60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ycl canım sadecemi salata yiyeceksin öğlen

Kızlaaaaaaaaaar hepiciğinize günaydıııııın!!! öpücükkkkk sevgiiiiiiii gönderiyorum bu buzzz gibi istanbul sabahından dilerim içimizdeki sıcaklık evlerimize de yansısın,sevdiklerimizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla dolu bir gün geçirelimmm hafifleyelim kaçamaklar olmasın bol su bol spor sağlıklı beslenme olsunnn fazlalıklar gitsiiiiin gelmesin inşallah canımcımlarımmmm:13:

özelmeeemiiiiii özlüyoruzzz tabiiii kiii :13: ama özletme balım arada ses ver böyle

Nice yıllaraaaaaaa:13::13: herşeyin gönlünce olduğu,kıymet bilenlerle,kıymeti bilineceklerle karşılaştığın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sanaaaa

Kahvaltı da gayet güzel bence afiyet olsun arkası da böyle sağlıklı güzel gelsin inşallah

Nugyacığım afiyet olsun zengin bir liste valla süper sen zaten açıklamaları yazmışsın ekmek v.s konusunda ben de günde toplam 3-4 dilim ekmek yiyiorumama pilav yersem bu 3-4 den düşüyorum onu da ama yetiyo bünye meselesi tabii sonuçta veriyoruz önemli olan da bu dimisağlıkla arkası gelsin hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah

Canıııııııııııım konkicannnnn(kankinin ben versiyonu) hoşbulduuk nasılsıııın biraz üzgünmüşsün yazmıştım sana okudun mu bilmem bak ben bilmiyodum senin boyun da 1.64 müş maşallah canıbenim sen boşver başka tartıları dijitallerde 2-3 yılda ya da pilinden falan kafayı yiyio netice de evdekinde 69-70 gibiyken şimdi 65 falan görünüyosan vermişsin demektir bir de kıyafetler falan da hissettririr sana ben ce famircim senin öğle yemeklerinde bi fazlalık yok o yediğin et nekadar allah aşkına ben de hergün etli sebze falan yiyiorum senin gibi 2-3 yk (senin değiminle çk ) ve akşam geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum okadara ama gün içinde karbonhidrathakkımı tamamlıyorum akşam sebze -yoğurt-çorba yiyiorum genelde ve salata ama öğlen etimi,ekmeğimi,sebzemi ne varsa yiyiorum yani çok da azaltma ama bence çerezi ya sabah-öğle aranda ye -5-6 tane ya da istersen bir süre yemem ben sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak 60 olana kadar yemeyi düşünmüyorum,yağ oranım çok çünkü fazlam çok bi 60 olayım çerez az az yerim günde 5-6 tane ve platese başlıycam 60 olunca inşallah ama en önemlisi stres yapma canım az yiyiosun spor yapıyosun vericeksin yani bünyen yavaş veriyor demek ama veriyosun bence başka tartılara takılma ya evine yeni bir tartı al ya da eski tartında kontrol et sonuçta başta 69-70ken şimdi 65 göteriyo diyosun demek ki veriyosun bak önceden de sabıkalısın zaten sen kilo vermeyi takıntı yapmışsın daha önce ben de öyleydim yanlışdiyetler v.s öyle olunca insan verse de vermiyomuş gibi falan hissediyo yok öyle bişey tartın öyeyken böyle gösteriyosa vermişsindir demek takma bukadar ya da al yeni bi tartı mantıken şöyle bak az yiyiosun spor var azim var sabır var demek ki gidecekler hiçbir emek karşılıksız kalmaz mükafatını alacaksın alacağız bu sabrımızın merak etme ve bence akşam da yine yoğurdunu flan ye bi kepçe çorbanı hiç hayatın boyunca sadece akşamları salata yiyemezsin bu defa da en ufak bir artıda kilo alırsın boşver yani karbonhidrat yemem mesela akşam ama sebze yemeği yemen lazım senin yeşil sebze ıspanak falan bol yeşil salata sebze artır birazzz sabır canımmm gidecek hepsi fazlalıklarınnn:13:

aminn farmasiciğiiiim

OOO bir platescimiz daha oldu maşallah evde olunca sporla dengeliyosunbakıyorummmaşallah farmsiciiim kahvaltı da süper afiyet olsun

