afiyet olsun canımmmmmm
son ara:
1 koca kupa yesil cay
1 elma bol tarcinli
merhaba kızlar akşam akşam hiç adetim olmayan şeyi yaptım
200 ml şekersiz çay içtim
1 kk elmalı kurabiye yedim
akşam menüm
1 kepçe yeşil mercimek
2 yk yoğurt
4 adet yaprak sarması
yemekten sonra 1 kk büyüklüğünde elmalı kurabiye
afiyet olsun farmasicim,ben de biraz önce seninkinin hamursuzunu yedim,bol tarcinli bir elma.((
eeeeeeeçok güzel tam farmisilik afiyet olsun
selam kızlar..baktım ki vitrinlerdeki elbiseler,mini etekler,şortlar birbirinden güzel ama ben giyemiyorum;özgüvenimi kaybetmeye ve kendimi mutsuz hissetmeye başladım "bu böyle gitmez!" diyerek kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ve aranıza katıldım.tek başına diyet yapmak zor oluyor umarım birlikten kuvvet doğar...
Kızlaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim napıyosunuuuuz nasılsııııınıııııız sizleri hernekadar ara ara uğramış olsam da çokk özeldimmmm:13:
Özet geçeyim hemen hemen hiçç kaçamak yapmadım haftasonu yalnızca 6 adet zeytin tanesi kadar içi prinç patlaklı draje yedimbir antep ziyareti için olldukça hafif bir kaçamak oldu ayrıca bunları da bir anda yemedim 3 gün 2şer tane yedim bunun dışında normal düzenimde yemekler yedim aralarımı yaptım 2,5-3lt suyumu içtim, bugün de geldiğim saat öğle yemeğine yakındı çokk acıkmıştım o yüzden öğlen 1 sokak simidi yedim:26: bugün yoldan gel yerleş faland erken biraz düzensiz oldu akşam zaten karbonhidrat yemem ama öğlen simit yedim artık akşam tarhana çorbası,salata falan yemeği planlıyorum, yarından itibaren de normal sağlıklı beslenme düzenime dönücem inşallah
Geçen hafta pazartesi,salı ve perşembe 1 er saat koşu bandında yürüdüm ayrıca cuma-cumartesi ve pazarda hergün 2-3 saat avme dolaştım yürüdüm bol bol...Yarından itibaren leslie,koşu bandı,uzay yolculuğu serüvenlerim başlıyacak inşallah
Szileri de okudum afiyet olsun herkese yola devam ediyor,biraz bakıcam bakalım başka neler var öpüyorum herkesi,akşam menümü yazarım yine hepinize öpücüklerrrrr
Fazlalıklara elvedaaaaaaaaaaaaaaa:13: :13:
Kızlar ben bugün neler yedim yazayım da yarından itibaren artıkdüzenli yazarım bugübn başlangıçolsun yol telaşından falan biraz eksik oldu ama yarın telafi ederim artık inşallah
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
6yk nesift
1 bardak lıght sütle karıştırdımyola çıkacağımdan acele onu yedim
1. ara: 4 tane gün kurusu kayısı
öğle: 1 sokak simidi
1 portakal
2. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi
akşam (henüz yemedim)
1 kepçe karışık tahıllı çorba
1 yemek tabağı karışık salata
1 kase lıght yoğurt
belki 5-6 adet kuşbaşı tavuk sote de olur bunların yanında
sağlıklı , mutlu, huzurlu, neşeli , tüm iyilik ve güzelliğe dair duyguların yaşandığı çok güzel bir gün olması dileğimle arkadaşlar
sabah sabah kendimi çok enerjik sağlıklı mutlu huzurlu gönlü şen hissediyorum inşallah gün boyu, hafta boyu ,ay boyu, yıl boyu sürer
bir de bugün burada hava o kadar soğukki okullar tam zamanında tatil olmuş diyorum sıcacık evimde oğluşlarımla vakit geçirmek gibisi yok
Rabbim evi barkı olmayanlara , yiyeceği ,içeceği , yakacağı ,sağlığı olmayanlara tüm darda kalmışlara bunalmışlara ,kendini çaresizlik içerisinde kalmış hisseden kullarına rahmet ve merhamet eylesin , sabırlar ve çıkış kapısı ihsan eylesin İNŞALLAH AMİN.
sokakta yaşayan hayvanlara da elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar balkonumuza kuşlar için su ve yem koyalım. çöplere yiyecek artıklarını poşetlerin ağzı açık olarak farklı bir poşette koyalım ki kediler ,köpekler de nasiplensinler
iyi akşamlar kızlar..
gene yazamadım bu saate kadar...
bugünkü kadar kötü menüm olamazdı herhalde..
ben en baştan yazayım bugünü..
sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
çay
bunu saat 9:30 gibi yediğimden ara yapamadım
öğlen yemekhanenin azizliğine uğrayıp mecburen
peynirli börek 2 kk kadar
sonra 5 te yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi
akşam evde yemek yoktu oğlumda çok huysuzdu bişi yapamadım
en kolayından makarna yaptık
yağsız yoğurtlu makarna yedim
1 tabak
az önce de bi kare bitter çikolata attım ağzıma
offf offfff
1 haftalık diyet çöpe gitti resmen ya...
afiyet olsun canım çöpe giden birşey yok
durmak yok azim ve sabırla aynen yola devam bugün ise yepyeni birgün
sabah tostun da harika
öğlen böreği de fazla kaçırmamışsın
sadece akşam makarna idiyse madem tek yiyecek makarnayı 5-6 yk yiyip 4-5 kaşık yoğurt
1-2 domates 1 salatalık 1-2 biber ya da havuç- turp salatası yapıp 6-7 kaşık yiyerek fevkalede durumu kurtarabilirdin. böylece hem ölçülü ve de dengeli bir şekilde makarna yemiş olabilirdin.
ya da kahvaltı tarzı yapabilirdin umarım anlatabilmişimdir canımcım kolaylıklar dilerim.
bugünün yeni bir fırsat olduğunu aklından çıkarma canım
Günaydın sevgi pıtırcığı...
ne güzel güne böyle başlamak... okuyunca ben de pır pır oldum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?