incelsin değilde dümdüz olsun istiyorum :)
canım ben 2 aydır leslie ile yürüyüş yapıorum 1 aydır da pilates yapıorum. 6 kilo verdim. bütün bunların etkisyle incelme oldu sıkılşmada ise pilates müthiş bir değişm yarattı bende.ne yaptysam bi türlü gtmeyen selülitlerim gtti çok az popom da varlar.hafta içi sabahları pilates p.tesi çarşmba ve cuma 17.00 gibide leslie yi yapıorum 45 dk.ama ciddi ölçüde yağ verdiğime inanıorum çünkü göbeğimden bacaklarımda popomda bıngıl bıngıl sallaanana yağ kütleleri görürlürdü çok fena bi şeklde.onlar mesela çok azaldı.gitgide sıkışaıo elimle baaklarımı popomu tutuuğumda anlıorum bunu.2-3 ayda dahada güzel olucak die düşünüorum.yaza kadar vakit var bakalım.inş.hiç bırakmayı düşünmüorum pilatesi severek yapıorum.zayıf olmak deil amacım şeklli olmak .hikayem böyle cnm.
afiyet olsun cnm
evet cnm salonu temzlemişim bugünkülerde yatak odası ve çalışma odasıydı. yavaş yavaş yapıorum
adanuzcum ben sana bişey daha soracağım ben şunu farkettim şekeri tatlıyı bırakmadan göbek gitmiyo sanki. kızartma şekerli içecekler fastfood hamurişi, hamurişi tatlılar falan sanki göbek besliyo kardiyo bile fayda etmiyo sanki. ben bırakınca göbeğim eridi ama yanılıyoda olabilirim. ben seçiçimi genelde pekmezli tatlandırılmış tatlılardan yana kullanıyorum tabiki ölçülü insülin fırlamasın diye gerçi atlattım ama olsun önlem olsun diye. hamur işlerimide esmer az yağlı yapıyorum falan. sanki insülin dengesizliği göbek yapıyo gibi geliyo bana. sanada sorayım dedim canım. bazı insanlar var mesela heryanı zayıf önde göbeği var kocaman. arkadaşlarımda oldu öyle. eskiden bende öyleydim ama eridi göbeğim hiç kalmadı desem yeridir toplanması lazım pilatesle. gerçi yağ hücrelerinin vücuttaki dağılışı ile alakalı bir durumda söz konusu ama ben yinede beslenme insülin direncinin çok etkili olduğunu düşünüyorum lokal yağlanmada
acele etme. dümdüz olması için yağların erimesi lazım. sporu bırakma tatlıdan beyaz unlu gıdalardan kızartmadan uzak dur şekerli içeceklerden yani sebze meyve et karbonhidrat al düzenli eksiksiz hergün süt yoğurt ye. yemeklerin az yağlı olsun birazda zaman ver gidecek. eskiden seninle konuştuğumuz gibi canım uzun uzun anlattım sana biliyosun artık
arkadaşım aşırı yüklemeden kaynaklanan beslenme bozukluğu vücutta yağ yapar ama her insanın vücutta yağın toplandığı yer farklıdır bu kişiden kişiye değişir. bazı insanlar elma tipidir gömekler şişer bazıları armut tiptir kalçalar basenler genişler. vucuda alınan gereksiz fazla her lokma yağa dönüşür bunu kestiğimizde ve spor yaptığımızda bu yağlar gitmeye başlar e haliyle en çok nerede varsa oradan gider, tabi bide en çok hangi bölgesi çalışıyorsa. vücuttaki her hangi bir dengesizlik insülin direnci vb kilo almaya yağ yapmaya sebep olur bu düzensizlik dengelenmeye çalıştığında haliyle vücutta kendini çalıştırıp normale dönemeye çalışır. o yüzden zayıflamadan önce doktora gidip tahlil yaptırın diyoruz yani bakalım kişi niçin kilo almış bir hastalığımı var, işe bu hastalık düzensizlik giderilerek başlanır yoksa kişi istediği kadar diyet yapsın kilo veremez.
evet dediklerini yaşadım ben. en sonunda pes ettim diyetisyene gittim. beraber konuşa konuşa bulduk sorunu. yavaş oldu 1 hafta gittim geldim tahliller falan uzun uzun anlattım falan sonra bulduk beraber. tek kötü yanı kesinlikel kaçamak ödül vermiyodüzen bozulmasın deyip duruyo ama ben arada ödüllendiriyorum kendimi dediğim şekilde
zaten tatlıya elimi atsam mor mor yazılar geliyo gözümün önünesayende bayağı bilgilendim aksam evde 3 4 tane çikolata vardı hıh yaptım kendilerine yemeden çıktım mutfaktan :)
Cadıı sen çıkarsın şimdi çıkmadan yazyaım düşünücem gece rüyada uygun bir isim görürüm belki yarın ortak bir paydada buluşuruz inşallah ben de dışarı çıkıcam işlerim var biraz gitmiş olursan öpüyorum seni canım benim yarın görüşmek üzreeee
canım zaten asla şeker kesilemez en kötü hastaların bile tolerans ölçüleri vardır ama nasıl olsa hasta uymaz kaçamak yapar diye diyetisyen bunu söylemez korkma canım
bitter çikolata veriyor diyetisyenler haftada 1 falan arada yersin bitter ödül olur. ama aferin demek mor yazılarım geliyo gözüünün önüne. nişanlında farketmiş zaten değilmi mutluu oldu yazmıştın. eee sen nişanlısına hayran birisin o mutlu oluca sende mutlu olmuşsundur.
çıtırım diyo artık bana :) belki bir kilo verdim ama bölgesel olarak verdim...iş yerinde artık aşçımız var her öğün mutlaka yoğurt yada salata yiyorum iş yerinde düzenli yemek beni çok motive etti,çünkü öğlen bozuluyordu aksama istek kalmıyordu yani
ay ne güzel hadi bakalım demekki gelişme bayağı olmuş. sen zaten nişanlına hayransın o da beyendiğine göre sorun yok
bende kocişine hayranım beyendiğine göre sorun yok yok yok yok
desemde inanma var sorun var 5 kilo vermeden rahat etmem daha
eskiden kociş dırdır ederdi o sustu ben şimdi dırdır ediyorum
5 kilo ay o da gitsin ne olur yaza beyaz kıyafetler elbise giyesim varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?