sitede bakım vardı heraldebir kopum bir daha gelemedim ..
cnm yedklerin bence çok az .hiç ekmek yememişsin ki bu en büyük hata.ayrıca ara öğün şart .böyle anca kas ve su verrsin cnm onlarda kısa sürede gelir.oysa herşeyden yeteri kadr yersen yağ verrrsin yavaş verrsin sporlada desteklediğin zaman geri gelmez.
yarım fincan leblebi
2 mandalina ile ara yaptım
şimdi leslie yapıcam inş.
iyide ben menülerimi hemde toplu olarak mutlaka paylaştım yani bu ozamn söylenmez mişu ara öğünümde şunu yedim vs diye
afiyet olsun canımyarım fincan leblebi
2 mandalina ile ara yaptım
şimdi leslie yapıcam inş.
yaşassııınnn regl oldum:26:
Kızlaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim napıyosunuuuuz nasılsııııınıııııız sizleri hernekadar ara ara uğramış olsam da çokk özeldimmmm:13:
Özet geçeyim hemen hemen hiçç kaçamak yapmadım haftasonu yalnızca 6 adet zeytin tanesi kadar içi prinç patlaklı draje yedimbir antep ziyareti için olldukça hafif bir kaçamak oldu ayrıca bunları da bir anda yemedim 3 gün 2şer tane yedim bunun dışında normal düzenimde yemekler yedim aralarımı yaptım 2,5-3lt suyumu içtim, bugün de geldiğim saat öğle yemeğine yakındı çokk acıkmıştım o yüzden öğlen 1 sokak simidi yedim:26: bugün yoldan gel yerleş faland erken biraz düzensiz oldu akşam zaten karbonhidrat yemem ama öğlen simit yedim artık akşam tarhana çorbası,salata falan yemeği planlıyorum, yarından itibaren de normal sağlıklı beslenme düzenime dönücem inşallah
Geçen hafta pazartesi,salı ve perşembe 1 er saat koşu bandında yürüdüm ayrıca cuma-cumartesi ve pazarda hergün 2-3 saat avme dolaştım yürüdüm bol bol...Yarından itibaren leslie,koşu bandı,uzay yolculuğu serüvenlerim başlıyacak inşallah
Szileri de okudum afiyet olsun herkese yola devam ediyor,biraz bakıcam bakalım başka neler var öpüyorum herkesi,akşam menümü yazarım yine hepinize öpücüklerrrrr
Fazlalıklara elvedaaaaaaaaaaaaaaa:13: :13:
cnm bizler burda 3 ana ve 3 ara öğün yapmaya çalşıoruz.metabolizma hızını yavaşlatmamak için ara öğün şart cnm.ana öğünlerde mutlaka 1 dilim ekmek yemeye çalışıroum ben.(sabahları 1.5 dilim yiorum)herkesin bir beslenme şekli var ben 3-4 dilim ekmek yiorum günde ama 5-6 dilim yiyende var herkes kendi ayarlıo yada diyetsyene gdenler listesine göre y,yor ekmek.ayrıca 2 kaşık pilav makarna bulgur pilavıvs.de 1 dilim ekmek yerine geçio.4-5 tane etli yaprak sarma 1 orta boy kabak patlıcan yada domates dolması da 1 dilim ekmek yerine geçio.yediğimiz yemeklerde çorbalarda pirinç şehriye vs.de varsa bunlarıda ekmek hakkımızdan düşüoruz cnm hergün meyve yemeye 2 bardak süt yoğurt yemeye özen gösterioruz.bunlar çok önemli..sıkı bir kahvaltıda çok işe yarıo tüm gün tok hisediorum kendimi.burayı takip et cnm arkadaşlarımızn listelerinden de işin gerçekten doğrusunu öğrenebilrsn.kolay gelsnbenim sabah kahvaltı alışkanlığım yok canım onu edinmeye çalışıyorum ve bu gün ilk günüm o yüzden yiyemedim...ama öğlen yemeğim doyurucuydu...her öğünde mutlaka ekmek yemem mi gerekiyor??
