yoncacım harika gidiyosun canım..bu ne iradecanim mecbur hizlanicam benim kardesler, teyzeler,arkadaslarim yakinlarim hepsi türkiyede 18 haziranda geliyorum 2 yil aradan sonra veeeeeee cogggg özledim senağlama
7 ay önce bebegim oldu hepsi beni sisko bilio 75-80 arasi filan ben demedimde emminim öyle bekliyolar onlari sok :1shok: etmek istiyorum
he bide türkiyeye gelipte alisveris yapip üzerime olmayan o kadar cok kiyafetim oluyor ki her geldigimde (cünki ben kitliktan ciktim ya ye ye ay sunuda ye bunu da tat)
bu sefer buna izin vermicem zayif gidecem 3 kilodan fazlada almam insallah
canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)
canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)
sabunum,hayırlı olsun kuzucum alkisalkisalkis bence, tanışmada sadece kendin ol!o kadar tatlı,pozitif ve düzgün bi insansınki(bunu seni tanımasamda hissedebiliyorum inan)...eminim bayılacak sana...
Benekli aplam, bak sana caaaanı gönülden katılıyorumm...... Üstelik sende ööölesinnn örtmenimmmm...kaydirigubbakcemile3
Selamlar bacularr
Ben abarttım ve tartıda 66'yı gördüm
Çok kızıyorum kendime geri aldığım kilolar yüzünden
Bugün mezuniyetimde giyeceğim kıyafet için terziye gittik.
Hepsi bana aynı şeyi söyledi :
"Boyun uzun, zayıfsın, neden kıyafet bulamadın ki ?"
Birazcık teselli oldu bu sözler bana
Ölçülerimi alan terzi de zayıf olduğun için fazla kumaş gitmez dedi.
Sevindim = )
Ama yeniden oluşan göbişim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Sizler nasılsınız ?
Teşekkürler kuzucum
Sabuncum
m görüyorum ki bir muhallebikolik daha yapmışım :lepi:[/
B]
Canımcıım anlatiim tabi..
Biz bide eve geldik.. Annesi evde ben heycandan tirtir titriyorum tabi..Ama o kadar tatlı bi kadın ki.. Ben huzursuz olmiim diye hiç üstüme varmamış zaten.. Gayet doğal normal bir arkadaşıymışım gibi davrandı sağolsun.. sonra rahatladım bende tabii.. Şimdi canciğer kuzu sarmasıyız zaten. Maşallah..
Yani kısa bi süre sonra hemen rahatlıyorsun.. Bizde de baba yok. En zoru baba olsa gerek diye düşünüyorum ben..
Mert annemle babamla tanışmaya geldiğinde bi ara bayılcak sanmıştım.. Yemeğe gelmişti.. Ama oda çok güzel geçmişti çok şükür.. Allaha bin şükür şu anda ailelerle ilgili bi sorunumuz yok.. İlerde, evlenince ne olur tabi bilmem..
Allah nazarlardan saklasın....
MAşallahhhhh... Dilimi ısıriiimmm..:)))
derinn; canım benim sözümü unutmadım tabi ilk fırsatta sana çorba tarifi yazacağım...ilk olarak mantar çorbası tarifi vermeyi düşünüyordum ama önce sorayım mantar seviyor musun:uhm:
mantar sevmeyen birine mantar çorbası tarifi vermek komik olur değil misengözlerimebaksanab bak hiç patlıcan köz seviyor musun diye soruyormuyum...yerimseniben
canım benim Hacer'in tarifini tekrar yazdığın için teşekkür ederim...nasıl olduysa kaçırmışım...CADIARZU
keteyi ben de çok severim canım afiyet olsun...ben keteyi bilmeyen kimse yok sanıyordum...fisfisfis benim kiloların suçlusu belli oldu galiba...( kete )
sabuncummm hani senin güzel huylu bir sevdiğin varmış ya biliyor musun onun da çok çok güzel huylu bir sevdiği var...:asigim: senin gibi bir kız arkadaşı olduğu için ablası kardeşini tebrik edecektir... bana güven...yerimseniben senin çok çok güzel bir kalbin var eminim o kalbi taşıyan sen de çok güzelsindir...ayrıca çokda esprilisin... daha ne olsun...Şeniz pazar günü tanışmanızı bize yazarsın artık ...merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile3
cok güzelmis kete e ya su diyet olayi bitsin denicem acaba neyle kavuruyolar tereyaglami
kaydirigubbakcemile3
pazar günü hic bisey yapma kendin ol yeter sen cok tatli bi kizssin eminim ablasida öyle düsünecektirr relax relaxxxxxxxx
selam arkadaslar bugun ben endokrınolojı bolumune gıdıp tam kan tahlıllerımı yaptırdım. sukur hıc bır saglık sorunum yokmus. troıt, karacıger enzımlerı, seker, kolesterol.. hersey normal sevıyede. dıyetısyene yonlendırdı benı. malesef dıyetısyende ızındeymıs. persembe gunu tekrar gıdecegım. dıyet programı ıcın. aslında kendı cabalarımla zaten bırseyler yapıyordum ama. bır lısteye adapte olmak ıyı gelecek bana.. bu arada bu sabah tartıldım. tam 65 kılo olmusum..sevındım yaa.. bugun cok dengesız beslendım ama. tahlıl olacagım ıcın hıcbırsey yemedım sabah. sonra bır pogaca, bır salatalık yedım gelınce taaaa 21 de tavuk yedım, bır ıkı dılım patates, yarım kase yogurt.. bu kadar...sızler neler yaptınız yıne yahu..ben hıcbırınızle gorusemıyorum yaa. hıc denk gelemıyoruz..
