60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım minik uykusuz bırakıyor diyorsun ya tansiyonun filan düşmüştür, dikkat et kendine canım

merhaba hoşgeldin canım

sagol canım valla bugün tutugum herşey bozuldu valla süpürge bozuldu bilgisayara virüzgirdi msnden giriyom şuanda çok uykususuzm

afiyet olsun canım, hepsi gayet güzel

ben de çok yapıyorum kedi dilli pastalar, özellikle de tiramisu :))

şimdi 1 kupa sütlü kahve içiyorum

afiyet olsun canım
işte bende de yeme serbestliği olunca canım hiç çekmiyor. böyle yapıyorum benim açımdan boşuna yapılmış oluyor yani neyse yarın eşimle işyerine gönderirim bir kısmını

hayırlı geceler güzel bir yarına başlangış yapabilmek dileğiyle canlar
bugünüm oldukça neşeli keyifli geçti darısı yarınımın başına inşallah bugün kaçamak da yok

hayırlı geceler güzel bir yarına başlangış yapabilmek dileğiyle canlar
bugünüm oldukça neşeli keyifli geçti darısı yarınımın başına inşallah bugün kaçamak da yok

sagolcanım sanada hani nerdesinsen sesin çıkmıyo çocukların karnesi nasıl bakeyim

Merhabalaaarrrr dün uğrayamadım,40 sayfa ilerlemiş kalabalık,aktif olması güzel gerçektende ama herkese tek tek okumak üstüne cevap yazmak çooook zorlaştı. kimse alınmasın lütfen sohbetiniz bol keyfiniz daim olsun
nugyacım nerudacım teşekkür ediyorum eksilen rakamları,incelen bölgeleri görmek güzel..darısı herkesin başına
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum hugocuk hoşgeldin tekrar sevindim dönmene spor konusunda benden ilham alıyordun diye hatırlıyorum naptığımı paylaşayım canım

kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum :13: farmasicim güzel bilgiler için sağol herkese de teşekkür etmek isterim bir cümleden bile birşey kaptığımız oluyor herkes birbirinden birşeyler öğreniyor,birbirimize yardımcı oluyoruz bu çok güzel.

bendeki gelişmeleri aktarayım hemen dün her zamankinden biraz fazla uyumuştum geceye doğruda bir saat kestirdim o yetti galiba uyku yok bu gece

kendim için açıklama yapayım en son tartıldığımda birkaç gün önce 66.00 idim.56 idi önceki hedefim ama vazgeçtim çünkü ufak ufak ulaşmak daha doğru diye düşündüm..62-61 de aynadaki görüntümden memnun olmazsam inicem daha..60 58 56 gerekirse..vücut yapım iri kemikli ne uygunsa ne beni güzel ve fit gösterecekse o kiloda sabitlenicem.ama şimdi 62 ye inicem ve durucam bir süre kilo verdikçe daha da vermekten kendimi durduramamaktan korkuyorum biraz.ben hayatımda ilk kez diyet yaptım bu kelimeyi de kullanmak doğru değil ama bi düzenli programlı birşey ilk defa uyguladım.ilk iki ay katı idi gerçekten beslenmem.3 ayı geçti şimdi psikolojik olarak baya yoruldum.ben şu anki halimden 30 kilo fazlaydım uzun sürede verdim o kadar kiloyu ama verdim.onunda etkisi var bu yorulmada..sağlıklı beslenmeye başlayıp düzenli spora başladığımda ise 78,5 kilodaydım.12,5 kilo vermişim

dünkü menümü ayrıntısıyla yazamıcam ama iyiydi dikkat ettim yine tatlı canım çekti ufak çözümlerle hallettim.sporumu egzersizimi tam yapıyorum.perş. 45dk yürümüştüm cuma 1 saat yürüdüm.pilates yaptım 40 ar dakika mekiklerimi temel basit egzersizlerimi de yaptım.
hareket fazla kaçıyor ama hala bi 4 kilo vermem lazım..karnımdaki çok olmasa da o fazlalıktan rahatsızım..pilatesi bırakamam çünkü sevdim o kırk dakikanın sonunda kendimi çok iyi hissediyorum.yürüyüşü hergün yapmaya devam etmem lazım çünkü yakmam lazım yediklerimi.aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :44: hugocuk un spor konusunda söylediklerine de katılıyorum ama kiloda vermem lazım dediğim gibi.bunu ne kdar sürdürebilirim bilmiyorum umarım vücudum alarm vermez iyi beslenmeye gayret edicem.artık hergün bir bardak yağsız sütümü de içiyorum.

birde spor egzersiz hareket çok önemli gerçekten sakın ola bırakmayın arkadaşlar birgün hareket yapmayayım üstümde nasıl bi ağırlık oluyor rahatsız oluyorum..dün yürüyüşe çıkmayı canım istemedi mesela çok soğuktu ayazdı biraz halsizlikte vardı ama yok dedim çıkacaksın.kendime telkinlerde bulundum.gelince bir mutlu hissettim kendimi.insanın kendisi için iyi birşey yapması güzel terapi gibi kendi kendine kalıyorsun müzikte dinlemedim bu sefer. bir hayatını gözden geçiriyorsun insan kendine kendine de kalmalı buna zaman ayırmalı cidden.neyse gelince de bir sütlü kahve yaptım onu içtim keyifle.

