60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama kum saati yani ilk başta 1 saatlik kum saatiydim şimdi 45dk lık oldum inşallah 60 olunca 30dklık, 55 olunca daaaaaa 15dk lık olucam

Şimdi üst ince omuzlar falan dar alta doğru genişliyosa o ARMUT tip oluyo

omuzlar geniş göğüsler biraz büyük bel ince basen pop büyükse (yani ben)o KUM SAATİ oluyooo

Üst daha irice alt daha ince ve düzse o benceeee çiçek demeti olsun güzel bişey diyelin

Göğüsler küçük, omuzlr dar ama orta kalınsa göbek varsa bel kalınsa ve al yine inceyse o elma oluyo

Yani benceeeee böyle fena olmadı nedersinz

Canım tamam ben de haftaya perşemde 4 günlüğüne antebe gidicem inşallah döünce artık görüşelim sana fıstık da getiririm biraz

Annem şimdiden pazarlık yapıyo gelince bi gün ttalı bi gün bişey bigün bişey yeriz dimi diye yandımmm yandımmmm inşallah az hasarla atlatıp gelicem tatlım neyseki orda da evde koşu bandı var artık yüyürm yedikçe

4,5 de sen ona akşamda yemiyomuşsun zaten,canım ben büyük kaçamaktan sonra 2 haftadır çerezi kestim,ekeği de 1 dilim azalttım akşam zaten ekmek pilav yemiyorum geç yiyiorum diye ve haklarımı sabah-öğlen kullanıyorum sabah 2 öğlen 1 dilim yiyiorum genelde ya da ona denk gelecek şeyler ama dün ve bugün sabah 1 öğlen 1 yedim öyle denk geldi ama acıkmadım da yani gayet iyiym sen de bak bakalım gerek duyuyosan 1 dilim eksilt ama spora başladın bu hafta bi spor yap bakalım bence bu şekilde 1 hafta devam et spora bu ekmekle neoluyo bi bak sonra eksiltecek bişeyler kalsın ideal kiloya yaklaşınca biraz yavaşlıyo ya o zaman eksiltecek bişeyler kalsın spor da var şimdi bence 1 hafta aynen devam et sonuca bi bak derim ben

Kahvaltı;
1 kase tarçınlı aşure ( çok şükür bitti :) )

Pilates sonrası ara;

1 mandalina
1 bardak süt

Öğle;

1 kase şehriye çorbası (az tavuk,brokoli ile)
2 parça bonfile ( büyüklükleri avuç içinden az küçük)
4 yk lahana salatası
1 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği

Ara;
1 kivi
2 kuru kayısı
1/4 tahinli pide

kahvaltı yine süper farmasicim,benimse eşim beni sinir ederek motive ediyor sağolsun
hiç takma canım sen doğru bildiğin yolda devam et tam yol ileri
afiyet olsun liste harika canım
günaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..
yok canım o kadar da değil kilo vermeden gitmek yok
hoş ben verdim hala burdayım baksana
afiyet olsun canım çok şık
afiyet olsun canım tam neruda işi olmuş
harikasın tebrik ederim güçlü bir irade örneği göstermişsin
kahvaltını çok beğendim

işte bir harika kahvaltı listesi daha
ve de tebrik ederim canım

farmasim hogeldin,senin avatarı görünce hügocuk yazıyor sanıyorum,yan profil resmini koy ayol karıştırıyorm valla,bide yazı renginizdeaynıya:44:

kız nasıl karıştırıyon tom ve jerry i hugo ile

[COLOR="indigo"[B][COLOR="indigo"]evet canım
üstelik öğleyin yediklerimi ve de yemediklerimi gördün mü sen ?[/COLOR]
[/COLOR][/B]

Gördüm gördümmm sen bu 53ü sevdin ama çok kalmaz vedalaşırsınız çünkü 52yi görürsün sen yakında canımın içi

Afiyet olsun prienecim şükür bitmiş evet aşure afiyetler olsun bebişine de sana da sağlık olsun evinize bolluk bereket olsun prıenecim

ağzına arı balı canım hatta hatay künefesi :82::82::82:

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yazmamışım nçnç hatırlatmıyosunuz da

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

1 kase keten tohumlu yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği

2 minniş salatalık 2 yeşil biber

canım famirim seni mi kıracam hangisini koyayım en iyisi bal böceğim canım oğuzhanımı koyayım

Teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar.
Daha çoğu senin olsun.

Bu ara hep abartma modundayım. Sabah yine 61 dim bu yüzden.

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

Afiyet olsun.
Bayılırım ben bamya yemeğine. Eşim sevmez ama kendime yaparım.
Kuru bamya ile mi yaptın, yoksa dondurucunda mı vardı?
Annemi aradım onun dondurucuda varmış,gelirken getiririm dedi :)

5yk bamya yemeği

1 adet ızgara köfte

harikaın nerudacığımmmmmyalnız başına hergün hergün iyi yemek yapıyosun valla,ben olsam hergün çorba salata yer dururum,eşimle kızım olamasa assssssssslaaaaaaaaaa yemek yapmam,sevmiyorum yemek yapmayı,pasta börek yapmayı sverim ama

kahvaltı süperrrrrrrrrrrrrrrr

bu haber daha bi güzel

canım bak benn hergün küçük küçük dogruyom portakalı içine yogurt tarçın ceviz koyom harika oluyo bayılıyom valla

yarın kısmet olursa bi deneyim canım

çok haklısın iyiki varsınız

ayrica farmasi sanada yazdıkların için teşekkür ederim

Teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar.
Daha çoğu senin olsun.

Bu ara hep abartma modundayım. Sabah yine 61 dim bu yüzden.

Olur arada öyle ama sen topalrarsın bence aşure de bitmiş ne de olsa güzel dileklerin için ben de teşekkür ederim canım

Afiyet olsun.
Bayılırım ben bamya yemeğine. Eşim sevmez ama kendime yaparım.
Kuru bamya ile mi yaptın, yoksa dondurucunda mı vardı?
Annemi aradım onun dondurucuda varmış,gelirken getiririm dedi :)

Benim de buzlukta vardı sağolsun annem yapmıştı bana da göndermişti ama aslında kurusu da var evde minniş minniş bamyalar haftaya onlarla nohutlu etli bamya yemeği yapmayı planlıyorum limonlu şöööyle

Canım benim sağol yani ben ünideyken de yemek yapardım arkadaşlarım bayılırdı benim eve ev yemeği avr diye şidi de yapıyorum bazen erkek arkadaşım da geliyo bende yiyo e iyi oluyo evde yemek olunca daha düzenli yiyio insan ben severim yemek yapmayı ama pasta börek yapmayı ayrıca çook severim de yapmıyorum malum yaparım oturur yerim Allah muhafaza

tsk ederiim hatirlamaz miyim,ne kadar mutsuz ve ne yapacagini bilmez halde yazdigimi ve sonrasinda senin bana yazdigin o umut dolu,yüreklendiren,yol gösteren satirlarini.Sagol canim..

famircim bu avatarımı beğendin mi ?
demin pasta dondurma koymuşum Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…