bencede yanında 1 dlm kepek ekmeği ile süper olur sebze yemeği işte mis gibi,karnıbaharı sevmiyor olabilir belkide
afiyet olsun bebişimmm.çok güzel herşeyyy
slm kızlar sabah yediklerim 1 ince dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek (beyaz ekmek ama maalesef markete gidemedim)domates 1 bardak cay sekersiz cok tatsız oluyo yaaa zor içtim onudaa yemekten önce 2bardak su ve 1 bardak yesil çay içtim saat 10 da 1 armut yedim sonra dayanamadım bi fincan 3ü1 arada içtim şimdiye kadar yediklerim bu kadar fazla mı az mı bilmiyorum ama
afiyet olsun canımcımmmmm,sende yumurta yemeyenlerdensin demekki ,kim yumurta yemiş yememiş onlara bakıyorum şimdi:82:katil kim onu arıyorummmm
Kızlaar bugün yediklerimmm
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği (normal fırın ekmeğiydi dilimleri biraz daha minik)
2 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık-maydonoz
1 bardak şekersi çay
kahvaltı sonrası yeşil çay kocaman bir kupa
1. ara: 1 portakal yarımçay bardağı beyaz leblebi
antep gibi güzel yemeklerin olduğu baklavanın olduğu yerde yememişsinya süpersin canımbaklavası çok güzelmiş ben yemedim artık zaten yiyememde antebe eskiden olsa gitsek yerdim ama şimdi gitsek yiyemem zaten
canım kıymalı karnabaharda yersin yoğurt ve salatada yersin neden yemiyosunki karnabaharı anlamadım eğer salatayla yoğurt olursa öğleden sonra acıkırsın
bencede yanında 1 dlm kepek ekmeği ile süper olur sebze yemeği işte mis gibi,karnıbaharı sevmiyor olabilir belkide
karnabaharı değil kıymayı sevmiyorum..
Ben hiç et yemiyorum kızlar.. etin kokusu bile yetiyor midemi bulandırmaya...
o yüzden de aç kalacağım sanırım...
fırın makarna varmış bide.. Onu hiç yememem lazım zaten...
Biraz geç oldu cevap ama kusura bakmayın..
Yersin yersin diyabetik baklava yapıyor güllüoğlu çok istersen yersin hugocukcuğum herşeyin çaresi var onlar da yapıyor malum antepte de baklava sever şeker hastası çokk dikkat edenler de yiyor ondanama ben zaten baklava falan pek sevmem ama çokk alternatifim oldu mesela misafirliğe gittik bir tandığımıza kahvaltı azırlamıştı börek falan vardı ama ben çavdar ekmeğimi götürdüm yanımda ondan yedim normal peynirle yeşillikle falan 1 çatal kebbat reçeli aldm sadece kendisi yapmış tadına bakmam gerekti okadar (kebbat trunçgillerden belki birlirsin) ama kebaptı, başka tatlılardı falan yemedim bizim çokk şeker şubemiz var avmde toplamda 4 günde 6 tane fındık büyüklüğünde draje yedim içi prinç patlaklı okadar
canımmmmmmmmmmmmmmmmm,hoşgeldinnnnnntatil güzel geçmiş yazdım okuduklarını,<allah kavuştursun canımcığımmmmm,
bu biraz ikoncan gibi olmuş,hatırlamktada zorlanıyorum şu kalochosliggllinin nicki gibiteleffuzda edemiyorum zaten ben kanka yada kans demeye devam edim iyisimi