3 ana 3 ara öğün + her öğünde ekmek şekilde mi beslenmek gerekiyor
yahu ben 3-4 ay önce 55 kiloydum ama ozaman bile yanlış besleniyormuşum şu işin doğrusunu öğrenmek istiyorum artık hem sağlıklı hem zayıf olmak en doğrusu yoksa dediğin gibi kas kaybedince zayıf olmanın da anlamı yok
ayyy saol nugyacım.çok mutluyum vallaahadi gözün aydın canım
cnm leslie bir yürüyüş programı.evde yürüyüş yaptıran bir spor hocası var videosu var.5 mil e kadar yürüto 1 mil 2 mil die de sayıo.yapmak istersen diyetsayfam yaz google.o siteden bulablrsn cnm 5 mil olanını.leslie nedir cnm??
Kızlaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim napıyosunuuuuz nasılsııııınıııııız sizleri hernekadar ara ara uğramış olsam da çokk özeldimmmm:13:
Özet geçeyim hemen hemen hiçç kaçamak yapmadım haftasonu yalnızca 6 adet zeytin tanesi kadar içi prinç patlaklı draje yedimbir antep ziyareti için olldukça hafif bir kaçamak oldu ayrıca bunları da bir anda yemedim 3 gün 2şer tane yedim bunun dışında normal düzenimde yemekler yedim aralarımı yaptım 2,5-3lt suyumu içtim, bugün de geldiğim saat öğle yemeğine yakındı çokk acıkmıştım o yüzden öğlen 1 sokak simidi yedim:26: bugün yoldan gel yerleş faland erken biraz düzensiz oldu akşam zaten karbonhidrat yemem ama öğlen simit yedim artık akşam tarhana çorbası,salata falan yemeği planlıyorum, yarından itibaren de normal sağlıklı beslenme düzenime dönücem inşallah
Geçen hafta pazartesi,salı ve perşembe 1 er saat koşu bandında yürüdüm ayrıca cuma-cumartesi ve pazarda hergün 2-3 saat avme dolaştım yürüdüm bol bol...Yarından itibaren leslie,koşu bandı,uzay yolculuğu serüvenlerim başlıyacak inşallah
Szileri de okudum afiyet olsun herkese yola devam ediyor,biraz bakıcam bakalım başka neler var öpüyorum herkesi,akşam menümü yazarım yine hepinize öpücüklerrrrr
Fazlalıklara elvedaaaaaaaaaaaaaaa:13: :13:
ben bu nesfit işini sevmedim.karnımın ağrısından anlayamamıştım doyup doymadığımı ama şu an baya baya acıktım yani.ben hiç üşenmeden hergün rengarenk kahvaltımı yaparım peynirimi zaytinmim yeşillklerimi ekmeğimi çayımı yumurtamı yer içerim.
