60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoncacım harika gidiyosun canım..bu ne irade süper..süperrr.. :hooray:
memleket hasreti başka bişey canım yaa,yaşamayan anlayamaz..ben başka bi ülkede değil kendi ülkemdeyken bile(diyarbakırda görev yaptığım zamanlar)burnumun direği sızlardı kendi şehrim aklıma gelince..
hayırlısıyla gelirsiniz,kavuşursunuz inşallah memleketinize ve sediklerinize..

harikasııııııııııııııın ablacım alkisalkisalkis a.s.
ben gitmedim senide göndermem valla klava: bu topicteyic hepimizz :enbuyukkk:

Amanınnnn !!!!
Tebrikler kıraliçem sanada bu yakışırdı zaten . . . sengözlerimebaksanab
:hooray:kaydirigubbakcemile5:hooray:

sabunum,hayırlı olsun kuzucum alkisalkisalkis bence, tanışmada sadece kendin ol!o kadar tatlı,pozitif ve düzgün bi insansınki(bunu seni tanımasamda hissedebiliyorum inan)...eminim bayılacak sana...

Benekli aplam, bak sana caaaanı gönülden katılıyorumm...... Üstelik sende ööölesinnn örtmenimmmm...kaydirigubbakcemile3

Nasıl iyi hissettirdi bilemezsiniz bu düşünceleriniz . . .
Çok çok çok teşekkür ediyorum . . .
Dua bekliyorum . . .

:Saruboceq:

İyiyiz Hacerciğimmmm . . .

Teşekkürler kuzucum
Sabuncum
m görüyorum ki bir muhallebikolik daha yapmışım :lepi:[/
B]

Ne koliklik cokacimcoook öyle ki dün senin enfes muhallebi tarifini arsız arsız bi anlatmışım ki sanki kendi keşfim gibi . . . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MaşALLAH . . .
Canımmmm teşekkür ediyorummmm . . .
Böyle aklıma geldikçe karın boşluğumda bi yel esiyor sonra o yel kalbime ilerliyor, kalbim bunun etkisiyle düm düm tek tek düm tek tek kaydirigubbakcemile3

Mantar a bayılırımmmm . . .

Utandım derinciğim hakkımda fikrin o kadar şık ki . . .

Anlatırım tabi ki canım benimmmm . . .

Yonjicim diyorum ki rezene falan mı içsem gitmeden acaba rahatlatır mı ?

Canım denk gelemesekte sen paylaşımlarını esirgeme . . .
a.s.

Saçmalama kızzz
sanki tarifi ben keşfettim :roflol:
Yıllardır yapılan muhallebiye bisküvi attım, kendi tarifimmiş gibi ballandırdım :roflol:

teşekkürler canımcım yerimseniben hiçbiryere gitmiyoruz..taa ki topiğimizin güzelleri toptan çıtır olmadan... :sm_cool:

sabunum yarın herşey çok güzel olacak..
vee yarınki dualarım senin için.. :1hug:

merhabalar kızlarr...Rabbim azminizi artırsın, belinizi inceltsin inş kaydirigubbakcemile3
kızlar ben de 60-69 kilo aralıgında oldugum için buraya yazmak istedim, spor ve saglıklı yaşam bölümünde soru-cevap kısmında bi sorum var, yardımcı olursanız cok sevinirm , bu topiğin konusunu dagıtmym, şimdiden teşekkürler a.s. sorumaa cevap yazanlar inşşşş bu hafta en az 2 kilo verrirr kaydirigubbakcemile2

Canım burayada yazabilirsin çünkü biz her şeyi paylaşıyoruz burada ki senin konunu haydi haydi cevaplandırmaya çalışırız . . .

sabah:yarım dilim kepek emeği,az peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
arada sütlü kahve,10 tane kadar badem
öğle:bir dilim kepek ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost
arada az şekerli türk kahvesi
akşama sadece çorba içmeyi düşünüyorum..
haa bide 3 litreye yakın su içtim hihoyyyt

ablam tickerini değiştirmemişsin hala :uhm:

sorum şu kızlarr, kalca basen bacak kısmını calıştırmak ve sekillendirmek için "uzay yürüyüsü aleti"mi "kondisyon bisikleti " mi tavsiye edersiniz? uzay yürüyüşü aletini kullanan var mı aranızda, bu aletle ilgili farklı sitelerden yorumları spor ve saglıklı yaşam" daki soru-cevap bölümünde topiğime yazdım..siz de fikir verirseniz sevinirim ..

Uzay yürüyüşü aleti
:uhm:

Canım sen sanırım haklısın yani bu topikte ben uzay yürüyüşü aleti kullanan birine henüz rastlamadım . . .

Selam kızlarr:

Ben bugün:

Sabah:
Sirkeli ballı su

Yarım saat sonra:
Kahvaltı etmedim onun yerine yarım kilo çilek yedim

Öğlen:
Koca bir kase tavuklu salata
1 tane inegöl köfte (Oğlumun tabağında kalmıştı,ben yedim)

Ara
yarım simit
1 bardak yağsız süt

Akşam:
Ben de çorba içmeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…