60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 dkda kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum canımcım,sabah 7:15 gibi uyanırım 7:45de evden çıkarım.benimde yarım saat sürüyor işte.

Ben de 7 de uyanıyorum.. 7:45 de evden çıkıyorum.. ama kahvaltıya vakit kalmıyor..
Ağırım anacım ben..
Bide bebe faktörü var..
sabah onun yumurtasını pişiriyorum.. peynirini ve mamasını hazırlıyorum ki uyanınca annem kolay hazırlasın..

ycl yaşın kaç ?
boyun kaç ?

yaş 34
Boy 157

famircim senin ilk diyet yapışın mı
yoksa önceden hiç yaptın mı ?

mesela benim bu ikinci diyet yapışım hayatımda
2007 de küçük oğlumun doğumundan sonra 1 yılda 11-13 kg vermiştim.sonra sporu bıraktım almadım geri lakin okuldaki çıtır simitler ve de abur cuburlar yok mu 7 kg gerii aldım ama o da 1 yıl içinde oldu pat diye değil.
şimdi geçen yaz başında kilo vermeye karar verdim sonuç şimdiki durum.
inşallah bunu bir aksilik olmazsa Rabbimin iizini ve inayetiyle ömrümün sonuna kadar korumayı istiyorum artık hayırlısı diyorum.

onun yanında bir tanede kendine çıkar yumurta haşla,peynirni hazırlaken bir parçada kendine.yada akşamdan hazırla küçük bir tabağa kor yiyeceklerini ben bazen öğle yapıyorum küçük kapaklı bir tabağa zeytin,peynir,yeşillik koyuyorum en kötü bir dlm ekmekle onu yiyorum çabucak,hızlı yemek hoş değil ama napalım mecburiyetten

Günaydın arkadaşlar bugün benim doğum günümmmmm bugün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum 23 yaşına girdim

kahvaltı menümü yazayım ;
kalkınca bir bardak ılık su
2 tane siyah kayısı

1 kk az yağlı beyaz peynir
2 ince dilim kızarmış kepek ekmeği
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur

herkse afiyet olsun

Son düzenleme:
Pilates yapan arkadaşlar sizlerin boylarında uzama oldu mu :44: benimki 1 cm uzamış çok da olmadı başlayalı ama şaşırdım bugün ebruyla pilates yapıcam bakalım 1.67 boyum uzun vadede pilates sayesinde 1.70 olabilir miyim ki

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni yaşının sağlık mutluluk huzur ve de senin için hayırlı olan tüm güzelliklere erişmende vesile olmasını dilerim . bu yıl hem fit bir çıtır olmanı varsa da içinden geçen tüm güzel dileklerinin karşına çıkmasını dilerim canım

Son düzenleme:

ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum alıyorum veriyorum,detokslar yapıyorum sağlıksız diyetlerim çok oldu.nişanlıyken 52 kiloydum 36 beden giyiyordum ama hala diyet yapıyordum düşün yani,boyumda 1,64!doğumdan sonra verilen 20-30 kiloyada inanmıyorum ben yani zaten doğum yapında kilona bağlı olarak 5-10 kiloyu otomatik olarak doğumdan hemen sonra veriyorsun,emziriyorsan toparlanman kilo vermende kolayoluyor ben zaten emzirmeyi kestikten sonra almaya başladım.75 kilo ile dğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloydum sonra 63 kiloya kadar düştüm yani 12 kilomu vermiş oldum yok böyle bişey

yaşımız aynıymış ben de 1977 modelim

Son düzenleme:

şunun için sordum tatlım acaba sürekli diyet yapan birisisin de metabolizman mı yavaşladıyki acaba diye sordum.
hep okuyoruz ya da duyuyoruz sürekli diyet yapmak metabolizmayı yavaşlatıyor diye vs ya onun için sordum tabi bu arada yaşlarımız da gittikçe artıyor ve de onun da etkisi var hepimiz için tabi...verilmeyecek bir kilon yok senin gider nasipse de gidecek mutlaka sen moralini bozma canını sıkma .
istersen uzman bir doktora gidip test tahlil de isteyebilirsin durumu anlatıp ve yola bir uzman yardımıyla da devam edebilirsin canım ne dersin ?

