10 dkda kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum canımcım,sabah 7:15 gibi uyanırım 7:45de evden çıkarım.benimde yarım saat sürüyor işte.
ycl yaşın kaç ?
boyun kaç ?
Ben de 7 de uyanıyorum.. 7:45 de evden çıkıyorum.. ama kahvaltıya vakit kalmıyor..
Ağırım anacım ben..
Bide bebe faktörü var..
sabah onun yumurtasını pişiriyorum.. peynirini ve mamasını hazırlıyorum ki uyanınca annem kolay hazırlasın..
yaş 34
Boy 157
Günaydın arkadaşlarbugün benim doğum günümmmmm bugün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum 23 yaşına girdim
kahvaltı menümü yazayım ;
kalkınca bir bardak ılık su
2 tane siyah kayısı
1 kk az yağlı beyaz peynir
2 ince dilim kızarmış kepek ekmeği
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
herkse afiyet olsun
famircim senin ilk diyet yapışın mı
yoksa önceden hiç yaptın mı ?
mesela benim bu ikinci diyet yapışım hayatımda
2007 de küçük oğlumun doğumundan sonra 1 yılda 11-13 kg vermiştim.sonra sporu bıraktım almadım geri lakin okuldaki çıtır simitler ve de abur cuburlar yok mu 7 kg gerii aldım ama o da 1 yıl içinde oldu pat diye değil.
şimdi geçen yaz başında kilo vermeye karar verdim sonuç şimdiki durum.
inşallah bunu bir aksilik olmazsa Rabbimin iizini ve inayetiyle ömrümün sonuna kadar korumayı istiyorum artık hayırlısı diyorum.
Ben de 7 de uyanıyorum.. 7:45 de evden çıkıyorum.. ama kahvaltıya vakit kalmıyor..
Ağırım anacım ben..
Bide bebe faktörü var..
sabah onun yumurtasını pişiriyorum.. peynirini ve mamasını hazırlıyorum ki uyanınca annem kolay hazırlasın..
yaş 34
Boy 157
ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum alıyorum veriyorum,detokslar yapıyorum sağlıksız diyetlerim çok oldu.nişanlıyken 52 kiloydum 36 beden giyiyordum ama hala diyet yapıyordum düşün yani,boyumda 1,64!doğumdan sonra verilen 20-30 kiloyada inanmıyorum ben yani zaten doğum yapında kilona bağlı olarak 5-10 kiloyu otomatik olarak doğumdan hemen sonra veriyorsun,emziriyorsan toparlanman kilo vermende kolayoluyor ben zaten emzirmeyi kestikten sonra almaya başladım.75 kilo ile dğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloydum sonra 63 kiloya kadar düştüm yani 12 kilomu vermiş oldum yok böyle bişey
mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni yaşının sağlık mutluluk huzur ve de senin için hayırlı olan tüm güzelliklere erişmende vesile olmasını dilerim . bu yıl hem fit bir çıtır olmanı varsa da içinden geçen tüm güzel dileklerinin karşına çıkmasını dilerim canım
Günaydın arkadaşlarbugün benim doğum günümmmmm bugün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum 23 yaşına girdim
2 tane siyah kayısı
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
herkse afiyet olsun
yaşımız aynıymış ben de 1977 modelim
afiyet olsun balım az bişey benim menüye benziyoakşam yemeği: 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık bulgur 1 kepçe tarhana çorbası yeşilsalata yarım bardak yoğurt ve 4 kaşık yeşilfasulye
afiyet olsun farmasi500 ml su içtim
10 kuru üzüm
5 sarı leblebi yedim
nerudacığım hoşgeldin canım.tatilde kaçırmaman güzel birşey ufak tefek şekerlerdende birşey olmaz hergünmü kaçırıyoruz sanki arada olacak kaçamakKızlaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim napıyosunuuuuz nasılsııııınıııııız sizleri hernekadar ara ara uğramış olsam da çokk özeldimmmm:13:
