ayyy evet sevdiklerine karşı çok hassa oluyo aslan burçları. demek öyle diyor kıyamam yaaavalla içim tuhaf oldu şimdi
canım kahvaltın da
akşam menün de hepsi de çok güzek lakin famirin dediğine katılıyorum öğlenleri daha sıkı yesen akşamları ölçülere biraz daha dikkat etsen sanırım daha verimli sonuçlar alırsın
Süpermiş Farmasi...
alev alev bir hatunsun sen de ben gibi..
benim de yükselenim yay
kızlar bana bişeyler oldu pazartesi salı 67 geldim çarşamba 68 bugun ac tartıldım 69.noldugunu anlayamadım.vücüdüm su mu tutmaya başladı bilemiyorum ama canım çok sıkkın.
Haftaya halledeceğim inşallah bu sorunu da..
haftasonu zeytinyağlı bişiler pişireceğim...
Yanıma getireceğim haftaya öğlen için..
Akşam mesela neyi daha az tüketmem gerekiyor..
o kadar duygusal ki anlatamam,babasına çok düşkünnnn,babayla ilgili çizgi film izlese hemen gözleri doluyorrrtek çekilmiş fotoğraflarını görünce,siz beni yalnız bırakmışsınız siz niye yoksunuz yanımda diyo,düğün fotolarımızı hiç göstermiyoruz zaten,hani ben nerdeyim diye başlıyo ağlamaya
Süpermiş Farmasi...
alev alev bir hatunsun sen de ben gibi..
benim de yükselenim yay
20 mayısta 4 yaşına girecek
20 mayısta 4 yaşına girecek
benim küçük oğlanla yaşıtmış
26 martta 4 yaşına girecek
2007 li
hem de nasıl
atom karınca gibi yerimde duramıyorum şu laptopun başında bile nasıl durduğuma bazen şaşıyorum
ay iyiki okul diye birşey var benim hayatımda ya bana 3 günden fazlası tatilin evde hiç yaramıyor ama şimdi ortalık soğuk yapacak birşey yok çocuklar da hastalanmasınlar istiyorum evde vakit geçiriyoruz.yoksa arabaya bindirir dışarda gezdirir dolaştırırdım oyun alanlarına filan gidebilirdik ama kış durumları müsade etmiyor.
arada oğlanları kitap sevgileri gelişsin diye kütüphaneye götürüyorum
ama büyük oğlum kitap okuyor onu öyle gördükçe çok mutlu oluyorum.
o kadar duygusal ki anlatamam,babasına çok düşkünnnn,babayla ilgili çizgi film izlese hemen gözleri doluyorrrtek çekilmiş fotoğraflarını görünce,siz beni yalnız bırakmışsınız siz niye yoksunuz yanımda diyo,düğün fotolarımızı hiç göstermiyoruz zaten,hani ben nerdeyim diye başlıyo ağlamaya
nergisca hoşgeldin canımkızlar merhaba klube yeni katıldım ve bende kilodan yana muzdarip biriyim
yaşım 22 / boyum 1,67/ kilom 64 nasıl vericem bu kiloları
gostcum bilgi için teşekkürler benimde işime yaradaı çünkü bu bilginesfit gibi ürünler mısır cipsi değildir, mısır gevereği denir halk arasında fakat artık pek çok değişik türü çıktı. içerinde lif ve selüloz miktarları fazla olduğu için tok tutarlar ve çoğu dışkıya karışır bu yüzden kilo aldırma oranları azdır. 1 kasesi 1 porsiyon eder o yüzden 2 dilim ekmek yerine sayabilirsiniz
canım arada kaçar böyle olsun dengelersin sonra.peynirin yağının çıktığınıda pek sanmıyorum tatlımselam arkadaslar,insallah herkesin günü güzel gecmistir.Benim ki biraz keyifsizdi ama oluyor böyle arada,neyse....En güzel yani bugün bütün aile sabah haftasonuymus gibi kahvalti ettik.Ben peynirin ölcüsünü kacirdim.(( Ama beyaz peynirim 3 gündür suda bekliyordu,tuzu gitmisti de yagi cikar mi dersiniz?
