60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun bebişimmm.çok güzel herşeyyy

Sağol canımcım ama leblebi yemedim belki öğle-akşam arası yerim portakal yetti şimdilik:26:

Canım fazla bişey yok ekmeğini çavdar falan alırsın onu yersin onun dışında sroun yok bitki çayları falan içmişsin zaten hatta kahvaltısda maydonoz falan yeşillik olsa daha da süper olur bence

afiyet olsun canımcımmmmm,sende yumurta yemeyenlerdensin demekki ,kim yumurta yemiş yememiş onlara bakıyorum şimdi:82:katil kim onu arıyorummmm

yoooooooo hayııııııııııııııııııııııııır ben yumruta yerim ama haftada 3 kez falan ve yumurta yerken 1kk peynir yiyiorum yağsız beyaz ya da 1 tane lıght üçgen yumurta yemiyosam da 2kk yağsız beyaz ya da 2 lıght üçgen ama 2sini de yiyiorum yani bir arada bu ölçülerde

çok güzel canım afiyet olsun

Yersin yersin diyabetik baklava yapıyor güllüoğlu çok istersen yersin hugocukcuğum herşeyin çaresi var onlar da yapıyor malum antepte de baklava sever şeker hastası çokk dikkat edenler de yiyor ondan ama ben zaten baklava falan pek sevmem ama çokk alternatifim oldu mesela misafirliğe gittik bir tandığımıza kahvaltı azırlamıştı börek falan vardı ama ben çavdar ekmeğimi götürdüm yanımda ondan yedim normal peynirle yeşillikle falan 1 çatal kebbat reçeli aldm sadece kendisi yapmış tadına bakmam gerekti okadar (kebbat trunçgillerden belki birlirsin) ama kebaptı, başka tatlılardı falan yemedim bizim çokk şeker şubemiz var avmde toplamda 4 günde 6 tane fındık büyüklüğünde draje yedim içi prinç patlaklı okadar

canım kıymalı karnabaharda yersin yoğurt ve salatada yersin neden yemiyosunki karnabaharı anlamadım eğer salatayla yoğurt olursa öğleden sonra acıkırsın

bencede yanında 1 dlm kepek ekmeği ile süper olur sebze yemeği işte mis gibi,karnıbaharı sevmiyor olabilir belkide

karnabaharı değil kıymayı sevmiyorum..
Ben hiç et yemiyorum kızlar.. etin kokusu bile yetiyor midemi bulandırmaya...
o yüzden de aç kalacağım sanırım...
fırın makarna varmış bide.. Onu hiç yememem lazım zaten...
Biraz geç oldu cevap ama kusura bakmayın..

et yemeyenler protein almak için mutlaka bişeyler yapmalı. vejeteryansın galiba. bi arkadaşım var o da et yemez ama doktoru ona kapsül şeklinde bişeyler vermiş onları içer hergün. sadece yumurta peynirdeki diğer şeylerdeki protein kas gelişimi için yetersiz hayvansal proteinde lazım ama madem yiyemiyosun bi doktora danış istersen protein az gelirse kasların gider

heeee varsa pekmezli baklava yerim. tahin pekmezlide olur

demek öleydi demek benm nickimi yazmakta zorlanıodunuz ve bunu bana çaktırmadınız.kalbimden en derinden yaralandım şimdiiiikız şişşştt valla yerim sizi haaa..yazamıosanız başka bişi bulalaım ozman dayanamam valla şimdi siz öle zorlana zorlana yazarken ben rehat sıcacık evmde oturamamam

afiyet olsun canım ben müsli tarzı kahvaltıda yiyemeyenlerdenim yesem de asla doymam .
ama ara öğün olarak düşünebilirim

