Sen bu azimle kesin verirsin valla :)
Eşin sen kilolu iken ne diyordu,zayıflA der miydi mesela
Seninkide sana düşkün belli yalnız yürüyüşe salmadığına göre
kızlar hepinize iyi akşamlar toparlanayım 6 da çıkıyorum hoşçakalın
anladım kolay gelsin canım .aslında ben de gelsem mi ne yardıma .tatilde kadına gelme dedim mahsus bana hareket olsun diye yoksa insan kafayı yiyecek evdebugün de ben süpürdüm evimi platesten sonra iyi gitti ama
offf...valla yoruldum banyomuda temzledim son olarak pilavımıda koydum ocağa geldim.şimdi kendime bakım zmanı ayak bakımı yapcam.bende can sıkıntısından yapıorum çoğu zman.çalışmadığım için bende kadın almıorum.büyük tezmlklerde alıorum sadece.
gidenlere güle güle famir nugya yarın görüşrüz inş.
şimdi bakımıma geçeyim ben akşam yemeğimi yazarım az sonra
yağ verdinse yağ kaybı kas kaybı kadar tartıya yansımıyor sürekli giydiğin pantolunun niye bollaşsınki değilmi ama yağ vermişsindir :81:selam arkadaslar,isten henüz geldim yediklerimi yazayim hemen
Kalkinca 700ml su,1 tk zeytinyagi
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
1,5 kk beyaz peynir
1 cay kasigi tahin-pekmez
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber,havuc sögüs
ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk esmer ekmek
1/2 kk kasar peyniri
öglen:3 köfte kadartavuk gögsü haslama
1 dilim ekmek
kereviz-havuc salatasi(yagsiz)
ara1:1 meyveli yogurt
6 adet badem
ara 2: 2 tane SIKIStirilmis misir patlagi
ögle yemegini 12 de yedigim icin(iste) 2 ara yaptim.Aciktim cünkü((Normalde 13.30 gibi yiyorum.
aksama karnabahar(etsiz) salata ve yogurt yiyecegim.Ekmek gündüz yeterince yedim bugün.
Birde ben bugün sabah pantolon kemerinin 4. deligini kullanabildigimi görünce tartilayim sanirim kilo verdim dedim kendi kendime ama tartiya ciktim bir degisiklik yok arkadaslar((((((((((((( pantolonum ne diye bollasti bir anlam veremedim dogrusu.Psikolojik mi acaba?Anlayacaginiz ben gecen hafta(regli durumundan dolayi sanirim ve pasta tabi ki) kilo verememisim.Bu Haftayi da yariladik üstelik ibrede bir degisiklik yok.Umarim hafta basna kadar biraz vermis olurum. Moralim bozuk,canimda SIKILMADI degil,insanin emegi bosa gitmis gibi oluyor bir türlü veremeyince.Neyse yilginlik yok hep beraber yola devam...
selam arkadaslar,isten henüz geldim yediklerimi yazayim hemen
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
1,5 kk beyaz peynir
1/2 ceviz
1/2 kk esmer ekmek
1/2 kk kasar peyniri
1 dilim ekmek
6 adet badem
ögle yemegini 12 de yedigim icin(iste) 2 ara yaptim.Aciktim cünkü((Normalde 13.30 gibi yiyorum.
aksama karnabahar(etsiz) salata ve yogurt yiyecegim.Ekmek gündüz yeterince yedim bugün.
Birde ben bugün sabah pantolon kemerinin 4. deligini kullanabildigimi görünce tartilayim sanirim kilo verdim dedim kendi kendime ama tartiya ciktim bir degisiklik yok arkadaslar((((((((((((( pantolonum ne diye bollasti bir anlam veremedim dogrusu.Psikolojik mi acaba?Anlayacaginiz ben gecen hafta(regli durumundan dolayi sanirim ve pasta tabi ki) kilo verememisim.Bu Haftayi da yariladik üstelik ibrede bir degisiklik yok.Umarim hafta basna kadar biraz vermis olurum. Moralim bozuk,canimda SIKILMADI degil,insanin emegi bosa gitmis gibi oluyor bir türlü veremeyince.Neyse yilginlik yok hep beraber yola devam...
ehehe hamarat :81:
evde olunca öyle değilmi işler hiç bitmiyor ya
offf...valla yoruldum banyomuda temzledim son olarak pilavımıda koydum ocağa geldim.şimdi kendime bakım zmanı ayak bakımı yapcam.bende can sıkıntısından yapıorum çoğu zman.çalışmadığım için bende kadın almıorum.büyük tezmlklerde alıorum sadece.
gidenlere güle güle famir nugya yarın görüşrüz inş.
