famir yoğurt portakal nasıl güzel oluyormu ben hiç öyle yemedimde o yüzden soruyorum
ben yapıyorum canım yogut portakal 1ceviz tarçın bi öğünolarak yedgim oldu süper bişey
heee famir üzülme verirsin kız neşelen biraz heeee
bende deneyeyim kusur kalmayayım
bu haftam böyle geçer kanımca
acaba metbolizmada sorunmu var acaba test yaptırdınmı
hügocuğum senin eski yazılarını okudum sabah bir yerde demişsinki yemketen 2,5 saat sonra ara öğünü yapmmaı önerdi diyetisyenim diyosun hala öylemi yapıyorssun
daha önce horhaon testi yaptırmıştım sorun yok çok şükür,birde uzun yıllar diyet yapanlarda vucutda yavaşlamam oluyormuş sanıırm öyle bişeyler duymuştum emin ommakla birlikte.be kendimi bildim bileli diyet yapıyorum
daha önce horhaon testi yaptırmıştım sorun yok çok şükür,birde uzun yıllar diyet yapanlarda vucutda yavaşlamam oluyormuş sanıırm öyle bişeyler duymuştum emin ommakla birlikte.be kendimi bildim bileli diyet yapıyorum
evet canım. ana yemeklerden sonra 2,5 saat su hariç bişey yemek içmek yasak canım
ya üzülme bende veremiyorum üzülürsen kopar gidersin diyeti bırakırsın takma azcık neşelen kız benim metabolizma canlandırıcı içeceği yapsana faydası oluyo
saol cnm deneyeyeim bugün.kalanchoecim geçmiş olsun canım. neruda söylemişti banada süte karabiber ekle ısıt ve iç çok iyi geliyo dedi. gribe çevirmeden atlat canım dene istersen
şu ana kadar yediklerim
sabah
2 yumurta(yağsız omlet)
1 çk çökelek
1,5 dlm kepek ekmeği
maydanoz
ara
1 mandalina
öğle
1 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
1 kase tarhana çorba
arada elma veya portakal yicem
bu hafta akşamları sadece 1,5 kase kadar yoğurt-portakal karışımı
veya büyük bir tabak yağsız salata yicem
kilo veremiyor olamam çokk canımı sıkıyor,moralim çok bozukemeğimin boşa gitmemesi için tamamıyle bırakamıyorum da
neymiş o hügocuğum ,onuda deneyeyim
1 adet yeşil elma, 20 tane top karabiber 20 tane karanfil 1 tane dal tarçın 1 tane limon 1 litre su. limon ve elmayı kabuklarıyla doğra içine karabiberleri karanfili koy limonu doğra dal tarçını koy 35-40 dakika kaynat sonra blendırdan geçir veya rondodan. rondo veya blendırdan geçirirken dal tarçını çıkar canım. sonra koyarsın yine. bunu sabah öğlen ve akşam yemeklerden önce 1 su bardağı posasıyla beraber içeceksin canım günde 3 kez. diyetisyenim verdi bunu. sadece 7 gün yapacaksın vücudun alışmasın diye canım. karabiber ve karanfil erimiyo o yüzden içerken içinden alırsın
önce hızlı kilo versemde sorun değil zaten 3 4 kilo fazlam var :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?