60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy evet sevdiklerine karşı çok hassa oluyo aslan burçları. demek öyle diyor kıyamam yaaa valla içim tuhaf oldu şimdi

o kadar duygusal ki anlatamam,babasına çok düşkünnnn,babayla ilgili çizgi film izlese hemen gözleri doluyorrrtek çekilmiş fotoğraflarını görünce,siz beni yalnız bırakmışsınız siz niye yoksunuz yanımda diyo,düğün fotolarımızı hiç göstermiyoruz zaten,hani ben nerdeyim diye başlıyo ağlamaya

Haftaya halledeceğim inşallah bu sorunu da..
haftasonu zeytinyağlı bişiler pişireceğim...
Yanıma getireceğim haftaya öğlen için..
Akşam mesela neyi daha az tüketmem gerekiyor..

Süpermiş Farmasi...
alev alev bir hatunsun sen de ben gibi..
benim de yükselenim yay

wawwwwwww harika seninle neden anlaştığımızı şimdi daha iyi anladım koçların arasının en iyi olduğu burçlardır aslanlar yaylar iyi oldukları da ikizler iyi oldukları da boğa balık kova

kızlar bana bişeyler oldu pazartesi salı 67 geldim çarşamba 68 bugun ac tartıldım 69.noldugunu anlayamadım.vücüdüm su mu tutmaya başladı bilemiyorum ama canım çok sıkkın.

Canım perşembe akşam 71 çıktım p.tesi sabah 70,00 salı 70,40 çarşamba70,60 bugün 69,6 Düşün yani

Son düzenleme:
Haftaya halledeceğim inşallah bu sorunu da..
haftasonu zeytinyağlı bişiler pişireceğim...
Yanıma getireceğim haftaya öğlen için..
Akşam mesela neyi daha az tüketmem gerekiyor..

akşam mesela ben ne pişirirsen 2- 4 kaşık arasında tutuyorum.
ama akşamları pilav makarna erişte patates buların miktarlarını az sebzelerin onlara göre 1 -2 kaşık daha fazla tutmaya özen gösteriyorum .
söğüş ya da salata yoğurt ya da ayran bunları mutlaka tüketmeye özen gösteriyorum özellikle de akşamları

kızının yaşı kaç famirciğim ?

Süpermiş Farmasi...
alev alev bir hatunsun sen de ben gibi..
benim de yükselenim yay

hem de nasıl
atom karınca gibi yerimde duramıyorum şu laptopun başında bile nasıl durduğuma bazen şaşıyorum
ay iyiki okul diye birşey var benim hayatımda ya bana 3 günden fazlası tatilin evde hiç yaramıyor ama şimdi ortalık soğuk yapacak birşey yok çocuklar da hastalanmasınlar istiyorum evde vakit geçiriyoruz.yoksa arabaya bindirir dışarda gezdirir dolaştırırdım oyun alanlarına filan gidebilirdik ama kış durumları müsade etmiyor.
arada oğlanları kitap sevgileri gelişsin diye kütüphaneye götürüyorum
ama büyük oğlum kitap okuyor onu öyle gördükçe çok mutlu oluyorum.

20 mayısta 4 yaşına girecek

benim küçük oğlanla yaşıtmış
26 martta 4 yaşına girecek
2007 li

Maşallah kuzulara...

Ay ben de hava dolayısıyla bebek yüzünden evdeyim... evde durmak hiç bana göre değil..
ama şu kilo verme olayında evde olsam hem daha iyi beslenir, hem de plates falan yaparım diye düşünmüyo da değilim..
Ama bir süre sonra evde olmak beni deli eder onu da gayet iyi biliyorum..
Yani benim de muhakkak çalışmam lazım..

Son düzenleme:

ayy kıyamam ben ona yaaa çok şekermiş size çok düşkün canım. allah bozmasın hep ailesine bağlı olsun

buralardayım abla bende biranda farkettim akşamları pek giremiyorum bugübnde aklıma geldi bi bakayım dedim öyle bi değişiklik yok

kızlar merhaba klube yeni katıldım ve bende kilodan yana muzdarip biriyim
yaşım 22 / boyum 1,67/ kilom 64 nasıl vericem bu kiloları
nergisca hoşgeldin canım burda verirsin canım merak etme bizi ve yediklerimizi yaptıklarımızı takip et güzel sonuca ulaşırsın.
gostcum bilgi için teşekkürler benimde işime yaradaı çünkü bu bilgi
canım arada kaçar böyle olsun dengelersin sonra.peynirin yağının çıktığınıda pek sanmıyorum tatlım

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr
nasılsınız bugünn?
be iyiyim Allah a şükür
kahvaltımı yazayım size
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytn
1 kk köy peyniri
1 çeri domates
2 yumurta taze soğan havuç ve 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet

bugün yeşillkler yok kuru meyvelerimde btti.evdekilerle idare ediorum .geldkten sonra alayım ben yokken çürüyp boşa gtmesnler dedim.geçmişi okuyumbirazda pilates başlayana kadar

kalonchoe canım menü çok güzel omletini bir yumurtayla yapsaydın keşke

Kızlar şimdi size bişi soracağım..
1 dilim ekmeğin boyutu nedir..
1 dilim tost ekmeği boyutu ve ebatı mı..

Son düzenleme:
kepekli sandviç ekmeleri var yumuşacak çok lezzetli sadece kepek değildir çünkü çok yumuşak içinde beyaz unda vardır ama olsun karışık o ekmeklere tost çok güzel oluyo az yağlı belki azıcık ince kesilmi sucuk birazda incecik dilim kaşarla çok hoş oluyo arada yenir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…