Bu arada erken nesfitli kahvaltı sonrasında saat 10 da açlıktan ölüyorum sandım ve
1 tane mandalina yedim..
Kesmedi tabi ki
şimdi de yarım çay bardağı kadar leblebi yiyorum...
Öğlende de salata yemeyi planlıyorum...
herkese merhabalar
kızlar aklım burda ama işte pc bana kalmadığı için giremiyorum bide dışarda falan oluyoruz ondan da kaynaklanıyo tabi
yediklerime dikkat ediyorum, ayrıca dün canlı canlı pilates yaptım bugün de yapıcam inşallah :))
aklım sizde, ara ara uğramaya çalışıcam, beni özleyin anacım
hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlarbugün benim doğum günümmmmm bugün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum 23 yaşına girdim
kahvaltı menümü yazayım ;
kalkınca bir bardak ılık su
2 tane siyah kayısı
1 kk az yağlı beyaz peynir
2 ince dilim kızarmış kepek ekmeği
1 havuç
1 küçük domates
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
herkse afiyet olsun
herkeze günaydın hanımlar sorun var yine galiba akşam ve sabah menümü yazdım ama tam gönderecem net gitti artık tekrar yazayım
akşam menü saat 7 de
bir kepçe tarhana çorbası
6 yk mantar sote
3 yk bulgur pilavı
3 tane küçük salatalık turşusu
salata
bir dilim tam tahıllı ekmek
saat 9 da bir su bardağı yarım yağlı tarçınlı süt
saat 10 da bir tane elma bir tane mandalina
sabah 7:20 de bir bardak ılık su
7:30 kahvaltı
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
bir tane yumurta
2 tane lıght krem peynir
bir tane çavdar ekmeği
şimdide ılık su içiyorum bir kupa
herkese günaydınnnnnnnnn(neudacığım hoşgeldin kankammmmm)
sabah kalvaltımı yazayım,dünkü menümü toptan yazmıyorum akşam yok denecek kadar yedim ve yicem.sabah ve öğle menülerimi paylaşmam yeterli sanırım.
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
1 haşlanmış yumurta
anladım canım
Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin sana acısını hiç göstermesin.
artık biz anneler biraz fedakarlık göstereceğiz
annelik= fedakarlık bence ama çok güzel bir duygu Rabbim olmayanlara , isteyenlere hayırlı evlat yetiştirebileceklere versin .
o evladın kıymetini bilmeyecek sorumluluğunu üstlenemeyeceklere vermesin .
bizler hep hayırlı evlat isteriz de Rabbim bizlere de hayırlı ana - baba olmayı nasip etsin inşallah AMİN
kızlar yeniden merhaba bu sefer kahvaltımı yazmaya geldim hemencecik birazdan plates başlayacak
2 el büyüklüğü kadar katmer ekmeği ( 6 kk dır)
1 kk elmalı kurabiye
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 çay bardağı domates suyu ( yazdan kendi yaptığım üzerine nane ve anca 1 çk kaşığı kadar egemizin saf zeytin yağı)
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
platesten sonra görüşmek üzere canlar
Günaydın hugocuk.
Diyetisyenler yumurtanın yanına peynir vermiyor genelde değil mi? Ben peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum ama.
Ben tvsiz yapacağım pilatesi bugün de.
Afiyet olsun.
Ben de eskiden 2 yumurta yerdim. Artık 1 tane yiyorum.
Genelde 1 gün arayla yerim yumurtayı. Bazen 2 gün yemediğim de oluyor.
Sanki sebze yemeği az yiyorsun gibi hatırlıyorum.
günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese
daha zayıf olma isteğim hep vardı yani,dümdüz karnım yoktu batıyordu bana onu görmek bekarken daha farklı oluyorsun tabi,mükemmel olmak istiyosun sanırım,ama hepsi bilinçsiz diyetlerdi tabi 1 kilo verdiysem 2 kilo aldım üstüne hep!
