ilahii nerudacığımmmm nasıl güldüm nasılnerden aklına geldi kum saati yaa.öldüm valla.ay benmki be acaba.benmde üstüm sanki benm deilmiş gibi göğüsler 90 zaten göbek var 3-4 ayva büyüklüğünde basenlerde eskiden fenaydı şimdi incelio.bacaklarım normal benm kide şeye benzio sanki hani yasemn yalşın ın bi tiplemesi vardı gülazer çiçek fln satardı abe fln die konuşurdu.bende o na benziorum heralde
afiyet olsun cnmnerudacım güzel hesaplamış akşama ekmek yok heralde dimi cnm.:26:
hoşgeldn cnm tabiki katılablrsn.boyunu kilonu hedef kilonu yaz yedklerini içtklerini yardımcı olalım birbrmze.11 kilo vermişsn ayrcıa tebrkler
canı gönülden tebrk ederim seni cnmbellydi vereceğin zaten çok güzel gidiodun maşallahh.devamı nı daim eylesn Allah.kolay gelsn
evet cnm.ayyy valla uzak olmasaydık keşke gelrdin :26:ne güzel gezerdik.neyse inş onuda yapıcaz haftaya temzlığe başlıycm ben inş.ondan sonra görüşrüz
canımcığımmm zaten genelde akşamları ekmek yemiyorum ama yinede bir sorayım dedim acaba neyi hesaplamayı unuttum diye evet çorba kremalıydı.birde hafta sonları hariç ekmek sayımı 4e düşürücem nerudacım,seni de okudum sende öyle yapacakmışsın sanırım,çünkü artık fazla geliyor farkındayım yani sabh yarım dlm artmıştı doydum yani ama yinede yedim acıkmayyaım diye.yani 1 dlm eksik ekemk bana yeter diye düşünüyorum ama hafta sonu yapamam,evde olunca kaçamak ihtimalim yükseliyor aç bırakmmam lazım kendimi
gülazer mi senin tipin benimkine benziyo demkki,üstü şişman altı zayıf olanlarda abajur tip deniyor,neruda gibi olanlara armut tip yada kum saatti,bizede elma tip deniyo sanırımmmmm,her yerden ölçülü dağılmış ama yinede üst biraz daha şişkince
hiç takma canım sen doğru bildiğin yolda devam et tam yol ileri
kahvaltı yine süper farmasicim,benimse eşim beni sinir ederek motive ediyor sağolsun
afiyet olsun liste harika canımherkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diyeşaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane
öğle
1 mandalina
öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba
ara
1 portakal
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk
ara
1 bardak süt
3 badem
akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş
yok canım o kadar da değil kilo vermeden gitmek yokgünaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..
afiyet olsun canım çok şıkgunaydın arkadaşlar:
dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina
öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok
ara öğün:
ekinezyalı çay(tadı kötüymüş bi daha içemem heralde)
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı
akşam:
canım çorba içmek istemedi
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata
ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)
spor :40 dakıka dışarıda yuruyuş
40 dk nivea body ile dinamık sabahlar cd'nden hareketler
içtiğim su miktarı:2.5 litre
baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu olduyalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum
afiyet olsun canım tam neruda işi olmuşGünaydınn Ballarımmm nasılsınız bakiiiim herkes iyidir inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorumdaha ince, daha hafif veee daha yağsız tabiiiii
Ben de yediklerimi yazayım
kalkınca 1 tane küçük hurma 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
2 tane kırma yeşil zeytin
domates-salatalaık-yeşil biber
Şimdi de yeşil çay demledim;içine karanfil,çubuk tarçın,top karabiber attım limon sıkıp onu içicem inşallah
ayrıca bugün içtiğim su şimdilik 500ml bugün sporum var uzaya gitmeyi planlıyorum:13:
harikasın tebrik ederim güçlü bir irade örneği göstermişsinfamır
canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.
akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodutatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım
kahvaltını çok beğendimgünaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.
kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay
500 ml suyumu içtim bu gün 2. 500 ml başladım
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:
farmasim hogeldin,senin avatarı görünce hügocuk yazıyor sanıyorum,yan profil resmini koy ayol karıştırıyorm valla,bide yazı renginizdeaynıya:44:
[COLOR="indigo"[B][COLOR="indigo"]evet canım
üstelik öğleyin yediklerimi ve de yemediklerimi gördün mü sen ?[/COLOR][/COLOR][/B]
Kahvaltı;
1 kase tarçınlı aşure ( çok şükür bitti :) )
Pilates sonrası ara;
1 mandalina
1 bardak süt
Öğle;
1 kase şehriye çorbası (az tavuk,brokoli ile)
2 parça bonfile ( büyüklükleri avuç içinden az küçük)
4 yk lahana salatası
1 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
Ara;
1 kivi
2 kuru kayısı
1/4 tahinli pide
Gördüm gördümmm sen bu 53ü sevdin ama çok kalmaz vedalaşırsınız çünkü 52yi görürsün sen yakında canımın içi
Afiyet olsun prienecim şükür bitmiş evet aşureafiyetler olsun bebişine de sana da sağlık olsun evinize bolluk bereket olsun prıenecim
ağzına arı balı canım hatta hatay künefesi:82::82::82:
Gördüm gördümmm sen bu 53ü sevdin ama çok kalmaz vedalaşırsınız çünkü 52yi görürsün sen yakında canımın içi
Afiyet olsun prienecim şükür bitmiş evet aşureafiyetler olsun bebişine de sana da sağlık olsun evinize bolluk bereket olsun prıenecim
Öğle yemeğimi yazmamışım nçnç hatırlatmıyosunuz da
5yk bamya yemeği
1 adet ızgara köfte
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 minniş salatalık 2 yeşil biber
Öğle yemeğimi yazmamışım nçnç hatırlatmıyosunuz da
5yk bamya yemeği
1 adet ızgara köfte
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 minniş salatalık 2 yeşil biber
kahvaltı süperrrrrrrrrrrrrrrrherkese günaydınlaaaarrr
vee hayırlı cumalarrr
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
önce aç karna bi bardak elma sirkeli su
sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim
şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem
bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda
58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani
pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))
canım bak benn hergün küçük küçük dogruyom portakalı içine yogurt tarçın ceviz koyom harika oluyo bayılıyom valla
canim aynen ben de senin gibiyim ve gruba katilali daha yarin 1 hafta olacak.Önümüzdeki hafta da regl durumu söz konusu.Ama öyle rahatimki hic o krizleri hatirlamiyorum ve girecekmiyim diye stres yapmiyorum cünkü biliyorum ki sütlü tarcinli türk kahvesi benimle olacak ve gruptaki tüm arkadaslarimin destegi. :))))
kolay gelsin...
Teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlar.
Daha çoğu senin olsun.
Bu ara hep abartma modundayım. Sabah yine 61 dim bu yüzden.
Afiyet olsun.
Bayılırım ben bamya yemeğine. Eşim sevmez ama kendime yaparım.
Kuru bamya ile mi yaptın, yoksa dondurucunda mı vardı?
Annemi aradım onun dondurucuda varmış,gelirken getiririm dedi :)
harikaın nerudacığımmmmmyalnız başına hergün hergün iyi yemek yapıyosun valla,ben olsam hergün çorba salata yer dururum,eşimle kızım olamasa assssssssslaaaaaaaaaa yemek yapmam,sevmiyorum yemek yapmayı,pasta börek yapmayı sverim ama
:13::13::13: canımın içi çokk çok tebrik ediyorum 1 hafta önce sana liste örnekleri ve öneriler verdiğimi hatırlıyorum da nasıll sevindim anlatamam uyguladın azmetin ve başardın inşallah da devamı da böyle güzel gelecek süpersin bir hafta ve 1.4kg superrrr maşallah canımmm :13::13:
nasıl kılı kılına hesaplamış yaaaa çok fenasıın çoook canım ben kendiminkileri de genelde yukrı yuvarlarım falza yemiyim diye sana da öyle yaptım dedim prinç pilavı ve mantar çorbası da kremalı falandır şimdi 0,5 de ordan kattıydımama sen bilirsin tabiiki cadıı yaaa
ama tatlı cadııı
:13::13::13::13:
kahvaltı süperrrrrrrrrrrrrrrr
bu haber daha bi güzel
zeytin dalı tbrk edrim seni bi öglen yani yarım kilodahda farkeder canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?