öğle yemeğime daha var en iisi bir elma yiyeyim
bugün pek bi mutsuzum...üşüorum hiç bi iş yapmadım evi topladım sadece battaniyeciğimle otuurourm.hem tv izliorum hem internet hemde kitap okuorum bi yandan
şu ana kadar yediklerim
sabah
2 yumurta(yağsız omlet)
1 çk çökelek
1,5 dlm kepek ekmeği
maydanoz
ara
1 mandalina
öğle
1 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
1 kase tarhana çorba
arada elma veya portakal yicem
bu hafta akşamları sadece 1,5 kase kadar yoğurt-portakal karışımı
veya büyük bir tabak yağsız salata yicem
kilo veremiyor olamam çokk canımı sıkıyor,moralim çok bozukemeğimin boşa gitmemesi için tamamıyle bırakamıyorum da
hoşgeldin cingözümmmmmmmmmmmmm
aferin sana harikasın bu kilolar sen de durmaz bak göreceksin tebrik ederim
ben kendi adıma çok hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyiyim ilaçlar bitti grip gitti sağlıklıyım , huzurluyum daha ne isterimki
içimde harika bir enerji vardı bütün gün hala da devam ediyor inşallah hayırlı haberler de alırım beklediğim yerden
nerudacım 15 tatilde baktım kalori harcamam mümkün değil evde durmak yok dedim bugün platese başladım bakalım
cnm bizler burda 3 ana ve 3 ara öğün yapmaya çalşıoruz.metabolizma hızını yavaşlatmamak için ara öğün şart cnm.ana öğünlerde mutlaka 1 dilim ekmek yemeye çalışıroum ben.(sabahları 1.5 dilim yiorum)herkesin bir beslenme şekli var ben 3-4 dilim ekmek yiorum günde ama 5-6 dilim yiyende var herkes kendi ayarlıo yada diyetsyene gdenler listesine göre y,yor ekmek.ayrıca 2 kaşık pilav makarna bulgur pilavıvs.de 1 dilim ekmek yerine geçio.4-5 tane etli yaprak sarma 1 orta boy kabak patlıcan yada domates dolması da 1 dilim ekmek yerine geçio.yediğimiz yemeklerde çorbalarda pirinç şehriye vs.de varsa bunlarıda ekmek hakkımızdan düşüoruz cnm hergün meyve yemeye 2 bardak süt yoğurt yemeye özen gösterioruz.bunlar çok önemli..sıkı bir kahvaltıda çok işe yarıo tüm gün tok hisediorum kendimi.burayı takip et cnm arkadaşlarımızn listelerinden de işin gerçekten doğrusunu öğrenebilrsn.kolay gelsn
ayyy saol nugyacım.çok mutluyum vallaa
cnm leslie bir yürüyüş programı.evde yürüyüş yaptıran bir spor hocası var videosu var.5 mil e kadar yürüto 1 mil 2 mil die de sayıo.yapmak istersen diyetsayfam yaz google.o siteden bulablrsn cnm 5 mil olanını.
cnmmmm benmmm hoşgeldnnnnn.özledik seniii.tebrk ediorummmm senii neredeyse sıfır kaçamak .antep şartlarına uygun yemekler yemişsin.yola devam cnm
leslie mide yaptım karnım ağrıya ağrıya :44:neyse bakalım akşam yemeği hazrlıklarıma döneyim şimdi
Canım burası çokk soğukmuş geldim dondum valla kombiyi yükselttimamaev ısınmıyo sanki kat kat giyindim amahakikaten işyapasım gelmiyo,yoldan geldim başım falan ağrıyodu 1 st kadar yattım iyiyimşimdiama çok soğuk yahu Allah sışada olanlara yardımetsin herkesin içine sıcaklık yuvasına şifa versin ben de akşmamabi güzel çorba yaparım da yoğurt-çorba-salata falan yiyim öğlenki simiti bi dengeliyim baridikkat balım sıcak şeyler içbolbol ıhlamur,yeşil çay,sabahları 1 kaşık pekmezle güne başla o da ısıtır içini ben de yapmayı planlıyorum yarından itibaren
Canım kendine kızma ve cezalandırma, senin debünyen böyle demek ki diycem ama yine de bi dfoktora gitsen tahlil yaptırsan her şey normal mibi baktırsan nasıl olur acaba:26: bir de yine de kend tartına göre git bence eski tartılardan da olsa haftada bir onda tartıl bakalım yani kıyafetlerinden falan da anlarsın aslında illa tartıya bakma yürüyüşe de başladın ben eminim gidecek hepsi fazlalıkalrın beki yavaş gidecek sende ama gidecek:13:
Teşekkür ederim farmasicimm hoşbuldukkkk gayet iyiyim evet kaçamaksız ve düzenli beslenerek güzel bir tatil geçirdim bugün biraz aksattım ama yarından itibaren aynen devam düzenime:13:
Senin adına da çokk sevindim inşallah her şey gönlüne göre olurrrr
amin canım amin ağzından bal damlıyor kötü birşey istemiyorum sadece şehir merkezinden bi daire bakalım kısmet hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?