evet işte dediğimgibi doğumdan sonra hele birde emziriyosan çok abartmadan yiyorsan ama mutlakka gün içinde tatlın çikolatan dahi olsa yinede veriyorsun kilo,emzirmek gibi bir spor var mı,birde bebğin çok emiyorsa benim kızım çok iştahlıydı 6 ay su bile vermedim ama topaç gibiydisebze,salatalarımı hergün düzenli yemiyor oalbilirm defterime bakmam lazım,evin içinde kaybettim gerçi defterimi kızım biyerlere saklamış olmalı,benden çok bu deftere bakıyo diye
kız özlemezmiyiz seni,nerudayı,hülyayı,eswyi koloclelliilliiliiiiiyiiiiiinicki unuttuğum pek çok kişiyi döert gözle bekliyorum vallahi neler yediler neler yapıyolar hep aklımdaısnızzzz
ycl canım sadecemi salata yiyeceksin öğlen
bende ilk defa dün nesfitle kahvaltı yaptım saat 10 a doğrudydu ama inan 11.30 olmadan daha karnım zil çalmaya başladı.bir daha nesfitle kahvaltı asla yamam yapsam yapsam ara öğün yaparım daha az nesfit ve daha çok süt ile.Bu arada erken nesfitli kahvaltı sonrasında saat 10 da açlıktan ölüyorum sandım ve
1 tane mandalina yedim..
Kesmedi tabi ki
şimdi de yarım çay bardağı kadar leblebi yiyorum...
Öğlende de salata yemeyi planlıyorum...
yumurta haftada 4-5 defa yiyorum snırım onu azaltayım öyleyse haftasonu ynurtasız bir gün düşünemiyorum benim kaçamğımda o olsun napimm,yumurta yanında peynride mi yemicekmişiz,ee omleti nası yapcaz peynirsizzzz
yumurta haftada 4-5 defa yiyorum snırım onu azaltayım öyleyse haftasonu ynurtasız bir gün düşünemiyorum benim kaçamğımda o olsun napimm,yumurta yanında peynride mi yemicekmişiz,ee omleti nası yapcaz peynirsizzzz
günaydın kızlarrr. cok özledim sizleri. işlerin yogunlugu cok fazla o yuzden ugrayamıyorum. hepinizi öpüyorummmmmm. sağlıklı beslenmelerr dilerim herkese
Kızlaaaaaaaaaar hepiciğinize günaydıııııın!!! öpücükkkkk sevgiiiiiiii gönderiyorum bu buzzz gibi istanbul sabahındandilerim içimizdeki sıcaklık evlerimize de yansısın,sevdiklerimizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla dolu bir gün geçirelimmm hafifleyelim kaçamaklar olmasın bol su bol spor sağlıklı beslenme olsunnn fazlalıklar gitsiiiiin gelmesin inşallah canımcımlarımmmm :13:
özelmeeemiiiiii özlüyoruzzz tabiiii kiii:13: ama özletme balım arada ses ver böyle
Nice yıllaraaaaaaa:13::13: herşeyin gönlünce olduğu,kıymet bilenlerle,kıymeti bilineceklerle karşılaştığın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sanaaaa
Kahvaltı da gayet güzel bence afiyet olsun arkası da böyle sağlıklı güzel gelsin inşallah
Nugyacığım afiyet olsun zengin bir liste valla süper sen zaten açıklamaları yazmışsın ekmek v.s konusunda ben de günde toplam 3-4 dilim ekmek yiyiorumama pilav yersem bu 3-4 den düşüyorum onu da ama yetiyo bünye meselesi tabii sonuçta veriyoruz önemli olan da bu dimisağlıkla arkası gelsin hepsi gitsin fazlalıkalrın inşallah
Canıııııııııııım konkicannnnn(kankinin ben versiyonu) hoşbulduuk nasılsıııın biraz üzgünmüşsün yazmıştım sana okudun mu bilmem bak ben bilmiyodum senin boyun da 1.64 müş maşallah canıbenim sen boşver başka tartıları dijitallerde 2-3 yılda ya da pilinden falan kafayı yiyio netice de evdekinde 69-70 gibiyken şimdi 65 falan görünüyosan vermişsin demektir bir de kıyafetler falan da hissettririr sana ben ce famircim senin öğle yemeklerinde bi fazlalık yok o yediğin et nekadar allah aşkına ben de hergün etli sebze falan yiyiorum senin gibi 2-3 yk (senin değiminle çk ) ve akşam geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum okadara ama gün içinde karbonhidrathakkımı tamamlıyorum akşam sebze -yoğurt-çorba yiyiorum genelde ve salata ama öğlen etimi,ekmeğimi,sebzemi ne varsa yiyiorum yani çok da azaltma ama bence çerezi ya sabah-öğle aranda ye -5-6 tane ya da istersen bir süre yemem ben sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak 60 olana kadar