60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm burası çok soğudu valla bide rüzgar estrmio mu sağdan soldan.bende geçen hafta pazrdan beri çıkmayınca eşim dün çıkalım dedi çıktık ama donduk valla yemek yiyip birazda dolaşıp geldik.çok sıkı giyinmek çok dikkat etmek lazım. sorma bende daha bugün olabildm regl.nasıl karnım şiş sumartesiden beri sorma.tuhaf bir ağrı vardı.bugün oldum şükür cumartesi tartıldım bende verememiş görünüodum şişlkten dolayı sanırım artık bitince tartılırım.umarım veririrm bu hafta.bende yaptım çorba iyi gelir cnm sıcak sıcak iç sende.yaz da olsa kış da olsa çorbanın yeri ayrı.

Ya ben de bugün eve gelene kadar dondum valla hiçbi yere çıkasım yok ev de bol bol spor ve sağlıklı beslenme zamanı tam:13: çorba ben de çok severim hangi mevsim olursa olsun gerçekten yeri ayrı çokk sevindim regl debenim 1-1,5 kg farkediyo şişlik epey etkiliyo yani inaşllah sen de bittikten 1-2 gün sonra tartıl bakalım bence de vermişsinidir:13:

Hülyacığım nerelerde acaba?? msnde de yokkk:26: internetimi sorunlu acaba inşallah bir sorun yoktur sabah girmiş sanırımburaya mesajını gördümamasonra görünmedi kayınvalidesi gelmiş olmalı onlarla ilgileniyodur belki deee:26:

afiyet olsun cnm her şey çok güzel simit bileöle yapayım cnm.cuma günü konyaya gitcem pazartesi tartılrıım gelnce inş.benmde çok şiş oluo karnım etkiliodur mutlaka kilomuzu.

hülya sabah bide bi ara grdi sonra bende görmedim.heraldde misafrleriyle ilgilenio

merhaba arkadaslar,bugün hic ugrayamadim,isteydim (
tüm gün yediklerim

sabah:700 ml su
1,5 dilim tam tahilli ekmek
3 yesil zeytin
2 yk yagsiz lor peyniri
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber sögüs

ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk omlet

Ögle: 2 kepce yagsiz tarhana corbasi
3 köfte kadar haslanmis tavuk gögsü
salatalik,havuc sögüs
Ekmek Yemedim

ara:1 mandalina
salatalik,havuc,biber dilimleri

aksam:
1 biber dolmasi(ekstra yag koymadim-bulgurlu)
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
karisik salata(yagsiz-tuzsuz)

spor bugün yapamadim,yarinda yapamayacagim cünkü tüm gün calisacagim.Aksama kadar ayakta old. icin pilim bitmis oluyor (

simdiye kadar 2,2 lt su ictim,500 ml daha icerim.%00 ml de yesil cay ictim.
aksam arada ne yerim simdilik bilmiyorum,yazarim arkadaslar.Herkese keyifli aksamlar diliyorum

Nerudacim hosgeldin canim:))))simdi diger haberlerden haberdar olmak icin gecmise göz atayim biraz.

kızlarrr kocişim geldi akşam yemeğimi yazıp size veda edeyim.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 tane etli yaprak sarma
1 tane mercimekli köfte
1 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
salata

pilates topumda gelmiş kargodan hemen onuda açayım.yarın görürşüz öpütmmm hepiniziziiiiiiii

Canım afiyet olsun hoşbulduk günün çok başarılı bence spor da tam gün çalışınca yorucu olurda zaten genelde haftada 3-4 gün yapıyoruz kardiyoyu hem işte de hareket etmişsnidir dengelenmiştir

Afiyet olsun canım çok güzelmiş akşamyemeğin rengarenkkk:13:

akşam menüm

1 kepçe yeşil mercimek
2 yk yoğurt
4 adet yaprak sarması

yemekten sonra 1 kk büyüklüğünde elmalı kurabiye

afiyet olsun bence hiçbir anormal durum yok çok güzel
merhaba canım kahvaltı öğle ve akşam menüleri hepsi de çok güzel
sıvı alımı da harika

canım akşam menün tam benlik herşeyden ve de azar azar
plates topun da hayırlı olsun güle güle kullan canım

merhaba mavlicim nasılsın ? hoşgeldin canım

ah balım geldinmi hoşgeldin bende işelrimi yapıp kaynnam bıraktım çocugu gezdim valla iyioldu

evetgelleim ögleden sonra 2ara yaptım birinde elma
2,3saat sonrda 2avuç leblebi
akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata

ah balım geldinmi hoşgeldin bende işelrimi yapıp kaynnam bıraktım çocugu gezdim valla iyioldu

akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata

Canım sen de hoşgeldin ne güzel gezmişsin değişiklik iyi olmuş yemek de süper afiyet olsun

benimde acil kilo vermem lazım ya
bugün yediklerimi yazayıma yorum yapın çokmu yediğim hakkında :S

sabah
bir dilim ekmeği tahin pekmeze batırarak yedim

öğlen
5 dilim (zeytinli,sucuklu,yumurtalı,kaşar peynirli,domatesli)ekmek yedim (fırında pişmiş)

saat 5 gibi 3 adet tatbeni biskivüsü yedim

akşam yemeğinde ise bi tabaktan biraz az barbunya yemeği yedim yanında sanırım 2 dilimdi ekmek yedim (bu arada ekmekler beyaz normal ekmek)

şu anda 60,5 kiloyum boyum 1.53 sanırım
18 yaşındayım
geçen sene 46 kiloydum
anti depresan ve prozac haplarını kullanıyorum bide guatır ilacım var
sanırım onlarında kilo almamda baya bir katkısı oldu...
yardımlarınızı bekliyorum kızlar... :2:

merhaba kızlar akşam akşam hiç adetim olmayan şeyi yaptım

200 ml şekersiz çay içtim
1 kk elmalı kurabiye yedim

akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata

çıkıp gezebildiğine senin adına sevindim tatlım iyi yapmışsın

akşam menünde gayet ölçülü ve dengeli olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…