60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel canım peki incelme ve sıkılaşma ne kadar sürede oldu:44: düzenli olarak birşeyler yapmaya devam edip pilates yürüyüş egzersiz ile toparlanmam ne kadar sürer onu merak ediyorum darısı başıma da diyorum evet ölç sen boyunu da bütün istatistiklerimi tutalım bekliyoruz yazmanı merak ettik afiyette olsun

evet canlar 2arammıyapıyorum
1portakal
2yk yogurt
1ceviz
tarçın karıştırdım yedim
afiyet olsun cnm

kızlar kabak tatlısı yapaamda ben kendime göre nasıl yaprım haşlayıp pekmezmi döksem ki
cnm normal yapar gibi. şeker yerine pekmez koyuosun.haşlarken koyabilrsn içine iyice alır.almasını istemiosan piştkten sonrada dökeblrsn

adanuzcum listemde bu canım. her ay değiştiriyor genelde duruma göre

canım gayet ii. sabah kahvaltına çok dikkat korkma yemekten. ama kivi nie konmuş sen mi isteedin anlamadım ben onu nasıl yenir kivi:S onun yerine portakal falan olsaydı şöyle sulu sulu... damak zevki için diyorum yoksa yanlış değil kivi besin değeri yüksek bir meyvedir. gerçi sen yediğine göre alışmışsındır sorun yoktur, doğrudur.

o domates suyunun mantığını çözemedim ben havuç suyu dese bir parça anlayacağım. nie canım o domates suyu?

anladım teşekkür ederim.ben herkesin hedef kilosu oldugu gibi hedef ölçüleri vardır diye düşünüyordum [/B]

iyotulu tuz benim var bi tanesini söyliyim 75 şu an bel çevrem en ince yerden ölçtüm geçen hedefim 68-65 arası incecik bir bel hedefim

benim eşim dışarda yürümeme izin vermiyo yanlız. arkadaşta bulamıyorum spor deyince kaçıyorlar. bende evimde koşu bandım var ve bol oksijen için camı açıyorum o şekilde yapıyorum. 1 ay oldu pilatese başladım. dediğin gibi zorluyo bayağı ondan seviyorum hemde kardiyo ile beraber karın yağlarının atılmasına faydalı olduğunu gözlemledim hemde toparlıyor falan iyi. sevmiyordum bende ama sevmeye çalıştım zorladım falan sonuçlarını gördükçe sevmeye başladım hızlı sonuç veriyo farkı görebiliyosun o yüzden 1 ayda alıştım canım

evet biraz kilo verip platese başlamayı düşünüyorum o yüzden yaz gelsede bahçeye çıkarsak şu yürüyüş bantlarını falan güzel olacak... anlıyorum snei canım aynı yerde olsak gelirdim ben seninle çıkardık beraber:))

Son düzenleme:
merhaba canlar nasılsınız
şimdi bir çerez molası yaptım
2 badem
8 antep fıstığı
3 fındık yedim
500 ml su

azcık vitamin eksikliği var ondan heralde. domates suyunu neden verdi sormayı unuttum ama unutuyorum çoğu kez içmeyi. sabahları kahvaltıya ek bi çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi tahın karışımıda yiyorum ayrıca aç karnına arı poleni alıyorum sabahları çok faydasını gördüm canım.
sağol ilgilendiğin için

kalanchoe kolay gelsin canım sen daha bir iki gün önce koltukları halılar filan silmemiş miydin bacım ?

aa evet arı polenini bende geceleri süte karıştırıp içiyorum harika birşey

adanuzcum ben sana bişey daha soracağım ben şunu farkettim şekeri tatlıyı bırakmadan göbek gitmiyo sanki. kızartma şekerli içecekler fastfood hamurişi, hamurişi tatlılar falan sanki göbek besliyo kardiyo bile fayda etmiyo sanki. ben bırakınca göbeğim eridi ama yanılıyoda olabilirim. ben seçiçimi genelde pekmezli tatlandırılmış tatlılardan yana kullanıyorum tabiki ölçülü insülin fırlamasın diye gerçi atlattım ama olsun önlem olsun diye. hamur işlerimide esmer az yağlı yapıyorum falan. sanki insülin dengesizliği göbek yapıyo gibi geliyo bana. sanada sorayım dedim canım. bazı insanlar var mesela heryanı zayıf önde göbeği var kocaman. arkadaşlarımda oldu öyle. eskiden bende öyleydim ama eridi göbeğim hiç kalmadı desem yeridir toplanması lazım pilatesle. gerçi yağ hücrelerinin vücuttaki dağılışı ile alakalı bir durumda söz konusu ama ben yinede beslenme insülin direncinin çok etkili olduğunu düşünüyorum lokal yağlanmada

nickini bir çıkarabilsek sorucazdaaa,kız seni unuturmuyuz hiçççççbak nerudayla bu konuyu halladecektik yine yok oratlarda,nerudaaaaa kalonchofgkdpoernin nicki napcaz ne dicez en kolayından

Cadıı sen çıkarsın şimdi çıkmadan yazyaım düşünücem gece rüyada uygun bir isim görürüm belki yarın ortak bir paydada buluşuruz inşallah ben de dışarı çıkıcam işlerim var biraz gitmiş olursan öpüyorum seni canım benim yarın görüşmek üzreeee

canım ben 2 aydır leslie ile yürüyüş yapıorum 1 aydır da pilates yapıorum. 6 kilo verdim. bütün bunların etkisyle incelme oldu sıkılşmada ise pilates müthiş bir değişm yarattı bende.ne yaptysam bi türlü gtmeyen selülitlerim gtti çok az popom da varlar.hafta içi sabahları pilates p.tesi çarşmba ve cuma 17.00 gibide leslie yi yapıorum 45 dk.ama ciddi ölçüde yağ verdiğime inanıorum çünkü göbeğimden bacaklarımda popomda bıngıl bıngıl sallaanana yağ kütleleri görürlürdü çok fena bi şeklde.onlar mesela çok azaldı.gitgide sıkışaıo elimle baaklarımı popomu tutuuğumda anlıorum bunu.2-3 ayda dahada güzel olucak die düşünüorum.yaza kadar vakit var bakalım.inş.hiç bırakmayı düşünmüorum pilatesi severek yapıorum.zayıf olmak deil amacım şeklli olmak .hikayem böyle cnm.

merhaba canlar nasılsınız
şimdi bir çerez molası yaptım
2 badem
8 antep fıstığı
3 fındık yedim
500 ml su
afiyet olsun cnm

kalanchoe kolay gelsin canım sen daha bir iki gün önce koltukları halılar filan silmemiş miydin bacım ?
evet cnm salonu temzlemişim bugünkülerde yatak odası ve çalışma odasıydı. yavaş yavaş yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…