canım bu üzülecek değil sana çaktırmadığımız için aslında sevinilecek bir durum değil miyazmış kzı napalım çabalarız dedik bukadar oldu
Canımm güzel geçmiştir umarım doğum günler sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömüz diliyorum yavrularına hepberaber tabii inşallah
Valla baklagilleri ben 4-5yk yiyiorum yanında yoğurt-salata falan da ye istersen zengin olsun
tekafuzuznuişin gücün gevezelik işin gücün şaka komiklik başka bişey yokkk leyleğin ömrü laklakla işte ben de laklakcıbaşı cünyır (junıor da aslında tekafuzuznda sorun yaşarsan diye okunuşunu yazdım :):)bi de sen benden büyüksün evli barklı abla sayılrısın ondan ben jünyır oluyorum sen laklakcıbaşı, ben jr. laklakcıbaşı )
Kalancho çok doğru söylüyorsun...
Sağlıklı beslenmek lazım o yüzden buradayım zaten..
Sizden fikir alabilmek için.
Sebze ve baklagil çok yerim ben ama işte olunca alternatifim olmuyor malesef.
bak sayemizde herkes nickinle hitapetmeye başladı sana,rezil oluruz diye yazamıyorlarmış meğersemmmmm
famircim özeline yazdım canımneden hiç yorum yazmazsın anlamadım şimdi
canım bu beslenme tarzı hiç bana göre değil benim fikrim çok sağlıklısız ve de asla iyi bir sonuca götürmez sağlığını kaybetmettirmekten başka bir işe yaramaz canımöğle menüm
havuç,kıvırcık,kırmızı lahana...
doydun mu derseniz hayır tabi ki
1 saat sonra 1 tane mandalina yerim doyarım..
Önemli olan doymak değil zaten..
Yaşamaya devam edelim metabolizma durmasın yeter..
di mi ama
canım yazdığım gibi başkasının başına gelip bizlerle paylaştığını yazdım kimbilir kaçıncı sayfadadır.tedirginim işte faydası oldu ödem gitti ama uyutuyor
nasıl felç gibi çok geçmiş olsun
işte sağlık ve temkinli olmak lazım burada reklam yapan arkadaşlar oldu ve sağlam bilgi alamıyorum
yardımcı olun lütfen
öğle yemeğim yazdığım gibi aynı oldu yine
bir kepçe mercimek çorbası
salata
1 tane yağsı peçeteyle alınmış tavuk pane
1 su bardağı ayran
bir dilim kepek ekmek
evet canım üşenmem hiç evdede çok zevkle hazırlarım işyerine getireceğim yemeği severek yapıyorum yani.
teşekkür ederim canım
afiyet olsunnn beeeebeeeeeeemmm..pek güzek pek hoş..doymuşsun da oohhh missss misssssoffffffffff kans valla beni oyalıyosun haaaaaaaaa,daha yediğimi yazamadımm
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
yemekte
2 çk(yk da olur nerudacığım onlada dalga geçiyor benle,kur kocayınca demişler...)bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeği
2,5 çk et sote
havuç salatasııııı
doydum şükür,şu havuç salatasını yemek ne zor amma yoruldum yani,insanın ağzına girmiyor ayol,ordan burdan fışkırıyorr uzun uzun
eveeeet herkes ortaya döktü birer birerbak sayemizde herkes nickinle hitapetmeye başladı sana,rezil oluruz diye yazamıyorlarmış meğersemmmmm
sen bilrsn cnm nasıl uygun görüosan.bende burda sana ve dier arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıorum karşılıklı arkadaşlarımda aynı şeklde bana yardımcı oluo öenerilerde buılunuolar.sonuçta herkesin kendi fikriKalancho çok doğru söylüyorsun...
Sağlıklı beslenmek lazım o yüzden buradayım zaten..
Sizden fikir alabilmek için.
Sebze ve baklagil çok yerim ben ama işte olunca alternatifim olmuyor malesef.
