60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım iş yerin evine çok mu uzak ?
ben nesfitle filan doyabilenlerden değilim o yüzden illa kahvaltımda 1 dilim ekmeği mutlaka yemem lazım yoksa günüm benim mutsuz geçer verim alamam kendimden onun için yiyemiyorum.
ama çok güzel doyduğunu hisseden arkadaşlarımız da var nesfitle beslenip işte kişisel tercih ve de alışkanlıklarla ilgili bir durum bunlar.

Aaa sen Uşak'ta mısın...
Süpermiş ya...
Egeyi de Egelileri de Egedekileri de çok severim ben

Aaa sen Uşak'ta mısın...
Süpermiş ya...
Egeyi de Egelileri de Egedekileri de çok severim ben

teşekkür ederim canım ege insanı sıcak kanlıdır vericidir ama kıymet bilinmezse de elini ayağını çok pis geri çeker öyle mizacımız vardır .

yaşasın dostluk kardeşlik

Yok canım uzak değil ama 8 de işbaşı yapıyoruz.. Bebeğim olduğu için zaten doğru düzgün uyuyamıyorum..
sabahları da 5 dakikayı bile kar sayıyorum kendime...
Nesfitle durum ne olacak bilmiyorum ben de..
Bakalım bugün deneyeceğim işte..
Sabah 7:30 da yedim...
Bakalım kaçta acıkacağım...
Ben de ekmeksiz doyduğunu hissedemeyenlerdenim bu arada

herkese günaydınnnnnnnnn(neudacığım hoşgeldin kankammmmm)

sabah kalvaltımı yazayım,dünkü menümü toptan yazmıyorum akşam yok denecek kadar yedim ve yicem.sabah ve öğle menülerimi paylaşmam yeterli sanırım.

1,5 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
1 haşlanmış yumurta

anladım canım
Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin sana acısını hiç göstermesin.
artık biz anneler biraz fedakarlık göstereceğiz
annelik= fedakarlık bence ama çok güzel bir duygu Rabbim olmayanlara , isteyenlere hayırlı evlat yetiştirebileceklere versin .
o evladın kıymetini bilmeyecek sorumluluğunu üstlenemeyeceklere vermesin .
bizler hep hayırlı evlat isteriz de Rabbim bizlere de hayırlı ana - baba olmayı nasip etsin inşallah AMİN

Ay bu arada afiyet olsun dememişin sana
Afiyet olsun canım...
sağlıklı ve süper besleniyorsun bence..

canım çok teşekkür ederim lakin bunlar henüz kahvaltıdan önce yediklerim
kahvaltımı daha yapmadım.onlar da gelecek az sonra . film fragmanlarının reklamı gibi oldu

famircim domates salatalık biber gibi sana vitamin mineral açısından destek olacak ama bir o kadar da mideni şişirip uzunca bir süre tokluk hissi oluşturacak şeyler yok muydu canımcım.
reçel bal pekmez gibi enerji vereci besinlerden de yok
ben olsam yazdıklarımı ve de senin yazdıklarını yerdim sadece ekmeğimi de 1 dilimle sınırlandırırdım .

fazla karbonhidratlı olmuşş,sende farkındasın gerçi,insanın yedikçe yiyesi geliyor bu tür şeyleri.en iyisi hiç dokunmmak.kepekli makarna varmış canım,onu dene istersen bende hiç dnemedim gerçi ama deneyenler memnun,iştah açmıyormuş hemm
çikolatayıda görmüyorummmmmmmm:82:rüyamda bayağı bir çikolata tükettim bende tutkunun çikolatası çıkmış ya reklamalarda şekli falan çok hoşuma gitmişti aynen rüyamda gördüm bendeyemiş kadar oldum valla,oruçluyken hep bu tür rüyalar görürüm zaten,yediğimi bozduğumu falan.oruça alıştırma oluyor neyse ki

herkeze günaydın hanımlar sorun var yine galiba akşam ve sabah menümü yazdım ama tam gönderecem net gitti artık tekrar yazayım
akşam menü saat 7 de
bir kepçe tarhana çorbası
6 yk mantar sote
3 yk bulgur pilavı
3 tane küçük salatalık turşusu
salata
bir dilim tam tahıllı ekmek
saat 9 da bir su bardağı yarım yağlı tarçınlı süt
saat 10 da bir tane elma bir tane mandalina
sabah 7:20 de bir bardak ılık su
7:30 kahvaltı
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
bir tane yumurta
2 tane lıght krem peynir
bir tane çavdar ekmeği
şimdide ılık su içiyorum bir kupa

bal,reçel,pekmezle aram yok pek sevmem en son nezaman ballı pekmezli kahvaltı yaptım hatırlamıyorum bile,sanırım nişanlı falandım o zamnlar aile kahvaltısı falan mı vardı ne ozman yemiştimm7 yıl falan olmuşkışın domates ve slaatalık yemeyi tercih etmeyenlerdenim tadı tuzuda yok zaten,sadece yeşillik tüketmeye çalışıyorum kışın.10 dkda hazırladığım ve yaptığım kahvaltı çeşidimde ancak bu kadar oluyor.

afiyet olsun canımm,akşam geç yemek yiyenlerdensin sende sanırım bu nedenle pilav ve ekmek bana göre fazla en azından biri olmalıydı diye düşünüyorum,akşamda hem süt,hem elma, hem mandalina fazla gibi ya meyveleri yada sütü tercih etmek gerekmezmiydi,önemli olan mideni boş bırakmamak çünkü bunlarala bayağı bir şişkinlik olmuştur

Afiyet olsun..
10 dakkada hazırlıyorsun ya seni ayrıca tebrik ederim...
ben 10 dakikada ancak yataktan kalkıp mutfağa yürüyebilirim sanırım

Afiyet olsun...

anladım canım kişisel tercihler tabi beslenmemizde mutlaka etkili
o zaman hiç kahvaltı yapmadan güne başlamaktan yüzbin kat güzel afiyet olsun canım .
ben de reçel değil de güvenilir köy eşrafından aldığımız pekmezi ve de eşimin sorumlu müdürlüğünü üstlendiği yöremizin hilesiz hurdasız balını tüketiyorum. yoksa piyasan güvenip de yemeye bin cesaret lazım.
ben ilçede yaşadığım için biraz daha şanslıyım zümrem köy pazarı kurulur burda normal pazarda köylü kardeşlerimizin ürettiklerini getirdikleri sattıkları yerler de var hem sağlıklı hem daha ucuz o yönüyle de havası temiz insanları temiz suyu temiz gıdası temiz ilçemi çok seviyorum

Son düzenleme:

merhaba hayırlı sabahlar canım kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun diyorum

Afiyet olsun..
10 dakkada hazırlıyorsun ya seni ayrıca tebrik ederim...
ben 10 dakikada ancak yataktan kalkıp mutfağa yürüyebilirim sanırım

Afiyet olsun...

10 dkda kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum canımcım,sabah 7:15 gibi uyanırım 7:45de evden çıkarım.benimde yarım saat sürüyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…