Çok teşekkür ederim farmasicim güzel dileklerin için sağol

Doğum günün kutlu olsun...

yaşımız aynıymış ben de 1977 modelim

ben senden büyüğüm ben 76 modelim...
Ama ağustosda yolun yarısını bitireceğim...

günaydın priene hoşgeldinnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmmmm hayırlı huzurlu mutlu bir gün dileğimle seni de görünce merhaba demek istedim artık bana pc başından kalkma ve de kahvaltı yapma vakti geldi görüşmek dileğiyle kızlar çok çok öpüyorum hepinizi
Allah'a emanet olun canlar

akşam yemeği: 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık bulgur 1 kepçe tarhana çorbası yeşilsalata yarım bardak yoğurt ve 4 kaşık yeşilfasulye
afiyet olsun balım az bişey benim menüye benziyo
500 ml su içtim
10 kuru üzüm
5 sarı leblebi yedim
afiyet olsun farmasi
nerudacığım hoşgeldin canım.tatilde kaçırmaman güzel birşey ufak tefek şekerlerdende birşey olmaz hergünmü kaçırıyoruz sanki arada olacak kaçamak
afiyet olsun canım.ama her söylenen bakacak olursak işimiz zor valla fazlada yüklenme derim canım kahveye zararınıda unutma
afiyet olsun canım
menü güzel afiyet olsun

akşam menüm

1 kepçe yeşil mercimek
2 yk yoğurt
4 adet yaprak sarması

yemekten sonra 1 kk büyüklüğünde elmalı kurabiye
afiyet olsun farmasi
Tarhana çorbasının kalori durumu nedir?sizler burda tarhana dedikçe canım çekti..
canım kalori durumunu bilmiyorum ama bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe eşdeğer
evetgelleim ögleden sonra 2ara yaptım birinde elma
2,3saat sonrda 2avuç leblebi
akşam yemgi
3yk ıspanak
2ykbulgur
2yk yogurt
bol salata
canım 2 avuç leblebi çok değilmi:26:
canım hoşgeldin yediklerin fazla evet bizim listeleri okursan biraz neyi nasıl yapacağını öğrenirsin yaparsın ona göre
ycl canım sakın bozma beslenmeni kaçamak yaptım diye.evet fazla olmuş ama bikereden bişey olmaz bugün dengelersin sende üzülme tatlım devam et sen yine
hoşgeldin canım
şimdi akşam yemeginden sonra fındıklı küçük kurabiye
1saat uzay yürüyüşü yaptım
şimdieportakaltarçın biceviz yaptım yedim 2ile 2,5litre arası su içtim
canım fazla geç saate bırakma yediklerini
canım arada yap nesfitle bence bende arada yiyorum nesfiti bence normal kahvaltı yapmaya çalış daha iyi olur
famircim akşam saat 6 da işyerinden çıkıyorum.6:45 yada 6:50 de evde oluyorum.10-15 dk yemeği hazırlayıp yiyorum.günlük 7 dilim ekmek hakkım ve 2 su bardağı süt yada yoğurt hakkım var canım.ben ekmeğin hepsini yemiyorum.genelde günlük 3 yada 4 dilim oluyor geri kalan 2 yada 3 dilim ekmeğimi pilav olarak değerlendiriyorum.öğlen yoğurt yada ayran yapıp içiyorum akşam yemeğinde yemiyorum yemekten bir iki saat sonra bir su bardağı tarçınlı süt olarak içiyorum.günlük meyve hakkım 4 porsiyon.öğleden önceki ara bir öğledeen sonraki ara bir ve akşam ara 2 porsiyon yiyorum diyetisyenim söylemişti.şişkinlik olmuyor canım inan bana zaten arka arkaya yemiyorum hepsini saat farkları var arada şişkinlik olsa zaten hergün yemem canım çünkü bu beslenme tarzımdan önce herşeyi çok yiyip ve arkası arkasına yediğim için şişkinliği ve sindirim zorluğunun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum canım çok yaşadım daha önceden
merhaba hayırlı sabahlar canım kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun diyorum
teşekkür ederim farmasi

başta sağlık,huzurlu mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle canım doğum günün kutlu olsun
menüde güzel afiyet olsun

Günaydın herkese,
Ne güzel bir gün, kardeşim geliyor
Beraber yeşil çay ritüellerimiz olur onunla.İnşallah fazla kaçamak yapmam.