nerudacım yazdıklarını yine neruda isimli dosyama kaydettim,sana ve hügoya ait iki dosyam var masaüstündeteşekkür ederim yüreğine,parmakcıklarına sağlık umarım verebilirim biraz daha dikkat edicem sebzeme slatama ama akşamları 1 hafta böyle devam etmek istiyorum en azından birkaç grm motive olama için etkili olacak.çerezleri bende kesiyorum artık evet atıştırma isteğini kesiyor ama artık bi süre sonra oda atıştırmalık oldu akşam sütü saat 9 gibi içip 10 gibi,9.30 gibi yatıyorum yaklaşık 2 haftadır oda etkiliyor olabilir,okula gittğim dönemlerde 10.30u 11 i buluyordu yatmam bu nedenle etkilemiyordu belki ama demekki bu düzende etkilyor olabilir
evet kalanchoe yi öğrenmem ve yazmaya alışmam zaman aldı benim de, sen kanki de canım bana ben arada eser pötürük falan derim bazen konkican bazen çöbelekkk yani benim öyle doğçalmama sevgi sözcüklerim vardır hepsi de sevgi ilgi doludur ondan emin olabilirsin :13:
Valla ben işte çerez yemiyorum leblebi dışında ki o baklagillerden çereze dönmüş bişey yağlı tohum değil fındık-badem gibi onlar da gerek de ben biraz verince başlıyım diyorum onlara,yağım çok diyeşimdi aralarda meyve 2yk yoğurt ya da işte lebebi falan yiyiorum ben akşam da akrbonhidrat yemiyorum en önelisi ve yedikten 3-4 saatsonra yatıyorum son yediğim neyse ondan en az 2 saat sonra yatıyorum yemekten de 4 saat sonra falan geç yiyiorum ama ben geç de yatıyorum yani 7de yiyip 11de yatan var ben de 8- gibi yiyorum ama 2 de falan aytıyorum aynı hesaba geliyo 4 saat geçiriyorum mutlaka yedikten sonra ayrıca ben yumurta yemiyosam 2 kk peynir yumurta yiyosam 1kk peynir yiyiorum sonuçta peynir kalsiyum yumurta protein gibi yani hiç yememk diye bişey olmaz bence ama miktar çok olmasın diye yumurta varsa peyniri yarıya çekiyorum. Gider canım çerezi kes bakalım spor da var gidecek yaniii :13:
Günaydın herkese,
Ne güzel bir gün, kardeşim geliyor
Beraber yeşil çay ritüellerimiz olur onunla.İnşallah fazla kaçamak yapmam.
Dün akşam bir tabak dolusu bulgurlu ıspanak yedim.
Üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
3 lokma ekmek yedim sadece.
2 gündür akşamları ekmek yememeye başladım.
Sabah;
Geç uyandığım için 1 bardak sütle 8 yk nesfit,kuru meyvalı müsli,yulaf ezmesi karışımı yedim.
İçine 1 yk keçiboynuzu pekmezi koydum ama sonuna doğru çok tatlı geldi.
Şimdi ağzıma 1 parça peynir atacağım.Yeşil çayımı da hazırlayayım.
Akşam ekmek fazladan olmuş sanki.Kahvaltın süper afiyet olsun.
Ne güzel. Ben de pazara gitmeye bayılırım. Kendi ürünlerini satanlardan almaya da...
Mutlu yıllar.
Seneye doğum gününü kutlarken incecik ve çok sağlıklı bir genç kız olmanı diliyorum.Yani yakında olacaksın aslında ama o tarihe kadar da korumuş olacaksın :)
52 iken neyine diyet yapıyordun yahu?
Ben de 20 kilo aldım hamilelikte.80 kg civarıydım.
Doğumdan çıkınca 6-7 kilo gitmişti.
5 kilo kadar da 2 hafta içinde kendiliğinden gitti.
69 u kendiliğinden gördüm. Geçen yıl dikkat ederek 62,2 ye düştüm.
Bırakınca 64 oldum.Aylarca bir şey yapmadım.
Buradayken 64 le başladım.
59 hamile kaldığım kilo.Ama fazlaydı bana.Hem şimdi 59 olunca da göbeğim gitmemiş olacak.Pilatese ve kilo vermeye devam yani.
