sağolasın canım hiçbirine nazar değmesinMaşallah kuzulara...
Ay ben de hava dolayısıyla bebek yüzünden evdeyim... evde durmak hiç bana göre değil..
ama şu kilo verme olayında evde olsam hem daha iyi beslenir, hem de plates falan yaparım diye düşünmüyo da değilim..
Ama bir süre sonra evde olmak beni deli eder onu da gayet iyi biliyorum..
Yani benim de muhakkak çalışmam lazım..
nergisca hoşgeldin canımburda verirsin canım merak etme bizi ve yediklerimizi yaptıklarımızı takip et güzel sonuca ulaşırsın.
gostcum bilgi için teşekkürler benimde işime yaradaı çünkü bu bilgi
canım arada kaçar böyle olsun dengelersin sonra.peynirin yağının çıktığınıda pek sanmıyorum tatlım
teşekkür ederim canım listelerime yorumların ve de yengene getirdiğin açıklama içinçok güzel bi menü canım afiyet olsun
afiyet olsun farmasi güzel menü
afiyet olsun canım güzelmiş
canım çorba yağsızda olsa çok geldi bana un varmıydı acaba içinde:26:
çok güzel nerudacığım afiyet olsun
afiyet olsun balım çük güzel
hoşgeldin canım buyur gel tabi
afiyet olsun canım
ekmek çok sanki,dengelemek için yemişsin canım ama ara öğünde çok önemli lavobaya gidiyorum deyipte meyveni yiyip gelsen olmazmı acaba:18:
famir akşam yemeğidemi yemedin canım sen:26:
afiyet olsun canım
yengen biraz büyük bir ekmek içinde haşlanmış büyük sosislerden koyuyorlar bolca salatalık turşusu ve ketçap mayonez koyuyorlar canım.
sağol farmasi zaten kaç gündür dikkatimi çekiyo şu kadar tatlı yedim yazmıyon hiçnedeni buymuş demek.
yok famir pişman değilim canım çünkü ben fazla kaçamak yapmıyorum.mayonez ketçapta olması gerekiği gibi bi miktardı canım fazla değildi açıkçası aklımada gelmedi hiç az koydurmak
afiyet olsun canım güzel kahvaltın
olsun canım sakın moralini bozma öenmli olan sabır yılmak yok canım.vc ye çıktınmı canım vücudunda bi değişiklik olduğu kesin ama dediğim gibi moralini bozma yarın yada ertesi günü normale döner belki
bana da bu kadar sabırdan sonra bir künefe yakışmaz mı canım
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr
nasılsınız bugünn?
be iyiyim Allah a şükür
kahvaltımı yazayım size
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytn
1 kk köy peyniri
1 çeri domates
2 yumurta taze soğan havuç ve 1 tk z.yağı ile yapılmış baharatlı omlet
bugün yeşillkler yok kuru meyvelerimde btti.evdekilerle idare ediorum .geldkten sonra alayım ben yokken çürüyp boşa gtmesnler dedim.geçmişi okuyumbirazda pilates başlayana kadar
sabahın erken saati olduğu için 2 yumurtaya pek birşey demiyorum ama sanırım çok acıkmışsın hocahanım
neyse sonraki öğünler de dengelersin olur biter bugün biraz daha fazla hareket edersin olur biter
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,dün akşam eve gittim okadar çok uykum vardı ki kızımla oyun oynadın yani o anne oldu bende bebek yatakta çaktırmadan uyudum aradaağzıma verdiği oyun şuruplarını içtimmm2 saat bu şekilde yattım ayyyy noldu bana anlamadım sonra kendi yatağıma gittimm sabahın 7:40ına kadar uyumuşummmm:26:hemncik üsütümü giydim,lavabo işini hallettim 7:46da dışarı çıktım servise yetişmek üzere
kahvaltımı yapamadım şimdi yarım simit yicem
kendim hakkında ne çok şey yazmış oldum dimi,bu arada ben 2 gündür wcye çıkamıyorum ya offffffffffffffff
kalonchoe canım menü çok güzel omletini bir yumurtayla yapsaydın keşke
kahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
1.5 kk keçi peyniri
5 zeytin
3 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
250 ml şekersiz çay
nergisca hoşgeldin canımburda verirsin canım merak etme bizi ve yediklerimizi yaptıklarımızı takip et güzel sonuca ulaşırsın.
