60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen doğadan form içiyosun iki gündür wcden çıkamıorum bende :))

grip salgını var dikkat et kendine. ben geçirdim biliyosun motor çatladı benim aman dikkat et canım kendine olurmu

famir kızınla ne güzel oyunlar oynuyormuşsunuz valla çok güzel her akşam muhakkak kızına vakit ayırıyosun canım çok hoş bence aferim sana tebrik ederim.

teşekkürler canım :)
bir aydır bu dediklerine epey alıştım. koç burcu olduğum için çok sabırsızım ama siz beni motive edeceksiniz eminim. birbirimizi motive edicez.
eleştiriye açığım ileride bunu size ispat edicem görürsünüz. sonuçta iyiliğim için sölüyor olacaksınız biliyorum.
sabrısızımm ama çoook istekliyimmmmm

ben günden yarım paket ila bir paket arası altınbaşak form yiyorum. içindeki lifler bagırsakları hareketlendiriyor tavsiye ederim

famir kızınla ne güzel oyunlar oynuyormuşsunuz valla çok güzel her akşam muhakkak kızına vakit ayırıyosun canım çok hoş bence aferim sana tebrik ederim.

akşamları okula gittiğim vakitlerde ilgilenemiyorum pekkkşimdi evdeyim ya canı isterse oyun oynamak oynuyoruz genelde laptopu alır odasına taşır,kapat diyene kadar çigifilmlerin başından kalmaz,erkenden gençkız oldu benim kızızm odaya kapatıyor kendini

Günaydın kızlar..
Akşam giremedim...
Önce akşam menümü yazayım.

ıspanak mücveri (miktarı da işte küçük boy pizzanın çeyreği kadar falan..)
5 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
3 tane küçük yaprak sarma

sonra 1 küçük muz yedim

sonra da 1 mil leslie yaptık..
sonra da sabaha kadar neredeyse uyumadım denilebilir..
çok uykusuzum bugün..

geçmişe bakıp geleyim..

Son düzenleme:

ben de koç burcuyum evet biraz aceleciyizdir ama çok da mantıklıyızdır canım mantığımız aceleciliğimizin önünde olursa hiç sorun olmaz canımcım.
hangi ay hangi gün ?
burda ben kilo verdikten sonra herkes verir diye düşünüyorum
sağlıkla ve sevgiyle kal canım

kızlar günaydın hemenkahvaltımı yapıp geliyorumm sabah arabayla gelicem diye geç kalktım biraz.geliyorummm sakın biyere ayrılmayınnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaa günaydın hemşerim okyanus nasılsın ?
geçen seni yolda son anda farkettim .
görüşemiyoruz nerelerdesin ya ?

iyiyim iyiyim canım hem de çok iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun?

ayyy yerim ben onu. kendini genç kız gibi odayamı kapatıyo gerçekten ilgileniyosun vakit ayırıyosun çocuğunu burdaki pek çok arkadaş gibi. benimde bi arkadaşım vardı gün içinde pek öyle çocuğuyla ilgilinmezdi yani çocuk ne dese cevap verir yemeğini herşeyini hazırlar ama ona vakit ayırıp oyun oynamazdı akşamlarıda kendini msneye kaptırmış ha bire chat yapardı çocuk anneyle oyun bilmezdi. hiç tasvip etmezdim onu kaç kere dedim dikkat et onu anlamaya çalış diye ama nafile. yani gündüz iştesi akşamları vakit ayırıyosun çok hoş bence. sadece yemeğini vermek dersleryle ilgilenmek yetmez oyunda oynamak onu anlamaya çalışmak lazım onun dünyasını yaşamak lazım
tebrik ederim seni bu yönünü çok tasvip ediyorum canım

geldim kızlar herkeze tekrar günaydın.dün iş çıkışı eşimi aradım canım yengen çekmişti belki 1 yıl oldu yemeyeli zaten kaçamakta yapmıyorum ayda yılda bir.işyerinden beni aldı gittik yengenciye bir tane yengen bir tane ayran içtim.pişmanmıyım hayır çünkü haftada bir kaçamak yapılıyo ben o kaçamağı yapmadığım için ayda bir olarak kaçamak olur diye düşünüyorum.eve gidincede 230ml süt içtim meyve yemedim çünkü fazla gelecekti bana rahatsız olurdum bende yemedim.
sabah kahvaltım

domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
2 tane yeşil biber (küçük)
1 yumurta haşlanmış
bir dilim çavdar ekmeği

kahvaltı çok hoş
yengen nedir nugya ?dürüm tarzı birşey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…