uyaninca 500 ml su,1 kuru kayisi
kahvalti (7.30)
2 dilim ekmek
2kk beyaz peynir
1 kk light kasar peyniri
2 kk yagsiz-peynirli omlet(teflonda yaptim)
1 cay kasigi bal
ara 1:1/2 kk un helvasi(cenaze töreninde israr ettiler"lokma"diye.Ben de o kadarcik yedim((
ara2:1 elma bol tarcinli
Ögle:6 yk kepce karnabahar yemegi(etsiz,bitirdim nihayet :)))
1 kepekli grisini(evde ekmek yoktu)
4-5 catal havuc kereviz salatasi
öglen et yemedim özellikle sabah peyniri cok kacirdim diye,dengelemek icin hatta aksam da sadece corba,salata,yogurt olsun diyorum ne dersiniz arkadaslar?
ikindi ara1:1 avucum kadar beyaz leblebi(ölctüm 1/2 kahve fincanindan daha az oluyor)
ara 2:1 kuru incir,az sütlü-sekersiz bir filtre kahve
yorumlariniza sunulur:)))))))
geriye dönüp bir göz atacagim ama cok sayfa var nasil olacak bilemiyorum.
çok güzel bi menü canım afiyet olsuncnm benm şimdiden kutlu olsun Allah daim etsin mutluluğunu inş...
evet cnm mısır gevreği yazacaktım yanlış yazmışım saol cnm verdiğin bilgi için
avucun ne kadar küçükmüş öle yarın fincanafiyet olsun cnm bence gayet güzel.peynir yağlı olmadığı sürece sorun olmamamlı bence çok fazla.ama tam yağlı ise geçen gün seda sayan ın proğramında diyetsyen söyledi 500gr.tam yağlı peynir 2000 kaloriymiş dikkat li olmakta yarar var.dier öğünler gayet güzel bence.
bende akşam yemeğimi yazayım çıkıorum kızlar.( daha yemedim)
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık yeşil fasülye
salata yağsız bol limonlu
yoğurt
1 tane mercimek köfte
1 dilim ekmek(bitiremem die düşünüorum)
hepinizi öptümm yarın görüşmek üzereee
afiyet olsun farmasi güzel menü
akşam menüm
4 yk haşlanmış dana eti
3 yk bezelyeli pirinç pilavı
4 yk yoğurt
2 yk brokoli salatası
2 kornişon
1/4 soğan
afiyet olsun canım güzelmişakşam menüm
1kepçe mercemek
2köftekadarhaşlanmıştavuk
bolsalata
canım çorba yağsızda olsa çok geldi bana un varmıydı acaba içinde:26:aksam menüm arkadaslar
3 kepce brokoli corbasi(yagsiz)
1 dilim tam tahilli ekmek
1 izgara köfte
salata (yagsiz-tuzsuz)
ufak bir kase süper light yogurt:))))
arayi bir meyve,yarim cay bardagi sütle yaparim sanirim
çok güzel nerudacığım afiyet olsunHerkese afiyet olsun cicişler
Benim de akşam menüm (8 gibi yedim de ancak yazabiliyorum)
1 adet 300gr kadar ızgara çupra
1 yemek tabağı yeşil salata (1tk z.yağı koydum)
Bol roka...
Başka bişey yemedim çokk doydum zaten
Şimdi de yeşil çay içiyorum
afiyet olsun balım çük güzelgünaydın kızlar
sabah kahvaltım: 1 yumurta peynir ve yeşilsoğandan omlet. domates biber kivi 1 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı tahin pekmez
hoşgeldin canım buyur gel tabimerhaba kızlar,
gördüğünüz üzere 69,70 kiloyum 60 ları görünce bu topiğe dahil olmaya karar verdim.165 boyunda 33 yaşında çocuksuz çalışan bir kadınım..
beni de aranıza alır mısınız ?
