evet cnm hep söylüo uzayanlar var die ben her tarafımı ölçüorum acaip bir incelme ve sıkılaşma oldu ama boyumu hiç ölçmedim
reglim şu an bitsin boyumu belimi göbeğimi tekrar ölçücem inş.ozman yazarım sanada
ara öğünüm
1 büyük bardak greyfurt suyu
yarım fincan beyaz -acılı leblebi karışık
afiyet olsun cnmevet canlar 2arammıyapıyorum
1portakal
2yk yogurt
1ceviz
tarçın karıştırdım yedim
cnm normal yapar gibi. şeker yerine pekmez koyuosun.haşlarken koyabilrsn içine iyice alır.almasını istemiosan piştkten sonrada dökeblrsnkızlar kabak tatlısı yapaamda ben kendime göre nasıl yaprım haşlayıp pekmezmi döksem ki
adanuzcum listemde bu canım. her ay değiştiriyor genelde duruma göre
anladım teşekkür ederim.ben herkesin hedef kilosu oldugu gibi hedef ölçüleri vardır diye düşünüyordum[/B]
iyotulu tuz benim var bi tanesini söyliyim 75 şu an bel çevrem en ince yerden ölçtüm geçen hedefim 68-65 arası incecik bir bel hedefim
afiyet olsun cnm
cnm normal yapar gibi. şeker yerine pekmez koyuosun.haşlarken koyabilrsn içine iyice alır.almasını istemiosan piştkten sonrada dökeblrsn
kardiyoyu yağ yakmak için öneriyoruz zaten, gerçi gelen hastaların ne tür spor yapacağına karışmak bizim uzmanlık alanımız değil işimizde değil onu spor hocaları bilir fakat tabiki bilgi birikimi ilgisi olan diyetisyende mevcuttur. açık havada bol oksijenle yapılan kardiyo yarım saat sonra yağ yakımını başlatır, bazal metabolizması yavaş olanlarda ve yeni başlayanlarda ilk 1 saatten sonra yağ yakımı başlar. bence en iyisini yapmışsınız. platesi sevmiyorum dikatli olunmazsa ödem yapıyor fakat asla faydası yok diyemem platesle mutlu olan pek çok insan var. ben açık havada kardiyo yapamam bu çok kötü bir durum ama napalım elimizdekiyle yetineceğiz aletli jimnastiğe talim... yüzmeyi düşünüyorum biraz kilo verince de platese başlayacağım. yüzme konusunda çok dikkatli olmam lazımm tekrar kilo almamak için onuda ayarlayacağız artık napalım. burda bir sürü insan bizim güzellik salonuna para gömüyorlar zayıflamak için yosunlu kürler falan... işe yaramaz diye uyarıyorum ama laf anlatamıyorum talep olunca mecbur koyuyoruz bizde
benim eşim dışarda yürümeme izin vermiyo yanlız. arkadaşta bulamıyorum spor deyince kaçıyorlar. bende evimde koşu bandım var ve bol oksijen için camı açıyorum o şekilde yapıyorum. 1 ay oldu pilatese başladım. dediğin gibi zorluyo bayağı ondan seviyorum hemde kardiyo ile beraber karın yağlarının atılmasına faydalı olduğunu gözlemledim hemde toparlıyor falan iyi. sevmiyordum bende ama sevmeye çalıştım zorladım falan sonuçlarını gördükçe sevmeye başladım hızlı sonuç veriyo farkı görebiliyosun o yüzden 1 ayda alıştım canım
benim en ince yerim 70 :)
canım gayet ii. sabah kahvaltına çok dikkat korkma yemekten. ama kivi nie konmuş sen mi isteedin anlamadım ben onu nasıl yenir kivi:S onun yerine portakal falan olsaydı şöyle sulu sulu... damak zevki için diyorum yoksa yanlış değil kivi besin değeri yüksek bir meyvedir. gerçi sen yediğine göre alışmışsındır sorun yoktur, doğrudur.
o domates suyunun mantığını çözemedim ben havuç suyu dese bir parça anlayacağım. nie canım o domates suyu?
merhaba canlar nasılsınız
şimdi bir çerez molası yaptım
2 badem
8 antep fıstığı
3 fındık yedim
500 ml su
azcık vitamin eksikliği var ondan heralde. domates suyunu neden verdi sormayı unuttum ama unutuyorum çoğu kez içmeyi. sabahları kahvaltıya ek bi çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi tahın karışımıda yiyorumayrıca aç karnına arı poleni alıyorum sabahları çok faydasını gördüm canım.
sağol ilgilendiğin için
nickini bir çıkarabilsek sorucazdaaa,kız seni unuturmuyuz hiçççççbak nerudayla bu konuyu halladecektik yine yok oratlarda,nerudaaaaa kalonchofgkdpoernin nicki napcaz ne dicez en kolayından
aa evet arı polenini bende geceleri süte karıştırıp içiyorum harika birşey
peki memnun musun daha inceltmeyi istiyor musun :)
canım ben 2 aydır leslie ile yürüyüş yapıorum 1 aydır da pilates yapıorum. 6 kilo verdim. bütün bunların etkisyle incelme oldu sıkılşmada ise pilates müthiş bir değişm yarattı bende.ne yaptysam bi türlü gtmeyen selülitlerim gtti çok az popom da varlar.hafta içi sabahları pilates p.tesi çarşmba ve cuma 17.00 gibide leslie yi yapıorum 45 dk.ama ciddi ölçüde yağ verdiğime inanıorum çünkü göbeğimden bacaklarımda popomda bıngıl bıngıl sallaanana yağ kütleleri görürlürdü çok fena bi şeklde.onlar mesela çok azaldı.gitgide sıkışaıo elimle baaklarımı popomu tutuuğumda anlıorum bunu.2-3 ayda dahada güzel olucak die düşünüorum.yaza kadar vakit var bakalım.inş.hiç bırakmayı düşünmüorum pilatesi severek yapıorum.zayıf olmak deil amacım şeklli olmak .hikayem böyle cnm.
ne güzel canımpeki incelme ve sıkılaşma ne kadar sürede oldu:44: düzenli olarak birşeyler yapmaya devam edip pilates yürüyüş egzersiz ile toparlanmam ne kadar sürer onu merak ediyorum darısı başıma da diyorum evet ölç sen boyunu da bütün istatistiklerimi tutalım bekliyoruz yazmanı merak ettik afiyette olsun
afiyet olsun cnmmerhaba canlar nasılsınız
şimdi bir çerez molası yaptım
2 badem
8 antep fıstığı
3 fındık yedim
500 ml su
evet cnm salonu temzlemişim bugünkülerde yatak odası ve çalışma odasıydı. yavaş yavaş yapıorumkalanchoe kolay gelsin canım sen daha bir iki gün önce koltukları halılar filan silmemiş miydin bacım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?