çok güzel cnm önemli olan da bu zaten madem bu yola başkoyduk madem sağlıklı zayflıycaz her şeye katlanaıcaz her zorluğa göğgüs gereceğiz.üşenmeden her yemeğimizi yapacağız cnm
afiyet olsunnn beeeebeeeeeeemmm..pek güzek pek hoş..doymuşsun da oohhh missss misssss
eveeeet herkes ortaya döktü birer birer
sen bilrsn cnm nasıl uygun görüosan.bende burda sana ve dier arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıorum karşılıklı arkadaşlarımda aynı şeklde bana yardımcı oluo öenerilerde buılunuolar.sonuçta herkesin kendi fikri
offffffffff kans valla beni oyalıyosun haaaaaaaaa,daha yediğimi yazamadımm
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
yemekte
2 çk(yk da olur nerudacığım onlada dalga geçiyor benle,kur kocayınca demişler...)bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeği
2,5 çk et sote
havuç salatasııııı
doydum şükür,şu havuç salatasını yemek ne zor amma yoruldum yani,insanın ağzına girmiyor ayol,ordan burdan fışkırıyorr uzun uzun
kilo vermem lazım sağlıklı biriyim ve anne olmak için tek kusurum kilo
mate zayıflattı ama bitkin yaptı ödemim gitti farkındayım gözaltı torbama kadar hşssedşyorum ama
fx15 gibi enerji vererek zayıflatan birşeye ihtiyacım var ginerayla kullanabileceğim.
fx15 artık fayda etmiyor sabit kalıyorum ve ginerayla saatleri çakışıyor.
altın çilek dediler o da üç öğünmüş ya nasıl alıyım onu alamam
canım bu üzülecek değil sana çaktırmadığımız için aslında sevinilecek bir durum değil miyazmış kzı napalım çabalarız dedik bukadar oldu
Canımm güzel geçmiştir umarım doğum günler sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömüz diliyorum yavrularına hepberaber tabii inşallah
Valla baklagilleri ben 4-5yk yiyiorum yanında yoğurt-salata falan da ye istersen zengin olsun
tekafuzuznuişin gücün gevezelik işin gücün şaka komiklik başka bişey yokkk leyleğin ömrü laklakla işte ben de laklakcıbaşı cünyır (junıor da aslında tekafuzuznda sorun yaşarsan diye okunuşunu yazdım :):)bi de sen benden büyüksün evli barklı abla sayılrısın ondan ben jünyır oluyorum sen laklakcıbaşı, ben jr. laklakcıbaşı )
cnm sadece mercimek yemeğimi?yani çorban varsa 1 kepçe çorba 4-5-6 yemek kaşığı mercimek yiyebilrsn.yanında mutlaka yoğurt olmalı bence.1 dilim ekmeğinide unutma cnm .yedklerinde gayet güzel afiyet olsun.gerçi sen emzirosun sanırım biraz daha fzla yiyebilrsn ben normal birine göre yazdım.
olurrr çaklıt da olur çok seiorumevet hala çok seviorum telaffuzu kalançou.bir çiçek adı bu.eşim öğretmenler günnde almış bana bi saksı çiçeği çok güzel pespembe çiçekleri vardı adı (hala var :))ne dedim bilmiorum çiçekçi çok kalabalıktı aldım çıktım soramadım yarın sorayım dedi.bizde yarını beklemeden inetrnetten bulduk araştrdık öle aklımda kaldı ben de nick yapıverdm kendime
afiyet olsun öğle yemeğin çok ama çok güzel.eksiksiz bir öğle yemeği olmuş.doğum günnüzde güzel geçmiş ne güzel Allah bozmasınteşekkür ederim.Allah herkese ailesi ve sevdikleriyle bir ömür geçirmeyi nasip etsin.doğum günü çok yorucuydu.insana ne varsa anasından var.annecim benimle birlikte sabahtan gidene kadar koşturdu durdu.başka kimse kılını bile kıpırdatmadı yaw.hayır anlamadığım bi problemimizde yoktu ama sanki yabancı gibi yalandan bi eline sağlık dediler öyle don don oturdular.öyle beni süzdüler..o gün kar yağdığı için gelememe durumları oldu.sonradan öğrendiğime göre eşim telefonla arayıp benim çok hazırlık yaptığımı masada tabak bile koyacak yer kalmadığını söylemiş.acepp eşimin tavrınımı kıskandılarki anlamadım.kayınpederim hariç o bambaşka bi adam.çok severim onu.pasta keserken benimle ağladı bile.ama herkesi mutlu etmek mümkün olmuyo anlaşılan. bunları saymazsak güzeldi. bu arada öyle yemeğimi yedim.1 kepce yayla çorba,4 yk mercimek yemeği,küçük bir kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği yedim.suyumu 2 ltye tamamladım.
öğlen menüm
2 adet yaprak sarması
4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
4 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
3/4 soğan
hoş geldn cnm tabiki geleblrsn aramıza afiyet olsun yedklerin de güzelKızlar merhaba bi ara 68 kiloyum diye burdaydım şimdi 69-70 olduğum için 70-79 daydım ama sıkıldım ordan aranıza geldim :)))
Öğlen yemeğinde
1,5 kepçe çorba
2 yk pilav
3 yk etli taze fasulye
1,5 kase 1 yk zeytinyağlı salata :26:
1 bardak ayran
dört gözle arayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?