Özet geçeyim hemen hemen hiçç kaçamak yapmadım haftasonu yalnızca 6 adet zeytin tanesi kadar içi prinç patlaklı draje yedimbir antep ziyareti için olldukça hafif bir kaçamak oldu ayrıca bunları da bir anda yemedim 3 gün 2şer tane yedim bunun dışında normal düzenimde yemekler yedim aralarımı yaptım 2,5-3lt suyumu içtim, bugün de geldiğim saat öğle yemeğine yakındı çokk acıkmıştım o yüzden öğlen 1 sokak simidi yedim:26: bugün yoldan gel yerleş faland erken biraz düzensiz oldu akşam zaten karbonhidrat yemem ama öğlen simit yedim artık akşam tarhana çorbası,salata falan yemeği planlıyorum, yarından itibaren de normal sağlıklı beslenme düzenime dönücem inşallah
Geçen hafta pazartesi,salı ve perşembe 1 er saat koşu bandında yürüdüm ayrıca cuma-cumartesi ve pazarda hergün 2-3 saat avme dolaştım yürüdüm bol bol...Yarından itibaren leslie,koşu bandı,uzay yolculuğu serüvenlerim başlıyacak inşallah
Szileri de okudum afiyet olsun herkese yola devam ediyor,biraz bakıcam bakalım başka neler var öpüyorum herkesi,akşam menümü yazarım yine hepinize öpücüklerrrrr
Fazlalıklara elvedaaaaaaaaaaaaaaa:13: :13:
afiyet olsun canım.ama her söylenen bakacak olursak işimiz zor valla fazlada yüklenme derim canım kahveye zararınıda unutmaMerhaba,
arada bir ayva yedim.
öğle yemeği olarak 2 kepçe lahana çorbası ve sabahtan kızımdan kalan 1 haşlanmış yumurta yedim.
Akşam sarımsaklı yoğurtlu brüksel lahanası yiyeceğim.
günde en az 4 su içiyorum zaten.
profesyonel bir sporcunun uyarısıyla, her spordan 10 dakika evvel 2 yudum çok koyu kahveyi içiyorum. selüit mevzunusun farkındayım ancak kahve spor yaparken metabolizmayı çokk hızlandırıp daha çok ter atmamızı sağlıyormuş. bunu deneyerek farkettim 2 gündür.
afiyet olsun canımmerhaba arkadaslar,bugün hic ugrayamadim,isteydim(
tüm gün yediklerim
sabah:700 ml su
1,5 dilim tam tahilli ekmek
3 yesil zeytin
2 yk yagsiz lor peyniri
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber sögüs
ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk omlet
Ögle: 2 kepce yagsiz tarhana corbasi
3 köfte kadar haslanmis tavuk gögsü
salatalik,havuc sögüs
Ekmek Yemedim
ara:1 mandalina
salatalik,havuc,biber dilimleri
aksam:
1 biber dolmasi(ekstra yag koymadim-bulgurlu)
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
karisik salata(yagsiz-tuzsuz)
spor bugün yapamadim,yarinda yapamayacagim cünkü tüm gün calisacagim.Aksama kadar ayakta old. icin pilim bitmis oluyor(
simdiye kadar 2,2 lt su ictim,500 ml daha icerim.%00 ml de yesil cay ictim.
aksam arada ne yerim simdilik bilmiyorum,yazarim arkadaslar.Herkese keyifli aksamlar diliyorum
Nerudacim hosgeldin canim:))))simdi diger haberlerden haberdar olmak icin gecmise göz atayim biraz.
menü güzel afiyet olsunkızlarrr kocişim geldi akşam yemeğimi yazıp size veda edeyim.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 tane etli yaprak sarma
1 tane mercimekli köfte
1 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
salata
pilates topumda gelmiş kargodan hemen onuda açayım.yarın görürşüz öpütmmm hepiniziziiiiiiii
afiyet olsun farmasi
akşam menüm
1 kepçe yeşil mercimek
2 yk yoğurt
4 adet yaprak sarması
yemekten sonra 1 kk büyüklüğünde elmalı kurabiye
canım kalori durumunu bilmiyorum ama bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe eşdeğerTarhana çorbasının kalori durumu nedir?sizler burda tarhana dedikçe canım çekti..
