60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayıflarken bitkin düşürmeyecek bir hap istiyorum. mate ile zayıfladım ama çalışan kadınım uyku yaptı ve iyi hissetmiyorum.

yazın bir arkadaş yazmıştı bu 5 i bir yerde mate çayının kendisine müthiş zarar verdiğini hatta bir tarafının felç gibi uyuştuğunu filan bir sürü şey yazmıştı .
ben zaten karışım işlerine biraz temkinli yaklaşırım fıtrat gereği

madem sorun olmuyo canım o zaman bişey olmaz

ara öğünümde 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi ve bir kuru incir oldu.

öğlen yemeğimde ise tavuk sote körili ve 1 dilim ekmek vardı malesef salatalık malzemem kalmamış bugün alıcam pazardan salata yiyemedim

neden hiç yorum yazmazsın anlamadım şimdi

herkese selam,benim için yorucu bir haftasonu oldu.ctesi günü ikizlerimin doğum günü vardı akşama kadar pişir taşır akşam hizmet et pazar günü akşamdan kalanları topla çamaşır ütü vs çok yoruldum.dünde internetimiz bozuktu bu yüzden 3 gündür giremedim ama hepinizi çok özledim.geçmiş çok birikmiş okuyamadım.umarım hepiniz iyisinizdir.hemen yediklerimi yazayım.kahvaltımı 9.00 da yaptım.1 domates,yarım salatalık,1 kk beyaz peynir 1tk pekmez 1 tatlı kaşığı tahin,1 dilim tam buğday ekmeği ve şekersiz çubuk tarçınlı 1 fincan çay içtim.saat 11.30 da 1 fincan tarçınlı süt ve yanında 1 dilim tam buday ekmeğinin üzerine tahin pekmez karışımı sürüp üstüne tarçın serpip onu yedim.bu saate kadar 1 lt su içtim.öğlen yemeğinde ne yesem bilmiyorum.dolapta biraz yeşil mecimek yemeğim var onumu yesem kaç kaşık yesem kararsızım.:26:

tekafuzuznu yazsan öyle söylesekde olur benim aklıma çaklıt falan geliyo nedense birde ilk geldiğin zamanlarda tatlı,çikolata düşkünlüğünden bahsetmiştin yaonu anımsatıyo bana

slm kızlar kahvaltımı nesfitle yaptım
afiyet olsun cnm nasl doyuosun ya nesftle kahvaltı çok fena valla su içmiş gibi oluorum ben.olsa olsa bir ara öğün olur benm içim şimdi yaptığım gibi. 1 bardak süte 3 kaşık nesfit ve yarım yemek kaşığı üzüm koydum yedim.

afiyet olsun cnm harikasın valla çok güzel gidiosun.hiç üşenmeden yorulmadan evden getirosun tebrk ederim.herkes yapamaz senn gibi.amaaaan çalışıorum diyp geçiştrebilir ama sen öle yapmıosun ve karşılığınıda alıosun

canım bu üzülecek değil sana çaktırmadığımız için aslında sevinilecek bir durum değil mi yazmış kzı napalım çabalarız dedik bukadar oldu

Canımm güzel geçmiştir umarım doğum günler sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömüz diliyorum yavrularına hepberaber tabii inşallah

Valla baklagilleri ben 4-5yk yiyiorum yanında yoğurt-salata falan da ye istersen zengin olsun

tekafuzuznu yazsan öyle söylesekde olur benim aklıma çaklıt falan geliyo nedense birde ilk geldiğin zamanlarda tatlı,çikolata düşkünlüğünden bahsetmiştin yaonu anımsatıyo bana

tekafuzuznu işin gücün gevezelik işin gücün şaka komiklik başka bişey yokkk leyleğin ömrü laklakla işte ben de laklakcıbaşı cünyır (junıor da aslında tekafuzuznda sorun yaşarsan diye okunuşunu yazdım :):)bi de sen benden büyüksün evli barklı abla sayılrısın ondan ben jünyır oluyorum sen laklakcıbaşı, ben jr. laklakcıbaşı)