yemeyi düşünmüyorum,yağ oranım çok çünkü fazlam çok bi 60 olayım çerez az az yerim günde 5-6 tane ve platese başlıycam 60 olunca inşallah ama en önemlisi stres yapma canım az yiyiosun spor yapıyosun vericeksin yani bünyen yavaş veriyor demek ama veriyosun bence başka tartılara takılma ya evine yeni bir tartı al ya da eski tartında kontrol et sonuçta başta 69-70ken şimdi 65 göteriyo diyosun demek ki veriyosun bak önceden de sabıkalısın zaten sen kilo vermeyi takıntı yapmışsın daha önce ben de öyleydim yanlışdiyetler v.s öyle olunca insan verse de vermiyomuş gibi falan hissediyo yok öyle bişey tartın öyeyken böyle gösteriyosa vermişsindir demek takma bukadar ya da al yeni bi tartı mantıken şöyle bak az yiyiosun spor var azim var sabır var demek ki gidecekler hiçbir emek karşılıksız kalmaz mükafatını alacaksın alacağız bu sabrımızın merak etme ve bence akşam da yine yoğurdunu flan ye bi kepçe çorbanı hiç hayatın boyunca sadece akşamları salata yiyemezsin bu defa da en ufak bir artıda kilo alırsın boşver yani karbonhidrat yemem mesela akşam ama sebze yemeği yemen lazım senin yeşil sebze ıspanak falan bol yeşil salata sebze artır birazzz sabır canımmm gidecek hepsi fazlalıklarınnn :13:
aminn farmasiciğiiiim
OOO bir platescimiz daha oldu maşallah evde olunca sporla dengeliyosunbakıyorummmaşallah farmsiciiim kahvaltı da süper afiyet olsun
Ben de haftada 3 kez falan yiyorum yumurta gün aşırı bazen senin gibi 2 günde bir falan ama haftada 3 oluyodur
Canımm biz de seni öpüyoruzzzzherşey yolundadır umarımm öpücükleeer:13:
Canım yaz yazmayınca düzen şaşıyo kesinlikle neyi neadar yiyiosun görmek için çok büyük avantaj yazmak
:13::13:
Kızlaar bugün yediklerimmm
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği (normal fırın ekmeğiydi dilimleri biraz daha minik)
2 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık-maydonoz
1 bardak şekersi çay
kahvaltı sonrası yeşil çay kocaman bir kupa
1. ara: 1 portakal yarımçay bardağı beyaz leblebi
nerudacım dönmüşsün tatil yaramış moral depolamışsın
Kızlaar bugün yediklerimmm
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği (normal fırın ekmeğiydi dilimleri biraz daha minik)
2 kk yağsız beyaz peynir
domates-salatalık-maydonoz
1 bardak şekersi çay
kahvaltı sonrası yeşil çay kocaman bir kupa
1. ara: 1 portakal yarımçay bardağı beyaz leblebi
şimdilik öyle görünüyor...
kıymalı karnabahar ve makarna varmış yemekte...
salatayı yerim ben sadece..
bide yoğurt alırım..
afiyet olsun canımcımmmmm,sende yumurta yemeyenlerdensin demekki ,kim yumurta yemiş yememiş onlara bakıyorum şimdi:82:katil kim onu arıyorummmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmm,hoşgeldinnnnnntatil güzel geçmiş yazdım okuduklarını,<allah kavuştursun canımcığımmmmm,
bu biraz ikoncan gibi olmuş,hatırlamktada zorlanıyorum şu kalochosliggllinin nicki gibiteleffuzda edemiyorum zaten ben kanka yada kans demeye devam edim iyisimi
nerudacım yazdıklarını yine neruda isimli dosyama kaydettim,sana ve hügoya ait iki dosyam var masaüstündeteşekkür ederim yüreğine,parmakcıklarına sağlık umarım verebilirim biraz daha dikkat edicem sebzeme slatama ama akşamları 1 hafta böyle devam etmek istiyorum en azından birkaç grm motive olama için etkili olacak.çerezleri bende kesiyorum artık evet atıştırma isteğini kesiyor ama artık bi süre sonra oda atıştırmalık oldu akşam sütü saat 9 gibi içip 10 gibi,9.30 gibi yatıyorum yaklaşık 2 haftadır oda etkiliyor olabilir,okula gittğim dönemlerde 10.30u 11 i buluyordu yatmam bu nedenle etkilemiyordu belki ama demekki bu düzende etkilyor olabilir
canım kıymalı karnabaharda yersin yoğurt ve salatada yersin neden yemiyosunki karnabaharı anlamadım eğer salatayla yoğurt olursa öğleden sonra acıkırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?