ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum alıyorum veriyorum,detokslar yapıyorum sağlıksız diyetlerim çok oldu.nişanlıyken 52 kiloydum 36 beden giyiyordum ama hala diyet yapıyordum düşün yani,boyumda 1,64!doğumdan sonra verilen 20-30 kiloyada inanmıyorum ben yani zaten doğum yapında kilona bağlı olarak 5-10 kiloyu otomatik olarak doğumdan hemen sonra veriyorsun,emziriyorsan toparlanman kilo vermende kolayoluyor ben zaten emzirmeyi kestikten sonra almaya başladım.75 kilo ile dğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloydum sonra 63 kiloya kadar düştüm yani 12 kilomu vermiş oldum yok böyle bişey
Günaydın herkese,
Ne güzel bir gün, kardeşim geliyor
Beraber yeşil çay ritüellerimiz olur onunla.İnşallah fazla kaçamak yapmam.
Dün akşam bir tabak dolusu bulgurlu ıspanak yedim.
Üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
3 lokma ekmek yedim sadece.
2 gündür akşamları ekmek yememeye başladım.
Sabah;
Geç uyandığım için 1 bardak sütle 8 yk nesfit,kuru meyvalı müsli,yulaf ezmesi karışımı yedim.
İçine 1 yk keçiboynuzu pekmezi koydum ama sonuna doğru çok tatlı geldi.
Şimdi ağzıma 1 parça peynir atacağım.Yeşil çayımı da hazırlayayım.
Akşam ekmek fazladan olmuş sanki.Kahvaltın süper afiyet olsun.
Ne güzel. Ben de pazara gitmeye bayılırım. Kendi ürünlerini satanlardan almaya da...
Mutlu yıllar.
Seneye doğum gününü kutlarken incecik ve çok sağlıklı bir genç kız olmanı diliyorum.Yani yakında olacaksın aslında ama o tarihe kadar da korumuş olacaksın :)
52 iken neyine diyet yapıyordun yahu?
Ben de 20 kilo aldım hamilelikte.80 kg civarıydım.
Doğumdan çıkınca 6-7 kilo gitmişti.
5 kilo kadar da 2 hafta içinde kendiliğinden gitti.
69 u kendiliğinden gördüm. Geçen yıl dikkat ederek 62,2 ye düştüm.
Bırakınca 64 oldum.Aylarca bir şey yapmadım.
Buradayken 64 le başladım.
59 hamile kaldığım kilo.Ama fazlaydı bana.Hem şimdi 59 olunca da göbeğim gitmemiş olacak.Pilatese ve kilo vermeye devam yani.
Famir, günlük taze sebze ve sebze yemeği tüketimin nasıl ?Belki salata miktarını falan arttırman metabolizmanı hızlandırır.
daha zayıf olma isteğim hep vardı yani,dümdüz karnım yoktu batıyordu bana onu görmek bekarken daha farklı oluyorsun tabi,mükemmel olmak istiyosun sanırım,ama hepsi bilinçsiz diyetlerdi tabi 1 kilo verdiysem 2 kilo aldım üstüne hep!
