60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ediyorum ve kutluyorum esw.ne güzel,masallah

canim aynen ben de senin gibiyim ve gruba katilali daha yarin 1 hafta olacak.Önümüzdeki hafta da regl durumu söz konusu.Ama öyle rahatimki hic o krizleri hatirlamiyorum ve girecekmiyim diye stres yapmiyorum cünkü biliyorum ki sütlü tarcinli türk kahvesi benimle olacak ve gruptaki tüm arkadaslarimin destegi. :))))
kolay gelsin...

tşkler nerudacım varya çok iyioldu he 157 canım boyum benim ekledim oldu sagolasın canım

ev işiderken kzımderken anca arayapıyom yogrtlu meyvemiyiyorum dahada bitmedihe iş bitmiyo hiç ya

:13::13::13: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm:13::13:

nerudacımmmmmmmmmmm toplamda 4 dlm etmiyor mu.1,5 dlm öğle,2 dlm sabah 1çk pilavda yarım dil eder.4 dlm olmuş işte.çorabayıda mı saydın yoksam:44:

nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoookcanım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa
ama tatlı cadııı

:13::13::13::13:

slm kızlar pazara gttim geldim baya yürümüş oldum.
öğle yemeğim hazrda yoktu bende kahvaltı tarzında yapayım dedim
1 kupa şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
3 çeri domates
1 yeşil biber
1 dal nane
1 dal dereotu
1 tk çörekotlu peynir
4 mink zeytn
1 yer elması
2 yk yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı acı sos
üstüne tatlı arandım çayımın yanında 2 kuru incir yedim
çok doydum ama sanki:26:çok mu olmuş kızlar aslında çok deil gibi ama midem şişti sanki:44:

:13::13::13: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm:13::13:

nerudacımmmmmmmmmmm toplamda 4 dlm etmiyor mu.1,5 dlm öğle,2 dlm sabah 1çk pilavda yarım dil eder.4 dlm olmuş işte.çorabayıda mı saydın yoksam:44:

nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoookcanım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa
ama tatlı cadııı

:13::13::13::13:

öğleden sonra okulda
sadece 100 ml şekersiz çay içtim o kadar

tşkler nerudacım varya çok iyioldu he 157 canım boyum benim ekledim oldu sagolasın canım

Canımm en kısa zamda tekrar sağa kaysın inşallah şööyle güzel güzelll bereketli

Afiyet olsun balımmm çok güzel olmuş aa bugün senin pazarın vardı di mi unuttum bak gelirdim yanına

kızlar bugün okuldaki öğlene kadar ara öğünlerimde yediklerim ,içtiklerim

ara 100 ml şekersiz çay

ara 5 fındık
200ml çileki süt
1 paket maviyeşil light çubuk kraker ( arkadaşlara da dağıttım ama olsun)

ara 200 ml şekersizçay

öğlen menüm

2 dilim tam buğday ekmeği ve de 2 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
250 ml ayran

evde hacıbeyden cevizli baklava var ama yemiyeceğim bu hafta zaten kedidili bisküvili ve pudingli tatlı şöbiyet baklava kararında yedim . o sebeple yememe kararı aldım.

yarın da zaten günüm var onlara ikramlarım olacak ama ben işin ucunu her zamanki gibi sıkı tutacağım inşallah
çünkü 53 kilomu sevdim, seviyorum ve de seveceğim :82::82::82::82::82:

Son düzenleme:
ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasılnerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zatengöbek var 3-4 ayva büyüklüğündebasenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazerçiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde

afiyet olsun cnm nerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:

arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim? bende 75 kiloya kadar çıktım fakat 11 kilo verdim iki ayda:)
hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler
canı gönülden tebrk ederim seni cnmbellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn
Canımm en kısa zamda tekrar sağa kaysın inşallah şööyle güzel güzelll bereketli

Afiyet olsun balımmm çok güzel olmuş aa bugün senin pazarın vardı di mi unuttum bak gelirdim yanına
evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz

canımcığımmm zaten genelde akşamları ekmek yemiyorum ama yinede bir sorayım dedim acaba neyi hesaplamayı unuttum diyeevet çorba kremalıydı.birde hafta sonları hariç ekmek sayımı 4e düşürücem nerudacım,seni de okudum sende öyle yapacakmışsın sanırım,çünkü artık fazla geliyor farkındayım yani sabh yarım dlm artmıştı doydum yani ama yinede yedim acıkmayyaım diye.yani 1 dlm eksik ekemk bana yeter diye düşünüyorum ama hafta sonu yapamam,evde olunca kaçamak ihtimalim yükseliyor aç bırakmmam lazım kendimi

şimdi bugünkü yorumlara bir bakayım biraz mesai yapayım yahu

gülazer misenin tipin benimkine benziyo demkki,üstü şişman altı zayıf olanlarda abajur tip deniyor,neruda gibi olanlara armut tip yada kum saatti,bizede elma tip deniyo sanırımmmmm,her yerden ölçülü dağılmış ama yinede üst biraz daha şişkince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…