60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim sabah kahvaltı alışkanlığım yok canım onu edinmeye çalışıyorum ve bu gün ilk günüm o yüzden yiyemedim...ama öğlen yemeğim doyurucuydu...her öğünde mutlaka ekmek yemem mi gerekiyor??

3 ana 3 ara öğün + her öğünde ekmek şekilde mi beslenmek gerekiyor

yahu ben 3-4 ay önce 55 kiloydum ama ozaman bile yanlış besleniyormuşum şu işin doğrusunu öğrenmek istiyorum artık hem sağlıklı hem zayıf olmak en doğrusu yoksa dediğin gibi kas kaybedince zayıf olmanın da anlamı yok

iyide ben menülerimi hemde toplu olarak mutlaka paylaştım yani bu ozamn söylenmez mişu ara öğünümde şunu yedim vs diye

canım demekki burada hepimizin dikkatinden kaçmış
bir de ben baya hemen alelacele bir şeekilde listelere bakıp geçiyorum yoksa pc nin açık olduğuna bakma hiçbir işime yetişemem herhalde tek tek harfiyen okumaya kalksam
ama canım sen çerezlerinin miktarlarını azaltıp saatini değiştirsen de süper olur bence

öğleden sonra saat 14 00 ten sonraki zamanda
6 gr antep fıstıklı çikolata yedim
daha sonra
200 ml süt içerisine 3 çay kaşığı sıcak çikolata koydum içtim

akşam yemeği: 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık bulgur 1 kepçe tarhana çorbası yeşilsalata yarım bardak yoğurt ve 4 kaşık yeşilfasulye

yarım kardiyo yapacağım bazı değişiklikler uygulayarak hep aynı tempoya alıştı vücudum sırt çantam ve içerisinde ağırlıkla koşacağım

500 ml su içtim
10 kuru üzüm
5 sarı leblebi yedim

Kızlaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim napıyosunuuuuz nasılsııııınıııııız sizleri hernekadar ara ara uğramış olsam da çokk özeldimmmm:13:

Özet geçeyim hemen hemen hiçç kaçamak yapmadım haftasonu yalnızca 6 adet zeytin tanesi kadar içi prinç patlaklı draje yedim bir antep ziyareti için olldukça hafif bir kaçamak oldu ayrıca bunları da bir anda yemedim 3 gün 2şer tane yedim bunun dışında normal düzenimde yemekler yedim aralarımı yaptım 2,5-3lt suyumu içtim, bugün de geldiğim saat öğle yemeğine yakındı çokk acıkmıştım o yüzden öğlen 1 sokak simidi yedim:26: bugün yoldan gel yerleş faland erken biraz düzensiz oldu akşam zaten karbonhidrat yemem ama öğlen simit yedim artık akşam tarhana çorbası,salata falan yemeği planlıyorum, yarından itibaren de normal sağlıklı beslenme düzenime dönücem inşallah

Geçen hafta pazartesi,salı ve perşembe 1 er saat koşu bandında yürüdüm ayrıca cuma-cumartesi ve pazarda hergün 2-3 saat avme dolaştım yürüdüm bol bol...Yarından itibaren leslie,koşu bandı,uzay yolculuğu serüvenlerim başlıyacak inşallah

Szileri de okudum afiyet olsun herkese yola devam ediyor,biraz bakıcam bakalım başka neler var öpüyorum herkesi,akşam menümü yazarım yine hepinize öpücüklerrrrr

Fazlalıklara elvedaaaaaaaaaaaaaaa:13::13:

hoşgeldin cingözümmmmmmmmmmmmm
aferin sana harikasın bu kilolar sen de durmaz bak göreceksin tebrik ederim

ben kendi adıma çok hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyiyim ilaçlar bitti grip gitti sağlıklıyım , huzurluyum daha ne isterimki
içimde harika bir enerji vardı bütün gün hala da devam ediyor inşallah hayırlı haberler de alırım beklediğim yerden
nerudacım 15 tatilde baktım kalori harcamam mümkün değil evde durmak yok dedim bugün platese başladım bakalım

Son düzenleme:
cnm bizler burda 3 ana ve 3 ara öğün yapmaya çalşıoruz.metabolizma hızını yavaşlatmamak için ara öğün şart cnm.ana öğünlerde mutlaka 1 dilim ekmek yemeye çalışıroum ben.(sabahları 1.5 dilim yiorum)herkesin bir beslenme şekli var ben 3-4 dilim ekmek yiorum günde ama 5-6 dilim yiyende var herkes kendi ayarlıo yada diyetsyene gdenler listesine göre y,yor ekmek.ayrıca 2 kaşık pilav makarna bulgur pilavıvs.de 1 dilim ekmek yerine geçio.4-5 tane etli yaprak sarma 1 orta boy kabak patlıcan yada domates dolması da 1 dilim ekmek yerine geçio.yediğimiz yemeklerde çorbalarda pirinç şehriye vs.de varsa bunlarıda ekmek hakkımızdan düşüoruz cnm hergün meyve yemeye 2 bardak süt yoğurt yemeye özen gösterioruz.bunlar çok önemli..sıkı bir kahvaltıda çok işe yarıo tüm gün tok hisediorum kendimi.burayı takip et cnm arkadaşlarımızn listelerinden de işin gerçekten doğrusunu öğrenebilrsn.kolay gelsn