Ben de haftada 3 kez falan yiyorum yumurta gün aşırı bazen senin gibi 2 günde bir falan ama haftada 3 oluyodur

günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese

Canımm biz de seni öpüyoruzzzzherşey yolundadır umarımm öpücükleeer:13:

Canım yaz yazmayınca düzen şaşıyo kesinlikle neyi neadar yiyiosun görmek için çok büyük avantaj yazmak

kız özlemezmiyiz seni,nerudayı,hülyayı,eswyi koloclelliilliiliiiiiyiiiiiinicki unuttuğum pek çok kişiyi döert gözle bekliyorum vallahi neler yediler neler yapıyolar hep aklımdaısnızzzz

:13::13:

bende ilk defa dün nesfitle kahvaltı yaptım saat 10 a doğrudydu ama inan 11.30 olmadan daha karnım zil çalmaya başladı.bir daha nesfitle kahvaltı asla yamam yapsam yapsam ara öğün yaparım daha az nesfit ve daha çok süt ile.

yok cnm ben yiorum omlet yapsam da haşlanmış yumurta yesemde yanında mutlaka peynir yerim ben peynir zeytnsiz kahvaltı düşünemiorum ben

pilatesmizi yaptık esnedik streching yaptık bol bol ben ek olarak kalça basen ve göbek hareketlerimide yaptım.topumuda test ettim biraz.
canlı olarak tv den yapamayan kızlar inetnetten ten tp+bant+1 adet dvd aldım ben.fiyatıda çok çok uygun.dvd de çok güzel anlatmış pilatesin tarihçesinden tutundan neyi nasıl yapacağımıza dair herşey anlatılmış tavsiye ederim akşamları evde kolaylıkla yapabilrsiniz

Kızlaar bugün yediklerimmm

kalkınca 2 bardak su

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmeği (normal fırın ekmeğiydi dilimleri biraz daha minik)

2 kk yağsız beyaz peynir

domates-salatalık-maydonoz

1 bardak şekersi çay

kahvaltı sonrası yeşil çay kocaman bir kupa

1. ara: 1 portakal yarımçay bardağı beyaz leblebi

benim hergün muhakkak peynirim var canım peyniri ihmal etme dedi. yumurta yanındada peynirim var

plates bitti ohhhhhhhhhhh gerçekten çok ama çok rahatladım evde olanlar yapma imkanı olan arkadaşlar mutlaka kaçırmayın derim.
sütümü de ısıttım 200 ml sade süt içiyorum egzersiz sonrası alınan kalsiyum yağ yakımını hızlandırır öyle değil mi?
şimdi oğluşumla ders çalışma vaktinden önce hızlıca geçmişi bir gözden geçireyim

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese

bizde seni özledik canım inşallah işlerin azalır buraya daha fazla zaman ayırırsın canım

canımmmmmmmmmmmmmmmmm,hoşgeldinnnnnntatil güzel geçmiş yazdım okuduklarını,<allah kavuştursun canımcığımmmmm,
bu biraz ikoncan gibi olmuş,hatırlamktada zorlanıyorum şu kalochosliggllinin nicki gibiteleffuzda edemiyorum zaten ben kanka yada kans demeye devam edim iyisimi
nerudacım yazdıklarını yine neruda isimli dosyama kaydettim,sana ve hügoya ait iki dosyam var masaüstündeteşekkür ederim yüreğine,parmakcıklarına sağlıkumarım verebilirim biraz daha dikkat edicem sebzeme slatama ama akşamları 1 hafta böyle devam etmek istiyorum en azından birkaç grm motive olama için etkili olacak.çerezleri bende kesiyorum artık evet atıştırma isteğini kesiyor ama artık bi süre sonra oda atıştırmalık olduakşam sütü saat 9 gibi içip 10 gibi,9.30 gibi yatıyorum yaklaşık 2 haftadır oda etkiliyor olabilir,okula gittğim dönemlerde 10.30u 11 i buluyordu yatmam bu nedenle etkilemiyordu belki ama demekki bu düzende etkilyor olabilir

