hoş geldn cnm tabiki geleblrsn aramıza afiyet olsun yedklerin de güzel
teşekkür ederim.Allah herkese ailesi ve sevdikleriyle bir ömür geçirmeyi nasip etsin.doğum günü çok yorucuydu.insana ne varsa anasından var.annecim benimle birlikte sabahtan gidene kadar koşturdu durdu.başka kimse kılını bile kıpırdatmadı yaw.hayır anlamadığım bi problemimizde yoktu ama sanki yabancı gibi yalandan bi eline sağlık dediler öyle don don oturdular.öyle beni süzdüler..o gün kar yağdığı için gelememe durumları oldu.sonradan öğrendiğime göre eşim telefonla arayıp benim çok hazırlık yaptığımı masada tabak bile koyacak yer kalmadığını söylemiş.acepp eşimin tavrınımı kıskandılarki anlamadım.kayınpederim hariç o bambaşka bi adam.çok severim onu.pasta keserken benimle ağladı bile.ama herkesi mutlu etmek mümkün olmuyo anlaşılan. bunları saymazsak güzeldi. bu arada öyle yemeğimi yedim.1 kepce yayla çorba,4 yk mercimek yemeği,küçük bir kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği yedim.suyumu 2 ltye tamamladım.
Kızlar merhaba bi ara 68 kiloyum diye burdaydım şimdi 69-70 olduğum için 70-79 daydım ama sıkıldım ordan aranıza geldim :)))
Öğlen yemeğinde
1,5 kepçe çorba
2 yk pilav
3 yk etli taze fasulye
1,5 kase 1 yk zeytinyağlı salata :26:
1 bardak ayran
dört gözle arayı bekliyorum
offffffffff kans valla beni oyalıyosun haaaaaaaaa,daha yediğimi yazamadımm
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
yemekte
2 çk(yk da olur nerudacığım onlada dalga geçiyor benle,kur kocayınca demişler...)bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeği
2,5 çk et sote
havuç salatasııııı
doydum şükür,şu havuç salatasını yemek ne zor amma yoruldum yani,insanın ağzına girmiyor ayol,ordan burdan fışkırıyorr uzun uzun
şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:
menü çok güzel canım afiyet olsun.boşver canım üzülme gelende sağolsun gelmeyende.
canım ne kullanırsan kullan vücut bir süre sonra onada alışacak canım o yüzden bence spor ve sağlıklı bir diyele vermen en güzeli. zaten pekçoğunun yan etkisi oluyo. tavsiyem önce bir diyetisyene git tahlil yaptır kilo vermene engel bir sorun varmı onu öğren yoksa zaten diyetisyen sana uygun bir diyet verecektir sporda yaptınmı verirsin. o bitkisel çaylar ödem atıyo insan hafiflemiş kilo vermiş gözüküyo ama bırakınca tekrar kilo almış gibi oluyosun. benim fikrim dışardan alınan hiçbişey kilo verdirmez spor ve sağlıklı kişiye özel uzman tarafından haızrlanmış bir diyet tavsiye ederim kolay gelsin canım
bacım yemekhanenizde yoğurt ya da ayran da verselermiş tam olacakmış
ama çok güzel yemekhane ortamı olduğunu gözönüne getirince
afiyet olsun
hoşgeldin idenmenü güzel canım afiyet olsun
üşenmedim kalktığım taaaaaaaaaaaaaa çayocağındaki çöpe baktım geldimm(yaklaşık olarak 10 adım arasıfamircim şekersiz üçü bi arada nasıl canım anlamadım ben :26: nescafe krema ve fındık aromaımı oluyo :97:
cnm abartmadağın sürece(günde 2-3 tane içmek gibi) hafatda 1 içebilrsn .illa içmek sitiosan yok içmeden de olur dersen içmezsin daha iyi olur. okadardan da bişi olmaz o kadar glukozu bi şeklde bi yerden alıoruzdur farkında olmadan:44:şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:
aminnn cnmteşekkür ederim canım.cemil cümlesiyle beraber Allah benimkilerede sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inş.
afiyet olsun cnm şekersiz içsen daha iyi.biz hep şekersiz içioruz sütlü kahveyi çayı kahveyiTeşekkürler az öncede 1,5 şekerli türk kahvesi içtim
üşenmedim kalktığım taaaaaaaaaaaaaa çayocağındaki çöpe baktım geldimm(yaklaşık olarak 10 adım arası) kiii ne göreyimmm ikisi bir aradaymış,ağız alışkanlığı işte
afiyet olsun cnm şekersiz içsen daha iyi.biz hep şekersiz içioruz sütlü kahveyi çayı kahveyi
Arayı biraz erken yapıyorum
1 mandalina
yarım tuzlu kurabiye
ve de çay
bazen ne slata nede yoğurt oluyor farmasim bunada şükür,pilavı az alınca salatayıda bol veriyorlar hem iyi oluyor,bugunki iyidi şükür yarına allah kerimbirde kemal paşa tatlısı vardı ama göz ucuyla bakmadım bile çok değiştim ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk,birde bedenim değişse tam süper olacak ama
cnm abartmadağın sürece(günde 2-3 tane içmek gibi) hafatda 1 içebilrsn .illa içmek sitiosan yok içmeden de olur dersen içmezsin daha iyi olur. okadardan da bişi olmaz o kadar glukozu bi şeklde bi yerden alıoruzdur farkında olmadan:44:
aminnn cnm
afiyet olsun cnm şekersiz içsen daha iyi.biz hep şekersiz içioruz sütlü kahveyi çayı kahveyi
sen bu gidişle aşam yemeğini ve akşam sonrası ara öğünüde erken yaparsın hatta ertesi günün kahvaltısı için saati 5e kurar kalkar öyle yaparsınsen böyle az yedikçe dahaa çoook acıkırsın canımcım çok az yiyorsun bence ben bile bu hafta az yicem biraz kilo verdiğimi göreyim diyorum ama senin kadar bile yemiyorum yani
ooooooooooooooo kemalpaşa tatlısına filan bakmıyorsan sen doğru yolu bulmuşsun canım biraz sabır sendeki bu azme ne kilo dayanır ne birşey
bu kilolar ya gidecek ya gidecek ya da gidecek yahu bu kadar basit
keçi gribi gibi inatçı olamazlar herhalde ya da bizim gibi inatçı hiç olamazlar olsalar da faydası yok mutlaka biletlerini keseceğiz bu fazlalıkların:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?