arkadaşlar benim bebek felaket anca uyudu oturabildim.doğumdan çıktığımda 85 kiloyadum şimdi 67 oldum çok dikkat ediyorum denilemez ama uğraşıyorum.sabahtan beri yediklerimi yazayım.
sabah
domates
maydanoz
biber
1 ç.k pekmez
1 t.k çemen
1 dilim ekmek
6 tane ince kızarmış patates
ara
armut kivi
öğle
2 patlıcan 2 biber dolması
5 sarma
ara
kahve
akşam
4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
birazdan arkadaşa gidecegim inş fazla yemem bu benim 2. diyet yapışım daha öncede 15 kg vermiştim
hergün mutlaka pekmez ve maydanoz tüketiyorum hem sütte yapıyor.şimdiye kadar 18 kg oldu bakalım.inş 55 leri görürüm.
arkadaşlar benim bebek felaket anca uyudu oturabildim.doğumdan çıktığımda 85 kiloyadum şimdi 67 oldum çok dikkat ediyorum denilemez ama uğraşıyorum.sabahtan beri yediklerimi yazayım.
sabah
domates
maydanoz
biber
1 ç.k pekmez
1 t.k çemen
1 dilim ekmek
6 tane ince kızarmış patates
ara
armut kivi
öğle
2 patlıcan 2 biber dolması
5 sarma
ara
kahve
akşam
4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
birazdan arkadaşa gidecegim inş fazla yemem bu benim 2. diyet yapışım daha öncede 15 kg vermiştim
hergün mutlaka pekmez ve maydanoz tüketiyorum hem sütte yapıyor.şimdiye kadar 18 kg oldu bakalım.inş 55 leri görürüm.
kızlaaaar napıyosunuz?? ben bi dışarı çıktım geldim çokk soğukk valla ya Allah dışarıda olanlara yardım etsin...yemeğimi yiycem şimdi canım hiçbişey istemiyo ama yemek lazım
yoğurt yiycem 1 kase ve 2 kepçe de çorba içerim sanırım
ben de aksam yemegimi yedim 1 saat önce
6 yk.karnabahar(etsiz)
3 yk yarim yagli yogurt
1 dilim esmer ekmek
3 catal kereviz-havuc salatasi (göyya ekmek yemeyecektim bugün 5 dilim oldu,neyse artik...)
ara olarak yine tarcinli elma yerim sanirim,yaninda belki yarim cay bardagi kadar süt olur.
afiyet olsun nerudacim)
iyi akşamlar kızlar..
geçmişi okumaya vaktim yok umarım herkesler iyidir.
akşam menümü yazayım..
ya da tüm günü yazayım da göreli ne kadar sağlıksızmış
Bana da ders olsun..
sabah
7 yk nesfit yarım su bardağı süt
sonra 1 bardak çay
ara
1 mandalina
yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi
öğlen
salata
ara
1 mandalina
yarım tuzlu kurabiye
gene ara
yarım muz
akşam
2 yk pilav
5 yk nohut
1 dilim ev yapımı tahıllı ekmek
2 yk yoğurt
1 bardak ayran
1 elma yemeği düşünüyorum
bide 1 saar sonra leslie yapacağız..
yarın daha sağlıklı besleneceğime söz veriyorum...
öpüyorum sizi...
Misafirlerim var pek takip edemedim bugün.
Yarın da giremem kızımı aşıya götüreceğiz falan.
Akşam öğünüm;
2 dilim pizza (biraz kepekli un da kullandım fakat sucuk,pastırma ...)
Birazdan 2 mandalina yerim.
teşekkür ederim farmasi.
iyi olmadı pizza yemem ama napalım artık çok geç.
50 li rakamları görmenin ödülü olsun bence
:) Bu da olsun değil mi?
Ödül ödül nereye kadar bilmem.
Bu hafta pasta kek de yiyeceğim ama :)
Kardeşimin d.günü kutlayacağız.
hımmm ne pastası ne keki ya
boşver sen onları onlar sana yaramaz tatlım bana gönder ben senin yerine kendimi feda ederim
afiyet olsun canim,yesil mercimek yemegini epey oldu yapmayali.Ben de yarindan tezi yok yapayim,cok severimakşam menüm
3-4 yk kadar haşlanmış dana eti
3 yk yeşil mercimek ( ekmek yememek için mercimek yedim)
3 yk yoğurt
5-6 yk havuç- turp salatası
Misafirlerim var pek takip edemedim bugün.
Yarın da giremem kızımı aşıya götüreceğiz falan.
kizina simdiden gecmis olsun prienecim,aksam menün icin de afiyetler olsun canim,pizza hmmmmm
Akşam öğünüm;
2 dilim pizza (biraz kepekli un da kullandım fakat sucuk,pastırma ...)
Birazdan 2 mandalina yerim.
Afiyet olsun canım arada olur öyle, ben de başlarda 5 dilim yiyiodum ama artık 3 dili falan yiyiorum onu da genelde sabah ve öğlen yiyiorum akşamları karbonhdirat pek yemiyorum ben yani çorbada falan tahıl un v.s olabiliyor ama pilav-ekmek falan yersem öğlen yiyiorum bugün mesela sabah 2 dilim öğlen 1 dilim ekmek yedim kilo verememiş görünmene de üzülme canım reglin şişliği de geçmemiştir belki bikaç gün bekle normal tartılma gününde tartıl kemer boşa değişmemiştir hiçbişey olmasa spordan sıkılaşıyosundur yağlar kas oluyosa o da ağır olduğundan vermemiş gibi görünürsün durmak yok yola devammmm sabırla kurtulucaz tüm fazlalıklardan:13:
sagol canim arkadasim,sizlerin verdigi moraller,benim cabalarim bosa gitmeyecek ve gidecek bu kilolar,biliyorum.Hep beraber....
ben de genelde ögünlerde 1'er dilim yemeye özen gösteriyorum.Bazen kahvaltida 1,5 veya 2 olabiliyor.Sanirim cok da degil günde 4 dilim ekmek ki eger makarna yada pilav varsa ekstra ekmek zaten yemiyorum canim
Teşekkür ederim canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?