gostcum bilgi için teşekkürler benimde işime yaradaı çünkü bu bilgi
canım arada kaçar böyle olsun dengelersin sonra.peynirin yağının çıktığınıda pek sanmıyorum tatlım
çok güzel bi menü canım afiyet olsun
afiyet olsun farmasi güzel menü
afiyet olsun canım güzelmiş
canım çorba yağsızda olsa çok geldi bana un varmıydı acaba içinde:26:
çok güzel nerudacığım afiyet olsun
afiyet olsun balım çük güzel
hoşgeldin canım buyur gel tabi
afiyet olsun canım
ekmek çok sanki,dengelemek için yemişsin canım ama ara öğünde çok önemli lavobaya gidiyorum deyipte meyveni yiyip gelsen olmazmı acaba:18:
famir akşam yemeğidemi yemedin canım sen:26:
afiyet olsun canım
yengen biraz büyük bir ekmek içinde haşlanmış büyük sosislerden koyuyorlar bolca salatalık turşusu ve ketçap mayonez koyuyorlar canım.
sağol farmasi zaten kaç gündür dikkatimi çekiyo şu kadar tatlı yedim yazmıyon hiçnedeni buymuş demek.
yok famir pişman değilim canım çünkü ben fazla kaçamak yapmıyorum.mayonez ketçapta olması gerekiği gibi bi miktardı canım fazla değildi açıkçası aklımada gelmedi hiç az koydurmak
afiyet olsun canım güzel kahvaltın
olsun canım sakın moralini bozma öenmli olan sabır yılmak yok canım.vc ye çıktınmı canım vücudunda bi değişiklik olduğu kesin ama dediğim gibi moralini bozma yarın yada ertesi günü normale döner belki
akşam büyük tabak bir salata yedim,içinde 1 tk kadar zeytinyağı koydum
1 kk kadar beyaz peynir
3 zeytinnsporda yapacaktım ama uyku ağır bastı yapamadım
ayy kıyamam ben ona yaaa çok şekermiş size çok düşkün canım. allah bozmasın hep ailesine bağlı olsun
yaa yerim ben onu yerim.şu günlerde içimde var olan çocuk sevgisi tavan yaptı acilen yeğenlerime kavuşmam lazım.çocuk yapacam yoksaderrrrrrmişim.cnm bende haftada 1bilemedin 2 çokçok nadiren 3 kere anca yapıorum büyük çiş.beni düşün haline şükret. 2 kere yaptığımda ile acaip rahatlıorum.