canım 2 avuç leblebi çok değilmi:26:evetgelleim ögleden sonra 2ara yaptım birinde elma
2,3saat sonrda 2avuç leblebi
akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata
canım hoşgeldin yediklerin fazla evet bizim listeleri okursan biraz neyi nasıl yapacağını öğrenirsin yaparsın ona görebenimde acil kilo vermem lazım ya
bugün yediklerimi yazayıma yorum yapın çokmu yediğim hakkında :S
sabah
bir dilim ekmeği tahin pekmeze batırarak yedim
öğlen
5 dilim (zeytinli,sucuklu,yumurtalı,kaşar peynirli,domatesli)ekmek yedim (fırında pişmiş)
saat 5 gibi 3 adet tatbeni biskivüsü yedim
akşam yemeğinde ise bi tabaktan biraz az barbunya yemeği yedim yanında sanırım 2 dilimdi ekmek yedim (bu arada ekmekler beyaz normal ekmek)
şu anda 60,5 kiloyum boyum 1.53 sanırım
18 yaşındayım
geçen sene 46 kiloydum
anti depresan ve prozac haplarını kullanıyorum bide guatır ilacım var
sanırım onlarında kilo almamda baya bir katkısı oldu...
yardımlarınızı bekliyorum kızlar... :2:
ycl canım sakın bozma beslenmeni kaçamak yaptım diye.evet fazla olmuş ama bikereden bişey olmaz bugün dengelersin sende üzülme tatlım devam et sen yineiyi akşamlar kızlar..
gene yazamadım bu saate kadar...
bugünkü kadar kötü menüm olamazdı herhalde..
ben en baştan yazayım bugünü..
sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
çay
bunu saat 9:30 gibi yediğimden ara yapamadım
öğlen yemekhanenin azizliğine uğrayıp mecburen
peynirli börek 2 kk kadar
sonra 5 te yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi
akşam evde yemek yoktu oğlumda çok huysuzdu bişi yapamadım
en kolayından makarna yaptık
yağsız yoğurtlu makarna yedim
1 tabak
az önce de bi kare bitter çikolata attım ağzıma
offf offfff
1 haftalık diyet çöpe gitti resmen ya...
hoşgeldin canımselam kızlar..baktım ki vitrinlerdeki elbiseler,mini etekler,şortlar birbirinden güzel ama ben giyemiyorum;özgüvenimi kaybetmeye ve kendimi mutsuz hissetmeye başladım "bu böyle gitmez!" diyerek kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ve aranıza katıldım.tek başına diyet yapmak zor oluyor umarım birlikten kuvvet doğar...
canım fazla geç saate bırakma yediklerinişimdi akşam yemeginden sonra fındıklı küçük kurabiye
1saat uzay yürüyüşü yaptım
şimdieportakaltarçın biceviz yaptım yedim 2ile 2,5litre arası su içtim
canım arada yap nesfitle bence bende arada yiyorum nesfiti bence normal kahvaltı yapmaya çalış daha iyi olurben artık sabahları evde yemek yemeğe karar verdim...
10 dakika erken kalktım..
ve 6 yk nesfit yarım bardak süt
sabah kahvaltım.
hoşuma gitti mi hayır tabi ki..
hatta geçen gün demiştim yiyemem hiç diye
zorladım biraz yedim işte
şimdi de bir bardak çay içiyorum...
Haftaiçi sabahları kahvaltı kısmını böyle yapsam sizce iyi mi kötü mü olur kızlar...
cuma, cumartesi,pazar da evdeyim...