Son düzenleme:
öğle menüm
havuç,kıvırcık,kırmızı lahana...
doydun mu derseniz hayır tabi ki
1 saat sonra 1 tane mandalina yerim doyarım..
Önemli olan doymak değil zaten..
Yaşamaya devam edelim metabolizma durmasın yeter..
di mi ama

cnm sadece mercimek yemeğimi?yani çorban varsa 1 kepçe çorba 4-5-6 yemek kaşığı mercimek yiyebilrsn.yanında mutlaka yoğurt olmalı bence.1 dilim ekmeğinide unutma cnm .yedklerinde gayet güzel afiyet olsun.gerçi sen emzirosun sanırım biraz daha fzla yiyebilrsn ben normal birine göre yazdım.

olurrr çaklıt da olur çok seiorum evet hala çok seviorumtelaffuzu kalançou.bir çiçek adı bu.eşim öğretmenler günnde almış bana bi saksı çiçeği çok güzel pespembe çiçekleri vardı adı (hala var :))ne dedim bilmiorum çiçekçi çok kalabalıktı aldım çıktım soramadım yarın sorayım dedi.bizde yarını beklemeden inetrnetten bulduk araştrdık öle aklımda kaldı ben de nick yapıverdm kendime

kilo vermem lazım sağlıklı biriyim ve anne olmak için tek kusurum kilo
mate zayıflattı ama bitkin yaptı ödemim gitti farkındayım gözaltı torbama kadar hşssedşyorum ama
fx15 gibi enerji vererek zayıflatan birşeye ihtiyacım var ginerayla kullanabileceğim.
fx15 artık fayda etmiyor sabit kalıyorum ve ginerayla saatleri çakışıyor.
altın çilek dediler o da üç öğünmüş ya nasıl alıyım onu alamam

tedirginim işte faydası oldu ödem gitti ama uyutuyor
nasıl felç gibi çok geçmiş olsun
işte sağlık ve temkinli olmak lazım burada reklam yapan arkadaşlar oldu ve sağlam bilgi alamıyorum
yardımcı olun lütfen

öğle yemeğim yazdığım gibi aynı oldu yine
bir kepçe mercimek çorbası
salata
1 tane yağsı peçeteyle alınmış tavuk pane
1 su bardağı ayran
bir dilim kepek ekmek

evet evet sevinlcek bi durum hiç bu açıdan düşünmemeiştim:)

cnm öenmli olan sağlıklı yaşamaya devam etmek bana sen pek sağlıklı besleniosun gibi gelmio ne bilim hadi et yemiosun ama süt sebze baklagil tavuk balık meyve yoğurt herşeyden yenmeli sadece salata asla bir öğle yemeği olmaz bu şeklde kas ve su kaybedersn ve onlarıda kısa sürede geri alırsın.benden sölemesi bunları yazıorum çünkü bir bilidğim var cnm lütfen yedklerine dikkat et cnm sağlığından olma.

cnm biz burda genelde herşeyden yiyerek spor yaparak sağlıklı besleneek zayflıoruz.senn durumunda da mutlaka bi uzmandan yarım alman en güzeli bence burda o tür enerji, zayıflama hapı,krmemi vs. kullanana pek rastlanamz cnm.sen de inş. en kısa zamanda kilolarını veriri bebeğini kucağına alırsın

çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider

evet canım üşenmem hiç evdede çok zevkle hazırlarım işyerine getireceğim yemeği severek yapıyorum yani.
teşekkür ederim canım

Kalancho çok doğru söylüyorsun...
Sağlıklı beslenmek lazım o yüzden buradayım zaten..
Sizden fikir alabilmek için.
Sebze ve baklagil çok yerim ben ama işte olunca alternatifim olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…