şimdi bakımıma geçeyim ben akşam yemeğimi yazarım az sonra
mısırmıcnm çok güzel gidiosun.yeni başlamana rağmen senn beslenme şeklini çok beğeniorum.hafta içi asla tartılma haftada bir gün belrle onun dışında asla tartıya çıkma moralin bozxulur.kilo veremedysen de incelma olmuştr sıkılaşma olmuştr belki spor yapıomuydun sen hatrlayamadım?bir de ara yapmaktan kokrma bazen bende öğle akşam arası 2 ara yapıorum yeterki aralarda kalorili şeyler yeme.kuru meyve yoğurt az mikatrda leblebi kuruyemiş bikti çayı meyve işini görür.ben birde teflon tencerede yağsz tuzsuz mısır patlatıorum nefis oluo.sinemalrda satılan mısırlar gibi bembeyazmıısrda bol lifli olduğu için ara öğünlerde yenilebilr sakıncası yok önerio diyetsyenlerde bende eğer akşam yemeğinde ekmek yememişsem acıktığım zman yemekten sonra yiorum msırı.birde akşam yemeğinde de ekmek yiyeb ilrsn bu gün sadece 2 dilim ekmek yemişsin yanlış okumadysam?
selam arkadaslar,isten henüz geldim yediklerimi yazayim hemen
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
1,5 kk beyaz peynir
1/2 ceviz
1/2 kk esmer ekmek
1/2 kk kasar peyniri
1 dilim ekmek
6 adet badem
akşam yemeğimide yazayım çıkayım kızlarkocişim gelir şimdi inş.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 kaşık etl, nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata
1-2 parça turşucuk
herkese iyi akşamlr yarın görüşmek üzereee
insallah hugocuk yaaaaa :)) yagdan verince tartiya yansimamasi normal mi peki sence?yağ verdinse yağ kaybı kas kaybı kadar tartıya yansımıyor sürekli giydiğin pantolunun niye bollaşsınki değilmi ama yağ vermişsindir :81:
Kalanchoecim sagol elimden geleni yapmaya calisiyorum,sizleride gözlemleyerek,dogru menüler olusturup dogru beslenmeye gayret ediyorum.Suyumu,yesil cayimi,sporumu eksik etmiyorum.Ama ben 37 yasindayim belki metabolizmada baya yavaslamistir artik bilemiyorumcnm çok güzel gidiosun.yeni başlamana rağmen senn beslenme şeklini çok beğeniorum.hafta içi asla tartılma haftada bir gün belrle onun dışında asla tartıya çıkma moralin bozxulur.kilo veremedysen de incelma olmuştr sıkılaşma olmuştr belki spor yapıomuydun sen hatrlayamadım?bir de ara yapmaktan kokrma bazen bende öğle akşam arası 2 ara yapıorum yeterki aralarda kalorili şeyler yeme.kuru meyve yoğurt az mikatrda leblebi kuruyemiş bikti çayı meyve işini görür.ben birde teflon tencerede yağsz tuzsuz mısır patlatıorum nefis oluo.sinemalrda satılan mısırlar gibi bembeyazmıısrda bol lifli olduğu için ara öğünlerde yenilebilr sakıncası yok önerio diyetsyenlerde bende eğer akşam yemeğinde ekmek yememişsem acıktığım zman yemekten sonra yiorum msırı.birde akşam yemeğinde de ekmek yiyeb ilrsn bu gün sadece 2 dilim ekmek yemişsin yanlış okumadysam?
insallah hugocuk yaaaaa :)) yagdan verince tartiya yansimamasi normal mi peki sence?
Kalanchoecim sagol elimden geleni yapmaya calisiyorum,sizleride gözlemleyerek,dogru menüler olusturup dogru beslenmeye gayret ediyorum.Suyumu,yesil cayimi,sporumu eksik etmiyorum.Ama ben 37 yasindayim belki metabolizmada baya yavaslamistir artik bilemiyorum((Vazgecmek,yilmak yok aslaaaa ama verebilseydim cok mutlu olacak ve öyle devam edecektim.Neyse insallah bu hafta...
Ben spor yapiyorum tabi canim.Birgün leslie,1 gün nivea dimamik sabahlari yapiyorum.Gerci 2 gündür yapamadim tüm gün calismaktan ama haftanin 5 günü spor yapmis oluyorum.Böyle...
Ilgin icin tsk.ederim,en büyük motivasyonum sizlersiniz,iyiki varsiniz,iyiki bu gruptayim,sagolun
tarti günüm normalde pazar günleri ama gecen pazar regl old. icin tartilmamistim.Bugün bi bakayim dedim ama bakmasaydim keske,haklisin...
hocahanım listen güzel
yılgınlık yok ne badireler atlattık burada sen de vereceksin inşallah hem de nasıl bir çıtır olacaksın inşallah koyarsan fotolarını da göreceğiz inşallah
hocahanım listen güzel
yılgınlık yok ne badireler atlattık burada sen de vereceksin inşallah hem de nasıl bir çıtır olacaksın inşallah koyarsan fotolarını da göreceğiz inşallah
yavaş yavaş yağ verdiğin için pek yansımayabilir. şu da var spor var gelişiyo kasların kas oranın arttıysa bazen kilo almış gibi bile gözükebilrisin. örneğin bu hafta 100 gram yağ verdinse ve 100 gram kas yaptınsa tartıda kilo vermemiş gözükebilirsin anladınmı canım. güzel beslenmen sporunda var sen eriyen yerlerine bak değişikliklere bak çokta tartıyı takıpta moralini bozma olurmu
anladim tamam hugocuk.Peki sen diyetisyenle zayifliyorsun anladigim kadariyla,aralarda yedigimiz leblebiyi,grisiniyi yada diyet bisküviyi falan ekmek hakkimizdan mi düsmemiz gerekiyor,ben onu fazla hesap edemiyorum da ?
slm kızlarbnde aranıza yenı katuldım yarın 5gunde 5kılo dıyetıne baslıcam baslamak ısteyen warmı bnle bnmde boyum 165 kılom 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?