Dün akşam bir tabak dolusu bulgurlu ıspanak yedim.
Üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
3 lokma ekmek yedim sadece.

2 gündür akşamları ekmek yememeye başladım.

Sabah;
Geç uyandığım için 1 bardak sütle 8 yk nesfit,kuru meyvalı müsli,yulaf ezmesi karışımı yedim.
İçine 1 yk keçiboynuzu pekmezi koydum ama sonuna doğru çok tatlı geldi.
Şimdi ağzıma 1 parça peynir atacağım.Yeşil çayımı da hazırlayayım.

Akşam ekmek fazladan olmuş sanki.Kahvaltın süper afiyet olsun.

Ne güzel. Ben de pazara gitmeye bayılırım. Kendi ürünlerini satanlardan almaya da...

Mutlu yıllar.
Seneye doğum gününü kutlarken incecik ve çok sağlıklı bir genç kız olmanı diliyorum.Yani yakında olacaksın aslında ama o tarihe kadar da korumuş olacaksın :)

52 iken neyine diyet yapıyordun yahu?
Ben de 20 kilo aldım hamilelikte.80 kg civarıydım.
Doğumdan çıkınca 6-7 kilo gitmişti.
5 kilo kadar da 2 hafta içinde kendiliğinden gitti.
69 u kendiliğinden gördüm. Geçen yıl dikkat ederek 62,2 ye düştüm.
Bırakınca 64 oldum.Aylarca bir şey yapmadım.
Buradayken 64 le başladım.
59 hamile kaldığım kilo.Ama fazlaydı bana.Hem şimdi 59 olunca da göbeğim gitmemiş olacak.Pilatese ve kilo vermeye devam yani.

Famir, günlük taze sebze ve sebze yemeği tüketimin nasıl ?Belki salata miktarını falan arttırman metabolizmanı hızlandırır.

Günaydın Arkadaşlar, ben her zaman ki gibi suyla başladım güne, ve bir kase kelogs ile şekersiz çay ile devam ediyorum:)Arada meyve yiyeceğim 1 yeşil elma ve Ayva.

herkese merhabalar
kızlar aklım burda ama işte pc bana kalmadığı için giremiyorum bide dışarda falan oluyoruz ondan da kaynaklanıyo tabi
yediklerime dikkat ediyorum, ayrıca dün canlı canlı pilates yaptım bugün de yapıcam inşallah :))

aklım sizde, ara ara uğramaya çalışıcam, beni özleyin anacım

hepinizi öpüyorum

Günaydın farmasi :)
Sevgi kelebeği seni :)
Çocukların uyanmasını bekledin herhalde kahvaltı için.

günaydın kızlar

kahvaltım: 1 kivi 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 yumurta dpmates yeşilbiber

kahvaltıdan sonra salonu sildim evi topladım
koşu bandında 45 dakika tempolu yürüdüm sırtımda sırt çantam vardı içine 6 kilo dumbell koydum öyle yaptm. hep aynı düzene vücut alışı değişiklik yapıyorum böyle arada iyi oluyo. bugün streç günü olduğu için pilateste yapacağım. koşudan sonrada kasları uzatmak için iyi oluyo streç

günaydın kızlaaaarrr
kahvaltımı yazayım pilates başlayana kadar geçmişi okuyayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekemek
1kk peynir,1tk çörek otlu tulum peynir
4 yeşil zeytn
1 çeri domates
2 dal dereotu,2 dal maydonoz
3 tk yoğurt
1 yumurta
1çk acı sos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…