afiyet olsun canımGünaydın kızlar
TAAAAMMMMM 69,6 çıktım heheh :)))
Bugün sabah
yarım simit yarım domates yarım salatalık yarım biber biraz maydanoz biraz peynir var bi kaç tanede yeşil zeytin
Çok görünüo ama rejimsel sanırım hehee
ekmek çok sanki,dengelemek için yemişsin canım ama ara öğünde çok önemli lavobaya gidiyorum deyipte meyveni yiyip gelsen olmazmı acaba:18:kahvaltımı bende yazayım o zaman
bir küçük domates
bir tutam az zeytinyaglı maydonuz tabii bol limonlu
4 adet yeşil zeytin
bir bardak şekersiz portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
3 dilim light denge ( 1 dilimi 36 kalori ) bugün bütün gün fuarda olucam ara öğün yapamayabilirim ögle ve akşam abartmiim diye sabah üç dilim yedim
famir akşam yemeğidemi yemedin canım sen:26:herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kahvaltımı yapamadım şimdi yarım simit yicem
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff
afiyet olsun canımGünaydın kızlar..
Akşam giremedim...
Önce akşam menümü yazayım.
ıspanak mücveri (miktarı da işte küçük boy pizzanın çeyreği kadar falan..)
5 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
3 tane küçük yaprak sarma
sonra 1 küçük muz yedim
sonra da 1 mil leslie yaptık..
sonra da sabaha kadar neredeyse uyumadım denilebilir..
çok uykusuzum bugün..
geçmişe bakıp geleyim..
yengen biraz büyük bir ekmek içinde haşlanmış büyük sosislerden koyuyorlar bolca salatalık turşusu ve ketçap mayonez koyuyorlar canım.kahvaltı çok hoş
yengen nedir nugya ?dürüm tarzı birşey mi ?
sağol farmasi zaten kaç gündür dikkatimi çekiyo şu kadar tatlı yedim yazmıyon hiçteşekkür ederim bitanem açıklama için.
nugya yengen sana afiyet olsun iyi yapmışsın
ben de bu aralar tatlı konusunda önümüz 14 şubat sevgililer günü ve 10 . nikah günümüzde yemeğe çıkarız çozutmamak kaydıyla yemek yiyeceğim ama tatlı olarak bu kadar sabrıma güzel bir ÖDÜL olarak KÜNEFE yiyeceğim kaymaklı ya da dondurmalınedeni buymuş demek.
yok famir pişman değilim canım çünkü ben fazla kaçamak yapmıyorum.mayonez ketçapta olması gerekiği gibi bi miktardı canım fazla değildi açıkçası aklımada gelmedi hiç az koydurmakpişman değilsen problem yok mayanozei ve ketçabı az koydursaydın çokda kalorili olmamıştır
afiyet olsun canım güzel kahvaltınay kahvaltımı yazayım..
1/2 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay
kızlar bana bişeyler oldu pazartesi salı 67 geldim çarşamba 68 bugun ac tartıldım 69.noldugunu anlayamadım.vücüdüm su mu tutmaya başladı bilemiyorum ama canım çok sıkkın.
olsun canım sakın moralini bozma öenmli olan sabır yılmak yok canım.vc ye çıktınmı canım vücudunda bi değişiklik olduğu kesin ama dediğim gibi moralini bozma yarın yada ertesi günü normale döner belki
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr
nasılsınız bugünn?
be iyiyim Allah a şükür
kahvaltımı yazayım size
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytn
1 kk köy peyniri
1 çeri domates
2 yumurta taze soğan havuç ve 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
bugün yeşillkler yok kuru meyvelerimde btti.evdekilerle idare ediorum .geldkten sonra alayım ben yokken çürüyp boşa gtmesnler dedim.geçmişi okuyumbirazda pilates başlayana kadar
buralardayım abla bende biranda farkettim akşamları pek giremiyorum bugübnde aklıma geldi bi bakayım dedim öyle bi değişiklik yok
Kızlar şimdi size bişi soracağım..
1 dilim ekmeğin boyutu nedir..
1 dilim tost ekmeği boyutu ve ebatı mı..
dilimlenmiş pakette ekmekler oluyo tost ekmeği veya kepek falan. onların ölçüsünde oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?