60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

incelsin değilde dümdüz olsun istiyorum :)

acele etme. dümdüz olması için yağların erimesi lazım. sporu bırakma tatlıdan beyaz unlu gıdalardan kızartmadan uzak dur şekerli içeceklerden yani sebze meyve et karbonhidrat al düzenli eksiksiz hergün süt yoğurt ye. yemeklerin az yağlı olsun birazda zaman ver gidecek. eskiden seninle konuştuğumuz gibi canım uzun uzun anlattım sana biliyosun artık

kızlar plates yaptıktan sonra benim karnımın çok yanmasına kimse bişi demedi normal mi yani,ben bıraktıktan sonra ble yanıyo, birde ebru şallı her karnım taş gibi diyo ama halen yanıyo diyo,onun neresi nasıl yanıyo anlamış değilim :))))))

anladım kolay gelsin canım .aslında ben de gelsem mi ne yardıma .tatilde kadına gelme dedim mahsus bana hareket olsun diye yoksa insan kafayı yiyecek evde bugün de ben süpürdüm evimi platesten sonra iyi gitti ama

arkadaşım aşırı yüklemeden kaynaklanan beslenme bozukluğu vücutta yağ yapar ama her insanın vücutta yağın toplandığı yer farklıdır bu kişiden kişiye değişir. bazı insanlar elma tipidir gömekler şişer bazıları armut tiptir kalçalar basenler genişler. vucuda alınan gereksiz fazla her lokma yağa dönüşür bunu kestiğimizde ve spor yaptığımızda bu yağlar gitmeye başlar e haliyle en çok nerede varsa oradan gider, tabi bide en çok hangi bölgesi çalışıyorsa. vücuttaki her hangi bir dengesizlik insülin direnci vb kilo almaya yağ yapmaya sebep olur bu düzensizlik dengelenmeye çalıştığında haliyle vücutta kendini çalıştırıp normale dönemeye çalışır. o yüzden zayıflamadan önce doktora gidip tahlil yaptırın diyoruz yani bakalım kişi niçin kilo almış bir hastalığımı var, işe bu hastalık düzensizlik giderilerek başlanır yoksa kişi istediği kadar diyet yapsın kilo veremez.

zaten tatlıya elimi atsam mor mor yazılar geliyo gözümün önüne sayende bayağı bilgilendim aksam evde 3 4 tane çikolata vardı hıh yaptım kendilerine yemeden çıktım mutfaktan :)

akşam menüm

haşlama dana eti
yaprak sarma
yeşil mercimek yemeği

ben öğlen makarna sarma ve yeşil mercimek yediğim için akşama sadece haşlama et yemeyi planlıyorum yanına diğer yemekler bitsin diye pilav ya da fırında patates yapmadım .
taze fasulye de pişirmedim.
en iyisi etin yanına yoğurt, havuç- turp salatası bir de adetim değil ama ekmek yemek .
duruma göre 1 dilim ekmek yiyeyim bakalım artık
öneriler varsa alabilirim .

Son düzenleme:

evet dediklerini yaşadım ben. en sonunda pes ettim diyetisyene gittim. beraber konuşa konuşa bulduk sorunu. yavaş oldu 1 hafta gittim geldim tahliller falan uzun uzun anlattım falan sonra bulduk beraber. tek kötü yanı kesinlikel kaçamak ödül vermiyo düzen bozulmasın deyip duruyo ama ben arada ödüllendiriyorum kendimi dediğim şekilde

canım zaten asla şeker kesilemez en kötü hastaların bile tolerans ölçüleri vardır ama nasıl olsa hasta uymaz kaçamak yapar diye diyetisyen bunu söylemez korkma canım

zaten tatlıya elimi atsam mor mor yazılar geliyo gözümün önüne sayende bayağı bilgilendim aksam evde 3 4 tane çikolata vardı hıh yaptım kendilerine yemeden çıktım mutfaktan :)

bitter çikolata veriyor diyetisyenler haftada 1 falan arada yersin bitter ödül olur. ama aferin demek mor yazılarım geliyo gözüünün önüne. nişanlında farketmiş zaten değilmi mutluu oldu yazmıştın. eee sen nişanlısına hayran birisin o mutlu oluca sende mutlu olmuşsundur.

düşün düşün gece gece otur bunu düşün emi,Allah allah okadarda demedik yani,yarın beraber düşünürüzbişeyler,hadi görüşürüz canımcımmmmöpüyorumseni
herkese iyi akşammmmmmmmmlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr,hepinizi çooookkkk seviyorum,bugün birilerini kırdım mı ne pek çok geri msj aldımmmmm nç nç noldu bana bilmiyorum valla,ama stresliyim anlayın sizde canımmmmmmmm,yine hatayı sizde buldum iyi mi,ben gideyim akşam oldu nihayettt.kaçamaksız bir akşam diliyorummm,sabah görüşemek üzere canlarrrrrrrrrr

canım zaten asla şeker kesilemez en kötü hastaların bile tolerans ölçüleri vardır ama nasıl olsa hasta uymaz kaçamak yapar diye diyetisyen bunu söylemez korkma canım

tamam canım sağol. görüşürüz sonra çok yararlı şeyler söyledin çok sağol.

çıtırım diyo artık bana :) belki bir kilo verdim ama bölgesel olarak verdim...iş yerinde artık aşçımız var her öğün mutlaka yoğurt yada salata yiyorum iş yerinde düzenli yemek beni çok motive etti,çünkü öğlen bozuluyordu aksama istek kalmıyordu yani

adanuzcum birde buraya ara sıra gost uğruyor o da diyetisyen o da çok faydalı şeyler anlatıyor sağolsun. şimdi sınavları falan var pek giremiyor ama her soruya cevap veriyor sağolsun kırmıyor insanı.

famircim hayırlı akşamlar sabahın ilk ışıklarıyla beraber listeni görmek ümidiyle canım

ay ne güzel hadi bakalım demekki gelişme bayağı olmuş. sen zaten nişanlına hayransın o da beyendiğine göre sorun yok

bende kocişine hayranım beyendiğine göre sorun yok yok yok yok

desemde inanma var sorun var 5 kilo vermeden rahat etmem daha
eskiden kociş dırdır ederdi o sustu ben şimdi dırdır ediyorum
5 kilo ay o da gitsin ne olur yaza beyaz kıyafetler elbise giyesim varrrr

Sen bu azimle kesin verirsin valla :)

Eşin sen kilolu iken ne diyordu,zayıflA der miydi mesela

Seninkide sana düşkün belli yalnız yürüyüşe salmadığına göre

akşam yemeğinden sonra görüşmek üzere kızlar şimdiden afiyet olsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…