60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay Famir aynı senin gibiyim ben de..
diyet yapmıyorum ama hep kendimi şişman hissederim.. hep az yerim, hep dikkat ederim..
yani ederdim ta ki hamile kalana kadar..
54 kilo hamile kaldım.. o zaman ilk defa diyet yapmaya başlamıştım.
2 hafta olmuştu ki bi baktım bebek geliyor...
sonra üstüne 23- 24 kilo aldım...
doğumdan eve geldiğimde 73 kiloydum...
benim için şoktu çünkü ben hemen kilolarım gidecek sanıyordum..
Neyse sonra hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım..
1 ayda 10 kilo verdim..
63 kiloda takıldım ama meğerse o zaman tiroid sorunum başlamış işte...
sonra da üstüne 2 kilo aldım..
şimdi zayıflayabilirsem eğer
bi daha hamile kalmak asla istemem sanırım...

daha zayıf olma isteğim hep vardı yani,dümdüz karnım yoktu batıyordu bana onu görmek bekarken daha farklı oluyorsun tabi,mükemmel olmak istiyosun sanırım,ama hepsi bilinçsiz diyetlerdi tabi 1 kilo verdiysem 2 kilo aldım üstüne hep!
evet işte dediğimgibi doğumdan sonra hele birde emziriyosan çok abartmadan yiyorsan ama mutlakka gün içinde tatlın çikolatan dahi olsa yinede veriyorsun kilo,emzirmek gibi bir spor var mı,birde bebğin çok emiyorsa benim kızım çok iştahlıydı 6 ay su bile vermedim ama topaç gibiydisebze,salatalarımı hergün düzenli yemiyor oalbilirm defterime bakmam lazım,evin içinde kaybettim gerçi defterimi kızım biyerlere saklamış olmalı,benden çok bu deftere bakıyo diye

kızzz az sabret devam et bozma moralini yine bekarkenki gibi olacak göbişin kilo ver pilates yap bakalım nasıl oluyo göbişin

özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz

famir spor konusundada günlük tut canım. evde koşu bandın varmıydı senin sanki öyle hatırlıyorum ben. varsa akşamları 45 dakika gün aşırı yürüsen daha çabuk verirsin. spor yapıdun galiba değilmi. ya ben unutuyorum bazen o yüzden soruyorum

kızzz az sabret devam et bozma moralini yine bekarkenki gibi olacak göbişin kilo ver pilates yap bakalım nasıl oluyo göbişin

bugun biraz daha iyiyim hügocuğummmmakşam yağsız büyük bir tabak salata,1 bardak süt içtim.arada 7 adet kuru üzüm yedimm,1 hafat böyle diğer hafta akşamları normal beslenicem bakalımne olacak
sana bişey sorucam hügocuğum sen haftada toplamada 2adet mi yumurta yiyordun yani hergün yemek zararlı mı sence kilo vermek adına.ben tok tututuğu için hergün yiyorum bazen haftasonları 2 adet bile yiyorum.birde et miktarın senin haftada 1 di dimi,mesela ben neredeyse hergün et yiyorum yada tavuk öğle iş yerinde mutleka etli bişeyler oluyo.dün köfte vardı bugun et sote var mesla

canımcım son 10 gündür aralıksız daha doğrusu 7 gün içinde 6 gün olmak üzere en az 35 en fazla 45 dk olmak üzerer yürüdüm ama 2 hafta sonra sadece haftasonları yürüyebileceğim,akşamları okula gidiyorum vaktim yok

bi kişi bilenem bana cevap yazmamış demekki beni özleyen yok

kız özlemezmiyiz seni,nerudayı,hülyayı,eswyi koloclelliilliiliiiiiyiiiiiinicki unuttuğum pek çok kişiyi döert gözle bekliyorum vallahi neler yediler neler yapıyolar hep aklımdaısnızzzz

canım eskiden bende tok tutuyo diye hersabah 1 tane yerdim ama diyetisyen haftada 3 kez verdi canım. et ise hergün öğlen yemeğinde yerim. öğlen etse akşam sebze oluyo veya tam tersi. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı küçük kutu ve haftada 1 kezde yağsız kırmızı et verdi canım. yani hergün mutlaka et var. öğlenleri et ve yağsız salata verdi. akşamları ise sebze yemeği var.

kızlar yeniden merhaba bu sefer kahvaltımı yazmaya geldim hemencecik birazdan plates başlayacak

2 el büyüklüğü kadar katmer ekmeği ( 6 kk dır)
1 kk elmalı kurabiye
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 çay bardağı domates suyu ( yazdan kendi yaptığım üzerine nane ve anca 1 çk kaşığı kadar egemizin saf zeytin yağı )
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

platesten sonra görüşmek üzere canlar

famircim iyi olmana sevindim canım eğer etli yemek varsa ilave yağ koyma dedi. öyle olunca hem öğlen hem akşam etli bi sebze yemeği olur dedi ama ben evde olduğumdan öyle etli yemek yapmıyorum öğlen et akşama sebze yiyorum ayrı ayrı oluyo yani

afiyet olsun canım

doğum günnün kutlu olsun cnm.benm boyumda 1.67-1.68 arası bişi ama ölçmedim hiç.ebru söleip duruo boyu uzayanlar oldu fln die ama bilmiorum bu kadar kısa sürede olurmu keşke olsa.benm basenlerim çok yuvarlak olduğu için kısa görünüorum.keşke uzasam çok isterim

pilates başlıo kızlar ben kaçıorum herkesin yediklerine içtklerine afiyet olsun kaçamaklar bi daha olmasın.famircim yumrta bence hergün çok fazla bende haftada 3-4 gün yiyorum.et de haftada 2-3 kere yiorum yani ben bi gün bakliyat bi gün sebzze bi gün tavuk bi gün balık şeklnde ayarlamaya çalışorum ama sen evde olmayınca gündüz et yediğin zman akşam sebze yersin dengelersin cnm öpütmmmmm

hügocuğum analdım ancak işte ebndeki sorun neredeyse hafta içi ergün kırmızı et yemiş olmam,bezen haftada bir tavuk çıktığıda oluyor ama genelde hafta içi öğlen hergün kırmızı et yiyorum.demekki o sıkıntı olyor bende ne dersin,hafta içi kırmız et yemiyorum ya balık yada tavuk yiyorum gerçi ama

Günaydın hugocuk.
Diyetisyenler yumurtanın yanına peynir vermiyor genelde değil mi? Ben peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum ama.
Ben tvsiz yapacağım pilatesi bugün de.

Afiyet olsun.

Ben de eskiden 2 yumurta yerdim. Artık 1 tane yiyorum.
Genelde 1 gün arayla yerim yumurtayı. Bazen 2 gün yemediğim de oluyor.
Sanki sebze yemeği az yiyorsun gibi hatırlıyorum.

günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese

Bu arada erken nesfitli kahvaltı sonrasında saat 10 da açlıktan ölüyorum sandım ve
1 tane mandalina yedim..
Kesmedi tabi ki
şimdi de yarım çay bardağı kadar leblebi yiyorum...
Öğlende de salata yemeyi planlıyorum...

yumurta haftada 4-5 defa yiyorum snırım onu azaltayım öyleyse haftasonu ynurtasız bir gün düşünemiyorum benim kaçamğımda o olsun napimm,yumurta yanında peynride mi yemicekmişiz,ee omleti nası yapcaz peynirsizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…