60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar..
gene yazamadım bu saate kadar...
bugünkü kadar kötü menüm olamazdı herhalde..
ben en baştan yazayım bugünü..

sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
çay
bunu saat 9:30 gibi yediğimden ara yapamadım
öğlen yemekhanenin azizliğine uğrayıp mecburen
peynirli börek 2 kk kadar
sonra 5 te yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi
akşam evde yemek yoktu oğlumda çok huysuzdu bişi yapamadım
en kolayından makarna yaptık
yağsız yoğurtlu makarna yedim
1 tabak
az önce de bi kare bitter çikolata attım ağzıma

offf offfff
1 haftalık diyet çöpe gitti resmen ya...

selam kızlar..baktım ki vitrinlerdeki elbiseler,mini etekler,şortlar birbirinden güzel ama ben giyemiyorum;özgüvenimi kaybetmeye ve kendimi mutsuz hissetmeye başladım "bu böyle gitmez!" diyerek kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ve aranıza katıldım.tek başına diyet yapmak zor oluyor umarım birlikten kuvvet doğar...

Son düzenleme:

Birlikten kuvvet doğuyor canım emin ol:13: sen de yaşını,boyunu,kilonu yaz hergün yediklerini yaptıklarını varsa önerilerini,sorularını yaz ve bize katıl inan burası bir mucize:13:

Hoşgeldiin.
Sen günde 2 minik drajeyi kaçamak mı sayıyorsun :)

1 kepçe çorbayı görünce garip geliyor bana :) En az 2 kepçe içiyorum, o da minimum,nadiren.Çorba içeceksem 1 tabak içiyorum. Fazlasını içtiğim de oluyor hele bugün :) Ama utanıyorum söylemeye inan.

şimdi akşam yemeginden sonra fındıklı küçük kurabiye
1saat uzay yürüyüşü yaptım
şimdieportakaltarçın biceviz yaptım yedim 2ile 2,5litre arası su içtim

sağlıklı , mutlu, huzurlu, neşeli , tüm iyilik ve güzelliğe dair duyguların yaşandığı çok güzel bir gün olması dileğimle arkadaşlar
sabah sabah kendimi çok enerjik sağlıklı mutlu huzurlu gönlü şen hissediyorum inşallah gün boyu, hafta boyu ,ay boyu, yıl boyu sürer

bir de bugün burada hava o kadar soğukki okullar tam zamanında tatil olmuş diyorum sıcacık evimde oğluşlarımla vakit geçirmek gibisi yok
Rabbim evi barkı olmayanlara , yiyeceği ,içeceği , yakacağı ,sağlığı olmayanlara tüm darda kalmışlara bunalmışlara ,kendini çaresizlik içerisinde kalmış hisseden kullarına rahmet ve merhamet eylesin , sabırlar ve çıkış kapısı ihsan eylesin İNŞALLAH AMİN.

sokakta yaşayan hayvanlara da elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar balkonumuza kuşlar için su ve yem koyalım. çöplere yiyecek artıklarını poşetlerin ağzı açık olarak farklı bir poşette koyalım ki kediler ,köpekler de nasiplensinler

Son düzenleme:

Günaydın sevgi pıtırcığı...
ne güzel güne böyle başlamak... okuyunca ben de pır pır oldum valla...

afiyet olsun canım çöpe giden birşey yok
durmak yok azim ve sabırla aynen yola devam bugün ise yepyeni birgün
sabah tostun da harika
öğlen böreği de fazla kaçırmamışsın
sadece akşam makarna idiyse madem tek yiyecek makarnayı 5-6 yk yiyip 4-5 kaşık yoğurt
1-2 domates 1 salatalık 1-2 biber ya da havuç- turp salatası yapıp 6-7 kaşık yiyerek fevkalede durumu kurtarabilirdin. böylece hem ölçülü ve de dengeli bir şekilde makarna yemiş olabilirdin.

ya da kahvaltı tarzı yapabilirdin umarım anlatabilmişimdir canımcım kolaylıklar dilerim.
bugünün yeni bir fırsat olduğunu aklından çıkarma canım

Günaydın sevgi pıtırcığı...
ne güzel güne böyle başlamak... okuyunca ben de pır pır oldum valla...

günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
demek sevgi pıtırcığı çok hoş ve sevgi dolu bir benzetme olmuş çok teşekkür ederim
ne mutlu içimdeki enerjimi dışarıya vurup karşı tarafa geçirebilmişsem
evet ya hep içimiz sevinçle pır pır etsin
mutlu huzurlu bir gün diliyorum uşak semalarından istanbul semalarına doğru süzülen

Son düzenleme:
sabah kalkınca yediklerim ve içtiklerim.
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1kuru incir
500 ml ılık su

ben artık sabahları evde yemek yemeğe karar verdim...
10 dakika erken kalktım..
ve 6 yk nesfit yarım bardak süt
sabah kahvaltım.
hoşuma gitti mi hayır tabi ki..
hatta geçen gün demiştim yiyemem hiç diye
zorladım biraz yedim işte
şimdi de bir bardak çay içiyorum...

Haftaiçi sabahları kahvaltı kısmını böyle yapsam sizce iyi mi kötü mü olur kızlar...
cuma, cumartesi,pazar da evdeyim...
3 gün de kahvaltı yaparım en gerçeğinden :))

famircim zümrem günaydın nasılsın?
Ankara'da havalar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…