60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmm,akşam ve öğle yemeklerinin yerlerini değiştirsen daha faydalı olur bence,yani öğle çok az yiyorsun ama akşam güzel olmuş.yani yaklaşık 3 dlm kadar ekmek yemiş olmuşsun akşam,mücverde unlu ise tabi

nette yengen tost diyor sucuklu kaşarlı özel soslu diye öyle birşey mi?

evet canım öyle. bide seni bilmem ama yemekten zevk alan bir yapım var. son bir ayda epey terbiye ettim nefsimi ama daha alacak yolum var
ben 6 nisan 78 doğumluyum canım. ya sen?

evet canım öyle. bide seni bilmem ama yemekten zevk alan bir yapım var. son bir ayda epey terbiye ettim nefsimi ama daha alacak yolum var
ben 6 nisan 78 doğumluyum canım. ya sen?

30 mart 1977 canım

evet koçların iştahları da yerindedir.
yemek yeme zevkleri yani damak zevkleri de gelişmiştir.
bu yönümüzle birbirimize benziyoruz .az bile yiyecek olsak kaliteden ödün vermeyiz öyle bir yapımız var.
velhasılı güzel yemek yaparız güzel sunum yaparız ama bu yönümü ben mümkün olduğunca son 6 ayda kendime karşı törpülemeye çalıştım başardığımı da düşünüyorum

Son düzenleme:

sağol hayatım umarım öyleyimdirçalışınca hep bir pişmalık oluyor insanda,atamıyorsun içindenona kızdığım zaman sen beni sevmiyorsun diyorrrrrmahvoluyorum tabi bende,aslan burcu biraz ağlak oluyorrr biliyorsun hep güçlü görünür ama çok hassstır

bir tost çeşidi ama içine ne arrasan var,kaşar,turşuiketçep,mayanonez,ekmeğide daha büyük oluyor tabi

teşekkür ederim bitanem açıklama için.

nugya yengen sana afiyet olsun iyi yapmışsın
ben de bu aralar tatlı konusunda önümüz 14 şubat sevgililer günü ve 10 . nikah günümüzde yemeğe çıkarız çozutmamak kaydıyla yemek yiyeceğim ama tatlı olarak bu kadar sabrıma güzel bir ÖDÜL olarak KÜNEFE yiyeceğim kaymaklı ya da dondurmalı

ayynen öyle canım bende yemek yapmayı da yemeyi de sunumunu da severim. ikinci bir hayatım olsa sanırm ünlü bir şef filan olurdum..
sen altı ayda 11 kilomu verdin süper yaaa.tebrik ederim

ayyy evet sevdiklerine karşı çok hassa oluyo aslan burçları. demek öyle diyor kıyamam yaaa valla içim tuhaf oldu şimdi

pişman değilsen problem yok mayanozei ve ketçabı az koydursaydın çokda kalorili olmamıştır

unlu değildi.. ıspanak havuç yumurta vardı içinde...
tam da bilmiyorum kayınvaldem yaptı ama un yok içinde rahat rahat yiyebilirsin dediğini hatırlıyorum..
Öğlen iş yerinde bulduğumu genelde de bulamadığımı yediğim için az oluyor..

Bu arada dün burç muhabbeti yapmışsınız..
Ben de aslan ım

bu arada ben fuara kaçarrrr... öğleden sonra girerim sanırım nete.
hepinize bol mucuklar

hoşgeldin aslancığım
benim koç yükselenim aslan

Son düzenleme:
ay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay

canım kahvaltın da
akşam menün de hepsi de çok güzek lakin famirin dediğine katılıyorum öğlenleri daha sıkı yesen akşamları ölçülere biraz daha dikkat etsen sanırım daha verimli sonuçlar alırsın

kızlar bana bişeyler oldu pazartesi salı 67 geldim çarşamba 68 bugun ac tartıldım 69.noldugunu anlayamadım.vücüdüm su mu tutmaya başladı bilemiyorum ama canım çok sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…