60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menü çok güzel canım afiyet olsun.boşver canım üzülme gelende sağolsun gelmeyende.

hoşgeldin iden menü güzel canım afiyet olsun

bacım yemekhanenizde yoğurt ya da ayran da verselermiş tam olacakmış
ama çok güzel yemekhane ortamı olduğunu gözönüne getirince
afiyet olsun

çok teşekkür ederim
spor için vaktim olmuyor pazar günleri duşunda fulltime çalışan biriyim
dengeli beslensem dahi enerjisiz kalmamak için kilo yapıcı şeyler yiyor insan ahh keşke ev hanımı olsaydım inan herşey daha kolay olacaktı

bacım yemekhanenizde yoğurt ya da ayran da verselermiş tam olacakmış
ama çok güzel yemekhane ortamı olduğunu gözönüne getirince
afiyet olsun

bazen ne slata nede yoğurt oluyor farmasim bunada şükür,pilavı az alınca salatayıda bol veriyorlar hem iyi oluyor,bugunki iyidi şükür yarına allah kerimbirde kemal paşa tatlısı vardı ama göz ucuyla bakmadım bileçok değiştim ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk,birde bedenim değişse tam süper olacak ama

famircim şekersiz üçü bi arada nasıl canım anlamadım ben :26: nescafe krema ve fındık aromaımı oluyo :97:
üşenmedim kalktığım taaaaaaaaaaaaaa çayocağındaki çöpe baktım geldimm(yaklaşık olarak 10 adım arası) kiii ne göreyimmmikisi bir aradaymış,ağız alışkanlığı işte

şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:
cnm abartmadağın sürece(günde 2-3 tane içmek gibi) hafatda 1 içebilrsn .illa içmek sitiosan yok içmeden de olur dersen içmezsin daha iyi olur. okadardan da bişi olmaz o kadar glukozu bi şeklde bi yerden alıoruzdur farkında olmadan:44:
teşekkür ederim canım.cemil cümlesiyle beraber Allah benimkilerede sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inş.
aminnn cnm

Teşekkürler az öncede 1,5 şekerli türk kahvesi içtim
afiyet olsun cnm şekersiz içsen daha iyi.biz hep şekersiz içioruz sütlü kahveyi çayı kahveyi

Arayı biraz erken yapıyorum
1 mandalina
yarım tuzlu kurabiye
ve de çay

sen bu gidişle aşam yemeğini ve akşam sonrası ara öğünüde erken yaparsın hatta ertesi günün kahvaltısı için saati 5e kurar kalkar öyle yaparsınsen böyle az yedikçe dahaa çoook acıkırsın canımcım çok az yiyorsun bence ben bile bu hafta az yicem biraz kilo verdiğimi göreyim diyorum ama senin kadar bile yemiyorum yani

ooooooooooooooo kemalpaşa tatlısına filan bakmıyorsan sen doğru yolu bulmuşsun canım biraz sabır sendeki bu azme ne kilo dayanır ne birşey
bu kilolar ya gidecek ya gidecek ya da gidecek yahu bu kadar basit
keçi gribi gibi inatçı olamazlar herhalde ya da bizim gibi inatçı hiç olamazlar olsalar da faydası yok mutlaka biletlerini keseceğiz bu fazlalıkların :13:

pekde güzel değilmiş zaten hani 40 yıl içmesem/yemesem aklına bile gelmez derler ya o cinsten bişeyyyykahvede sevmem zaten,eeee niye içtim ki ben bunu öyleyse:26:

az mı olmuş ara:26:
akşam yemeğini erken yiyemem de eve gittiğimde yemeğe kadar 1 meyve daha yerim...
akşama kaynanamlar gelecek onların gelmesi yemek yememiz falan 8 i bulur..
o yüzden 5:30 da bir elma yerim...
Bu akşam leslie yapacaktık ama o da saat 10 a falan kalır..
O saatte de hala halim kalır mı blemedim şimdi..

tatlıya karşı öyleyim çok şükür,ancak regl dönemlerinde dengem şaşıyor biraz ondada bir iki bonibon,şeker ve çikolata ile kaplanmış leblebilerden 1-2 adet yetiyor banaainşallah farmasim yaaaaa,en kısa zmanda atayım atalımmmmm şunları bak yeni fotolrımı eklicem bende ayolllll,tepeden aşağıya doğruuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…