Günaydın Arkadaşlar, ben her zaman ki gibi suyla başladım güne, ve bir kase kelogs ile şekersiz çay ile devam ediyorum:)Arada meyve yiyeceğim 1 yeşil elma ve Ayva.
afiyet olsun canım
hoşgeldin canım iyi olduğunu bilmek güzel
Günaydın farmasi :)
Sevgi kelebeği seni :)
Çocukların uyanmasını bekledin herhalde kahvaltı için.
günaydın canım
aynen öyle oğluşlarımla ağız tadıyla kahvaltı yapmak için onları bekledim
sevgi kelebeği demek çok beğendim aynı güzel düşünceler senin için de geçerli canım.
ben şuna inanırım ben bir aynayım kişi ben de aslında sadece kendini görür. sen kendi sevgi kelebeği oluşunu görmüşsün demek .
seni çok öpüyorum

kahvaltın tek kelimeyle muhteşem hocahanım
günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese
hoşgeldin canım nerelerdesin unutma bizleri sık sık gel
famircim sana önerim yumurtayı hergün sakın yeme evet yumurta tok tutar ama çok da güzel kilo aldırır o açıdan haftada 3 taneyi bence geçmesin. mesela ben haftaiçi sabahları hiç yumurta yemem okula giderken. ama hafta içi öğlenleri başka yemek yoksa canım istemişse olur o da 3 ü sanmıyorum geçmez.
hafta sonları sabah kahvaltımda haşlanmış yumurta varsa diğer kahvaltılıklarla çok güçlü bir kahvaltı yapar öğle ile birleştiririm yani ana öğünü 2 ye düşürürüm o da haftaiçi kadar hareketli olmadığım için kendime özgü aldığım bir önlem işe yaradı mı hem de çok.
omletine gelince uzmanlar bugün kara dediğini ak
ak dediğini kara diyebiliyor tıp dünyasındaki gelişmeler neticesinde .
damak tadı da önemli kaçamak ya da ödül günlerinde tadıyla tuzuyla peyniriyle tek yumurtalı omletini gönlüne göre yap gitsin afiyet olsun:13:bunlar benim öz düşüncelerim.karar senin .dilersen sana hiç yorum da yazmam canım.

şimdilik öyle görünüyor...
kıymalı karnabahar ve makarna varmış yemekte...
salatayı yerim ben sadece..
bide yoğurt alırım..

günaydın canım günaydın neşeli ve de güzel insan herşey gönlünce olsun
evet hareket şart dedim evde böyle kös kös olmuyor hiç bana göre değil bu ev yaşamı
evimi çok seviyorum ama hareket lazım gezmem dolaşmam sohbet etmem lazım çalışmam lazım :84::84::84:

afiyet olsun canım kahvaltı harika
ara da yapılmış öğlene hazırlanıyorsun maşallah

Son düzenleme:
kızlar mate çayı kullan ama uyku yaptı zayıflarken bitkin düşmek istemiyorum
diğer 50-59da da sordum.
bana lütfen yardımcı olun zayıflarken enerji veren ginerayla kullanabileceğim zayıflama hapı lazım?

zayıflama hapımı yoksa enerji veren hapmı soruyosun anlamadım

Şimdilik bir problem yok canım kaslarımla ilgili ya da başka biryerimle ilgili.. çok şükür yani..
ben bebekken de yememişim yani hiç yemediğimden dolayı vücut alması gereken proteini yediğim baklagillerden falan alıyor sanıyorum..
Yani etten alınacakları bilmiyor benim bünye.. knadırdım ben onu

hamileyken et yemediğim için dr. um çok endişelendi bir sürü bir sürü testler yapıldı..
her seferinde de şaşırdık kaldık..
ama yaş ilerledikçe sorunlar olabilir tabi..
hersene kontrole giriyorum..
bi gün ben de o kapsüllerden içeceğim o kesin hugocuk...

zayıflarken bitkin düşürmeyecek bir hap istiyorum. mate ile zayıfladım ama çalışan kadınım uyku yaptı ve iyi hissetmiyorum.

ilaç değilde canım ben arı poleni alıyorum her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çok iyi geliyo. grip oldum çok kilo verdim toparlanamamıştım ama onu kullanmaya başlayınca hemen toparlandım ayrıca keçiboynuzu pekmezide yiyorum sabahları tahinle karıştırdım 1 çay kaşığı o da iyi geliyo. ama hap ilaç olarak bişey diyemem.

birazdan yemeğe gideceğim menüde
mercimek çorbası
tavuk pane
pilav
salata var
ama ben
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyle yağsını alıcam)
salata
evden ayran yapıp getirdim bir dilimde kepek ekmeği alır yerim pilav yemiyeceğim tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…