iyotlutuz sen yoksa muziprakkasemiydin. muziprakkase diye arkadaşımız vardı çok şekerdi yazışıyoduk sonra yok oldu bidaha gelmedi
offffffffff,bu karabiber işi bozuyor,ben bunu hayatta içememmmmmm
bayanlar bademin 100 gramında 600,fındığın 100 gramında ise 650 kalori varmış.günde 10 atne yiodum ben onların kurbanımı oldum acaba bilemdim şimdi
ya karabiber erimiyo zaten içerken içinden alıyosun hiç karabiber tadı olmuyor içersin bişey olmaz karabibere alerjinmi var yoksa
bayanlar bademin 100 gramında 600,fındığın 100 gramında ise 650 kalori varmış.günde 10 atne yiodum ben onların kurbanımı oldum acaba bilemdim şimdi
eşim bi kere ben yatak döşek hastayken nane-limon-toz karabiberli bi karışım yapmıştı ogün bugündür içemem bu tür şeyler ben,tadı gelmiyorsa denyeyim ama geliyorsa içemem aslaaaaaaaaaa,
yeşil elmayı nası bulcaz ki,ekşi olanlarından mı olacak
bence de o ama sölemio.bütün özellkleri aynı.yazı stili bile :)ay saklama oysan söyle canım özledik hergün yazardı sonra yok oldu sevimli bi kızdı sevmiştim
yok cnm sanmam hepimiz yiyoduk okadar .yani ben bi gün 5 bi gün 15 yediğim oluodu.bu hafta bende yemycem bakalım.aralarda meyve leblebi yicem.kuru meyvelerimde tükendi bide onlardan alıyım kuru yemiş bu hafta bende de yok.
cnm hugocuk yazmış tarifini.bende bunu tv de selahattin dönmezden duymuştum bir tanıdığa da diyetsyeni vermiş.acaip wc ye çıkıosun.ben blender dan geçirmedim sadece suyunu içmiştim.çok işe yarıo bunu deneyeblrsn.etkisini kesnlkle görüceksn .yanında işede götüreblrsn sıcak soğuk farketmio.bn soğuk içemediğim için ısıtıodum.işe yarayacağına inanıorum cnm.
sabah aç karına içtiğin sirkeli su wcye çıkartıyo beni zaten,şu arralar öyle bir sıkıntım yok ama yinede yapmalımıyım.birde nekar süre ile yapıcaz,yedi gününardından nekadar osnra yine yapıcaz mesala
famircim günlük ne kadar çerez yiyiyordun sen tam olarak ?
sabah aç karına içtiğin sirkeli su wcye çıkartıyo beni zaten,şu arralar öyle bir sıkıntım yok ama yinede yapmalımıyım.birde nekar süre ile yapıcaz,yedi gününardından nekadar osnra yine yapıcaz mesala
ay saklama oysan söyle canım özledik hergün yazardı sonra yok oldu sevimli bi kızdı sevmiştim
5-10 arasında değişiyordu yani 5fındık,5 badem yada 7 fındık 10 badem:26:
evet hugocuk o benim maalesef nişanlım izin vermiyo üye olmama bende arkadasın üyeliğini kullanıyorum kendimin yok çok istiyorum almak izin vermiyo(((((((((
sizlerdende çok sey öğreniyorum kopamıyorum bu topikten,1 kilo verdim ama platesle sıkılaştıgım için göbek bayag gitti buluşmada gözlernin içi güldü valla :) herşey onun için aaslında bir süre böyle devam etcem inşallah ikna ederimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?