evet işte dediğimgibi doğumdan sonra hele birde emziriyosan çok abartmadan yiyorsan ama mutlakka gün içinde tatlın çikolatan dahi olsa yinede veriyorsun kilo,emzirmek gibi bir spor var mı,birde bebğin çok emiyorsa benim kızım çok iştahlıydı 6 ay su bile vermedim ama topaç gibiydisebze,salatalarımı hergün düzenli yemiyor oalbilirm defterime bakmam lazım,evin içinde kaybettim gerçi defterimi kızım biyerlere saklamış olmalı,benden çok bu deftere bakıyo diye
herkese merhabalar
kızlar aklım burda ama işte pc bana kalmadığı için giremiyorum bide dışarda falan oluyoruz ondan da kaynaklanıyo tabi
yediklerime dikkat ediyorum, ayrıca dün canlı canlı pilates yaptım bugün de yapıcam inşallah :))
aklım sizde, ara ara uğramaya çalışıcam, beni özleyin anacım
hepinizi öpüyorum
kızzz az sabret devam et bozma moralini yine bekarkenki gibi olacak göbişin kilo ver pilates yap bakalım nasıl oluyo göbişin
famir spor konusundada günlük tut canım. evde koşu bandın varmıydı senin sanki öyle hatırlıyorum ben. varsa akşamları 45 dakika gün aşırı yürüsen daha çabuk verirsin. spor yapıdun galiba değilmi. ya ben unutuyorum bazen o yüzden soruyorum
bi kişi bilenem bana cevap yazmamış demekki beni özleyen yok
bugun biraz daha iyiyim hügocuğummmmakşam yağsız büyük bir tabak salata,1 bardak süt içtim.arada 7 adet kuru üzüm yedimm,1 hafat böyle diğer hafta akşamları normal beslenicem bakalımne olacak
sana bişey sorucam hügocuğum sen haftada toplamada 2adet mi yumurta yiyordun yani hergün yemek zararlı mı sence kilo vermek adına.ben tok tututuğu için hergün yiyorum bazen haftasonları 2 adet bile yiyorum.birde et miktarın senin haftada 1 di dimi,mesela ben neredeyse hergün et yiyorum yada tavuk öğle iş yerinde mutleka etli bişeyler oluyo.dün köfte vardı bugun et sote var mesla
günaydın kızlar
kahvaltım: 1 kivi 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 yumurta dpmates yeşilbiber
kahvaltıdan sonra salonu sildim evi topladım
koşu bandında 45 dakika tempolu yürüdüm sırtımda sırt çantam vardı içine 6 kilo dumbell koydum öyle yaptm. hep aynı düzene vücut alışı değişiklik yapıyorum böyle arada iyi oluyo. bugün streç günü olduğu için pilateste yapacağım. koşudan sonrada kasları uzatmak için iyi oluyo streç
Pilates yapan arkadaşlar sizlerin boylarında uzama oldu mu :44: benimki 1 cm uzamışçok da olmadı başlayalı ama şaşırdım bugün ebruyla pilates yapıcam bakalım 1.67 boyum uzun vadede pilates sayesinde 1.70 olabilir miyim ki
famircim iyi olmana sevindim canımeğer etli yemek varsa ilave yağ koyma dedi. öyle olunca hem öğlen hem akşam etli bi sebze yemeği olur dedi ama ben evde olduğumdan öyle etli yemek yapmıyorum öğlen et akşama sebze yiyorum ayrı ayrı oluyo yani
günaydın kızlar
kahvaltım: 1 kivi 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 yumurta dpmates yeşilbiber
kahvaltıdan sonra salonu sildim evi topladım
koşu bandında 45 dakika tempolu yürüdüm sırtımda sırt çantam vardı içine 6 kilo dumbell koydum öyle yaptm. hep aynı düzene vücut alışı değişiklik yapıyorum böyle arada iyi oluyo. bugün streç günü olduğu için pilateste yapacağım. koşudan sonrada kasları uzatmak için iyi oluyo streç
günaydın kızlaaaarrr
kahvaltımı yazayım pilates başlayana kadar geçmişi okuyayım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekemek
1kk peynir,1tk çörek otlu tulum peynir
4 yeşil zeytn
1 çeri domates
2 dal dereotu,2 dal maydonoz
3 tk yoğurt
1 yumurta
1çk acı sos
bugun biraz daha iyiyim hügocuğummmmakşam yağsız büyük bir tabak salata,1 bardak süt içtim.arada 7 adet kuru üzüm yedimm,1 hafat böyle diğer hafta akşamları normal beslenicem bakalımne olacak
sana bişey sorucam hügocuğum sen haftada toplamada 2adet mi yumurta yiyordun yani hergün yemek zararlı mı sence kilo vermek adına.ben tok tututuğu için hergün yiyorum bazen haftasonları 2 adet bile yiyorum.birde et miktarın senin haftada 1 di dimi,mesela ben neredeyse hergün et yiyorum yada tavuk öğle iş yerinde mutleka etli bişeyler oluyo.dün köfte vardı bugun et sote var mesla
Günaydın hugocuk.
Diyetisyenler yumurtanın yanına peynir vermiyor genelde değil mi? Ben peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum ama.
Ben tvsiz yapacağım pilatesi bugün de.
Afiyet olsun.
Ben de eskiden 2 yumurta yerdim. Artık 1 tane yiyorum.
Genelde 1 gün arayla yerim yumurtayı. Bazen 2 gün yemediğim de oluyor.
Sanki sebze yemeği az yiyorsun gibi hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?