saol cnm.1 yumurtaydı yanlış yazmışım
pilates başlıo karın kalça günü bugünnn kaçtıııımm
bu kadar söz edince resmini koymadan olmaz dimi,bu 5-6 aylıkkenki haliiitopişimmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın herkese .bugün canım çok sıkkın.bu kiloo verme işini ben beceremiycem galiba.1 aydır burdayım.bu sürede şöyle zevkle bi patateskızartması bile yemedim.hep aynı kahvaltı.domates salatalık peynir gına geldi artııkyediğime içtiğime dikkat edyorum.çaylarımı şekersiz içmeye başladım(15 gündür.).mümkün olduğunca kaçamak yapmıyorum.(haftada 1 kere tatlı bişiy yiyorum mesala yada bunun gibi)günde 3 lt su içiyorum.haftada 3 gün 4 mil leslie yapıyorum.akşamları canım yanında kırıntı çeker diye çay bile içmiyorum.ve tartıda hala aynı kiloları görüyorum.bigün 100 gr eksik bigün 100 gr fazla.ben daha napıym
bu arada bende kovayım
günaydın herkese .bugün canım çok sıkkın.bu kiloo verme işini ben beceremiycem galiba.1 aydır burdayım.bu sürede şöyle zevkle bi patateskızartması bile yemedim.hep aynı kahvaltı.domates salatalık peynir gına geldi artııkyediğime içtiğime dikkat edyorum.çaylarımı şekersiz içmeye başladım(15 gündür.).mümkün olduğunca kaçamak yapmıyorum.(haftada 1 kere tatlı bişiy yiyorum mesala yada bunun gibi)günde 3 lt su içiyorum.haftada 3 gün 4 mil leslie yapıyorum.akşamları canım yanında kırıntı çeker diye çay bile içmiyorum.ve tartıda hala aynı kiloları görüyorum.bigün 100 gr eksik bigün 100 gr fazla.ben daha napıym
bu arada bende kovayım
Kızzzz bu çocuk deil bu bambaşka bişi bu ısırmalık tam yemelik bişi allahım şuna bak gözlere bak
Allahım sağlık sıhhatversin bundan bi kaç tanede bana versinmaşallah
Küstümm sizeee :)))
Benimle ilgilenmediniz bende gittim bi dilim ıslak kek yapmıştı arkadaş ondan yedim(((
Neyse öğlende cezalıyım bi kepçe çorba yağsız salta yiycem(
amanınnnnnnnnnnnnn,naptın sennnnnnnnnnnnn cısss demdikmi biz sanan bunlar hıııııııııııııııyakarım yemeklerini vallaaaaa,ona göreeeee
canım hiç bozma moralini inanki 1 ay benimde veremediğim zamanlar oldu.öenmli olan sabır burda demekki vücudun direniyo sende direneceksin o zaman yılmak yok canım asla yola devam yediklerinde değişiklik yap şaşırt bünyeyi biraz bakalım .
sağolun kızlar, düşününce aslında ben meyve pek yemiyorum.ama eşim sıkarsa potakal suyu içerim akşamları bir bardak.ama meyve yemiyorum işte.yumurtayıda hergün birtane haşlanmış yiyordum ama kescem artık .haftada 3 gün sebze yeriz.genelde kıyma ile pişiririm.bazen mantar yada bezelye filansa tavuk il yaptığımda olur ama genelde kıyma kullanırım.salatayı da 1 aydır yiyorum.zoraki yani.3 gün sebze yetermiki.aynı dert bendede varrrrrr,bende bu haftayla birlikte 4 ahfta olacak neredeyse ama aynı kilodayım bende hiç ama hiççç kaçamak yapmadım bu 4 hafta içerisinde,ama veremiyorum işte,sporda yapıyorum...yalnız değilsin yani,menülerini hergün bir defterer yaz mutlakak ordan genel olarark fazlanı eksiğini düzenle,bana az sebze yemiş olabilirsin dediler baktım gerçekerten azmış,yumurtayı haftada 5 gün mutlakak tüketiyordum onu azattım bide çerezlerimi kesitim bu hafta bakalım ona göre durum ne olacak,sende bir gözden geçir,moral bozma devam ettttttt,aslllaaa pes etme olurmu
sağolun kızlar, düşününce aslında ben meyve pek yemiyorum.ama eşim sıkarsa potakal suyu içerim akşamları bir bardak.ama meyve yemiyorum işte.yumurtayıda hergün birtane haşlanmış yiyordum ama kescem artık .haftada 3 gün sebze yeriz.genelde kıyma ile pişiririm.bazen mantar yada bezelye filansa tavuk il yaptığımda olur ama genelde kıyma kullanırım.salatayı da 1 aydır yiyorum.zoraki yani.3 gün sebze yetermiki.
bu arada famir bebişin çok tatlı maşallah sürhanallah.öp benim için tonton yanaklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?