3 gün de kahvaltı yaparım en gerçeğinden :))
famircim akşam saat 6 da işyerinden çıkıyorum.6:45 yada 6:50 de evde oluyorum.10-15 dk yemeği hazırlayıp yiyorum.günlük 7 dilim ekmek hakkım ve 2 su bardağı süt yada yoğurt hakkım var canım.ben ekmeğin hepsini yemiyorum.genelde günlük 3 yada 4 dilim oluyor geri kalan 2 yada 3 dilim ekmeğimi pilav olarak değerlendiriyorum.öğlen yoğurt yada ayran yapıp içiyorum akşam yemeğinde yemiyorum yemekten bir iki saat sonra bir su bardağı tarçınlı süt olarak içiyorum.günlük meyve hakkım 4 porsiyon.öğleden önceki ara bir öğledeen sonraki ara bir ve akşam ara 2 porsiyon yiyorum diyetisyenim söylemişti.şişkinlik olmuyor canım inan bana zaten arka arkaya yemiyorum hepsini saat farkları var arada şişkinlik olsa zaten hergün yemem canım çünkü bu beslenme tarzımdan önce herşeyi çok yiyip ve arkası arkasına yediğim için şişkinliği ve sindirim zorluğunun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum canım çok yaşadım daha öncedenafiyet olsun canımm,akşam geç yemek yiyenlerdensin sende sanırım bu nedenle pilav ve ekmek bana göre fazla en azından biri olmalıydı diye düşünüyorum,akşamda hem süt,hem elma, hem mandalina fazla gibi ya meyveleri yada sütü tercih etmek gerekmezmiydi,önemli olan mideni boş bırakmamak çünkü bunlarala bayağı bir şişkinlik olmuştur
teşekkür ederim farmasimerhaba hayırlı sabahlar canım kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun diyorum
2 tane siyah kayısı
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
herkse afiyet olsun
herkeze günaydın hanımlar sorun var yine galiba akşam ve sabah menümü yazdım ama tam gönderecem net gitti artık tekrar yazayım
akşam menü saat 7 de
bir kepçe tarhana çorbası
6 yk mantar sote
3 yk bulgur pilavı
3 tane küçük salatalık turşusu
salata
bir dilim tam tahıllı ekmek
saat 9 da bir su bardağı yarım yağlı tarçınlı süt
saat 10 da bir tane elma bir tane mandalina
sabah 7:20 de bir bardak ılık su
7:30 kahvaltı
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
bir tane yumurta
2 tane lıght krem peynir
bir tane çavdar ekmeği
şimdide ılık su içiyorum bir kupa
anladım canım kişisel tercihler tabi beslenmemizde mutlaka etkili
o zaman hiç kahvaltı yapmadan güne başlamaktan yüzbin kat güzel afiyet olsun canım .
ben de reçel değil de güvenilir köy eşrafından aldığımız pekmezi ve de eşimin sorumlu müdürlüğünü üstlendiği yöremizin hilesiz hurdasız balını tüketiyorum. yoksa piyasan güvenip de yemeye bin cesaret lazım.
ben ilçede yaşadığım için biraz daha şanslıyım zümrem köy pazarı kurulur burda normal pazarda köylü kardeşlerimizin ürettiklerini getirdikleri sattıkları yerler de var hem sağlıklı hem daha ucuz o yönüyle de havası temiz insanları temiz suyu temiz gıdası temiz ilçemi çok seviyorum
2 tane siyah kayısı
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
herkse afiyet olsun
ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum alıyorum veriyorum,detokslar yapıyorum sağlıksız diyetlerim çok oldu.nişanlıyken 52 kiloydum 36 beden giyiyordum ama hala diyet yapıyordum düşün yani,boyumda 1,64!doğumdan sonra verilen 20-30 kiloyada inanmıyorum ben yani zaten doğum yapında kilona bağlı olarak 5-10 kiloyu otomatik olarak doğumdan hemen sonra veriyorsun,emziriyorsan toparlanman kilo vermende kolayoluyor ben zaten emzirmeyi kestikten sonra almaya başladım.75 kilo ile dğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloydum sonra 63 kiloya kadar düştüm yani 12 kilomu vermiş oldum yok böyle bişey
günaydın priene hoşgeldinnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmmmm hayırlı huzurlu mutlu bir gün dileğimle seni de görünce merhaba demek istedim artık bana pc başından kalkma ve de kahvaltı yapma vakti geldi görüşmek dileğiyle kızlar çok çok öpüyorum hepinizi
Allah'a emanet olun canlar
Günaydın Arkadaşlar, ben her zaman ki gibi suyla başladım güne, ve bir kase kelogs ile şekersiz çay ile devam ediyorum:)Arada meyve yiyeceğim 1 yeşil elma ve Ayva.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?