Günaydın kızlar..
Akşam giremedim...
Önce akşam menümü yazayım.
ıspanak mücveri (miktarı da işte küçük boy pizzanın çeyreği kadar falan..)
5 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
3 tane küçük yaprak sarma
sonra 1 küçük muz yedim
sonra da 1 mil leslie yaptık..
sonra da sabaha kadar neredeyse uyumadım denilebilir..
çok uykusuzum bugün..
geçmişe bakıp geleyim..
ben de koç burcuyum evet biraz aceleciyizdir ama çok da mantıklıyızdır canım mantığımız aceleciliğimizin önünde olursa hiç sorun olmaz canımcım.
hangi ay hangi gün ?
burda ben kilo verdikten sonra herkes verir diye düşünüyorum
sağlıkla ve sevgiyle kal canım
kahvaltı çok hoş
yengen nedir nugya ?dürüm tarzı birşey mi ?
Ya evet buraya kaçtım ben :)
Sen hoşgeldin ozaman
evet canım öyle. bide seni bilmem ama yemekten zevk alan bir yapım var. son bir ayda epey terbiye ettim nefsimi ama daha alacak yolum var
ben 6 nisan 78 doğumluyum canım. ya sen?
ayyy yerim ben onu. kendini genç kız gibi odayamı kapatıyogerçekten ilgileniyosun vakit ayırıyosun çocuğunu burdaki pek çok arkadaş gibi. benimde bi arkadaşım vardı gün içinde pek öyle çocuğuyla ilgilinmezdi yani çocuk ne dese cevap verir yemeğini herşeyini hazırlar ama ona vakit ayırıp oyun oynamazdı akşamlarıda kendini msneye kaptırmış ha bire chat yapardı çocuk anneyle oyun bilmezdi. hiç tasvip etmezdim onu kaç kere dedim dikkat et onu anlamaya çalış diye ama nafile. yani gündüz iştesi akşamları vakit ayırıyosun çok hoş bence. sadece yemeğini vermek dersleryle ilgilenmek yetmez oyunda oynamak onu anlamaya çalışmak lazım onun dünyasını yaşamak lazım
tebrik ederim seni bu yönünü çok tasvip ediyorum canım
bir tost çeşidi ama içine ne arrasan var,kaşar,turşuiketçep,mayanonez,ekmeğide daha büyük oluyor tabi
ayynen öyle canım bende yemek yapmayı da yemeyi de sunumunu da severim. ikinci bir hayatım olsa sanırm ünlü bir şef filan olurdum..
30 mart 1977 canım
evet koçların iştahları da yerindedir.
yemek yeme zevkleri yani damak zevkleri de gelişmiştir.
bu yönümüzle birbirimize benziyoruz .az bile olsa kaliteden ödün vermeyiz öyle bir yapımız var.
velhasılı güzel yemek yaparız güzel sunum yaparız ama bu yönümü ben mümkün olduğunca son 6 ayda kendime karşı törpülemeye çalıştım başardığımı da düşünüyorum
sağol hayatım umarım öyleyimdirçalışınca hep bir pişmalık oluyor insanda,atamıyorsun içinden ona kızdığım zaman sen beni sevmiyorsun diyorrrrr mahvoluyorum tabi bende,aslan burcu biraz ağlak oluyorrr biliyorsun hep güçlü görünür ama çok hassstır
geldim kızlar herkeze tekrar günaydın.dün iş çıkışı eşimi aradım canım yengen çekmişti belki 1 yıl oldu yemeyeli zaten kaçamakta yapmıyorum ayda yılda bir.işyerinden beni aldı gittik yengenciye bir tane yengen bir tane ayran içtim.pişmanmıyım hayır çünkü haftada bir kaçamak yapılıyo ben o kaçamağı yapmadığım için ayda bir olarak kaçamak olur diye düşünüyorum.eve gidincede 230ml süt içtim meyve yemedim çünkü fazla gelecekti bana rahatsız olurdum bende yemedim.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
2 tane yeşil biber (küçük)
1 yumurta haşlanmış
bir dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun canımmm,akşam ve öğle yemeklerinin yerlerini değiştirsen daha faydalı olur bence,yani öğle çok az yiyorsun ama akşam güzel olmuş.yani yaklaşık 3 dlm kadar ekmek yemiş olmuşsun akşam,mücverde unlu ise tabi
unlu değildi.. ıspanak havuç yumurta vardı içinde...
tam da bilmiyorum kayınvaldem yaptı ama un yok içinde rahat rahat yiyebilirsin dediğini hatırlıyorum..
Öğlen iş yerinde bulduğumu genelde de bulamadığımı yediğim için az oluyor..
Bu arada dün burç muhabbeti yapmışsınız..
Ben de aslan ım
bu arada ben fuara kaçarrrr... öğleden sonra girerim sanırım nete.
hepinize bol mucuklar
hoşgeldin aslancığım
benim koç yükselenim aslan
bu arada ben fuara kaçarrrr... öğleden sonra girerim sanırım nete.
hepinize bol mucuklar
ay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?