebildiğim için sanırım
bide hugo yağ yaktırmaz pilates diyodu ama dünkü videoda ebru yansın yağlar diyip duruyodu walla, anlamadım nasıl iş ama hizli yaptığı için olabilir
su gibi terledim çünkü ben
leslie bile o kadar terletmiyodu walla
Evet benim de öyle alt göbek var üst gidiyo çekince çekmeyince de düz benim zaten göbek az basen pop sorunum varo da giecek küçülecek inşallah fındık kıçlıolucam
Plates evet öyle diyodu hugocuk ama dün de yazmıştı ebru hızlı yaptırıyo yağ da yaktırıyor olabilir diye ben de bi 60 olayım da inşallah başlıycam platese de sabahları yaparım artık inşallah
Afiyet olsun canım güzel olmuş kahvaltın renkli maşallah
Ayy balım sağol sen de öylesin çoook seviyorum sizi çooooooooooookAllah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin :13:
Canım benim çerezler olmayınca ekmek de az olunca böyle oldu sanırım bi de fazlalık çok daha çabuk gidiyo sanırımbi de ben habire yiyiorum öğle- akşam yemeği arasında 2 ara yapıyorum sabah da bazen 2 bazen 1 nerdeyse saatte bir ağzıma bişey atıyorum ve bu arada slatalık tavsiye ederim 2-3 tane yiyip su içiyorum ben çok tok tutuyo ve bağırsakları çalışıtırıyo çok güzel inşallah vericez canım tüm fazlalıkalrı:13: sana da maşallah az mı 600gr gidiyo ya daha ne olsun
Evet benim de öyle alt göbek var üst gidiyo çekince çekmeyince de düz benim zaten göbek az basen pop sorunum varo da giecek küçülecek inşallah fındık kıçlıolucam
Plates evet öyle diyodu hugocuk ama dün de yazmıştı ebru hızlı yaptırıyo yağ da yaktırıyor olabilir diye ben de bi 60 olayım da inşallah başlıycam platese de sabahları yaparım artık inşallah
Afiyet olsun canım güzel olmuş kahvaltın renkli maşallah
Ayy balım sağol sen de öylesin çoook seviyorum sizi çooooooooooookAllah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin :13:
Canım benim çerezler olmayınca ekmek de az olunca böyle oldu sanırım bi de fazlalık çok daha çabuk gidiyo sanırımbi de ben habire yiyiorum öğle- akşam yemeği arasında 2 ara yapıyorum sabah da bazen 2 bazen 1 nerdeyse saatte bir ağzıma bişey atıyorum ve bu arada slatalık tavsiye ederim 2-3 tane yiyip su içiyorum ben çok tok tutuyo ve bağırsakları çalışıtırıyo çok güzel inşallah vericez canım tüm fazlalıkalrı:13: sana da maşallah az mı 600gr gidiyo ya daha ne olsun
inş.cnm bakalım veremeysem bende haftaya bi formül geliştirim artık
afiyet olsun cnm ve tebrkler gtisn de gram gram gtsn valla ona bile razyım
saol cnm teşkrler.inş gram bile olsa ben vermişimdri.cnm benm göbüş de öle üst karın yok ama alt karın kocaman bi ayva hatta yanyana 3 tane ayva eder heraldeve
de en zor eriyen kısım burası alt karın ve göbek deliği etrafı.ama olsun pilates çözecek bu işi.cnm pilatesle bölgesel yağlar gidio.yani göbek egzersizi yaptığında göbek kasları çalışıo yağlar yanıo.bacak yaptığın da öle.kalça yaptığında vs.ama kardio da tüm vücut çalışıo.ikiside birbirinden faydalı
bu arada kızlar bi ara öğün yapıyım bi portakal biraz çerezle pazara gdcem gelince görüşürz
benimde alt göbek va hatta benim bütün kilolar orda benim popo sorunum hiç olmadı göbek sorunu var bende
çoksagol canım maşşlah sana valla ne güzel gigyerek zayıflıyorum diyosun yani maşşlah bende kestim çerezleri anca beyaz leblebi yiyom ama buaraalr şiş kalkıyom salatalıgı deneyem bakem bende sagol
canım lazerle ilgili bilgiler için çok teşekkür ederimYediklerin bir ara öğün olmuş bence. Boşuna üzmüşsün kendini.
Bir çatal baklava nasıl oluyor :)))
Şöbiyetin 2/3ü demişsin ama baklava 1 çatal???
3 seansım bitti. en son 2 ay önce gitmiştim hala çıkmadılar.
2 seans gittiğim yerde sahibi dermatologtu,atışları hemşire yapıyordu.
Şimdi devam ettiğim yerde sahibi doktor,atışları güzellik uzmanı yapıyor.
Biraz acılı ama tüyler inceldikçe acı azalıyor.
Sen o kadar uğraş didin kilo ver seninki eski halini özlüyor iyi mi :)
Zaten eskiden de fazlan yok demişti, şimdi bunlar.Yarın kilo al eski haline dön derse??
offffffffffff benimde,kalça dar göğüsler 90,bel kalın veee koca bir göbekkkkk
öğle menümde
mantar çorba
salçalı köfte
pilav varmış
ekmek yerim sanıırm,pilavy yememem heralde ah birde yoğurt veya salata olsa fena mı olurduneyse bakalım,şu anan kadar 1 lt suyum bitti
son zmanlarda su konusunda tozuttuğum bile oluyor eskiden yarım litre içemezken şimdilerde 3 ltyi buluyor
offffffffffff benimde,kalça dar göğüsler 90,bel kalın veee koca bir göbekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?