afiyet olsun bebişimmm.çok güzel herşeyyy

nerudacım dönmüşsün tatil yaramış moral depolamışsın

Sağol hugocukcuğummmmgeldim evet güzel geçti çokşükür hasret giderdik ama kaçamak yapmadımmm antep gibi bir yerde o yüzden daha mutluyum bol bol gezdim sporumu da yaptımmm dün birazsapıttımkaçamak günüoldu antepte yapmadım istanbulda oldu ama olsun arada olur öyle hem geçen hafta çok hareket ettim dengelerim bu hafta da sporlarla artık

slm kızlar sabah yediklerim 1 ince dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek (beyaz ekmek ama maalesef markete gidemedim)domates 1 bardak cay sekersiz cok tatsız oluyo yaaa zor içtim onudaa yemekten önce 2bardak su ve 1 bardak yesil çay içtim saat 10 da 1 armut yedim sonra dayanamadım bi fincan 3ü1 arada içtim şimdiye kadar yediklerim bu kadar fazla mı az mı bilmiyorum ama

afiyet olsun canımcımmmmm,sende yumurta yemeyenlerdensin demekki ,kim yumurta yemiş yememiş onlara bakıyorum şimdi:82:katil kim onu arıyorummmm

şimdilik öyle görünüyor...
kıymalı karnabahar ve makarna varmış yemekte...
salatayı yerim ben sadece..
bide yoğurt alırım..

canım kıymalı karnabaharda yersin yoğurt ve salatada yersin neden yemiyosunki karnabaharı anlamadım eğer salatayla yoğurt olursa öğleden sonra acıkırsın

evet kalanchoe yi öğrenmem ve yazmaya alışmam zaman aldı benim de, sen kanki de canım bana ben arada eser pötürük falan derim bazen konkican bazen çöbelekkk yani benim öyle doğçalmama sevgi sözcüklerim vardır hepsi de sevgi ilgi doludur ondan emin olabilirsin:13:

Valla ben işte çerez yemiyorum leblebi dışında ki o baklagillerden çereze dönmüş bişey yağlı tohum değil fındık-badem gibi onlar da gerek de ben biraz verince başlıyım diyorum onlara,yağım çok diye şimdi aralarda meyve 2yk yoğurt ya da işte lebebi falan yiyiorum ben akşam da akrbonhidrat yemiyorum en önelisi ve yedikten 3-4 saatsonra yatıyorum son yediğim neyse ondan en az 2 saat sonra yatıyorum yemekten de 4 saat sonra falan geç yiyiorum ama ben geç de yatıyorum yani 7de yiyip 11de yatan var ben de 8- gibi yiyorum ama 2 de falan aytıyorum aynı hesaba geliyo 4 saat geçiriyorum mutlaka yedikten sonra ayrıca ben yumurta yemiyosam 2 kk peynir yumurta yiyosam 1kk peynir yiyiorum sonuçta peynir kalsiyum yumurta protein gibi yani hiç yememk diye bişey olmaz bence ama miktar çok olmasın diye yumurta varsa peyniri yarıya çekiyorum. Gider canım çerezi kes bakalım spor da var gidecek yaniii :13:

canım kıymalı karnabaharda yersin yoğurt ve salatada yersin neden yemiyosunki karnabaharı anlamadım eğer salatayla yoğurt olursa öğleden sonra acıkırsın

bencede yanında 1 dlm kepek ekmeği ile süper olur sebze yemeği işte mis gibi,karnıbaharı sevmiyor olabilir belkide

antep gibi güzel yemeklerin olduğu baklavanın olduğu yerde yememişsinya süpersin canım baklavası çok güzelmiş ben yemedim artık zaten yiyememde antebe eskiden olsa gitsek yerdim ama şimdi gitsek yiyemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…