kızlar bugün okuldaki öğlene kadar ara öğünlerimde yediklerim ,içtiklerim
ara 100 ml şekersiz çay
ara 5 fındık
200ml çileki süt
1 paket maviyeşil light çubuk kraker ( arkadaşlara da dağıttım ama olsun)
ara 200 ml şekersizçay
öğlen menüm
2 dilim tam buğday ekmeği ve de 2 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
250 ml ayran
benimde alt göbek va hatta benim bütün kilolar orda benim popo sorunum hiç olmadı göbek sorunu var bende
çoksagol canım maşşlah sana valla ne güzel gigyerek zayıflıyorum diyosun yani maşşlah bende kestim çerezleri anca beyaz leblebi yiyom ama buaraalr şiş kalkıyom salatalıgı deneyem bakem bende sagol
gerçekten canımsık yemek çok etkili ama yediğim de salatalık,meyve,lebleb,yoğurt yani ama satte 1 yiyiorumdur ben
afiyet olsun canım çok güzel bende verdim 300gram çizelge isterim yeni buhafta 600oldu am olsun needelimşu çizelgeyi sen bana ögretsende sana kaynamasam canım
hayirli cumalar kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ederim...hedeflerimize ulasiyoruz yavas yavas saglikli bi sekilde....
bende yine kilo verdim galiba...pantalonum düsüyo belimden..ama tartilma günüme kadar tartilmiyacagim..
15 günde 1 tartilmak daha heycanli oluyo..aman man maşşlah iyiduruyon valla ben hergün 10kele tartılıyom valla :))))))))))))))
hayirli cumalar kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ederim...hedeflerimize ulasiyoruz yavas yavas saglikli bi sekilde....
bende yine kilo verdim galiba...pantalonum düsüyo belimden..ama tartilma günüme kadar tartilmiyacagim..
aman man maşşlah iyiduruyon valla ben hergün 10kele tartılıyom valla :))))))))))))))
ofya nasıl girecem ben şimdi onuyapmak için ne yazacam yani aman kafa almıyo benim ya
ofya nasıl girecem ben şimdi onuyapmak için ne yazacam yani aman kafa almıyo benim ya
evet nerudacigim..ara sira yanlis anlasmalar olsada birbirimize cok faydamiz oldu burda..yardimci olmayada devam edecegiz insallah...ben cikiyorum canim..sonra görüsürüz
yemeğini yedimmmmm şua ana kadar yedikelrimi yazayım bari malum haftasonu giriyor ya,şimdiden ayzayım
sabah
1 yumurta
1,5 kk ebyaz peynir
2 dlm kepek ekemği
maydanoz
nane
ara
1mandalina
öğle
1,5 kase mantar çorba
1 çk pirinç pilavı
3 adet izmir köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim? bende 75 kiloya kadar çıktım fakat 11 kilo verdim iki ayda:)
Afiyet olsun canımın içi2,5 dilim ekmek yemiş olmuşsun akşam 1 dilimden fazla yeme artık pilav gene kaynamış arada 1 kaşık güzel bence afiyet olsun
HAAA PARDON SABAH DA 2 DİLİM VAR 4,5 DİLİM OLMUŞ :):)
Canım benim tabii katılabilirsin hşgeldin öncelikle boy-yaş yaz lütfen ve 11 kg nasıl neler yaparak verdin yazarsan süper oluur sonra daa hergün neler yediğini neler yaptığını varsa sorunu yazarsan bizler öyle yapıyoruz yardımı oluyoruz destek oluyoruz birbirimize hepberaber kurtulucaz tatlım bu fazlalıklardan:13:
arkadaslar gördügüm kadariyla kimse yok(((
ama benim cok güzel bir haberim vardi.Biraz önce yani öglen saat 1 de tartildim ve sevgili tartim beni 62,6 gösterdi.
nasil sevinsem,nasil tepinsem bilemedim.Aslinda daha yarin 1 hafta olacakti araniza katilali.Yarin tartilmam lazimdi ama üstümü degistirirken dürttü biseyler ciktim tartinin üstüne ve sonuc böyle,oleyyyyyyyyyyyy
destek olan,yüreklendiren,umutlandiran,olumlu olumsuz elestirip yol gösteren herkese cok cok ama cok tesekkürler,sagolun calarim ve desteginizi eksik etmeyin.Hep beraber fazla buldugumuz yaglarimizdan kurtulalim insallah.
sabah ac karnina 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvalti
1 dilim esmer ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
domates,salatalik,biber havuc sögüs (kalanini yine ise götürdüm)
ara 1 kahve (sütlü sekersiz (iste old sürece gittim-geldim ictim)
2 ufacik mandalina
sabahtan kalan sögüs sebzeler
ögle:
5 yk.zeytinyagli kereviz
1 izgara köfte(hindi kiymasindan)
1/2 dilim esmer ekmek
2 kasik light yogurt
yesil cay ve su henüz daha icemedim,doktordaydim cünkü(
böyle...herkese sevgiler :)))
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.
kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay
500 ml suyumu içtim bu gün 2. 500 ml başladım
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?