60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım çok güzel bende verdim 300gram çizelge isterim yeni buhafta 600oldu am olsun needelimşu çizelgeyi sen bana ögretsende sana kaynamasam canım

gerçekten canımsık yemek çok etkili ama yediğim de salatalık,meyve,lebleb,yoğurt yani ama satte 1 yiyiorumdur ben

hayirli cumalar kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ederim...hedeflerimize ulasiyoruz yavas yavas saglikli bi sekilde....

bende yine kilo verdim galiba...pantalonum düsüyo belimden..ama tartilma günüme kadar tartilmiyacagim..

hayirli cumalar kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ederim...hedeflerimize ulasiyoruz yavas yavas saglikli bi sekilde....

bende yine kilo verdim galiba...pantalonum düsüyo belimden..ama tartilma günüme kadar tartilmiyacagim..

aman man maşşlah iyiduruyon valla ben hergün 10kele tartılıyom valla :))))))))))))))

aman man maşşlah iyiduruyon valla ben hergün 10kele tartılıyom valla :))))))))))))))
15 günde 1 tartilmak daha heycanli oluyo.....son hedefime az kaldi..55 kilo olduktan sonra artik korumaya alirim..bu sabah pilates yapamadim..kücük hanim yine 2-3 arasi uyudu...uykusuz bi sekildede spor yapmanin bi anlami yok..bugün yemekten sonra düsünüyorum..önce 2-3 mil leslie sonra pilates yaparim

maşallah kuşum gidecek tabii sağlıklı beslenme ile hepsi gidecek fazlalıkların maşallah sana:13:

abartsaydın canımmm

ofya nasıl girecem ben şimdi onuyapmak için ne yazacam yani aman kafa almıyo benim ya

canım aynı tıckerı mı istiyosun yani çizelge şekli ve üzerindeki pembe tartı?? ben yapayım hadi bu defa da sana boy 1.60 mıydı kuşum?

60 kilo olduktan sonra yeter diyordum..simdi 55 kilo olmayi düsünüyorum..bu topik cok etkili cok motive ediyo insani kilo vermekte....neyse kizlar..ben yemek yapim..dünden kalma tavuk etli mercimek corbasi vardi..bugünde firinda brokoli yapmayi düsünüyorum kismetse...

hugocugum senin verdigin tarife göre firin posetinde baharatli patates yaptim dün cok nefis oldu...bende biraz yedim abartmadan tabi..

evet nerudacigim..ara sira yanlis anlasmalar olsada birbirimize cok faydamiz oldu burda..yardimci olmayada devam edecegiz insallah...ben cikiyorum canim..sonra görüsürüz

evet nerudacigim..ara sira yanlis anlasmalar olsada birbirimize cok faydamiz oldu burda..yardimci olmayada devam edecegiz insallah...ben cikiyorum canim..sonra görüsürüz

Görüşürüz tatlımkolay gelsin

yemeğini yedimmmmm şua ana kadar yedikelrimi yazayım bari malum haftasonu giriyor ya,şimdiden ayzayım

sabah
1 yumurta
1,5 kk ebyaz peynir
2 dlm kepek ekemği
maydanoz
nane

ara
1mandalina

öğle
1,5 kase mantar çorba
1 çk pirinç pilavı
3 adet izmir köfte
1,5 dlm kepek ekmeği

Afiyet olsun canımın içi 2,5 dilim ekmek yemiş olmuşsun akşam 1 dilimden fazla yeme artık pilav gene kaynamış arada 1 kaşık güzel bence afiyet olsun

HAAA PARDON SABAH DA 2 DİLİM VAR 4,5 DİLİM OLMUŞ :):)

arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim? bende 75 kiloya kadar çıktım fakat 11 kilo verdim iki ayda:)

Canım benim tabii katılabilirsin hşgeldin öncelikle boy-yaş yaz lütfen ve 11 kg nasıl neler yaparak verdin yazarsan süper oluur sonra daa hergün neler yediğini neler yaptığını varsa sorunu yazarsan bizler öyle yapıyoruz yardımı oluyoruz destek oluyoruz birbirimize hepberaber kurtulucaz tatlım bu fazlalıklardan:13:

Son düzenleme:
arkadaslar gördügüm kadariyla kimse yok (((

ama benim cok güzel bir haberim vardi.Biraz önce yani öglen saat 1 de tartildim ve sevgili tartim beni 62,6 gösterdi.

nasil sevinsem,nasil tepinsem bilemedim.Aslinda daha yarin 1 hafta olacakti araniza katilali.Yarin tartilmam lazimdi ama üstümü degistirirken dürttü biseyler ciktim tartinin üstüne ve sonuc böyle,oleyyyyyyyyyyyy

destek olan,yüreklendiren,umutlandiran,olumlu olumsuz elestirip yol gösteren herkese cok cok ama cok tesekkürler,sagolun calarim ve desteginizi eksik etmeyin.Hep beraber fazla buldugumuz yaglarimizdan kurtulalim insallah.

sabah ac karnina 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvalti
1 dilim esmer ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,biber havuc sögüs (kalanini yine ise götürdüm)

ara 1 kahve (sütlü sekersiz (iste old sürece gittim-geldim ictim)
2 ufacik mandalina
sabahtan kalan sögüs sebzeler

ögle:
5 yk.zeytinyagli kereviz
1 izgara köfte(hindi kiymasindan)
1/2 dilim esmer ekmek
2 kasik light yogurt
yesil cay ve su henüz daha icemedim,doktordaydim cünkü (
böyle...herkese sevgiler :)))

nerudacımmmmmmmmmmm toplamda 4 dlm etmiyor mu.1,5 dlm öğle,2 dlm sabah 1çk pilavda yarım dil eder.4 dlm olmuş işte.çorabayıda mı saydın yoksam:44:

tebrikleeeerrrrrrrrrrrrrrrrr,harika gidiyordun zaten canım,başaracağını biliyordummmmm

gönülden kutluyorum seni tosticim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…