Famir, günlük taze sebze ve sebze yemeği tüketimin nasıl ?Belki salata miktarını falan arttırman metabolizmanı hızlandırır.
afiyet olsun canımGünaydın Arkadaşlar, ben her zaman ki gibi suyla başladım güne, ve bir kase kelogs ile şekersiz çay ile devam ediyorum:)Arada meyve yiyeceğim 1 yeşil elma ve Ayva.
hoşgeldin canım iyi olduğunu bilmek güzelherkese merhabalar
kızlar aklım burda ama işte pc bana kalmadığı için giremiyorum bide dışarda falan oluyoruz ondan da kaynaklanıyo tabi
yediklerime dikkat ediyorum, ayrıca dün canlı canlı pilates yaptım bugün de yapıcam inşallah :))
aklım sizde, ara ara uğramaya çalışıcam, beni özleyin anacım
hepinizi öpüyorum
günaydın canımGünaydın farmasi :)
Sevgi kelebeği seni :)
Çocukların uyanmasını bekledin herhalde kahvaltı için.
kahvaltın tek kelimeyle muhteşem hocahanımgünaydın kızlaaaarrr
kahvaltımı yazayım pilates başlayana kadar geçmişi okuyayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekemek
1kk peynir,1tk çörek otlu tulum peynir
4 yeşil zeytn
1 çeri domates
2 dal dereotu,2 dal maydonoz
3 tk yoğurt
1 yumurta
1çk acı sos
hoşgeldin canım nerelerdesin unutma bizleri sık sık gelgünaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese
famircim sana önerim yumurtayı hergün sakın yeme evet yumurta tok tutar ama çok da güzel kilo aldırır o açıdan haftada 3 taneyi bence geçmesin. mesela ben haftaiçi sabahları hiç yumurta yemem okula giderken. ama hafta içi öğlenleri başka yemek yoksa canım istemişse olur o da 3 ü sanmıyorum geçmez.yumurta haftada 4-5 defa yiyorum snırım onu azaltayım öyleyse haftasonu ynurtasız bir gün düşünemiyorum benim kaçamğımda o olsun napimm,yumurta yanında peynride mi yemicekmişiz,ee omleti nası yapcaz peynirsizzzz
Kızlaaaaaaaaaar hepiciğinize günaydıııııın!!! öpücükkkkk sevgiiiiiiii gönderiyorum bu buzzz gibi istanbul sabahındandilerim içimizdeki sıcaklık evlerimize de yansısın,sevdiklerimizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla dolu bir gün geçirelimmm hafifleyelim kaçamaklar olmasın bol su bol spor sağlıklı beslenme olsunnn fazlalıklar gitsiiiiin gelmesin inşallah canımcımlarımmmm :13:
özelmeeemiiiiii özlüyoruzzz tabiiii kiii:13: ama özletme balım arada ses ver böyle
Nice yıllaraaaaaaa:13::13: herşeyin gönlünce olduğu,kıymet bilenlerle,kıymeti bilineceklerle karşılaştığın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sanaaaa
Kahvaltı da gayet güzel bence afiyet olsun arkası da böyle sağlıklı güzel gelsin inşallah
Nugyacığım afiyet olsun zengin bir liste valla süper sen zaten açıklamaları yazmışsın ekmek v.s konusunda ben de günde toplam 3-4 dilim ekmek yiyiorumama pilav yersem bu 3-4 den düşüyorum onu da ama yetiyo bünye meselesi tabii sonuçta veriyoruz önemli olan da bu dimisağlıkla arkası gelsin hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah
Canıııııııııııım konkicannnnn(kankinin ben versiyonu) hoşbulduuk nasılsıııın biraz üzgünmüşsün yazmıştım sana okudun mu bilmem bak ben bilmiyodum senin boyun da 1.64 müş maşallah canıbenim sen boşver başka tartıları dijitallerde 2-3 yılda ya da pilinden falan kafayı yiyio netice de evdekinde 69-70 gibiyken şimdi 65 falan görünüyosan vermişsin demektir bir de kıyafetler falan da hissettririr sana ben ce famircim senin öğle yemeklerinde bi fazlalık yok o yediğin et nekadar allah aşkına ben de hergün etli sebze falan yiyiorum senin gibi 2-3 yk (senin değiminle çk ) ve