60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyotlutuz sen yoksa muziprakkasemiydin. muziprakkase diye arkadaşımız vardı çok şekerdi yazışıyoduk sonra yok oldu bidaha gelmedi

bence o kesin o ama saklıyo nednese daha doğrusu inkar da etmiyor,onaylamıyorda.deniz baykalın olayına döndü

ay saklama oysan söyle canım özledik hergün yazardı sonra yok oldu sevimli bi kızdı sevmiştim

Son düzenleme:
bayanlar bademin 100 gramında 600,fındığın 100 gramında ise 650 kalori varmış.günde 10 atne yiodum ben onların kurbanımı oldum acaba bilemdim şimdi

yok cnm sanmam hepimiz yiyoduk okadar .yani ben bi gün 5 bi gün 15 yediğim oluodu.bu hafta bende yemycem bakalım.aralarda meyve leblebi yicem.kuru meyvelerimde tükendi bide onlardan alıyım kuru yemiş bu hafta bende de yok.

cnm hugocuk yazmış tarifini.bende bunu tv de selahattin dönmezden duymuştum bir tanıdığa da diyetsyeni vermiş.acaip wc ye çıkıosun.ben blender dan geçirmedim sadece suyunu içmiştim.çok işe yarıo bunu deneyeblrsn.etkisini kesnlkle görüceksn .yanında işede götüreblrsn sıcak soğuk farketmio.bn soğuk içemediğim için ısıtıodum.işe yarayacağına inanıorum cnm.

öğlen menüm

6 yk yumurtalı makarna
1/2 soğan
2 domates
1 yeşil soğan

ya karabiber erimiyo zaten içerken içinden alıyosun hiç karabiber tadı olmuyor içersin bişey olmaz karabibere alerjinmi var yoksa

eşim bi kere ben yatak döşek hastayken nane-limon-toz karabiberli bi karışım yapmıştı ogün bugündür içemem bu tür şeyler ben,tadı gelmiyorsa denyeyim ama geliyorsa içemem aslaaaaaaaaaa,
yeşil elmayı nası bulcaz ki,ekşi olanlarından mı olacak

bayanlar bademin 100 gramında 600,fındığın 100 gramında ise 650 kalori varmış.günde 10 atne yiodum ben onların kurbanımı oldum acaba bilemdim şimdi

famircim günlük ne kadar çerez yiyiyordun sen tam olarak ?

evet canım pazarlarda olur. yarın bende bakayım bulamazsam artık sarı elma alırım

ay saklama oysan söyle canım özledik hergün yazardı sonra yok oldu sevimli bi kızdı sevmiştim
bence de o ama sölemio.bütün özellkleri aynı.yazı stili bile :)
hatta yemek ölçüleri bile bir tabak çorba
bir tabak fasülye yemeği filan die yazıo hep.bende sormuştum hatta u tabak nasıl bi tabak die

sabah aç karına içtiğin sirkeli su wcye çıkartıyo beni zaten,şu arralar öyle bir sıkıntım yok ama yinede yapmalımıyım.birde nekar süre ile yapıcaz,yedi gününardından nekadar osnra yine yapıcaz mesala

bana bikere verdi. sadece 7 gün dedi. sonra bidaha vermedi ama uzun zaman oldu aslında bende yapayım diye düşünüyorum yeniden.

canım valla o konuda bişey anlamadım. zararlı diyen var bunun yanında sağlıklı yaşama kamplarında detoks uygulayan uzmanlar var açıkçası net bişey anlamadım bende

evet hugocuk o benim maalesef nişanlım izin vermiyo üye olmama bende arkadasın üyeliğini kullanıyorum kendimin yok çok istiyorum almak izin vermiyo (((((((((
sizlerdende çok sey öğreniyorum kopamıyorum bu topikten,1 kilo verdim ama platesle sıkılaştıgım için göbek bayag gitti buluşmada gözlernin içi güldü valla :) herşey onun için aaslında bir süre böyle devam etcem inşallah ikna ederimmmmmmm

cnm bu hem yağ yakıcı hem metabolzima hzılandırıcı bi içecekmiş.ben 1 hafta içtim bi daha içmedim 1.5 ay oldu nerdeyse .ister tekrar iç ister içme o sana kalmış.birde karabiber tane karabiber olduğu için tadı çok gelmio.tarçının ve karanfilin tadı daha baskın.öle aman aman içilmeyecek bişi deil yani.yeşil çayı içen bunu da içer bence. birde hiç içemiosan sık dişini bir yudumda dik tepene hadi iki yudumda.bununla bi arkadaşda 13 kilo vermiş.ama çok içmemek lazım işte.herşeyn fazlası zarar.

yok canım saklamam :) o gün arkadaslar yazdı okudum ama çok yoğundum cevap veremedim :) yılbası ya muhasebecileri bilirsiniz yoğun olurlar :)

5-10 arasında değişiyordu yani 5fındık,5 badem yada 7 fındık 10 badem:26:

aslında yediğin miktarlarda abartı birşey de yokmuş canım gayet güzelmiş ne güzel E vitaminini de alıyormuşsun

Son düzenleme:
bu arada öğle yemeğim

1 kepçe erişteli ayran aşıçorbası
4 adet etli yaprak sarma
2 kaşık yoğurt

salata fln istemedi cnm.

ne ismin ne cismin belli niye kızııyor anlamdım gitti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…