60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hızlı yazıcam diye alakasız harfler girmiş araya,hemen yüzüme vur hemeeeeeeennnben nerden seninn ablan oluyomuşummm bakim,kaç defa dedim size bana abla demeyin diyeeeeeeeeeeeeeeeböyle bir repliği vardı ayşen grudanın bilmem hatırlamısınızzz,evde kalmış abla rolünde,çok severim çokkkkkbana ait bir ünvan bulda bende kendimi bileyim yahu nerudacım,boşver beni acilen kalocheceliye (yada öyle bişeydi işte)bişey bulalım bence

Kalancho çok doğru söylüyorsun...
Sağlıklı beslenmek lazım o yüzden buradayım zaten..
Sizden fikir alabilmek için.
Sebze ve baklagil çok yerim ben ama işte olunca alternatifim olmuyor malesef.

bak sayemizde herkes nickinle hitapetmeye başladı sana,rezil oluruz diye yazamıyorlarmış meğersemmmmm

[/B]
neden hiç yorum yazmazsın anlamadım şimdi
famircim özeline yazdım canım
canım bu beslenme tarzı hiç bana göre değil benim fikrim çok sağlıklısız ve de asla iyi bir sonuca götürmez sağlığını kaybetmettirmekten başka bir işe yaramaz canım
beslenme listelerimizde et süt tahıl sebze meyve tüketimine özen göstermeliiyiz .o şekilde ancak sağlıklı birşekilde fazlalıklarımızdan kalıcı birşekilde kurtulabiliriz.tecrübeyle sabit

canım yazdığım gibi başkasının başına gelip bizlerle paylaştığını yazdım kimbilir kaçıncı sayfadadır.
çok şükür benim başıma gelmedi öyle şey
ve de kesinlikle sonuna kadar karşıyım ilaçla vs ile zayıflamaya

öğle yemeğim yazdığım gibi aynı oldu yine
bir kepçe mercimek çorbası
salata
1 tane yağsı peçeteyle alınmış tavuk pane
1 su bardağı ayran
bir dilim kepek ekmek

öğlen yemeğin çok dengeli ölçülü harika olmuş canım

yaşın kaçtı senin nugya kaç tane çocuğun var canım?

offffffffff kans valla beni oyalıyosun haaaaaaaaa,daha yediğimi yazamadımm
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim

yemekte
2 çk(yk da olur nerudacığım onlada dalga geçiyor benle,kur kocayınca demişler...)bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeği
2,5 çk et sote
havuç salatasııııı

doydum şükür,şu havuç salatasını yemek ne zor amma yoruldum yani,insanın ağzına girmiyor ayol,ordan burdan fışkırıyorr uzun uzun

evet canım üşenmem hiç evdede çok zevkle hazırlarım işyerine getireceğim yemeği severek yapıyorum yani.

teşekkür ederim canım

çok güzel cnm önemli olan da bu zaten madem bu yola başkoyduk madem sağlıklı zayflıycaz her şeye katlanaıcaz her zorluğa göğgüs gereceğiz.üşenmeden her yemeğimizi yapacağız cnm
afiyet olsunnn beeeebeeeeeeemmm..pek güzek pek hoş..doymuşsun da oohhh missss misssss
bak sayemizde herkes nickinle hitapetmeye başladı sana,rezil oluruz diye yazamıyorlarmış meğersemmmmm
eveeeet herkes ortaya döktü birer birer
Kalancho çok doğru söylüyorsun...
Sağlıklı beslenmek lazım o yüzden buradayım zaten..
Sizden fikir alabilmek için.
Sebze ve baklagil çok yerim ben ama işte olunca alternatifim olmuyor malesef.
sen bilrsn cnm nasıl uygun görüosan.bende burda sana ve dier arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıorum karşılıklı arkadaşlarımda aynı şeklde bana yardımcı oluo öenerilerde buılunuolar.sonuçta herkesin kendi fikri

Son düzenleme:

teşekkür ederimmmmmmmmm

afiyet olsun famircim

bugün dişçi randevum vardı ama gitmedim aradılar kendimi affettirmek için artık hafta sonu onlara poğaça yapacağım peynirli olsun dediler nappayım hem diyet hem spor hem diş kuvvetli geliyo toparlanmam zaman alıyo

Kızlar merhaba bi ara 68 kiloyum diye burdaydım şimdi 69-70 olduğum için 70-79 daydım ama sıkıldım ordan aranıza geldim :)))

Öğlen yemeğinde
1,5 kepçe çorba
2 yk pilav
3 yk etli taze fasulye
1,5 kase 1 yk zeytinyağlı salata :26:
1 bardak ayran

dört gözle arayı bekliyorum

canım ne kullanırsan kullan vücut bir süre sonra onada alışacak canım o yüzden bence spor ve sağlıklı bir diyele vermen en güzeli. zaten pekçoğunun yan etkisi oluyo. tavsiyem önce bir diyetisyene git tahlil yaptır kilo vermene engel bir sorun varmı onu öğren yoksa zaten diyetisyen sana uygun bir diyet verecektir sporda yaptınmı verirsin. o bitkisel çaylar ödem atıyo insan hafiflemiş kilo vermiş gözüküyo ama bırakınca tekrar kilo almış gibi oluyosun. benim fikrim dışardan alınan hiçbişey kilo verdirmez spor ve sağlıklı kişiye özel uzman tarafından haızrlanmış bir diyet tavsiye ederim kolay gelsin canım

bende çıkayım arada uğrayabilirsem uğrarım kitap okuyayım biraz belki filmde izlerim bu aralar filme sardım bayılıyorum animasyon filmlerine. kociş beni arkeolojik belgesel izliyo sanıyo bense animasyon izliyorum ehehe

teşekkür ederim.Allah herkese ailesi ve sevdikleriyle bir ömür geçirmeyi nasip etsin.doğum günü çok yorucuydu.insana ne varsa anasından var.annecim benimle birlikte sabahtan gidene kadar koşturdu durdu.başka kimse kılını bile kıpırdatmadı yaw.hayır anlamadığım bi problemimizde yoktu ama sanki yabancı gibi yalandan bi eline sağlık dediler öyle don don oturdular.öyle beni süzdüler..o gün kar yağdığı için gelememe durumları oldu.sonradan öğrendiğime göre eşim telefonla arayıp benim çok hazırlık yaptığımı masada tabak bile koyacak yer kalmadığını söylemiş.acepp eşimin tavrınımı kıskandılarki anlamadım.kayınpederim hariç o bambaşka bi adam.çok severim onu.pasta keserken benimle ağladı bile.ama herkesi mutlu etmek mümkün olmuyo anlaşılan. bunları saymazsak güzeldi. bu arada öyle yemeğimi yedim.1 kepce yayla çorba,4 yk mercimek yemeği,küçük bir kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği yedim.suyumu 2 ltye tamamladım.

öğlen menüm

2 adet yaprak sarması
4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
4 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
3/4 soğan

Son düzenleme:
afiyet olsun öğle yemeğin çok ama çok güzel.eksiksiz bir öğle yemeği olmuş.doğum günnüzde güzel geçmiş ne güzel Allah bozmasın

öğlen menüm

2 adet yaprak sarması
4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
4 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
3/4 soğan

afiyet olsun cnm çok güzel.benm menüde de yarak sarması vardı

öğle yemeğim
1 kepçe ertişteli ayran aşı çorbası
adet yaprak sarma
2 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dal maydonoz

hoş geldn cnm tabiki geleblrsn aramıza afiyet olsun yedklerin de güzel

şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:

teşekkür ederim canım.cemil cümlesiyle beraber Allah benimkilerede sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…