60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hügocuğum senin eski yazılarını okudum sabah bir yerde demişsinki yemketen 2,5 saat sonra ara öğünü yapmmaı önerdi diyetisyenim diyosun hala öylemi yapıyorssun

acaba metbolizmada sorunmu var acaba test yaptırdınmı

daha önce horhaon testi yaptırmıştım sorun yok çok şükür,birde uzun yıllar diyet yapanlarda vucutda yavaşlamam oluyormuş sanıırm öyle bişeyler duymuştum emin ommakla birlikte.be kendimi bildim bileli diyet yapıyorum

hügocuğum senin eski yazılarını okudum sabah bir yerde demişsinki yemketen 2,5 saat sonra ara öğünü yapmmaı önerdi diyetisyenim diyosun hala öylemi yapıyorssun

evet canım. ana yemeklerden sonra 2,5 saat su hariç bişey yemek içmek yasak canım

ya üzülme bende veremiyorum üzülürsen kopar gidersin diyeti bırakırsın takma azcık neşelen kız benim metabolizma canlandırıcı içeceği yapsana faydası oluyo

anladım canım bende öyle bildigim bilelei diyet yapıyom

evet malesef doğruymuş canım. zamanında yanlış diyetler metabolizmayı yavaşlatıyor bende çok yapmıştım zamanında keşke yapmasaymışım

neymiş o hügocuğum ,onuda deneyeyim

kalanchoecim geçmiş olsun canım. neruda söylemişti banada süte karabiber ekle ısıt ve iç çok iyi geliyo dedi. gribe çevirmeden atlat canım dene istersen
saol cnm deneyeyeim bugün.

afiyet olsun cnm köfteleride ekleyince güzel oldu.bu haftada öle dene bakalım.bende hafta sonu vermeediğim görünce çok moralim bozuldu çünkü başladım başlayalaı her hafta verioum ben bu hafta regl de etkiyelnce öle oldu.sen de sakın ama sakın üzülme moralini bozma kilocuklar inatsa biz daha inadız pes etmek yok daha yolun başındayız kiloarı veridkten sonra iş bitmio onları korumak da lazım yoksa herşey boşa gder.o yüzden pes etmeyeceğiz cnm.emeğin boşa gtmez inan buna.birde hugocuk diyince aklıma geldi biz neruda esw ben fln o içeçcek den içmiştik ilk ay.sende dene onu.sen geldiğinde bırakmıştık heralde.hatrlkamıorum tam olarak.tarifini yazarım istersen.bu haftada vermezsem bende içerim haftaya belki metabolizmam yavaşlamıştr benmde:44:

bayanlar bademin 100 gramında 600,fındığın 100 gramında ise 650 kalori varmış.günde 10 atne yiodum ben onların kurbanımı oldum acaba bilemdim şimdi

neymiş o hügocuğum ,onuda deneyeyim

1 adet yeşil elma, 20 tane top karabiber 20 tane karanfil 1 tane dal tarçın 1 tane limon 1 litre su. limon ve elmayı kabuklarıyla doğra içine karabiberleri karanfili koy limonu doğra dal tarçını koy 35-40 dakika kaynat sonra blendırdan geçir veya rondodan. rondo veya blendırdan geçirirken dal tarçını çıkar canım. sonra koyarsın yine. bunu sabah öğlen ve akşam yemeklerden önce 1 su bardağı posasıyla beraber içeceksin canım günde 3 kez. diyetisyenim verdi bunu. sadece 7 gün yapacaksın vücudun alışmasın diye canım. karabiber ve karanfil erimiyo o yüzden içerken içinden alırsın

offffffffff,bu karabiber işi bozuyor,ben bunu hayatta içememmmmmm

iyotlutuz sen yoksa muziprakkasemiydin. muziprakkase diye arkadaşımız vardı çok şekerdi yazışıyoduk sonra yok oldu bidaha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…