Ohh hadi bakalım inşallah farmasicim Allah gönlüne göre versin:13:
Canımmmm ben de sizi çok özeldim:13: ben de antepte regl oldum bugün 3. günü perşembe tartılıcam bakalım reglşişliği geçmiş olur herhalde perşembeye kadar:26: bakalım inşallah güzel haberler veririm sizlere buradan ben de şimdi gidip bi yemek falan yapayım diyorum çorba fala aypıcam acayip çorba içesim var sanırım içim üşüyo :13:
evet cnm burası çok soğudu vallabide rüzgar estrmio mu sağdan soldan.bende geçen hafta pazrdan beri çıkmayınca eşim dün çıkalım dedi çıktık ama donduk valla yemek yiyip birazda dolaşıp geldik.çok sıkı giyinmek çok dikkat etmek lazım. sorma bende daha bugün olabildm regl .nasıl karnım şiş sumartesiden beri sorma.tuhaf bir ağrı vardı. bugün oldum şükür cumartesi tartıldım bende verememiş görünüodum şişlkten dolayı sanırım artık bitince tartılırım.umarım veririrm bu hafta.bende yaptım çorba iyi gelir cnm sıcak sıcak iç sende.yaz da olsa kış da olsa çorbanın yeri ayrı.
Kızlar ben bugün neler yedim yazayım da yarından itibaren artıkdüzenli yazarım bugübn başlangıçolsun yol telaşından falan biraz eksik oldu ama yarın telafi ederim artık inşallah
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
6yk nesift
1 bardak lıght sütle karıştırdımyola çıkacağımdan acele onu yedim
1. ara: 4 tane gün kurusu kayısı
öğle: 1 sokak simidi
1 portakal
2. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi
akşam (henüz yemedim)
1 kepçe karışık tahıllı çorba
1 yemek tabağı karışık salata
1 kase lıght yoğurt
belki 5-6 adet kuşbaşı tavuk sote de olur bunların yanında
afiyet olsun cnm her şey çok güzel simit bileYa ben de bugün eve gelene kadar dondum valla hiçbi yere çıkasım yok ev de bol bol spor ve sağlıklı beslenme zamanı tam:13: çorba ben de çok severim hangi mevsim olursa olsun gerçekten yeri ayrı çokk sevindim regl debenim 1-1,5 kg farkediyo şişlik epey etkiliyo yani inaşllah sen de bittikten 1-2 gün sonra tartıl bakalım bence de vermişsinidir:13:
Hülyacığım nerelerde acaba?? msnde de yokkk:26: internetimi sorunlu acaba inşallah bir sorun yoktur sabah girmiş sanırımburaya mesajını gördümamasonra görünmedi kayınvalidesi gelmiş olmalı onlarla ilgileniyodur belki deee:26:
merhaba arkadaslar,bugün hic ugrayamadim,isteydim(
tüm gün yediklerim
sabah:700 ml su
1,5 dilim tam tahilli ekmek
3 yesil zeytin
2 yk yagsiz lor peyniri
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber sögüs
ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk omlet
Ögle: 2 kepce yagsiz tarhana corbasi
3 köfte kadar haslanmis tavuk gögsü
salatalik,havuc sögüs
Ekmek Yemedim
ara:1 mandalina
salatalik,havuc,biber dilimleri
aksam:
1 biber dolmasi(ekstra yag koymadim-bulgurlu)
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
karisik salata(yagsiz-tuzsuz)
spor bugün yapamadim,yarinda yapamayacagim cünkü tüm gün calisacagim.Aksama kadar ayakta old. icin pilim bitmis oluyor(
simdiye kadar 2,2 lt su ictim,500 ml daha icerim.%00 ml de yesil cay ictim.
aksam arada ne yerim simdilik bilmiyorum,yazarim arkadaslar.Herkese keyifli aksamlar diliyorum
Nerudacim hosgeldin canim:))))simdi diger haberlerden haberdar olmak icin gecmise göz atayim biraz.
kızlarrr kocişim geldi akşam yemeğimi yazıp size veda edeyim.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 tane etli yaprak sarma
1 tane mercimekli köfte
1 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
salata
pilates topumda gelmiş kargodan hemen onuda açayım.yarın görürşüz öpütmmm hepiniziziiiiiiii
afiyet olsun bence hiçbir anormal durum yok çok güzelKızlar ben bugün neler yedim yazayım da yarından itibaren artıkdüzenli yazarım bugübn başlangıçolsun yol telaşından falan biraz eksik oldu ama yarın telafi ederim artık inşallah
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
6yk nesift
1 bardak lıght sütle karıştırdımyola çıkacağımdan acele onu yedim
1. ara: 4 tane gün kurusu kayısı
öğle: 1 sokak simidi
1 portakal
2. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi
akşam (henüz yemedim)
1 kepçe karışık tahıllı çorba
1 yemek tabağı karışık salata
1 kase lıght yoğurt
belki 5-6 adet kuşbaşı tavuk sote de olur bunların yanında
merhaba canım kahvaltı öğle ve akşam menüleri hepsi de çok güzelmerhaba arkadaslar,bugün hic ugrayamadim,isteydim(
tüm gün yediklerim
sabah:700 ml su
1,5 dilim tam tahilli ekmek
3 yesil zeytin
2 yk yagsiz lor peyniri
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber sögüs
ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk omlet
Ögle: 2 kepce yagsiz tarhana corbasi
3 köfte kadar haslanmis tavuk gögsü
salatalik,havuc sögüs
Ekmek Yemedim
ara:1 mandalina
salatalik,havuc,biber dilimleri
aksam:
1 biber dolmasi(ekstra yag koymadim-bulgurlu)
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
karisik salata(yagsiz-tuzsuz)
spor bugün yapamadim,yarinda yapamayacagim cünkü tüm gün calisacagim.Aksama kadar ayakta old. icin pilim bitmis oluyor(
simdiye kadar 2,2 lt su ictim,500 ml daha icerim.%00 ml de yesil cay ictim.
aksam arada ne yerim simdilik bilmiyorum,yazarim arkadaslar.Herkese keyifli aksamlar diliyorum
Nerudacim hosgeldin canim:))))simdi diger haberlerden haberdar olmak icin gecmise göz atayim biraz.
kızlarrr kocişim geldi akşam yemeğimi yazıp size veda edeyim.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 tane etli yaprak sarma
1 tane mercimekli köfte
1 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
salata
pilates topumda gelmiş kargodan hemen onuda açayım.yarın görürşüz öpütmmm hepiniziziiiiiiii
Hülyacığım nerelerde acaba?? msnde de yokkk:26: internetimi sorunlu acaba inşallah bir sorun yoktur sabah girmiş sanırımburaya mesajını gördümamasonra görünmedi kayınvalidesi gelmiş olmalı onlarla ilgileniyodur belki deee:26:
ah balım geldinmi hoşgeldin bende işelrimi yapıp kaynnam bıraktım çocugu gezdim valla iyioldu
evetgelleim ögleden sonra 2ara yaptım birinde elma
2,3saat sonrda 2avuç leblebi
akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata
Canım sen de hoşgeldin ne güzel gezmişsin değişiklik iyi olmuşyemek de süper afiyet olsun
merhaba kızlar akşam akşam hiç adetim olmayan şeyi yaptım
200 ml şekersiz çay içtim
1 kk elmalı kurabiye yedim
ah balım geldinmi hoşgeldin bende işelrimi yapıp kaynnam bıraktım çocugu gezdim valla iyioldu
evetgelleim ögleden sonra 2ara yaptım birinde elma
2,3saat sonrda 2avuç leblebi
akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?