akşam geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum okadara ama gün içinde karbonhidrathakkımı tamamlıyorum akşam sebze -yoğurt-çorba yiyiorum genelde ve salata ama öğlen etimi,ekmeğimi,sebzemi ne varsa yiyiorum yani çok da azaltma ama bence çerezi ya sabah-öğle aranda ye -5-6 tane ya da istersen bir süre yemem ben sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak 60 olana kadar yemeyi düşünmüyorum,yağ oranım çok çünkü fazlam çok bi 60 olayım çerez az az yerim günde 5-6 tane ve platese başlıycam 60 olunca inşallah ama en önemlisi stres yapma canım az yiyiosun spor yapıyosun vericeksin yani bünyen yavaş veriyor demek ama veriyosun bence başka tartılara takılma ya evine yeni bir tartı al ya da eski tartında kontrol et sonuçta başta 69-70ken şimdi 65 göteriyo diyosun demek ki veriyosun bak önceden de sabıkalısın zaten sen kilo vermeyi takıntı yapmışsın daha önce ben de öyleydim yanlışdiyetler v.s öyle olunca insan verse de vermiyomuş gibi falan hissediyo yok öyle bişey tartın öyeyken böyle gösteriyosa vermişsindir demek takma bukadar ya da al yeni bi tartı mantıken şöyle bak az yiyiosun spor var azim var sabır var demek ki gidecekler hiçbir emek karşılıksız kalmaz mükafatını alacaksın alacağız bu sabrımızın merak etme ve bence akşam da yine yoğurdunu flan ye bi kepçe çorbanı hiç hayatın boyunca sadece akşamları salata yiyemezsin bu defa da en ufak bir artıda kilo alırsın boşver yani karbonhidrat yemem mesela akşam ama sebze yemeği yemen lazım senin yeşil sebze ıspanak falan bol yeşil salata sebze artır birazzz sabır canımmm gidecek hepsi fazlalıklarınnn :13:
aminn farmasiciğiiiim
OOO bir platescimiz daha oldu maşallah evde olunca sporla dengeliyosunbakıyorummmaşallah farmsiciiim kahvaltı da süper afiyet olsun
Ben de haftada 3 kez falan yiyorum yumurta gün aşırı bazen senin gibi 2 günde bir falan ama haftada 3 oluyodur
Canımm biz de seni öpüyoruzzzzherşey yolundadır umarımm öpücükleeer:13:
Canım yaz yazmayınca düzen şaşıyo kesinlikle neyi neadar yiyiosun görmek için çok büyük avantaj yazmak
:13::13:
şimdilik öyle görünüyor...
kıymalı karnabahar ve makarna varmış yemekte...
salatayı yerim ben sadece..
bide yoğurt alırım..
Kızlaar bugün yediklerimmm
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği (normal fırın ekmeğiydi dilimleri biraz daha minik)
2 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık-maydonoz
1 bardak şekersi çay
kahvaltı sonrası yeşil çay kocaman bir kupa
1. ara: 1 portakal yarımçay bardağı beyaz leblebi
kızlar mate çayı kullan ama uyku yaptı zayıflarken bitkin düşmek istemiyorum
diğer 50-59da da sordum.
bana lütfen yardımcı olun zayıflarken enerji veren ginerayla kullanabileceğim zayıflama hapı lazım?
zayıflama hapımı yoksa enerji veren hapmı soruyosun anlamadım
slm kızlar kahvaltımı nesfitle yaptım
et yemeyenler protein almak için mutlaka bişeyler yapmalı. vejeteryansın galiba. bi arkadaşım var o da et yemez ama doktoru ona kapsül şeklinde bişeyler vermiş onları içer hergün. sadece yumurta peynirdeki diğer şeylerdeki protein kas gelişimi için yetersiz hayvansal proteinde lazım ama madem yiyemiyosun bi doktora danış istersen protein az gelirse kasların gider
zayıflarken bitkin düşürmeyecek bir hap istiyorum. mate ile zayıfladım ama çalışan kadınım uyku yaptı ve iyi hissetmiyorum.
slm kızlar kahvaltımı nesfitle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?