evet hugocuk o benim maalesef nişanlım izin vermiyo üye olmama bende arkadasın üyeliğini kullanıyorum kendimin yok çok istiyorum almak izin vermiyo(((((((((
sizlerdende çok sey öğreniyorum kopamıyorum bu topikten,1 kilo verdim ama platesle sıkılaştıgım için göbek bayag gitti buluşmada gözlernin içi güldü valla :) herşey onun için aaslında bir süre böyle devam etcem inşallah ikna ederimmmmmmm
bence de o ama sölemio.bütün özellkleri aynı.yazı stili bile :)
hatta yemek ölçüleri bilebir tabak çorba
bir tabak fasülye yemeği filan die yazıo hep.bende sormuştum hatta u tabak nasıl bi tabak die
aslında yediğin miktarlarda abartı birşey de yokmuş canım gayet güzelmiş ne güzel E vitaminini de alıyormuşsun
bence de o ama sölemio.bütün özellkleri aynı.yazı stili bile :)
hatta yemek ölçüleri bilebir tabak çorba
bir tabak fasülye yemeği filan die yazıo hep.bende sormuştum hatta u tabak nasıl bi tabak die
ne ismin ne cismin belli niye kızııyor anlamdım gitti,
1 adet yeşil elma, 20 tane top karabiber 20 tane karanfil 1 tane dal tarçın 1 tane limon 1 litre su. limon ve elmayı kabuklarıyla doğra içine karabiberleri karanfili koy limonu doğra dal tarçını koy 35-40 dakika kaynat sonra blendırdan geçir veya rondodan. rondo veya blendırdan geçirirken dal tarçını çıkar canım. sonra koyarsın yine. bunu sabah öğlen ve akşam yemeklerden önce 1 su bardağı posasıyla beraber içeceksin canım günde 3 kez. diyetisyenim verdi bunu. sadece 7 gün yapacaksın vücudun alışmasın diye canım. karabiber ve karanfil erimiyo o yüzden içerken içinden alırsın
bi de lesli nedir diye soruyordu geçenlerde ilk defa geldiğini düşünelim diye,bir kaçınkurasıyız kızıımmmmmmmmmmmmmmmm:82:
farmasim bunu akşamlar yiyordum yemekten 1-1,5 saat sonra falan ondan 1 saat sonrada süt veya meyva yiyordum sonra cumburlop yatağa,sindiremiyorum demkki.bvalla analmadım gitti
bende bilmiyorum kızlar ya neyse bir süre böyle gitsin düğünden sonra mutlaka alcam üyelik :)
seni gidi senisöylesen baştan bende nerdeki bu diyordum özlettin kız. göbişinin gitmesine sevindim zaten sende sadece orda sorun vardı. pilates yapman çok güzel canım aynen devam et merak etme nişanlın anlamaz
bende bilmiyorum kızlar ya neyse bir süre böyle gitsin düğünden sonra mutlaka alcam üyelik :)
hiç hatırlamıyorum valla sizde az değilsiniz aaaaaaaaaaa,meğer ne merak uynadırmışım:))))))
seni gidi seni demek sensinama aferin bırakmamışsın kilo vermeye çalışıyosun gööbeğin toplanır pilatesle çok sevdiğin nişanlına kavuşursun
hugocuk bende seni özledim varya misafir olarak ta hep takip ettim :)
oooooooooooooooooo zümrem olmadı şimdi baksen ne yapmışsın öyle amacın fazlalıklardan kurtulmamk mı kilo almak mı ilahi çerezleri ne zaman yiyiyoruz bizler % 90 gündüz saatlerinde . ben şahsen akşam yemeğinden sonra sudan başka birşeyi tüketmiyorum desem yeridir çok nadir olarak belki o da 1 küçük karecik çikolata (6gr) ,1 elma, 2tk tatlıdır ama hergün düzenli kesinlikle değil.
bana bikere verdi. sadece 7 gün dedi. sonra bidaha vermedi ama uzun zaman oldu aslında bende yapayım diye düşünüyorum yeniden.
bir ara boşladım ama şu bir hafta çok güzel gidiyo mesela öğlen helva vardı yemedim plateste her akşam yapıyorum :)
nişanlıken ipleri eline verdiysen,nikahtan sonra biraz zor canımmmmmkötü birşey olmadığını açıklasan yeterli bence,burda evli insanlarız kötü bir şey olsa biizm eşimiz izin vermez dimi ama
cnm yedklerin bence çok az .hiç ekmek yememişsin ki bu en büyük hata.ayrıca ara öğün şart .böyle anca kas ve su verrsin cnm onlarda kısa sürede gelir.oysa herşeyden yeteri kadr yersen yağ verrrsin yavaş verrsin sporlada desteklediğin zaman geri gelmez.merhaba arkadaşlar umarım güzel bir hafta olur hepimiz için geç kaldım hemen yediklerimi yazayım
kahvaltı alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum umarım başarıcam...
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim çok susuz uyanıyorum
saat:8 gibi
-az peynir
-1 tane yeşil biber
-bol limonlu maydanoz yedim başka da bişey yiyemedim midem yine bulandı
ofise gelir gelmez içmeden duramadığım 1 kesme şekerli nescafe içtim saat 09:30 du
öğlende (saat 13:30 da)
-1 kase tavuk suyu çorbası
-zeytinyağlı bol limonlu havuçlu pırasa yemeği (pirinçsiz 5 yemek kaşığı kadar)
-bol limonlu yağsız mevsim salatası (lahana,havuç,marullu)
akşam ızgara yapılmış kırmızı ya da beyaz et ve yoğurt yemeği planlıyorum
ara öğünleri atlıyorum sanırım ama canım bişey yemek istemiyor
geçen hafta cuma 63 kg gösteriyordu tartım sabah tartıldığımda 62.1 kilo çıktım haftasonu baya hareketli geçti bol yürüyüşlüydü ondan mı acaba?? bir sonraki pazartesiye kadar tartılmak yok artık reglim de yaklaşıyor umarım bu ay rahat atlatırım tuzdan uzak durmaya calışacağım ki ödem yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?