ev tam takır kuru bakır vaziyette yarın alışverişe çıkıcam ona göre şekillendiricem menümü gün içerisinde gelip yazmaya çalışıcam ben sık giremiyorum,buraya çok yazamıyorum maalesef derslere asılıyorum.pc ile mesafe koymazsam olmuyor böyle arada gelip kaçıcam artık beni unutmayın ama

ne çok birikmiş son olarak bu zorlu kilo verme sürecinde herkese kolaylıklar ve başarılar diliyorum. şunu unutmayalım herşey bizim elimizde :13:

günaydınlar
1 yumurtadan şöle yeşilsoğanlı yeşilbiberli domatesli bi menemen yaptım yanına 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim

bugün eşim izinli muhtemelen gezeriz dişçi randevusu var bugün burda olamam yarın sabah görüşürüz

günaydın hanımlar akşam menümü ve sabahı yazayım
akşam
1:5 kepçe tarhana çorbası
6 yk kabak yemeği
yoğurtlu karnabahar 4-5 çatal
bir dilim tam tahıllı ekmek
ara bir portakal
yatmadan bir su bardağı şekersiz türk kahveli süt
sabahki menüm kalkınca bir bardak ılık su bugün canım nesfit istedi bir tane elma doğradım bir su bardağı süt 7 yk nesfit birazda tarçın ekledim yedim.

hoşgeldin canım buraya yediklerimizi içtiklerimiz yapıyorsak sporumuzu kaçamaklarımız oluyorsa onları yazıyoruz.ve birbirimizi değerlendiriyoruz az yada çok diye.kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını bilmiyorum canım bende.
Akşam yemeğim;

8 yk makarna
3 yk bolonez sos
125 gram yoğurt

Aslında balık yapar yanında sadece salata yerim diye hayal etmiştim ama eşim bundan isteyince...
afiyet olsun canım 8 yk makarna aslında çok ama yiyecek başka şey olmayınca normal tabiki
akşam menümü yazayım bende

dünden kalan domates biberli sebze sotese 2 yumurta kırdım melemen oldu
bende onun çeyreğini yedim.
1 dilim kepek emeği
1 tane havuç
afiyet olsuncanım yoğurt yada salatayla renklendirseydin keşke
çok güzel canım evet kıvırıyorsun sen bu işi
akşam menüm
6nuget küçüklerden
2kaşık yogurt
bolsalata
çok güzel canım afiyet olsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz gost sen nasılsın
afiyet olsun farmasi güzel menü
oh oh maşallah
misler gibi oldu desene
temiz temiz öp onu benim için :)))

sağol canım ya, dimi öyle gideyim 1 haftadır görmüyorum kocişimi

esw sen nereye gidiceksin canım:26: herkez soruyo çıkmadınmı yola diye

sagolcanım sanada hani nerdesinsen sesin çıkmıyo çocukların karnesi nasıl bakeyim

merhaba canım benim mesajını şimdi gördüm oğluşumun karnesi dost başına hepsi 5 üzerinden 5 zaten kendisi sınıfının 1 numarası . 2 ay içerisinde okumayı tam anlamıyla ilk öğrenen öğrenci oldu sınıfında. ilk başarı kurdelasını alan da o oldu. zaten öğretmeni bize zeka seviyesini ölçtürmemizi tavsiye ediyor ama biz çalışma düzenimizi şu şartlarda değiştiremeyiz. eşim benim gibi öğretmen değil ki tayin isteyip gidelim diyecek kendi işi tekstil işletmesinin makinalarını söküp fabrikayı başka bir yere taşımamız sözkonusu bile olamaz o sebeple anne sözelci
baba sayısalcı iki baştan evde kendimiz yetiştireceğiz evladımızı. ya da günün şartına göre başka birisiyle deneyim kazansın dersek özel ders aldırırız.bakacağız artık duruma göre teyzesi. ama Rabbim nazarlardan esirgesin şu andaki durumu fiziksel- ruhsal gelişimi iyi değil çok çok iyi. zeka yaşı da kendi takvim yaşının çok ötesinde ama dediğim gibi öğrenmek istemiyoruz .
kendisini çok iyi meşgul edebiliyor gününü planlayıp yaşıyor daha bu yaşında .Nasipse her çocuk gibi doktor olmak istiyor teyzesi şimdiden test çözmeye başladı bile

günaydınlar
1 yumurtadan şöle yeşilsoğanlı yeşilbiberli domatesli bi menemen yaptım yanına 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim

afiyet olsun canım süpermiş menü..

afiyet olsun.. ben hiç yiyemiyorum onlardan keşke yiyebilsem..

herkese günaydin,güzel ve keyifli bir haftasonu diliyorum arkadaslar :))))

kalkinca 700 ml su (bugün zeytinygini icmedim,midem hic hos degil (((

kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
2 yk.kadar yagsiz lor peyniri
2 yesil zeytin
salatalik,domates,havuc sögüs
yesil cay

midemin hic tadi yok kendime corba yapip ygsiz ve bol limonlu onu icmeyi düsünüyorum(ögle ve aksam)aralarda da grisini falan yerim sanirim.Umarim cabuk düzelir.Dünkü pasta beni nakaut etti ((((( bu durumda baska önerileriniz olursa cok sevinirim )

Günaydın bu arada..
Kahvaltımı yazayım...
1 kk beyaz peynir
4 tane zeytin
2 küçük domates
bide küçük haftasonu kaçamağı
1adet poğça (ev yapımı ama)
Bu kadar...
az sonra da yarım muz yiyeceğim..

afiyet olsun canım süpermiş menü..

afiyet olsun.. ben hiç yiyemiyorum onlardan keşke yiyebilsem..
sağol canım yiyemem derken nesfittenmi bahsettin canım
pastadan olabilir canım e tabi birden yiyince pastayı mide unutmuştu tabi tekrar hatırlayınca böyle oldu galibane gibi bişeyler ouyo canım yanma ekşime gibimi

afiyet olsun canım diğer öğünlerde telafi edersin poğaçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…