herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kahvaltımı yapamadım şimdi yarım simit yicem
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff
hoşgeldin günaydın hayırlı sabahlar
verilmeyecek bir kilon yok canım çok rahat verirsin
burda ol, listeleri takip et .
sen de listelerini paylaş ,eleştiriye açık ol yeterli.
ve en önemlisi de sabır ve azim. iki gün sonra ben kilo veremiyorum diye sakın moral bozmaya kalkma bütün bunlar aklıma ilk etapta gelen nacizane sana ve tüm kilo vermek isteyenlere önerim.
Oh be iyi ozaman :)) Teşekkürler
Saol hoşbulduk
ben günden yarım paket ila bir paket arası altınbaşak form yiyorum. içindeki lifler bagırsakları hareketlendiriyor tavsiye ederimherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
famir kızınla ne güzel oyunlar oynuyormuşsunuz valla çok güzel her akşam muhakkak kızına vakit ayırıyosun canım çok hoş bence aferim sana tebrik ederim.
ben günden yarım paket ila bir paket arası altınbaşak form yiyorum. içindeki lifler bagırsakları hareketlendiriyor tavsiye ederim
teşekkürler canım :)
bir aydır bu dediklerine epey alıştım. koç burcu olduğum için çok sabırsızım ama siz beni motive edeceksiniz eminim. birbirimizi motive edicez.
eleştiriye açığım ileride bunu size ispat edicem görürsünüz. sonuçta iyiliğim için sölüyor olacaksınız biliyorum.
sabrısızımm ama çoook istekliyimmmmm
sen zaten burdaymışsın sonradan gelen benmişim
akşamları okula gittiğim vakitlerde ilgilenemiyorum pekkkşimdi evdeyim ya canı isterse oyun oynamak oynuyoruz genelde laptopu alır odasına taşır,kapat diyene kadar çigifilmlerin başından kalmaz,erkenden gençkız oldu benim kızızm odaya kapatıyor kendini
3 adet altınbaşak büskivi 1 dlm ekmek ediyor ama biliyorsun dimi
geldim kızlar herkeze tekrar günaydın.dün iş çıkışı eşimi aradım canım yengen çekmişti belki 1 yıl oldu yemeyeli zaten kaçamakta yapmıyorum ayda yılda bir.işyerinden beni aldı gittik yengenciye bir tane yengen bir tane ayran içtim.pişmanmıyım hayır çünkü haftada bir kaçamak yapılıyo ben o kaçamağı yapmadığım için ayda bir olarak kaçamak olur diye düşünüyorum.eve gidincede 230ml süt içtim meyve yemedim çünkü fazla gelecekti bana rahatsız olurdum bende yemedim.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
2 tane yeşil biber (küçük)
1 yumurta haşlanmış
bir dilim çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?