60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elbette canım hoşgeldin. yediklerimizi yazıyoruz yaptığımız sporu yazıyoruz hergün buraya

teşekkür ederim hugocum sıcak karşılamanız için..
her gün menü yazma ve sporlara alışığım merak etmeyin. hemen adapte olurum

prienecim dün bizde çok üzüldük kötü olduk allah rahmet eylesin.

kardeşin yanında şimdi keyfini çıkar nasılsa sonra açığı kapatırsın sen

Günaydın kızlar
TAAAAMMMMM 69,6 çıktım heheh :)))
Bugün sabah
yarım simit yarım domates yarım salatalık yarım biber biraz maydanoz biraz peynir var bi kaç tanede yeşil zeytin
Çok görünüo ama rejimsel sanırım hehee

Ne güzel bir kahvaltı.
Tahin-pekmezi 1 çay kaşığı ile bırakabilmeni takdir ediyorum.

onu en sona bırakıyorum. en lezzetlisi en son yapıyorum kahvaltımı en son 1 kaşık sürüyorum 1 lokma ekmeğime yiyorum böylece sanki tıka basa tahin pekmez yemiş gibi hissediyorum kendimi bende çok severim senin gibi

kahvaltımı bende yazayım o zaman
bir küçük domates
bir tutam az zeytinyaglı maydonuz tabii bol limonlu
4 adet yeşil zeytin
bir bardak şekersiz portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
3 dilim light denge ( 1 dilimi 36 kalori ) bugün bütün gün fuarda olucam ara öğün yapamayabilirim ögle ve akşam abartmiim diye sabah üç dilim yedim

amin canım Allah günahlarını affetsin.
ben bu saatten sonra o miniğe üzülürüm. tam anneye babaya en fazla ihtiyacının olduğu dönemde
Rabbim kimseyi böyle bir imtihanla terbiye etmesin.bir anne olarak o kadar çok yıkıldım ki anlatamam.
ölüm nedeni hakkında da bir internet sitesinde sağlık bakanlığı raporu diye olumsuz bir sonuç yazmış .inşallah öyle değildir.çocuklarımız olunca sorumluluklarımız misli misli artıyor yaşantılarımıza maksimum seviyede dikkat etmemiz gerekiyor bence.

neyse Rabbim kalanlarına sabırlar versin , kendisine rahmet merhamet etsin.

rica ederim canım. sporu düzenlimi yapıyosun yoksa ara aramı.
çalıştığım için düzenli bir sporum yok şimdilik :26::26:
ama en kısa zamanda eve bir eliptik spor aleti alıcam o zaman düzenli olcak söz :26::26:

yarım sokak simidi 2 dilim ekmek demek o yüzden bence çok değil yani

oo 70 ler topicindne iden gelmiş hoşgeldin iden

günaydın canım
güzel bir liste ile başlamışsın güne

afiyet olsun liste güzel
ekmek konusundaki düşüncen de güzel
sana hoşgeldin derken bir takım önerileimi de yazmıştım bir iki sayfa önce çabuk geçiyor sanırım görmedin canım

famir nasılsın canım ? hayırlı sabahlar güzel bir iş günü olur inşallah canım senin için

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kahvaltımı yapamadım şimdi yarım simit yicem
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…