hadi gözün aydın canım
ayyy saol nugyacım.çok mutluyum vallaa

leslie nedir cnm??
cnm leslie bir yürüyüş programı.evde yürüyüş yaptıran bir spor hocası var videosu var.5 mil e kadar yürüto 1 mil 2 mil die de sayıo.yapmak istersen diyetsayfam yaz google.o siteden bulablrsn cnm 5 mil olanını.

cnmmmm benmmm hoşgeldnnnnn.özledik seniii.tebrk ediorummmm senii neredeyse sıfır kaçamak .antep şartlarına uygun yemekler yemişsin.yola devam cnm

leslie mide yaptım karnım ağrıya ağrıya :44:neyse bakalım akşam yemeği hazrlıklarıma döneyim şimdi

Canım burası çokk soğukmuş geldim dondum valla kombiyi yükselttimamaev ısınmıyo sanki kat kat giyindim amahakikaten işyapasım gelmiyo,yoldan geldim başım falan ağrıyodu 1 st kadar yattım iyiyimşimdiama çok soğuk yahu Allah sışada olanlara yardımetsin herkesin içine sıcaklık yuvasına şifa versin ben de akşmamabi güzel çorba yaparım da yoğurt-çorba-salata falan yiyim öğlenki simiti bi dengeliyim bari dikkat balım sıcak şeyler içbolbol ıhlamur,yeşil çay,sabahları 1 kaşık pekmezle güne başla o da ısıtır içini ben de yapmayı planlıyorum yarından itibaren

Canım kendine kızma ve cezalandırma, senin debünyen böyle demek ki diycem ama yine de bi dfoktora gitsen tahlil yaptırsan her şey normal mibi baktırsan nasıl olur acaba:26: bir de yine de kend tartına göre git bence eski tartılardan da olsa haftada bir onda tartıl bakalım yani kıyafetlerinden falan da anlarsın aslında illa tartıya bakma yürüyüşe de başladın ben eminim gidecek hepsi fazlalıkalrın beki yavaş gidecek sende ama gidecek:13:

Teşekkür ederim farmasicimm hoşbuldukkkk gayet iyiyim evet kaçamaksız ve düzenli beslenerek güzel bir tatil geçirdim bugün biraz aksattım ama yarından itibaren aynen devam düzenime:13:

Senin adına da çokk sevindim inşallah her şey gönlüne göre olurrrr

Canımmmm ben de sizi çok özeldim:13: ben de antepte regl oldum bugün 3. günü perşembe tartılıcam bakalım reglşişliği geçmiş olur herhalde perşembeye kadar:26: bakalım inşallah güzel haberler veririm sizlere buradan ben de şimdi gidip bi yemek falan yapayım diyorum çorba fala aypıcam acayip çorba içesim var sanırım içim üşüyo:13:

amin canım amin ağzından bal damlıyor kötü birşey istemiyorum sadece şehir merkezinden bi daire bakalım kısmet hayırlısı olsun .

Merhaba,
arada bir ayva yedim.
öğle yemeği olarak 2 kepçe lahana çorbası ve sabahtan kızımdan kalan 1 haşlanmış yumurta yedim.
Akşam sarımsaklı yoğurtlu brüksel lahanası yiyeceğim.

günde en az 4 su içiyorum zaten.

profesyonel bir sporcunun uyarısıyla, her spordan 10 dakika evvel 2 yudum çok koyu kahveyi içiyorum. selüit mevzunusun farkındayım ancak kahve spor yaparken metabolizmayı çokk hızlandırıp daha çok ter atmamızı sağlıyormuş. bunu deneyerek farkettim 2 gündür.

amin canım amin ağzından bal damlıyor kötü birşey istemiyorum sadece şehir merkezinden bi daire bakalım kısmet hayırlısı olsun .

Ohh hadi bakalım inşallah farmasicim Allah gönlüne göre versin:13:

Kızlar ben bugün neler yedim yazayım da yarından itibaren artıkdüzenli yazarım bugübn başlangıçolsun yol telaşından falan biraz eksik oldu ama yarın telafi ederim artık inşallah

kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

6yk nesift

1 bardak lıght sütle karıştırdımyola çıkacağımdan acele onu yedim

1. ara: 4 tane gün kurusu kayısı

öğle: 1 sokak simidi

1 portakal

2. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi

akşam (henüz yemedim)

1 kepçe karışık tahıllı çorba

1 yemek tabağı karışık salata

1 kase lıght yoğurt

belki 5-6 adet kuşbaşı tavuk sote de olur bunların yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…