Saçmalama kızzz
sanki tarifi ben keşfettim :roflol:
Yıllardır yapılan muhallebiye bisküvi attım, kendi tarifimmiş gibi ballandırdım :roflol:
evlibarklım bu senin içindi..teşekkürler canımcım yerimseniben hiçbiryere gitmiyoruz..taa ki topiğimizin güzelleri toptan çıtır olmadan... :sm_cool:
sabunum yarın herşey çok güzel olacak..
vee yarınki dualarım senin için.. :1hug:
merhabalar kızlarr...Rabbim azminizi artırsın, belinizi inceltsin inş kaydirigubbakcemile3
kızlar ben de 60-69 kilo aralıgında oldugum için buraya yazmak istedim, spor ve saglıklı yaşam bölümünde soru-cevap kısmında bi sorum var, yardımcı olursanız cok sevinirm , bu topiğin konusunu dagıtmym, şimdiden teşekkürler a.s. sorumaa cevap yazanlar inşşşş bu hafta en az 2 kilo verrirr kaydirigubbakcemile2
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)[/QUOTE
benekli aplam harikasın yaaa... Valla çok sevindim.. Süper bombaaa....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Darısı bizim başımızaa... Haaa buarada aplam hiç biyere gitmek yokk.. Vallada göndermeyiizzzz zaten...ŞenizŞeniz
merhabalar kızlarr...Rabbim azminizi artırsın, belinizi inceltsin inş kaydirigubbakcemile3
kızlar ben de 60-69 kilo aralıgında oldugum için buraya yazmak istedim, spor ve saglıklı yaşam bölümünde soru-cevap kısmında bi sorum var, yardımcı olursanız cok sevinirm , bu topiğin konusunu dagıtmym, şimdiden teşekkürler a.s. sorumaa cevap yazanlar inşşşş bu hafta en az 2 kilo verrirr kaydirigubbakcemile2
Canımcım hoşgeldin.. Bence sen sorunu buraya yaz canım.. Yardımcı olmaya çalışırızz...kaydirigubbakcemile
Sabunummmm buluşman tam süper olucak merak etme...
Dualarımız seninler canımcıımm..:Saruboceq::Saruboceq:
sağolasın canım benim,bişeyleri başarmanın mutluluğu gibisi yok sositosositocanlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)[/QUOTE
benekli aplam harikasın yaaa... Valla çok sevindim.. Süper bombaaa....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Darısı bizim başımızaa... Haaa buarada aplam hiç biyere gitmek yokk.. Vallada göndermeyiizzzz zaten...ŞenizŞeniz
Canımcım hoşgeldin.. Bence sen sorunu buraya yaz canım.. Yardımcı olmaya çalışırızz...kaydirigubbakcemile
bayılıyorum sınırlarımı zorlamaya alkisalkisalkis
sabah:yarım dilim kepek emeği,az peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
arada sütlü kahve,10 tane kadar badem
öğle:bir dilim kepek ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost
arada az şekerli türk kahvesi
akşama sadece çorba içmeyi düşünüyorum..
haa bide 3 litreye yakın su içtim hihoyyyt
sabuncum dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
sorum şu kızlarr, kalca basen bacak kısmını calıştırmak ve sekillendirmek için "uzay yürüyüsü aleti"mi "kondisyon bisikleti " mi tavsiye edersiniz? uzay yürüyüşü aletini kullanan var mı aranızda, bu aletle ilgili farklı sitelerden yorumları spor ve saglıklı yaşam" daki soru-cevap bölümünde topiğime yazdım..siz de fikir verirseniz sevinirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?